Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszulinka

Robilam dzisiaj dwa testy! sa POZYTYWNE! jestem w ciazy! DRUGA KRESKA BLADA!!!

Polecane posty

Gość brzoskwinnnia
Ale ten wynik jest dziwny, bo jak czytam wypowiedzi dziewczyn na innych topikach to ich beta przy braku ciazy wynosila od 1.2 do 2.0 a tu jakies0.200 chyba ze Twoje labo jakos inaczej oznacza normy. A ja sie strasznie stresuje, az mnie brzuch tam na dole rozbolal. :(

Co za kretynka - sprawia ci radosc szydzenie z kogos? jak widzisz oprocz mnie nikt nie odpisal tu na twoja wypowiedz , bo cie ignoruja. ZEGNAM

Gość daj sobie spokój
Myszulinka ale powiedz tak szczerze dlaczego nie pójdziesz do tego laboratorium?????

ewentualne zajście w ciążę zaraz po odstawieniu tabletek to nie jest staranie się... O staraniu można mówić gdy długi czas się planuje, zna cykle itd. my z mężem staramy się o dziecko od 9 miesięcy i każdy dzień planowanego okresu i jedna krecha to dla nas koszmar... Choć mamy już dzieci i wiemy że jesteśmy zdrowi

Gość Witam was.
Witajcie. Myszulinko " sama sobie obstawisz wynik ze nie jestes w ciazy." Tu nie masz co obstawiac sama jak nie jestes pewna to szkoda twojego czasu zapytaj sie profesjonalnie. Albo jak ktos napisal sprobuj zrobic test dzisiaj powinny byc juz dwie kreski. Chociaz to bez sensu bo i tak musisz miec jakies konkrety. Idz do gina i niech zobaczy co z tym zroic. Jesli nie ciaza niech ci da cos na wywolanie okresu abys mogla szybciutko sie znowu postarac. Pozdrawiam i kibicuje:*

Ten wynik w kwadracie jest tuz nad tablelka z wynikiem 0.200 Brzoskwinko , nawet polozna w przychodni powiedziala , że ten wynik jest jakis dziwny...( mam na mysli 0.200) . Ona sama do koca nie wiedziala na ktora liczbe ma patrzec.

Ja wiem co znaczy czekać na pozytywny test ale jeżeli ktoś zażywa tabsy ażeby nie zajść w ciążę to znaczy, że tego nie chce, jeżeli je odstawia to też musi się liczyć z tym, że przez kilka miesięcy to potrwa.. rzadko ludzie mają szczęście, żeby udało się za pierwszym razem i to jest przykre..

Gość hej Myszulinka
Myszulinka a mogłabys odpowiedzieć na pytanie dziewczyn: dlaczego nie wyjaśnisz w laboratorium???? Bardzo zręznie unikasz odpowiedzi na niezręczne dla Ciebie pytania

Wiecie co jak czytam te wpisy , ktore dotarly tu w ciagu ostatniej godziny , to az chce sie niektore osoby "wyprosic" , ale niestety nie mozna ;/

Gość Witam was.
Co za kretynka -jestes beznadziejna:O nie wiesz ze kazdy kolor drugiej kreski oznacz ciaze??? Nic dziwnego ze myszulinka byla pewna tej ciazy skoro dwa testy wyszly pozytywnie! Jest tu kretynka na tym topiku ale nie jest nia autorka, to Ty nia jestes :O zegnamy:O

Gość pitulinka
Myszulinka, zadzwon do przychodni i popros nr do laboratorium w ktorym badanie zostalo wykonane. Tam ci wytlumacza co oznacz to"239" . Ale skoro wtnik jest wyraznie podany, to mysle, ze to jakas forma oznaczenia. Moze oznaczenie typu badania, moze oznaczenie przychodni dla ktorej laboratorium wykonywalo test....

myszulinka bo w końcu ktoś pisze kilka słów prawdy a nie tylko słodzi i pociesza jak zbitego dzieciaczka przez podłą przedszkolankę?? Zamiast się użalać nad sobą i ględzyć weź się za życie, idź wyjaśnić wynik a później poważnie przemyśl czy na prawdę chcesz mieć dziecko i zacznij od planowania ciąży a nie "zachodzenia" pi tebletkach kiedy organizm faszerowany hormonami przeżywa szok

Co za kretynka,nie mam zamiaru sie licytowac kto dluzej sie staral.Ja jestem juz doswiadczona matka,bo mam dorosla corke,a na synka czekalam 10 lat,ale to nie znaczy,ze bede komus dowalac.To samo tyczy sie Kobietka BB,odpusc sobie kasliwe uwagi,bo to nie Twoja sprawa czy ktoss stosowal tabletki anty,gdybys nie wiedziala,to powiem Ci iz lekarze czesto zapisuja te tabletki na uregulowanie miesiaczki.Ja nigdy nie stosowalam tabletek,ale nie mam zamiaru nikogo za to krytykowac,bo to kazdego indywidualna sprawa!!!!!!!

Gość Witam was.
Kretynka- tym bardziej powinnas okazac odrobine wspolczucia i zrozumienia a nie siac nienawisc i wyzywac od kretynek. Szosty rok sie starasz a za grosz empatii...:O

Gość hej Myszulinka
Myszulinka a mogłabys odpowiedzieć na pytanie dziewczyn: dlaczego nie wyjaśnisz w laboratorium???? Bardzo zręznie unikasz odpowiedzi na niezręczne dla Ciebie pytania

tak bardzo mi z tym źle ja nie krytykuje brania tabletek anty bo to nie jest moja tylko indywidualna sprawa ja tylko uważam, że zaraz po odstawieniu tabletek nie ma mowy o uporczywym staraniu o ciążę i użalaniu się nad sobą, jeżeli chciałaby wiedzieć poszłaby do laboratorium, ale woli siedzieć przed komputerem i płakać nad swym losem... Każda ma wybór..

Tak bardzo mi z tym zle - Ja pierwszy raz robilam probe ciazowa z krwi , wiec sie nie orientuje jakie wychodza wyniki jak ciazy nie ma. Wpisalam z ciekawosci w google wynik 0.200 , to nie znalazlam ani jednego forum , zeby ktoras z dziewczyn tak miala.

Gość Zamiast
gdybać od godziny byś tam zadzwoniła ...

Gość hej Myszulinka

Myszulinko,dlatego jest to jakies dziwne dla mnie.Zadzwon do tego laboratorim i dowiedz sie,bo inaczej nie dadza Ci tu niektore osoby spokoju i beda pisac bzdury.Zrob to tez dla swojego spokoju,bo sie wykonczysz psychicznie

Och Myszulinko szkoda, że nie udało, smutno jest :-( szkoda, że ci te testy sprawiły ci psikusa to przykre :-( . Lecz masz zawsze szanse na staranka dalsze o dzieciątko :-) głowa do góry! :-) Kiedyś ci się uda :-) powodzenia!!!

Przez to napisalam wczesniej , ze jakbym mogla to bym was z mila checia "wyprosila" . ciebie i inne osoby , ktore nawet wyrazaja ta krytyke , ale w bardzo niekulturalny sposob.

Gość brzoskwinnnia
Co za kretynka- nam juz 4 rok staran minal i nie mialam ani razu bladej kreski. Nie porownuj wszystkich do siebie.