Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Zdeterminowane i pewne swego celu na rozsądne 1000kcl:)

Polecane posty

oj wisi w powietrzu wisi, u mnie tez dym jak nie wiem był, bo musialam po psy zejsc na dwór hahahahah. Wlasnie jem warzywka z patelni z biorekiem z kury bez skóry;p

ja wrocilam po pracy po 12 godzinach zmeczona jak nie wiem co polozylam sie do lozka a kasiaze nie mogl psów do gory przyprowadzic. Myślalam ze ze zlosci to go w kostke az kopne hahah

ja dzisiaj odpuszcze chyba rowerek, nogi mnie bolą, nie mogłam spac całą noc... Zjadłam kabanosa i chyba przykimam troche w pracy.

A ja dziś jestem z 2ka dzieciaczków :) starsza mi się rozchorowała w nocy katar już miała więc jej nie puściłam do przedszkola :) teraz sobie leży i ogląda bajki, zaraz pewnie zaśnie bo mówi że chce spać :) mniejsza Najedzona Sobie śpi:) Troszkę mi przykro bo starsza miała wierszyk mówić w przedszkolu w tym tyg:( nauczyła się go i tak się cieszyła a tu dupa :( Rano Sobie wstałam zmyłam podłogi w nocy pranie wstawiłam rano rozwiesiłam, śniadanko już dawno zjadłyśmy tylko szkoda że na dworek nie pójdziemy:( jak starsza zaśnie to na rowerek wskoczę z godzinkę :) ...................................................................................................... Wczoraj miałam jazdy długo nie jezdziłam i szło mi fatalnie jeszcze nerwy miałam, ale potem się wyciszyłam i było ok:) temat psa już Sobie odpuściłam poczekam na drugi rok:) młodsza już będzie miała rok więc będzie łatwiej:) do piaskownicy ją wezmę i pies wyjdzie :) będzie ciepło to będzie można z dzieckiem i psem wychodzić :) będę miała dużo czasu aby poczytać opinie i wybrać psa :)............................................................................................... Dziś na obiadek zrobię zupkę ogórkową na filecie i zaprawie Sobie jogurtem :)

Ja tez kiedys robilam ogorkowa z jogurtem, ale strasznie mi sie zwazylo ;/ nie wiem co zrobilam nie tak. ja za te wczorajsze slodycze postanowilam odpokutowac kilka dni, bede jesc jeszcze mniej :) moze szybciej mi cos spadnie :) Nie wiem czy to przez zmiane pogody czy przez co, ale ciagle jestem glodna ostatnio :( Staram sie raczej nie ulegac pokusom, ale za to non stop chodze glodna brrrrr

Gość asteria32
chudniecie na 1000 kcal? bo nie wiem od ilu zaczac

kammm123 zrobiłam jednak na śmietanie bo to zupka dla córci to nie cudowałam:) w rezultacie jak zawsze nie zjadła ale chociaż podjadła pierś i surówkę z marchewki i jabłka:) teraz siedzi pod koudrom i wcina wafle ryżowe z serkiem topionym i ogórkiem :) non stop by jadła ogórki:P.............................. ja na obiadek też surówka i pierś,

dzisiaj na sniadanko mozzarella z pomidorem i bazylią i kroma razowca ze słonecznikiem ze schabem wędzonym. Jak dawno nie jadlam tak dobrego sniadania

Na jutro na obiad wymyśliłam moze mało dietetyczne i duzo wyjdzi ei bede jeśc przez 4 dni ale co tam Ryż w mleku kokosowym robiony do tego krewetki i owoce morza w sosie słodko kwaśnym, sos zrobie sama

ja smaże na masełku z czosnkiem np. Albo robie z ryżem i takimi innymi rzeczami. Paelle robie.

Byłam dzisiaj na zakupach:D Kupiłam płaszczyk malinowy bo moj za duży juz czarny hahah CZarne spodnie rozmiar mniejsze bo wszystko z dupy spada 2 pary butów jedne na maxa wysokie a drugie płaskie i czarna koszulke bez pleców na zime hahaha

Witam, Czy jeszcze mogę się przyłączyć? bardzo bym chciałą odszukać grupę wsparcia, która nie wyłąmie się po paru wpisach... Mam kłopot ze zbędnym tłuszczykiem generalnie zasady diety znam, kiedyś się już odchudzałąm z należytym skutkiem, ale teraz jakoś zapału brak, a motywacja przecież jest - wystarczy spojrzec w lustro heh....wczesniej odchudzajac sie tez korzystalam z forum i jakos tak milo bylo zrzucac w grupie te kilogramy i dzielic sie codziennie menu, doznaniami i refleksjami..... Wiem, że może spotkać się to z różnymi obiekcjami jednakże myślę o diecie ok. 1200 kcal...co Wy na to? Dodam może, że ważę 76 kg przy wzroście 176 cm, a wyglądalam dobrze w przedziale 62-64, dlatego też chciałabym zrzucić pechową 13 :)

Mariiika mi już też brakuje :o już sama nie wiem co jeśc :D ostatnio sojowe kotlety ale tylko moczone np z surówka z jabłka i marchewki:D krewetki, i td i td nabiał i inne pierdoły i juz mam dość :D czasem to już patrzeć na to nie moge heh

ja jeszcze ryb dużo jem, albo kurczaki pałki obdarte ze skóry zpiekarnika i jakas surówka. Od jutra zaczne chyba zupy gotować bez zabielania ich niczym i jeśc....

Gość asteria32
hej ponawiam pytanie da sie schudnac na 1000 kcal??? bo nie wiem co robic zeby schudnac troche no i czy jecie wszystko wtym limicie?

asteria32 jestem od 3mis na 1000kcl:) zgubiłam 15kg wiec sama Sobie odpowiedz czy sie da :) tylko oczywiście zdrowe 1000kcl.