Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszulinka

Robilam dzisiaj dwa testy! sa POZYTYWNE! jestem w ciazy! DRUGA KRESKA BLADA!!!

Polecane posty

Zafasolkowana niestety nie moge zrobic , bo chwilowo nie mam apratu , a zeby zrobic telefonem to znowux nie mam kabla , zeby zrzucic fotke na laptopa. Wiecie.. bylam w przychodni ginekologicznej i polozna powiedziala , ze ona sama nie wie co to jest... ;/ ehhh

Gość pitulinka
W gornym kwadracie, to moze byc nr pacjenta/probki.

Gość SaraXXX
Zadzwon do tego labolatorium skoro nawet położna nie wiedziała który to wynik, bo zrobić badanie i nadal nie wiedzieć...

Gość a dlaczego
no ale dlaczego nie pójdziesz z wynikami do laboratorium??? sory ale jesteś jakas nierozgranieta totalnie, jakby Ci w ogóle nie zależało...

Gość brzoskwinnnia
Myszulinka faktycznie dziwnie sama nie wiem co o tym myslec.... A obok tego kwadracika jest cos napisane?

A dlaczego - bylam odebrac wyniki w laboratorium , bylo bardzo duzo ludzi i tak nie chciala mnie przyjac poza kolejnoscia ze wzgledu na wyniki, ale wkoncu wrecz wcisnela mi je do reki. Z powrotem nie "pojde" tam , bo to jest 10 km ode mnie.

Gość brzoskwinnnia
Myszulinka faktycznie dziwnie sama nie wiem co o tym myslec.... A obok tego kwadracika jest cos napisane?

lepiej siedzieć, łudzić się i martwić niż wybrać na spacer.. wtedy wszystko było by jasne

Brzoskiwnko , ja mysle , ze to jednak nie ciaza wiesz. Tam gdzie pisze HCG ilosciowo jest napisane 0.200 mlU/ml A na samej gorze ten kwadrat z liczba , bedzie oznaczal chyba cos innego :( kurcze... to czemu testy mi wychodzily mi pozytywne :(:(:(

Gość ojtamhmmm
a kiedy muszlinko miałaś ostatnią mieskaćzke?

Gość daj sobie spokój
dobra, jak Ci nie zależy na poznaniu wyniku to może nie dręcz innych na forum co??? jak ci zależy to idź do laboratorium i czekaj w kolejce jak mnie wkurzaja takie dziewczyny jak Ty!!!

Gość bambaryla147
Zaburzenia hormonalne po odstawieniu tabletek. Dlatego tez nie masz jeszcze okresu.

Gość brzoskwinnnia
Myszulinko jak mi przykro :( ale pomysl ze moze to i lepiej, bo jak to ktos wczesniej po odstawieniu latwo jest zajsc, ale tez latwo stracic ciaze. Wtedy to bys dopiero przezywala. Jestem z Toba :* a nastepny cykl jest Wasz :)

Daj sobie spokoj i te inne...- mnie to dopiero wkurzaja takie osoby jak wy ;/ !!! czy ktos cie prosil o odpowiedz na moj temat? sama tu zajrzalas i sama odpisalas ;/ ludzie bez kultury.

Gość pitulinka
HCG ilosciowo powyzej 25 mlU/ml oznacza ciaze.

Polozna od razu poleciala do ginekologa do gabinetu . Slyszalam jak sie pytala jego co o tym mysli , a on sie dlugo sam zastanawial ;/ Stwierdzili oboje , ze ten wynik 0.200 jest jakis nie bardzo. No , ale chyba sama obstawie na brak ciazy. Brzoskwinko , smutno mi jak nie wiem :( moj maz tez pewnie sie bardzo rozczaruje :( tak patrzac na te normy i te liczbe 239 to wychodziloby to na 4-5 tydzien wedlug norm , wiec to mnie zastanawia, bo by nawet pasowalo . Ehh :(

Gość daj sobie spokój
nie prosił ale kibicowałam ci wydawało się że Ci naprawdę zależy, a Twoje obecne zachowanie świadczy o czymś zupełnie innym nie lubie jak ktoś zakłada watek, dziewczyny sie "martwią" czekaja na Twój wyniki jak na swój a Ty tak naprawdę masz to wszystko gdzieś. I niby dlaczego jestem bez kultury? obraziłam cię? wyzwałam? napisałam co sądze o Twoim zachowaniu, a że Tobie sie ono nie podoba to nie powód by mówic że nie mam kultury

Gość BHCG ilościowo
to jest Twój wynik. 0,200 jednostek- ciąży brak.

Gość 239 to jest numer
próbki krwi bądź pacjenta

Gość pitulinka
Myszulinka 5,8 HCG, czy HCG ilosciowo?

Tez tak uwazam juz , ze 0.200 jest moim wynikiem. Przykro mi :( ale teraz tylko czekam na okres , zeby mogla znowu sie starac. Brzoskwinko , denerwujesz sie wizyta u ginki nadal ? :*

Gość ojtamhmmm
jak nie mozesz isc do lekarza, czy ponownie wykonac badnaie moze zrob test, dzis juz powinna byc mocna 2 kreska ... sama nie wiem....