Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srebrne pazn

"NL-jobs" praca w Holandii przez tą agencję. kto pracuje lub pracował

Polecane posty

Gość gość
Jeśli szukacie namiarów na pracę w Holandii to polecam agencję ab job service. Pracowałem u nich w ubiegłym roku, zamierzam dostać się tam i w tym, zarobki są nieporównywalnie większe niż w Polsce.

Gość gość
nie polecaj spamerze i nie ściemniaj o zarobkach, bo każdy dobrze wie, że najczęściej to nawet nie jest najniższa krajowa

Gość gość
Pytanie do dalej dalej,mozesz polecic jakieś uczciwe agencje pracy?

Gość gość
Dalej dalej mozesz podać swoj adres e-mail? Mam parę pytań do Ciebie.Jesteś tu chyba najkonkretniejszą osobą,uczciwą i takiej szukam do rozmowy

Gość gość
Ja pracowałam przez nljobs trzy lata i było ok, a jak pójdzie się na swoje mieszkanie to tym lepiej , tylko będąc na swoim nie pracuje się już przez nljobs ale oranjevliet należącej do tej samej grupy, to może napisze przez które agencje nie warto pracować, znajomi pracowali i wszyscy trafili do nljobs i bardzo sobie chwala, tam wiec to one: pollux, axidus, van koppen i sherpaforce, to tyle póki co ;)

Gość gość
Jest tu ktoś kto się rekrutował na ogłoszenia z tego portalu http://pracaholandia.com? Mam dwa ogłoszenia na oku - jaki język testują? co się pytają? czy to zależy od danej firmy, ktoś może pomóc?

Gość Piotr_24
Chętnie bym był gotów do kontynuacji tematu. Obecnie jestem w Rotterdamie od dzisiaj i trochę już chamski musiałem być żeby firma mi dała znać co z praca ale jutro zaczne czyszczenie szklarni , dla mnie nowosc ogolnie. Pisać na maila pioter2012@wp.pl w razie w. Ag ncja lider job

Gość gość
Ludzie proszę Was nie pracujcie na szklarni! To jest strasznie szkodliwe! Wiem, że nikt o tym nie myśli, o konsekwencjach jakie mogą nas spotkać po tej pracy...ja sama tak się nad tym nie zastanawiałam aż do czasu..kiedy przyjechałam do Polski i zaczęłam źle się czuć...jedne badania, drugie, trzecie..aż nie chce o tym mówić..lekarze nie mają wątpliwości do tego ,że to przez ciągły kontakt z chemikaliami ze szklarni, a będąc w szklarni wystarczy wejść 'na zaplecze' i popatrzeć na te wszystkie beczki: trupie czaszki, krzyżyki, przekreslone rybki. .wszystko co możliwe jest na tych beczkach..a my to wszyscy każdego dnia wdychamy, opryski również przy nas robią, nie patrzą na to, że my tam jesteśmy, a przed likwidacja jest pełno pleśni, grzyba na tych plantach i to wszystko unosi się w powietrzu i my to wdychamy bez żadnych maseczek ochronnych, pracowałam trzy lata na szklarni przez cały sezon i doskonale wiem jak to wygląda, a teraz? mam poważne problemy ze zdrowiem, nie wiadomo czy z tego wyjdę... Mój post nie ma na celu przestraszenia tylko uświadomienia jak taka praca może się skończyć, póki nie będzie za późno...pozdrawiam

Gość gość
A moim zdaniem agencje zżerają za Ciebie pieniądze, a i tak możesz trafić do jakiegoś obozu pracy. Lepiej pojechać gdzieś z polecenia. Moi znajomi jeżdżą ii Holandia i Niemcy, na sezonowe, wiedzą jak to wygląda u kogo i co zarobili a nie co agencja im zabrała. Do tego odliczają Ci za transport a jak sobie podliczysz to jak są promocje to możesz pojechać o wiele taniej i wygodniej niż ich ogórkach. Jechałam do Wijchen właśnie z polecenia od kogoś kto już wcześniej był, wynajęcie pokoju było banalnie proste i tez z polecenia a busem jechałam z Gtv bo mieli promocje http://gtvbus.pl/aktualne-promocje/. Pamiętajcie że to co płacicie Agencji możecie załatwić sami i mieć w kieszeni pieniądze.

Gość gość
tej agencji to nie znam, wg najlepsza agencja posrednictwa jest VPU, sam korzystalem z nich i wielu moich znajomych rowniez, nikt nigdy nie narzekal, godni zaufania.

Gość gość
Tak agencje z zżerają pieniądze ale nie wszyscy mają znajomych za granicą więc lepsza agencja niż jechanie w ciemno

Gość Yomo
Dwóch moich znajomych też pojechało do pracy z VPU Polska, bardzo chwalili. Kilka razy pracowali za granicą i różnie bywało z innymi, chyba od dwóch lat trzymają się VPU i nie zamierzają tego zmieniać

Gość gość
VPU??? Jestem w Holandii od kilku lat i to najgorsze biuro w jakim pracowalam. Mam w sadzie sprawe przeciwko nim i nie tylko ja, kiedy poszlam do adwokata to kiedy uslyszal nazwe biura to nawet nie potrzebowal nic wiecej bo prowadzi przeciwko nim wiele spraw.. To Tureckie zlodziejskie biuro. Nie dosc ze mnie okradali to jeszcze mi grozili. Nie polecam!!!!!!!

Gość Damjenn
Serio? Ja z VPU nie miałem żadnych problemów, moich kilku znajomych też z nimi jeździli do Holandii i oni też o niczym nieprzyjemnym nie opowiadali, wszystko było ok

Gość Tyrian
Też mam z nimi dobre wspomnienia, to był dobry wyjazd, swoje do kraju przywiozłem, akurat wystarczyło na start swojej firmy. Jeżeli chcecie gdzieś wyjechać, to polecam VPU

Gość Michał900
Co do VPU - ja mam z nimi dobre wspomnienia. Ale chcą się upewnić zerknąłem na gowork i chyba nie można im nic zarzucić, ludzie są zadowoleni :) Zresztą, spróbujcie, to sami się przekonacie :)

Gość gość
Gowork jest podstawione..jak wystawiam pozytywna opinie to się pojawia na stronie a jak negatywna to dziwnym trafem się nie pojawia..

Gość Łubin
Ja kilka razy wywaliłem negatywa na gowork i zawsze wyskakiwał, chyba aż tak by nie ryzykowali, żeby wstawiać tylko te dobre komenty. CO do samej agencji VPU - ja się spotkałem z pozytywnymi opiniami kilku znajomych, jak najbardziej ją polecali

Gość Ikuuuus
Też raczej słyszałem dobre rzeczy o tej agencji vpu, a mam sporo znajomych, którzy pracują za granicą, wiec co jak co, ale bym wiedział :P

Gość Florian25
Ja nie słyszałem, sam byłem z nimi dwa razy w Holandii i nie miałem zastrzeżeń. Fakt, praca czasem trochę męcząca, ale w końcu po to tam pojechałem, żeby PRACOWAĆ :D vpu dało radę, kasa mi się zgadzała, czyli tak jak chcialem

Gość wkg2012
Agencja NL-jobs jest jedyną która oferuje kredytowanie biletu do Holandii i z powrotem do Polski tzw. bilet w obie sbrony, czyli masz gwarantowany powrót do domu jakby coś nie wypaliło lub na urlop pieniądze potrącane są ci z pierwszej wypłaty po przepracowanym miesiącu.Bilet w zależności od odległości 120-180 euro. Do tego czasu co tydzień po przepracowanym tygodniu nie w piątek lecz dopiero we wtorek nowego tygodnia pracy otrzymujesz 50 euro zaliczki. Początkowo płaca jest zgodna ze standardową stawką wiekową wyznaczoną przez rząd holenderski, 23 + to 9,26. Za zakwaterowanie za tydzień 82 euro i ubezpieczenie euro tygodniowo.

Gość rofsss
Ja znalazłem nie raz pracę dzięki pomocy agencji Toolip. Jej specjalnością jest rekrutacja pracowników tymczasowych więc na pewno tak jak mnie zaproponuje ci pracę zgodną z twoimi kwalifikacjami. Formularz zgłoszeniowy możesz złożyć na jej firmowych stronach pod adresem www.toolip.pl.

Gość Dreier
Pracowałem w Holandii ponad 10 lat przez 6 różnych agencjii. Nl jobs wypada najgorzej. Dlaczego? A no dlatego: 1 - normy nie do wyrobienia 2 - wymagana jakośc pracy nie do osiągnięcia 3 - kary za wszystko 4 - Dojazd do pracy z mieszkania wynosi ponad 1.5 h 5 - 80 € tyg za mieszkanie 6 - mieszkania ciasne, po 3 osoby w pokoju, wieczna kolejka do pralki i do kuchni 7 - niekompetentni opiekunowie mieszkan 4 -

Gość bpwh
Więcej opinii na temat agencji pracy w Holandii znajdziesz na: www.bpwh.pl Ranking Agencji pracy w Holandii www.bpwh.pl/nl-jobs/- Opinie na temat agencji AB Job Service Zapraszamy !

Gość Oszukane2017
Witam.Chcialabym wszystkich przestrzec przed biurem NL JOBS.Agencja nierzetelna,nie wywiazujaca sie z umowy.Zajechalam tam z kolezanka do hotelu Westland w Maasdijku.Okazalo sie,ze przydzielono nam 4-os.pokoj,w ktorym smierdzialo i było brudno,wczesniej obiecano nam pokoj 2-os na 100%.Ulokowali nas w pokoju zastepczym.Pracy tez nie bylo.Od poniedzialku mialysmy zaczac.Czekajac do srody bez pracy zdecydowalysmy zrezygnowac ze wspolpracy z tym biurem.W hotelu mieszanka ludzi różnych narodowosci,obowiazkowe obiady za 30euro/tydz.bez mozliwosci gotowania samemu o czym tez nas nie poinformowano.To co nam obiecano w Polsce okazalo sie nieprawda.Takze uwazajcie i nie dajcie sie oszukac.Polecam biura typowo holenderskie,ponieważ znalezc dobre polskie biuro graniczy z cudem.Powodzenia :)

Gość gość
a czy lepiej załatwiać pracę na wakacje przez agencje pracy czy pracy tymczasowej?