Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srebrne pazn

"NL-jobs" praca w Holandii przez tą agencję. kto pracuje lub pracował

Polecane posty

Gość gość
warto o wszystkim pisać poco niektórzy maja się nadziac na firme i ANETKĘ niech kobiety wiedza ze moga męża stracic.szukajcie czegos innego.pozatym ze wypłata na czas niepolecam

Gość gość
Ma ktoś moze jakieś namiary na fajne biuro pośrednictwa pracy chcę wyjechać pozdrawiam

Gość Poooo
Pracuję w NL JOBS od roku... Na temat firmy można powiedzieć wiele + Sa wyplacalni - a To chyba podstawa, oczywiście nie mozna spodziewac sie nie wiadomo czego bo przez prace w agencji z reguły tak bywa ze milionow sie nie zarobi Wypłata co tydzień- dla mnie to duży plus nie musze sie martwic i czekac miesiac do nastepnej, a o ewentualnych spoznieniach zazwyczaj informują mailem - Ludzie pracujacy w biurze , z pozdrowieniami dla Pani Marty. Wydaj mi sie ze czesc pracownikow powinna przejsc jakies testy psychologiczne, ponieważ czasami poziom absurdu przekracza norme, momentami niektóre sytuacje sa nawet komiczne Ani plusem ani minusem sa mieszkania firmowe, tam zalezy gdzie sie trafi czasami jest ok a czasem trzeba sie użerać z myszami i banda idiotow zwanych współlokatorami Podsumowując nl jobs polecam i na razie firmy zmieniac nie zamierzam poniewaz praca ktora wykonuje podoba mi sie Koszty odciagane za domek ok 76e Ubezpieczenie 20 Servis costa (cokolwiek to jest) 20

Gość KREA
witam mam pytanie czy ktoś w najbliższym czasie wyjeżdża do Holandii z firmy NL ? a dokładniej pod koniec stycznia ?

Gość gość
czyli wyjazd przez ta firmę odradzasz?

Gość gość
zawsze tak było tak jest i tak będzie że ilu ludzi tyle opinii.. i chyba nie ma innego sposobu tylko jechać i się samemu na własnej skórze przekonać, tez wysłałam tam zgłoszenie dwa dni temu, choć pani z biura w Rzeszowie wyrażnie dała do zrozumienia że w pierwszej kolejności sprawdzają i rekrutują osoby które osobiście się do nich pofatygują i na miejscu w biurze zarejestrują, (pytała o wiek, posiadanie prawka, znajomość języka (ang.) i czy pracowałam już za granicą i takie tam ) Mam 34 lata, posiadam prawo jazdy, angielski na tyle że się dogadam:) i mam wyrobiony numer sofi bo pracowałam już kilka razy w Holandii ( ale nigdy nie przez agencje) Ale z tego co tu czytam faktycznie można zwątpić w sens i uczciwość takich agencji.. mam zamiar szukać do skutku

Gość KREA
mam nieważny paszport ,a do tego z innym nazwiskiem ponieważ nie zmieniłam danych po ślubie.Czy to jest duży problem? kobieta w biurze powiedziała ze mogę jechać, ale to chyba jakieś dziwne .

Gość pisz
KREA ja jadę..26.01. zapraszam na gg 42795497

Gość Kaxi
Jedzie ktoś z tą firmą 30.01 ?

Gość rzeszowiaczka23
ja ide we wtorek z zamiarem zarejestrowania się w biurze nl-a w rzeszowie, angielski raczej mam podstawtowy ;/ myślicie ze jest teraz jakiś sezon? czy uda mi sie wyjechac koncem lutego

Gość gość
Taaa sezon ale chyba na debili:p

Gość rzeszowiaczka23
przepraszam co masz na mysli sezon na debili?! sorry ale własnie obroniłam inż;p i nien uważam się za debila! może nie wszystkim starzy dają kasę na zabawę itp. tak sie składa ze ja się musze sama utrzymać i tak wyszło ze na mgr nie idę na razie z przyczyn finansowych

Gość asxo
hey i co zarejestrowałas sie?kiedy jedziesz:)

Gość rzeszowiaczka23
hej:) tak zarejestrowałam się i powiedziałam babeczce w biurze że od 23 lutego jeżeli będą jakieś oferty mogę jechać a więc kazała mi się tak tydzień przed przypomnieć:) asxo - zamierzasz też wyjeżdzać gdzieś zaniedługo?

Gość asxo
dzwoniłam dzis bo widziałam ich nową ofertę,powiedziała że jak coś będą dla mnie mieć to zadzwonią,ze sobie zaznaczyli:)

Gość asxo
dzwoniłam dzis bo widziałam ich nową ofertę,powiedziała że jak coś będą dla mnie mieć to zadzwonią,ze sobie zaznaczyli:)

Gość gość
tak wyszło ze na mgr nie idę na razie z przyczyn finansowych xxx co o za wieśniackie powiedzenie "iść na magistra" - chyba spod Rzeszowa, co?

Gość rzeszowiaczka23
akurat tak się składa że nie;p nie wszystkim starzy dają kasę! asxo czyli rozumiem że jesteś już tam zarejestrowana? j

Gość asxo
tak jestem zarejestrowana już:)zobaczymy czy się odezwą;)Ja w kilku miejscach już zaaplikowałam:)nie można liczyć na jedną ofertę:)miejmy nadzieje że od marca wszystko się ruszy:)

Gość gość
taaaaa! ruszy! nikt was tam nie potrzebuje! ile dałyście wpisowego do agencji?

Gość rzeszowiaczka23
asxo aha no ja w sumie nie znam innego godnego polecenia biura. to znam jest sprawdzone bo chyba z mojego otoczenia z 10 osób tam było z czego 3 jest tam dosyć długo;d

Gość holax
ja pracowalem przez rok przez ta agencje bo pozniej znalazlem sobie robote sam. nie narzekalem na robote, podobalo mi sie. do tego oplacalo sie i latwiej mi bylo dizeki temu pokumac co i jak w holandii przez pierwszy rok. teraz pracuje w inej firmei, zarabiam wiecej i tez wiecej zwrotu podatku dostaje co roku dzieki temu, jak by ktos potrzebowal to dobra jest firma tax-pol w tym, pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość asxo
mam nadzieje że do marca uda nam się wyjechać:)))!

Gość gość
srebrne pazn - wyjechałaś do Holandii, jeśli tak to jak Ci się tam ułożyło

Gość karla111
Witam wszystkich Podobnie jak Wy jestem od paru tygodni zarejestrowana w biurze NL Jobs w Rzeszowie. Mam duże doświadczenie w pracy w Holandii, dobrze mówię po angielsku, mam nr sofi, i z tego co tutaj przeczytałam to każdy przy rozmowie rejestrując się w biurze słyszy "o przy Pani/Pana doświadczeniu, znajomości języka i posiadaniu nr sofi myślę, że wyjedzie Pan/Pani już w tym miesiącu, proszę się przypominać i kontaktować bo my traktujemy osobę która się nie kontaktuje jako to że nie jest zainteresowana" w praktyce wygląda to tak, że z tygodnia na tydzien obiecują wyjazd, człowiek wydzwania, czeka a na końcu dostaje za przeproszeniem zjebę, że za często się kontaktuje z biurem. Tam każdemu mówią to samo. Chce wyjechać jak najszybciej do pracy, pracowałam już przez różne agencje pracy gdybym teraz wyjechała to byłby to już mój 6 raz. Chce wyjechać się gdzieś załapać i szukać pracy później na własną rękę no i mieszkania bo przez agencję można się tylko nerwowo wykończyć i garba dorobić... Napisałam tutaj w zasadzie bo pomyślałam, że może jest ktoś kto chciałby wyjechać, a ma obawy, może można by się jakoś zgadać i zadziałać wspólnie, z doświadczenia wiem, że łatwiej jest przetrwać we dwójkę. Gdyby ktoś chciał pogadać to podaję swoje gg: 5390351

Gość dominika123456
jestem juz tutaj miesiac. praca po 30 godz na tydzien zarabiam po 150 euro . lepiej juz w polsce zostac. jakies 90 euro mi zostaje na tydzien. czyli 360euro odkladam na miesiac. A i musze sobie zalowac wszystkiego. nie pale i nie pije. Zastanowcie sie!!!!

Gość karla111
A gdzie dokładnie pracujesz i mieszkasz ?? Jechałaś z biura z Rzeszowa ?

Gość gość
witajcie ja wyjezdzam z chlopakiem w niedziele 23 lutego 2014 na pol roku az dostalismy propozycje do pomidorow wyjezdzamy z firmy nl jobs agencja ich miesci sie w opolu wszytskie narazie jest ok podpisalismy wcziraj umowe jak bede na miejsce opowiem jak tam jest :)

Gość gość
dominika123456 jestem juz tutaj miesiac. praca po 30 godz na tydzien zarabiam po 150 euro . lepiej juz w polsce zostac. jakies 90 euro mi zostaje na tydzien. czyli 360euro odkladam na miesiac. A i musze sobie zalowac wszystkiego. nie pale i nie pije. Zastanowcie sie!!!! xxx i tak ci nie uwierzą! myślą tłuki,ze kokosy będą zarabiać!

Gość gość
Człowieku co ty gadasz za głupoty skoro zarabiasz powiedzmy te 150euro na tydzien i wszystkiego sobie żałujesz to jakim cudem wydajesz 60euro? Na co sie pytam? Pewnie ziółko palisz albo cos wiec przestan ludzi kłamać, byłem wiem jak jest i jade jeszcze raz, moja kobieta też pracuje z nl jobs w opolu wypłate ma ok 180e/tydzien i na tydzien idzie jej z 20euro. Sezon dopiero się zaczyna wiec bedzie wiecej godzin i wiekasza wypłata, na kokosy nie ma co liczyc, mysle ze realna kwota do odłożenia to 700euro przy 40godzinach