Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michasia :-)) :-)) :-))

Mamusie i przyszłe mamusie wypowiedźcie się i pomóżcie będę wam wdzięczna!:)

Polecane posty

Gość porannarosaaa
Zobaczymy czy sie sprawdzi ;p Ciekawa jestem, czy juz bedzie cos widac na USG. Moja koleżanka jak ostatnio w szkole byłam, opowiadała o swojej ciąży, jak ciągle jej lekarz mówił, że dziewczynka bedzie aż nagle w 9 miesiącu tuż, przed porodem robi jej USG i z tekstem " naszej dziewczynce jaja urosły" Myślałam, że padnę. Mówiła, że już cała wyprawka różowa a tu chłopak sie urodził ;p

Gość Kolejny taki temat
Ale dlaczego rodzeniu w wieku 19 lat od razy przeciwstawiać drugą skrajność, czyli 40 lat? Pośrodku jest jeszcze parę ładnych latek. Chodzi wcale nie o kasę przede wszystkim, ale o to, by sobie dać szansę dojrzeć naprawdę. Dziecko to nie są żarty. Wymaga ogromnej dojrzałości, oznacza wielką zmianę w życiu (nie tylko na lepsze!), jest próbą dla związku. W psychologii jest to jeden z kryzysów rozwojowych, nie bez przyczyny! Czy ta Michasia jest dojrzała? Dziewczę zobaczyło dwie kreski i przyleciało na forum z głupimi pytaniami, będzie pisać te debilizmy przez 9 miesięcy. Wsłuchuje się w serce "aniołka" (aniołkiem to się swoją drogą nazywa dziecko ZMARŁE w wyniku poronienia, martwo urodzone, zmarłe w dzieciństwie, taka dygresja tylko, że jakoś może niedobrze to brzmi). Przecież infantylizmem i małym mózgiem to dziewczę świeci na kilometr jak nie przymierzając świeczka :O Oczywiście ktoś musi tych obywateli nam produkować, szkoda tylko może, że takie słabizny umysłowe jednak to robią.

Gość Kolejny taki temat
Wiem, że ona ma zdaje się lat 21, ale jest w ciąży teraz dopiero tylko dlatego, że im niby wcześniej nie wychodziło! Tak to by ledwo dowód osobisty odebrała i już z brzuchem chodziła. A w głowie sieczka. Nosz, ludzie... :O

Gość louisedeemercs
kolejny taki temat: idealnie to ujęłaś, nawet juz nic nie musze dodawac.

Gość Mama2010,2011
no właśnie :) cholera zamiast dzieci kąpać to odpisuje co chwilę ha ha dobrej nocy dziewczynki. Jutro Was sprawdze :) pa

Gość porannarosaaa
Ja też już powoli zbieram się. Trzeba się myć i kłaść spać. Do jutra kochane. Michasia koniecznie daj znać jutro!!!!

Gość zrób jeszcze parę
i nie zapomnij przyjść się pochwalić internetowym mamciom, bez tego ani rusz :P głupia dziewuszka, dziecko też będzie głupie, szkoda 🖐️

Gość mam dość troli
do zrób jeszcze parę- jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie uszczęśliwiaj nikogo na siłę swoimi wypocinami! Niech zrobi i kolejne trzy, jej sprawa nic ci do tego. Cieszy się dziewczyna i dobrze, lepiej jak się tak rozpisuje, niż gdyby na forum o koszt usunięcia pytała bo to jest ŻENADA. Temat jak każdy inny. Nie chcesz pomoc to chociaż nie przeszkadzaj.

Gość Mama2010,2011
Michasia 3 testy pozytywne to już grubo :) miejmy nadzieję, że usłyszysz dzisiaj serduszko swojego dzidziusia. Koniecznie Daj znać!

Gość mamamaaaaaaa
czekamy na wiesci michasiu ;)))

Gość Mama2010,2011
To już TYLKO dwie godziny a pomyśl co będzie później! Samo szczęście!! Idziesz sama czy z narzeczonym? Jeśli może niech idzie z Tobą chyba, że na pierwszy raz wolisz sama. Trzymam mocno kciuki :) :) :)

Gość mamamaaaaaaa
pomysl ze za te dwie godziny bedziesz najszczesliwsza:))

Gość do michasi
Michasia!!!! Po co ci ten lekarz? Wystarczy wejsc na ten topik "Internetowe stwierdzanie ciazy z trajektorii spadajacych lisci" http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5393966 Tam Ci napisza czy jestes w ciazy czy nie. Nawet jak lekarz stwierdzi dzis ciaze (oczywiscie od razu gratuluje) dla pewnosci radze zaznajomic sie z tym topikiem.

Gość ciekawaaaa...
Oj Michasia mam nadzieję, ze jednak to nie ciąża bo kolejna w kolejce do Mopsu po zasiłek dla samotnej matki będzie stała

Gość ciekawaaaa...
o kurde:D:D:D czego mam zazdroscic? Życia bez pracy bez faceta a za to z dzieckiem? No faktycznie

Gość porannarosaaa
Michasia czekamy z niecierpliwością na wieści. Do tego wyżej. Tak sie składa, ze ona ma faceta który tez sie cieszy...

Gość Mama2010,2011
ciekawaaa gdybyś tak uważnie czytała to nie pisałabyś takich bzdur. Michasia wychodzi za mąż w przyszłym roku. To tak dla twojej wiadomości...

Gość porannarosaaa
Kurde ciekawość mnie zżera ;p Michasia gdzie jestes!!!

Gość porannarosaaa
Kurde ciekawość mnie zżera ;p Michasia gdzie jestes!!!

Gość mamamaaaaaaa
porannarosa nie tylko Ciebie hihi :) wszystkie czekamy na wiesci od Michasi :)

Gość fiutariusz
polglowki lizace dupe jakiejs malolacie... ech brak slow. Do roboty glupie baby, mama2010,2011 ty bys sie dziecmi zajela a nie brednie tu pisala. Szok, szok, szok...

Gość Mama2010,2011
Mam nadzieję, że tam u nich wszystko jest ok. Też już nie mogę się doczekać. Pytanie czy miała wejść do gabinetu o 14.15 czy nadal czeka :/ bo ja pamiętam, że całe dwie ciążę zawsze długo czekałam do mojej lekarki. Tragedia Michasia pisz już co i jak bo nas ciekawość zje! !

Gość mamamaaaaaaa
No czasami niestety dlugo trzeba czekac aby wejsc do lekarza..