Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srebrne pazn

"NL-jobs" praca w Holandii przez tą agencję. kto pracuje lub pracował

Polecane posty

Gość gość
moja kobieta też pracuje z nl jobs w opolu wypłate ma ok 180e/tydzien i na tydzien idzie jej z 20euro. xxx ha ha ha ha ha!!! czyli mieszka pod mostem, cały tydzień je suchy chleb i popija wodą z kranu, tak?

Gość Gustaw 92
Czy jedzie ktos moze 3 marca do Holandi z biura NL-jobs do pomidorow ?

Gość gość
Wyjeżdża ktoś z NL Jobs z Rzeszowa w niedzielę 09.03.2014 do pakowania pomidorów w okolice Alkmaar ??

Gość GKG
karla111. Nadal czekasz na odp z biura NL Jobs?

Gość rzeszowiaczka23
i jak tam czekacie nadal? bo ja rejstrowałam się w lutym i nadal czekam ;/ jak myślicie lepiej do nich dzwonić czy się przejść?

Gość gość
Jedzie ktos 18.03 we wtorek z opolskiego do pakowania

Gość gość
jedzie ktoś 25.03 do greenpack

Gość gość
Firma inko co zarobi to na winko

Gość gość
polecam nl.jobs pieniadze na czas to jest najważniejsze w tych czasach.tylko dziwny to kraj małżenstwa się strasznie rozwalają. czyli dziewczyny jezeli niechcecie stracic swej miłości nie polecam bo pani aneta która pracuje w kesgro mi odebrała męża i 6 dziaciaków ojca.do firmy nic niemam godna polecenia.

Gość miśkaaaaaaa
jedzie ktos 13 maja 2014 do sortowania pomidorow

Gość gość
witam jest tu jakias dziewczyna ktora jedzie 19 maja do holandi

Gość zoska19
'dalej dalej' czy mogłabyś napisać do mnie na gg: 48729622 Jeśli ktoś był za granicą głównie w Holandii to proszę o kontakt ze mną :)

Gość gość
a po co ci?

Gość gość
moje ubranie jest całe żółte od liści pomidorów :( proszę podpowiedzcie jak je odmyć.

Gość gość22222
Nina 2345, chyba coś sciemniasz... Nie chciało Ci sie może pchać wózka, i była może umęczona. Jarek i Kasia są jak najbardziej ok, no chyba że się pozmieniali, co wątpie. Jeżeli widzą, że chcesz pracować to będziesz pracował. A samo biuro Nl J. jest ok. Jak trzeba było jechać do lekarza, to odrazu jakiś koordynator jedzie, alarmówka działa 24h na dobę. Ja nie narzekałam!!!

Gość gość
Ja po 2,5 latach pracy na szklarni przy pomidorach mam problemy z kregoslupem dlatego sie zwalniam, zdrowie jest najwazniejsze..a co do biura to ok, nigdy nie mialam problemow

Gość gość
Jedzie ktoś w przyszłym tygodniu do Green Packu?

Gość gość
Jaka agencje polecacie do pracy w Holandii w jakies fabryce, magazynie lub szklarni? Tylko agencja powazna, a nie taka jak ta NL jobs! Z gory dziekuje.

Witam wszystkich odwiedzających stronę mam zamiar na dniach zapisać sie własnie do tego biura . Jak jest teraz z praca w Holandii jakie zarobki ? jak sie ktoś orientuje proszę o szczere odpowiedzi pozdrawiam>

Hej wszystkim zamierzam wyjechać do pracy własnie przez to biuro. Czy orientujecie sie jak jest teraz z praca w Holandii ? jakie zarobki? głownie chodzi mi o prace przy pomidorach kwiatkach prosze o szczere odpowiedzi.

Gość wolff83
Witam czy ktos zna agencje PolNed inaczej Bakker badz ktos pracował przez ta firme, może ktos mi o nich cos powiedziec. Z góry dziekuje.

Gość gość
Ja polecam zajrzeć za pracą na http://www.pracaholandia.com/ - jest tam sporo fajnych ogłoszeń od agencji które mają ciągle nabór. wystarczy wysłać Cv a jak się pojawi im jakaś oferta to się odezwą, bo rekruter ma prawie zawsze prowizję od zatrudnionych :) nie ma co czekać, samemu trzeba działać i wyjść przed szereg!

Gość gość
"dalej dalej" jak byś mogła to prosiłam o kontakt na maila bogda11@vp.pl chce wyjechać do Holandii na dłuższy okres czasu zastanawiam się nawet na stałe, martwi mnie opcja że jak będę mieszkała w Holandii to muszę też rozliczać z US w Polsce, z Polską wówczas będzie łączył tylko zameldowanie, konto bankowe i max 2 tygodniowe wakacje. Jeśli ktoś kto mieszka lub mieszkał w Holandii i wie na temat rozliczenia z US w Polsce mimo że pracuje tylko w Holandii. Z góry dziękuje.

Gość gość
Mieszkam w Holandii od 6 lat i od tego czasu nigdy nie rozliczalam się w Polsce. Tu mieszkam, tu płacę podatki i tu się rozliczam , więc polski US niech mnie cmoknie :) Właściwie to wszyscy moi znajomi rozliczają się wyłącznie w NL.

Gość gość
Faktycznie sporo fajnych ogłoszeń na tym serwisie http://pracaholandia.com :) My z mężem myślimy coraz poważniej o wyjeździe... jesteśmy młodym małżeństwem a w PL się chyba nie odrobimy :(

Gość gość
Jadąc przez agencje do pracy w Holandii ile bierzecie ze sobą kasy nie wliczając na bilet.

Gość gośćxyz
Ktoś jedzie w niedziele 31 maja do Maasdjik na szklarnie przez firme NL JOBS, warto jechać czy nie ? i czy przy wiekowce 21 lat idzie cos tam zarobić ?.przeczytalismy duzo negatywnych kometarzy ze ponizej 23 lat nie ma po co tam jechac.Napiszcie cos o zakwaterowaniu dla par ? jest co liczyc na pokoj 2os ?PILNIE PROSZE O ODPOWIEDZ PONIEWAZ NIE WIEM Z DZIEWCZYNĄ CO ROBIC

Gość gość
Ja na początku pracując na wiekowce miałam wypłaty po 130e tygodniowo. . A co do par to jest taka możliwość mieć pokój 2osobowy ale to trzeba już uzgodnić z biurem, moim zdaniem w ogóle na wiekowce nie opłaca się pracować w Holandii. .

Gość gość
Ja znalazłam fajną ofertę na http://pracaholandia.com i jutro mam rozmowę z firmą, ale ja też łapię się na wiekówkę, ciekawe czy to się przełoży na zarobki...? może nie zawsze tak jest czy to norma jakaś?