Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszulinka

Robilam dzisiaj dwa testy! sa POZYTYWNE! jestem w ciazy! DRUGA KRESKA BLADA!!!

Polecane posty

Gość hej Myszulinka
Myszulinka a mogłabys odpowiedzieć na pytanie dziewczyn: dlaczego nie wyjaśnisz w laboratorium???? Bardzo zręznie unikasz odpowiedzi na niezręczne dla Ciebie pytania

Katlen no niestety :( owszem , testy daly mi zludna nadzieje. Ale teraz tylko czekam na okres juz tylko :( bo jak bylam u lekarza jakis czas wstecz to kazal "dac czas" tej miesiaczce . Poprostu mam czekac.

Kretynko - juz zglosilam twoje posty do usuniecia. Naprawde wspolczuje ci braku kultury i taktu. No ale coz , sa ludzie i ludziska .

Gość brzoskwinnnia
Co za kretynka- ty chyba jestes troche rozchwiana emocjonalnie co? I nie pisze tego zlosliwie, wiem jak lata nieudanych prob daja w kosc.

Gość hej Myszulinka
Myszulinka a mogłabys odpowiedzieć na pytanie dziewczyn: dlaczego nie wyjaśnisz w laboratorium???? Bardzo zręznie unikasz odpowiedzi na niezręczne dla Ciebie pytania

Kretynka , ile ty masz lat ? 10 ;/ ? zachowujesz sie jak male rozwydrzone dziecko ;/ za grosz taktu jak na osobe dorosla.

Gość jndk
autorko przykro mi ale nie jestes w ciazy , ujemny jest od 0.0-5.0 ...

Gość hej Myszulinka
Kretynka , ile ty masz lat ? 10 ;/ ? zachowujesz sie jak male rozwydrzone dziecko ;/ za grosz taktu jak na osobe dorosla. to zdanie to chyba samokkrytyka.... odpowiesz w końcu na pytanie dlaczego nie idziesz do laboratorium???

Gość Witam was.
Jezu odpisala dwie strony wczesniej ze ma 10 km i nie moze sobie tak po prostu wrocic do laboratorium!

Gość brzoskwinnnia
To zrob gleboki oddech i ochlon troszke :)

Gość hej Myszulinka
Witam Was ale dlaczego nie może wrócić??? nogi ją bola????

Hej myszulinka - a ciebie palce tak nie bola od pisanie jedno i to samo / kopiowania ;/ ??? Rany... ale ludzie potrafia byc .. eh.. nie powiem co.

Gość jndk
autorko teraz ci przykro a wyobraz sobie co inni czuja po np 1.5 roku i chociaz sa w mlodym wieku... nie mozesz podchodzic do tego tak bardzo emocjonalnie bo nie dasz rady psychicznie. Ja dalam sobie z mezem jeszcze ok 3 miesiace jesli dalej nic to zostawiam swoich "weterynarzy" i zapisuje sie dokliniki. A jesli juz jestes gotowa naciaze to radze zrobic dla samej siebie badania , np.tsh, cukier,potas itp

Gość hej Myszulinka
bo nie oge pojąc dlaczego unikasz odpowiedzi!!!!??????????????????

Brzoskwinko nie stresuj sie az tak , chociaz latwo sie mowi.. W tym natłoku tutaj , zapomnialam Ci odpisac. Napisz koniecznie po wizycie :*

Gość Witam was.
Moze ja bola nogi skad wiesz? Moze ma endoproteze moze sztuczny dysk moze mase innych dolegliwosci ktore jej kurwa nie pozwalaja wrocic do tego pieprzonego laboratorium!!! Jestescie beznadziejne dajcie jej juz spokoj!:O

Gość pitulinka
Ale bez przedasy, ze musi tam isc osobiscie. Ja tez uwazam, ze powinna zadzwonic do laboratorium gdzie badanie bylo wykonane, ale wynik jest podany 0.200. Dla swietego spokoju powinna zadzwonic.

Gość hej Myszulinka
Witam Was toz właśnie pytam a odpwiedzi brak!!!!!

Witam was - dzieki za poparcie , ale wcale nie musialas :* Te wypowiedzi swiadcza o tych osobach, nie o mnie. To co chcialam im napisac to napisalam .

Dziewczyny , a czy ja powiedzialam , ze tam nie zadzwonie ? Napisalam najpierw do was , bo tak obiecalam . Teraz robie obiad i co chwile zagladam do laptopa i czasami to az smiac mi sie chce z niektorych osob z forum .

Gość asiek82
Myszulinka odszukalam swoje stare wyniki. porownaj je za swoimi, moze to cos da. tutaj moj wynik i nowmy: http://www.voila.pl/264/6kfwe/index.php?get=1&f=1 a tutaj na samej gorze wyniku jest kod i to jest kod pacjenta: http://www.voila.pl/265/5nwgw/index.php?get=1&f=1 ja na Twoim miejscu zadzwonilabym tam i spytala. jesli jednak nie jestes w ciazy to skad pozytywne testy? ja w pierwszej ciazy przy pierwszym tescie tez mialam taka kreske blada, ze prawie niewidoczna. Jest mozliwosc, ze test wyszedl falszywie pozytywny, ale to sa skrajne przypadki i musisz wykluczyc kazda przyczyne, ktora moglaby spowodowac test falszywie dodatni. Przyczyny fałszywie dodatniego wyniku: - Po porodzie, po poronieniu, w przypadku zaśniadu groniastego, w okresie menopauzy, w przypadku raka endometrium. - Alkohol także może zafałszować wyniki, więc nie powinno się wykonywać testu będąc pod jego wpływem Przyjmowanie niektorych lekarstw tez moze wplynac na wynik. Moze poszukaj cos na ten temat?

Jeśli nie jest to dla Ciebie problemem Myszulinko poszłabym prywatnie do ginekologa nawet jeszcze dzisiaj na Twoim miejscu , by rozwiać wszelkie wątpliwości , bo nawet jeśli nie jest to ciąża to musisz skonsultować to z lekarzem dlaczego nie masz okresu , dlaczego testy wyszły pozytywne , żeby wszystko było ok w przyszłości .Mam nadzieję,że lekarz Cię uspokoi;*

Asiu dzwonilam tam teraz i to jest beta ujemna. Moj wynik to ten 0.200mlU/ml :( ale pani w laboratorium powiedziala , ze i tak mam dziwny wynik. Tak samo powiedziala polozna i ginekolog. Ponoc nawet przy braku ciazy beta wynosi 1-2. tak mi powiedzial lekarz. Jak ostatnio mnie badał to nie stwierdzil cysty, torbieli, miesniakow itp. Powiedzial nawet , ze jestem czysta jesli chodzi o te sprawy , wiec skad ten wynik i testy pozytywne.

dziewczyny jakbym miala tylko mozliwosc to wrzucilabym tu zdjecie obu testow. naprawde widac dwie kreski.