Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przemiot

Co się stało z Alayką? Co się stało z Dek@ą?

Polecane posty

Gość No i juken jak zwykle
Zostal przetyrany jak stara szmata, ale do tego jest przecież przyzwyczajony stary zapijaczony menel.

Gość kotłujecie cię jak kwoki
w kurniku

Napisałam list do Mikołaja zobaczymy kiedy się spełni moje życzenie i dostanę prezent :classic_cool: Wy tu daje pitupitu będziecie o wszystkim i o niczym a ja zobaczę Świętego :) Jednocześnie przypominam że mimo wszystko ja jestem Gwiazdą tego topełka :classic_cool: a Wasze wypociny czyta zaledwie 3 użytkowników ;)🖐️

Juken Zanim następnym razem bezmyślnie wklepiesz, cytat Alberta Einsteina, z tej, albo podobnej strony :D : http://www.cytaty.info/cytat/wybitneumyslysazawsze.htm Ogarnij sobie temat zaczynania zdań z dużej litery :D Bo wiesz, chciałeś dosrrać, a ukazałeś jedynie dystans intelektualny, przepaści, dzielące Ciebie i autora wklejonego cytatu :D Na Twoją niekorzyść :D Mówię to, bo mi Ciebie już szkoda i tej Twojej tępoty umysłowej, wygląda to tak, jakby świnia próbowała zobaczyć niebo :D Specu od "intelektu" :D Podstaw pisowni uczą na pierwszych etapach szkoły podstawowej a łapiesz się za wyższą szkolę jazdy. Poza tym zachowujesz się jak delikwent z alpagą w łapskach, co mu Staś nacharchal w ryj, a ten stwierdził, że deszcz pada. I to jest logiczne, biorąc pod uwagę fakt, że jeśli tępakowi powiesz, że jest tępy, ten z radością na japie, wyszczeka, że on ostry :D Próbowałeś zmienić taktykę, ale nie wyszło, jak zwykle, bo jesteś zakompleksionym typem, któremu kompleksy i brak wiedzy, nie pozwalają na ambitniejsze działania. :D

Gość Juken pijaczyno
Pora spojrzeć prawdzie w oczy.otrzasnij się wkoncu z tego pijackiego amoku bo może jest jeszcze cień szansy dla ciebie.

Gość Juken pijaczyno
A i odstaw wszelkie używki bo najwyraźniej ci one nie służą.po nich wydaje ci się ze jesteś supermenem a tak naprawdę jesteś zwykła ciotunia która nie potrafi niczym innym się wybić niż tylko rzucaniem kurrwami na lewo i prawo.

Droga Alayko, czym zajmowałaś się w czasie Twojej nieobecności na forum? Możesz nam to krótko zobrazować? Tak, z przyjemnością Panie Reporterze. Myślałam, że już nikt mnie o to nie zapyta, a jednak widzę, że są zainteresowani :) Czas mija tak szybko, a ja nawet nie wiem kiedy minęły te 2 miesiące ... choć wspomnienia z nimi związane nie są najpiękniejsze. Obrazy które na samą myśl o tym czasie nachodzą mi do głowy powodują, że w nocy śpię niespokojnie lecz mimo wszystko było warto. Niesamowicie miłe jest to, iż ja , taka zwykła i prosta dziewczyna, pozornie bez przyszłości i przeszłości mogłam komuś pomóc. Mam tu na myśli tych biednych i głodujących ludzi z Etiopii. Moja dwumiesięczna misja pozwoliła mi inaczej spojrzeć na biedotę, która nas otacza. I nie robiłam tego dla sławy i chwały jak Angelina i nie zaadoptowałam dziecka jak Ona, bo tak naprawdę nie o to tu chodzi. Pojechałam tam wyłącznie po to, by tym Małym Istotką niekiedy chorym nieuleczalnie od urodzenia, którym pozostało kilka miesięcy życia nieść ciepło i radość, dć odrobinę nadziei na tak zwane lepsze jutro. Mam nadzieję, że Pan Bóg doceni moje starania i pozwoli mi któregoś dnia zapukać do Jego Nieba Bram :D A teraz...wypierrrdalać yebane Szmaciska Cioty Koorvy i Pedauy. Jesteście tak poyebani, że rękawy w kaftanie bezpieczeństwa same się wiążą jak Was widzą :classic_cool: P.S. Życzę spełnienia z okazji Dnia Chłopaka ...dla mnie :classic_cool:🖐️

Gość Juken pijaczyno
Ty wyżej , mialas wyduupcac a ty się produkujesz i piszesz jakieś goowna dziefko

i widzisz kolego rałbo , dokładnie takiej odpowidzi od ciebie oczekiwałem :classic_cool: teraz cyctacik : "Trolluje się zawsze ile materiału starcza, jak ktoś jest niezbyt bystrym nimotą jak wy , prostota i chamstwo wystarczą w zupełności. Jakiekolwiek podbicie tego poziomu zostało by przez was nie zauważone bo widzielibyście to jako neutralny tekst, coś co ważne wrażliwe móżdzki nawet by nie zarejestrowały." Czy już teraz ponimajesz nimoto? Ja nie pierdole wydumanych farmazonów tylko pisze z doświadczenia. Specialnie podbiłem o jeden poziom (a jest ich dużo więcej), gdzie nie ma inwektyw i chamstwa a ty się od razu zgubiłeś :D. ŻADNE z was nie jest wstanie dokonać jakiegokolwiek skoku jakościowego, leżysz z tępą , wyruchaną mordą w rynsztoku i wydaje ci się że co najmniej jest to stan kosmiczny . Jesteś zerem , z którym pogrywam tak jak chce i kiedy chce oraz pogrywał będę, bo moją obecną rolą jest eliminowanie napompowanego gówna i pokazanie mu gdzie stoi. , Własnie ci udowodniłem że "gówno , gówno dupa tzytki" to twój sufit a moja podłoga :classic_cool: . Już czujesz to dziwne uczucie w dupie ? Tak zostałeś klasycznie wyjebany, zrobiony w chooja przez faceta którego uważasz za głupszego od siebie :classic_cool:🖐️ ps. Nie przejmuj się , teraz juz będę do ciebie pisał tak abyś zrozumiał :)

Juken I co widzę? Że się wpierrdoliłeś po raz kolejny, jak pierwsze lepsze gimgovno nieudolnie próbujące przeskoczyć o szczebelek wyżej do szkoły średniej, obskakując tam mentalne bęcki, jak rasowy twarzowiec. Nie dość, że masz prostacki styl pisania, jak budowa cepa, plus mitomania o swojej rzekomej wyższości, projekcji, to jeszcze jesteś zakłamanym ściemniaczem, czyt. manipulantem :D Zaraz Ci to udowodnię wylewając Twoje pomyje, prosto w Twoją twarz :D Zacytowałeś tekst: ""Trolluje się zawsze ile materiału starcza, jak ktoś jest niezbyt bystrym nimotą jak wy , prostota i chamstwo wystarczą w zupełności. Jakiekolwiek podbicie tego poziomu zostało by przez was nie zauważone bo widzielibyście to jako neutralny tekst, coś co ważne wrażliwe móżdzki nawet by nie zarejestrowały." Potem frajersko uderzyłeś ze złotą myślą made in twarzowiec z forume :D : "Specialnie podbiłem o jeden poziom (a jest ich dużo więcej), gdzie nie ma inwektyw i chamstwa a ty się od razu zgubiłeś" :D Zapomniałeś dodać, cienki cwaniaczku, że zacytowałeś zaledwie mały FRAGMENT swojej wypowiedzi, bo całość prezentuje się następująco: "Płaczące zbite szczeniaczki nie zadały sobie pytania czemu tak płaczą otóż z powodu bycia zrobionym w chooja , rozdrażnionym i podkooorwionym czyli STROLLOWYM cymbały wiem że jesteście niebyt lotni i naprawdę staram się zniżyć na wasz poziom ale pewne rzeczy powinniście już widzieć ANALlitycy z boszej laski Najbardziej rozczula mnie jak to piszczecie o tym że w realu przegrałem , został bym pobity i w ogóle jestem żg. A tak naprawdę to się nazywa psychiczna ochrona po przez projekcję "agressora" jako fatycznie niegroźnego. Widocznie jesteście tak podatni na trolling że wasz mózg zaczoł już włączać zawory bezpieczeństwa abyście nie zamkneli się w sobie Trolluje się zawsze ile materiału starcza, jak ktoś jest niezbyt bystrym nimotą jak wy , prostota i chamstwo wystarczą w zupełności. Jakiekolwiek podbicie tego poziomu zostało by przez was nie zauważone bo widzielibyście to jako neutralny tekst, coś co ważne wrażliwe móżdzki nawet by nie zarejestrowały. Inaczej, Trolling jest sztuką droga deko to fakt ale na ciebie wystarczy rysowanie komiksu , bo malowanie dzieła to jak strzelanie z armaty do małej ropuszki . Na kaffe jest multum ludzi którzy ignorują chamsto oraz pyskówki takie osoby zaczepiam zupełnie inaczej . Ale sąd możecie to wiedzieć skoro na was wystarczy napisać : Gówno, Gówno d**a , cycki aby wywołać pianę na pyskach " Pytam się chłopczyku zawinięty w pampersy, gdzie kurva ten skok jakościowy? Skokiem jakościowym, gdzie rzekomo nie ma inwektyw i chamstwa, są dla Ciebie określenia swoich rozmówców, typu: " Płaczące zbite szczeniaczki" " cymbały " "Gówno, Gówno d**a , cycki aby wywołać pianę na pyskach " Widzisz trollu z koziej peezdy, zostałeś mentalnie zmasakrowany, skasowany jak stary bilet, wyyjebany do śmietnika, obsrany rzadkim govnem, i jeszcze sadzisz się ja figo fago, co to nie Ty, jaki korva cwaniak alfa i omega :D Najśmieszniejsze jest to, że wpieerdoliłeś się nawet o tym nie wiedząc. jak zwykle pocisnąłeś tanią manipyulację. Ssiesz osóbko z motyką zamiast mózgu :D Widzę głąbie, że sobie przypominasz o istnieniu dużej litery, dobrze, bo jak ktoś cytuję Alberta Einsteina, to wypadałoby o tym pamiatać :D

Gość Blehehehehee
Dokładnie wszystko to co napisałeś tyczy się ciebie pijusie Jukenie. Niezła autotyrka:D

czy ty kurwa jesteś głupi czy tylko upośledzony :D ton zmieniłem dopiero po tej wypowiedzi :classic_cool: czy według ciebie ciągodrucie miałem w jednej wypowiedzi dokonać skoku jakościowego ? kurwa co za dekiel , masz w ogóle skończone 6 klas podstawówki ?

rozumiem pierdolcu że jedna wypowiedz mówi ci wszystko bo twój móżdzek jest zbyt mały aby pomieścić więcej informacji , niż zawarta w tym jedny, jedynym poście ? :classic_cool: w sumie wkazuje na to długość każdej twojej bełkotliwej "wypowiedzi " tak już skracam bo boje się że wpadniesz w jakąś katatonie czy coś i matka będzie musiała sprzedać twoje bezużyteczne ciało , cyganom :classic_cool:

Juken Synek nie podskakuj, zostałeś tu mentalnie obity jak dzika świnia na pastwisku batem, teraz możesz się tłumaczyć ptasi móżdżku, że to nie w jednej wypowiedzi itd :D Nie chce mi się podbijać z innymi przykładami Twojego "skoku jakściowego", szkoda klawiatury, na takiego prostaka jak Ty :D

już się wycofujesz? nie dość że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, jesteś upośledzonym cfelm z pierwszą grupą inwadzką , to do tego spierdalasz po pierwszej tyrce w odpowiedzi na żałosną próbę konfrontacji :O jestem zawiedziony :( Ala - 😍

tyrki od razu :) chłopak się stara ale nie za bardzo mu to wychodzi :) próbuje podciągnąć wypowiedz do wydumanej teorii ale mu nie idzie bo nie jest zbyt bystry i zapomina że w tym temacie było więcej moich wypowiedzi niż jedna i każda ze sobą połączona :D 🖐️

Gość juken do cyrku
tam twoje miejsce patafianie

A mi się wydaje że to jakiś konkurs polonistyczny na najlepsze opowiadanie wyssane z palca. Chłopaki gdzie wam całkiem nieźle tylko mniej błędów ortograficznych bo zostanie zdyskwalifikowani :)

bardzo się cieszę że mamy wielbicielkę zoofili wśród nas :)

Gość fajny tapczan
tyrka od tyrania czyli praca:)

Gość Blehehehehee
No Juken stary pijusie, nie denerwuj się bo ci zylka pierdyknie. Jesteś już po kilku głębszych ? ?stary alkoholiku

Juken Wybacz, ale kiedy otwierasz gębę, śmierdzi jakby ktoś otworzył śmietnik, z całoroczną zgniłą zawartością :D Więc rozumiesz, trochę jedzie zgnilizną :D Mówiłeś coś o innych wypowiedziach, po tamtej wypowiedzi, rzekomo podbijających Twój zasrany poziom :D : 00:02 [zgłoś do usunięcia] Juken a wiesz gieńku że tuszę Nowego wymyśliłem ja lata temu? wiesz że łykasz teraz mój nektar i przyjmujesz jak najświętszą prawdę ? jak się z tym czujesz , gammoniu? I :D : 22:50 [zgłoś do usunięcia] Juken kolego kolegi, a widzłeś żeby tu kiedyś np. ZETU płakał tak jak wy ? W mojej stopce mam link do przykładowych zachowań z zakresu trollowania aby dać wam (kretynom) przewagę wiedzy ale widać że czytanie ze zrozumieniem to chyba ponad twoje siły , mistrzu poprawnej polszczyzny. Co my tu teraz mamy? :D "gammoniu" "kretynom" Dobry jest typ :D

Gość fajny tapczan
tyrka od tyrania czyli praca dziekuje:)