Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem przestać :(

zakochałam się w żonatym facecie u którego jestem nianią. żona chyba się domyśla

Polecane posty

Gość nie czytałam całości ale
młodzi ludzie, może pomagają im rodzice, może facet ma status studenta do 26roku i głównie temu o w banku trzymają. Laska po co Ty masz kompleksy? Ty lepiej dopilnuj, żeby ci placili ZUSy, bo teraz oaństwo płaci ZUSy nianiom od najniższej krajowej (nie rodzice! tylko muszą Ciebie do tego ZUSu zgłosić). Dopilnuj, bo liczy się to do emerytury

Gość opiekunka mojego synka
rowniez dostaje ode mnie prezenty z roznych okazji, wiec tu niczego bym sie nie doszukiwala.

Gość pewnie jestes brzydka
jesli ten temat pwowokacja nie jest to powiem tak. Pani domu wyglada na atrakcyjna i madra kobiete, widocznie Cie szanuje oraz jest zadowolona z Ciebie. A ze robi rozne ironiczne komentarze to traktowalabym z Twojej strony jako ostrzezenie bo ona jak najwyrazniej glupia nie jest i wie o co kaman. Jeszcze raz powtarzam: ten facet nie jest twoj i nigdy twoj nie bedzie. a wiec twoja decyzja. albo sie zachowasz jak dorosla odpowiedzialan osoba i przestaniesz robic mu maslane oczy = bedziesz miala dobra prace albo doigrasz sie jeszcze :-) bo ja bym cie po jakims czasie wykonczyla :-) albo rzuc ta robote ze wszystkimi konsekwencjami.

Gość wiecie co!
no dobrze tutaj ktoś napisał, ta jego laska jest inteligentna i tyle

Gość wiecie co!
pewnie jestes brzydka ale zwróć uwagę na to, że laka nie chce go odbić... on wie że jest gorsza, nie chce rozbijac małżeństea czytałaś całość?

i jeszcze cos do podkladow w wieku 27 lat. sorry w wieku 27 lat nie uzywalam zadnych podkladow a dzisiaj w wieku 37 lat nie uzywam. Zmarszczek te nie mam wiec nie wiem co w tym dziwnego. Nie ma co zazdroscic. dziewczyno ja radze Tobie dobrze pozbadz sie tych twoich kompleksow. bo gdybys ich nie miala to bys sie nie podkochiwala w zonatym facecie i zachwycala sie jaka jego zona jest piekna. to nie jest zbyt zdrowe. zdecyduj sie. albo chcesz ta prace albo nie. widocznie Pani domu ma cos czego tgy nie masz a pragniesz. dom, rodzine, meza itd. nie oceniam cie tylko dobrze ci radze. pozbbadz sie kompleksow i zdecyduj czy chcesz zostac na lodzie bez kasy i pracy ? i zawalcz sama o swoje szczescie. t.z znajdz sobie faceta dla ktorego bedziesz ta jedna jedyna.

czytalam czytalam. jesli sie kogos kocha to sie chce z nim byc za wszelka cene wiec nie wierze, ze autorka nie chce rozbic malzenstwa ze wzgledu na moralnosc lub jej dobre serce :-) po prostu nie ma zadnych szans. wiec niech spadnie z tych swoich oblokow, obudzi sie i podejmie decyzje. jak juz to jest zauroczona i tyle.

Gość wiecie co!
nom tak masz rację :) ale nie wiemy jak my byśąmy się zachowały w takiej sytuacji :)

Gość jesteście straszni
szczególnie ty "pewnie jestes brzydka" jedziesz po lasce jak po szmacie i mająć nick pewnie jesteś brzydka radzisz jej pozbyć się kompleksów? Pojebało cię :/

Gość jesteście straszni
nie widzieliścir jrj skąd możecie wiedzieć jak wygląda?????

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
ona jest od ciebie tylko 4 lata starsza i jak jest ładna to nie ma się czego obawiać - gdyby była z 10 - 15 lat starsza to co innego

Gość ta zona takie ironiczne koment
tu nie chodzi ze ona jest bezwglednie brzydka! tylko wzglednie, to znaczy jest baaardzo duze prawdopodobienstwo ze jest mnie atrakcyjna niz ta zona...a to zadna ujma byc mniej atrakcyjnym od jakiejs megaslicznotki, przynajmniej tak nam ja przedstawila autorka

no wiem :-) tez bylam kiedys mloda :-) tylko ze mnie zonaci faceci nigdy nie jarali :-) wole byc ta jedna jedyna i zawsze do tego dazylam az sie doczekalam. Nie bawilo mnie to nigdy robic maslane oczka do zajetego faceta. Znam swoja wartosc. A czy jestem brzydzsa czy ladniejsza od autorki to nie ma tu zadnego znaczenia. Sama jako opiekunka pracowalam i pamietam jak nie chcialy mnie mamusie zatrudnic bo mezusie slipa we mnie wlepiali. Ladnej mlodej dziewczyny zadna kobieta o zdrowych zmyslach nie zatrudni. sad but true.

jej wszystko robią włosy, strój... włosy do pasa, grube fale, gęste, czarne, ciemna karnacja dużo to kobiecie dodaje. ale ja już próbowałam nie myśleć o nim, nie robić maślanych oczu nie umiem nikt tak nie miał z was?:(

po za tym nie jedzdze po autorce.

Gość to jest ylko Twoj
Kpisz sobie? Zmarszczki w wieku 27 lat :D:D:D ?

Gość autorko czytasz komentarze
ktore ci odpowiadaja. Na jedenj ze stron pisala jakas dziewczyna ze miala tak jak ty, ale ze odeszla od tych ludzi.Bo jej najzwyczajniej bylo wstyd.

Gość to jest ylko Twoj
Zazdroscisz jej urody, kasy i meza. Wez sobie lepiej jakies pozyteczne hobby znajdz.

Gość Hmmm, czytam wszystkie komenat
i nasuwa mi sie jedna mysl. Autorko , ty o ta dziewczyne jestes zazdrosna.... piszesz tutaj caly czas mimo ze ci wiekszosc ludzi mowi co masz robic=dac sobie z facetem spookoj. A ty drazysz tak jakbys chciala by ci ktos napisal TAK WYRUCHAJ GO NA PEWNO BEDZIE TWOJ. Wez sie ogarnij. Jestes z mojego wieku, ale nie wiedzialam ze mozna byc takim lemingiem wstyd mi za twoje myslenie;/

skoro sie zakochalas to jest jedno wyjscie. Powiedziec im ze odchodzisz zeby znalezli sobie inna opiekunke. Ty sie nie zakochalas w nim. Ty sie zakochalas w tym co maja; szczescie, rodzine, urode , kase i tak mozna wymieniac i wymieniac.... zobaczysz ze to tylko zwykle zauroczenie, czyms czego miec nie mozesz i dlatego tak bardzo tego pragniesz. Wrecz obsesyjnie.

oj matko nie mow ze nie jestes zazdrosna nie stac cie na szczerosc? trudno nie byc zazdrosnym. zazdroscisz im szczecia, zazdroscisz jej urody. ciekawe jak dlugo twoja szefowa na to popatrzy z przymruzonym oczkiem ;-)

Ty sie nie zakochalas w nim. Ty sie zakochalas w tym co maja; szczescie, rodzine, urode , kase i tak mozna wymieniac i wymieniac.... dokladnie

Gość 5 na 555
ciekawe czy ona się domyśla...:)

Gość 5 na 555
przeczytałam wszystko. ona jest pewna!!! :) ale siarfa

Gość nie umiem przestać :)
gówniara

gdybys sobie nie przybierala do glowy, to by twoja chora wyobraznia nie wymyslila tej pseudo milosci. Napisalam ci co tam najbardziej kochasz. czlowiek zawsze porzada tego co jest poza zasiegiem, ale po to mamy rozum by go uzywac. Ty tego nie robisz.