Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlymaterial

Uslyszalam- na bycie zona trzeba zapracowac!

Polecane posty

Gość te verde unplugged.
I wiesz co, docen, kurcze, to, co ci wszyscy ludzie tu pisza, bo szczerze powiedziawszy ja nigdy tak kulturalnego i pomocnego topiku na tym forum nie widzialam i zawsze poprawia mi sie humor na mysl o tym, ze tyle ludzi tu ci tak dobrze zyczy i doradza i nikt sie nie wpieprza z glupimi gadkami. Nie wkurzaj nas juz opisami jego kolejnych zalosnych smsow, co? ;)

Gość nikt za ciebie życia nie
poważnie skasowałaś???? Jesli tak to GRATULUJĘ! Wiadomo jednak, ze numer znasz na pamieć, więc wykorzystaj to wtedy kiedy on będzie do Ciebei dzwonił, zeby wiedzieć , ze masz tych wiadomosći nie odbierać. JASNE??? Kurde , widze, że musze sie Toba zająć :-D

te verde unplugged to prawda, bardzo tutaj kulturalnie, ludzie sa baaaaardzo pomocni, az mi sie wierzyc w to nie chce, ze jest to mozliwe na tym forum! nawet po cichu nie sadzilam,ze tak mi to pomoze, czytam co ajkis czas Wasze wypowiedzi i podnosze na duchu, to jest naprawde niesamowite. Wobec czego spelnie ta prosbe i nie bede juz czytac jego sms, potraktuje je jako nic nie znaczace. Dobre porownanie, powinny dla mnie znaczyc tyle co dla Was. dziekuje :-)

Gość Marlenka wkurzona
zaraz zaraz, a co będziemy czytać??? przecież my tym żyjemy!!! ;)

nikt za ciebie zycia nie serio :-) no znam , dzownil wiec nie odbieram, nie obchodzi mnie co chce. a mala opieka czy nakierowaniem nie pogardze ;-)

Gość Marlenka wkurzona
a nie wiem, possrane to :D

Gość te verde unplugged.
Poczekamy az sie dziewczyna ogarnie i potem bedziemy zyc jej szczesciem ;) Kto w koncu nie lubi happy endow?

to moze bede pisac o swoich postepach? ok, dzis wpadl do mnie brat z dziewczyna, sa tylko para od 4 lat, a moj brat -uwaga- nie dosc,ze rozkreca firme, wynajal dom, kupil super bryke, a ona nie za bardzo przywiazuje wage do glupot dnia codziennego - kocha ja i tego sie nie wstydzi za to,ze jest i jeszcze dzis przy mnie jej obiecal,ze nastepne autko bedzie dla niej , ba nawet sam piecze, gotuje, a ja kiedys wrozylam jego dziewczynie koszmar, bo moja mama wszystkie obowiazki na mnie spychala, a tu sie okazuje, ze moj kochany braciszek jest idealnym partnerem, z czego sie b ciesze :-D

nie odbieraj jemu sie teraz grunt usuwa spod nóżek, bo okazuje sie, zę urobiony zły materiał na żonę własnie mu sie całkiem popsuł. Facet jest żałosny, zobacz to w końcu swoimi oczami,ze on jest żenujący. Weź odrzucaj jego połączenia, nawte nie igoruj (bo bedziesz dżwięku słuchac i sie stresować), po prostu odrzucaj i dalej rób, co robiłaś. Dasz radę. Podzwoni kilka dni, Ty odrzucasz i gościowi sie nudzi po jakimś czasie i masz święty spokój.

tak, poczekamy az sie ulozy i bede pisac happy end, tylko podtrzymujcie topic, obiecuje,ze pozniej bedzie ciekawiej :-D

tak, poczekamy az sie ulozy i bede pisac happy end, tylko podtrzymujcie topic, obiecuje,ze pozniej bedzie ciekawiej :-D

nikt za ciebie zycia nie Mam nadzieje, ze mu sie znudzi! Bo on nie rozumie jak to mozliwe, ze jednego dnia sie tule , on mnie tuli a nastepnego taki cyrk! Oby odpuscil , oby mu sie znudzilo, bo juz nie wroce, a takie przeciagnie b boli, napisal chyba wczoraj, po calym zaleniu sie, obwinianiu mnie, ze jestem zla, bo rozkochuje facetow i potem rzucam nie dajac calej siebie i blabla ze on wclae nie chce zebym wracala bo nie chce mojej litosci nad nim?? Tak to wyglada, pisze, wypytuje, opisuje, ze on kochal,ze tez sie staral,ze tez wybaczal, ze nadal byl dobry itp. Kiedys zrobil taki numer.... jak mnie 1y raz rzucil to kilka dni nie odnieralam tel, nie odp. owszem czytalam je ,ale unioslam sie duma, gorzil,ze policje nasle bo szaleje z niepokoju czy ze mna ok...dalej nie odebralam az...wieczorem slysze pukanie, mysle nie otwieram jak to on, az tu slysze "POLICJA", zdebialam i otwieram a ci pytaja czy znam tego i tego , ja tak i do nich prosto z mostu " facet mnie rzucial to czego sie spodziewaliscie,ze bede z nim gadac?" obaj byli facetami, ale jak uslyszeli moja odpowiedz z bunczucznej postawy nagle zmiekli, przeprosili i zyczyli milej nocy :-D

trzymaj się, wpadnę tu jutro Zadanie domowe dla CIebie ;-) na jutro prosze mi przygotowac listę super fajnych spraw i zadań, które sobie wyznaczasz na najbliższy okres. Mają być do chwile przyjemnosci dla Ciebie, takie randki sam na sam ;-) Ja dzisiaj jestem po swojej randce - 1.5h joga+medytacja CUDO, a TY??? dobranoc

nikt za ciebie zycie nie no no przyznaje,ze taka randka to cos super ! a ta joga i medytacja to w studiu? pomaga? hmm w takim razie i ja pomysle nad czyms dla siebie , dziekuje ,ze madre rady i rowniez zycze milej i spokojnej nocy :*

gościu manipuluje Tobą jak marionetką w pozytywce! ojejku pzrejął sie i policję nasłał, gość jest jakiś psychiczny a ja nie życze sobie wywalać swoich podatków na takie durne akcje policji ;-) Gość ma ewidentny problem ze sobą, ale to już NIE JEST TWÓJ PROBLEM. Twoim problemem jest teraz wypisanie listy przyjemności na najbliższy czas. Obyś zdązyła do jutra ;-)

Joga jest wspaniała. polecam :-) za każdym razem jestem jak nowonarodzona. A zajecia mamy w małych grupach u wspaniałej, jest kameralnie, ciemno (tylko świeczka), nastrojowa muzyka, kojący głos prowadzącej, no normalnie raj na ziemi :-)

ooo ze swieczka zapalona tylko? no prosze, chyba dam sie namowic kolezance na joge od nowego roku, Twoj sam opis podziala juz tak obrazowo, ze prawie poczulam sie zrelaksowana na sama mysl o takich zajeciach . fantastyczna sprawa, joga zawsze kojarzyla mi sie z mata i trudnym wyginaniem ;-) Podziwiam.

Gość Marlenka wkurzona
no jak sie trafi na psychicznego to.. wszytsko się może zdarzyć. Na randkach kiedyś poznałam chłopaka, opowiadał mi, że poprzednia dziewczyna go rzuciła i on siedział z lornetką na drzewie przed jej domem, az go policja zdjęła. Poczułam , że pora spier... niczać w [podskokach. jakie było moje zdumienie gdy w kilka dni później zastałam kolege siedzącego w kwiecie lotosu pod moimi drzwiami!!! wydobył gdzies z netu mój adres. Mysle sobie, nie bede robić scen, bo sąsiedzi itd. a że przyjechał z daleka, to mysla ja dobry człowiek dam mu herbatki i niech spada do domu. Ale on stwierdził, że albo będziemy partą, albo sobie ubierze rekalmówke na głowe. To ja dobry człowiek pytam, jakie ma problemy, a pon , ze finansowe ! :D skończyło się na pozyczce kasy na powrót do domu :D eh.. wariaci chodzą po tej ziemi i trza sie ich strzec

Gość Marlenka wkurzona
aaa, to była dygresja na temat jogi :D

Marlenka wkurzona ahahah no co za koles? serio?? :-D Faktycznie chodza wariaci po tej ziemi, grunt to nie dac sie im zwariowac , dalas mu waleriane moze dow wypicia?;-) a co z tego ze sobie reklamowke na glowe zalozy? to nie zalozy, jego wstyd ;-) Wiem mnie by to nie bawilo , gdybym byla na Twoim miejscu wtedy ,ale teraz to naprawde musialo przekomicznie wygladac z boku ;-) Strach sie bac, pewnie kasy nie odzyskalas ,ale pan chyba tez juz sie nigdzie nie czail po krzakach? :-D

Gość Marlenka wkurzona
no z ta reklamówka to była akurat najmniej smieszne, bo się zamknał w łazience, że bedzie się z zyciem żegnał. Kurde sama sie dziwie, że wykazałam takie opanowanie. A kase odzyskałam, przypominałam mu sie często i podkreslałam, że mam go za uczciwego człowieka- zadziałało. ALe serio- gdy ktos wykazuje powazne braki w ;logicznym rozumowaniu to źle wróży. Z tego co piszesz, to ex inteligencją nie grzeszył... chyba jakies słabe wzorce w traktowaniu kobiet też miał zakodowane

O to faktycznie, jakis szajbus do potegi... Wiesz w sumie nieraz, jego brak logiki mnie zaskakiwal, az z czasem dobijal, ale myslalam sobie nie bede przemadrzala, zreszta jak mu delikatnie zwracalam uwage czy cos tlumaczylam on i tak tkwil przy swoim lub tez mnie staral sie zbic z pantalyku,ze to ja nie mam racji, ja glupio mysle i ze zawsze musze sie z nim niezgadzac. W dodatku, niecierpi ludzi z matura, po studiach uwaza ,ze ci ludzie nic nie wiedza o zyciu i sa przemadrzali, "glupie studenciki" tak mawial i mial zawsze do mnie zal,ze jestem lepiej wyksztalcona ,nie raz powtarzajac " to sobie idz do takiego studencika". Z czasem troche zycie go okielznalo, troche zaczynal sie interesowac swiatem, ale i tak z logika jak wiadomo z wiedza zdobyta ma malo wspolnego, wiec jakby to pwowiedziec jago logika jest najlogiczniejsza i kropka. Cos w tym jest nie obrazajac nikogo.

jeśli masz androida, ściągnij z google play (stary android market) aplikację czarna lista, np. A Firewall. chwila ustawiania i już nie widzisz ani telefonów, ani smsów. można ustawić tak, żeby się zapisywały w aplikacji albo od razu usuwały.

a co do wychowania, sadzilam,ze to wina jego mamy, ale jak mozna wytlumaczyc to, ze ona ma 3 synow, i kazdy jest inny, najmlodszy jest kompletnym przeciwienstwem mojego bylego. Nieraz z nim sie lepiej dogadywalam, czasem nawet zalujac a moze wierzac, ze skoro sa bracmi cos z tych cech i moj wybranek musi miec. Takze ja sie juz pogubilam, skad sie takie cos u niego wzielo, skoro wszysycy 3 byli traktowani po rowno? Moze on wzial to wybiorczo, co mu pasowalo? Sama nie wiem, moze taka postawa sie powtarzala w jego srodowisku i nie patrzyl szerzej tylko wzial to za pewnik, ale kto go tam wie...

Gość Marlenka wkurzona
on mi wygląda na potomka chłopów rolnych. Nie mam absolutnie nic do chłopów rolnych i ludzi pracy, ale ta postawa... Nie chodzi tez o róznice wykształcenia, akurat to nie jest wyznacznikiem inteligencji i ogólnego ogarnięcia. Czy on Cię czasem nie ściągał w dół? Ty piszesz świenie, a on chyba nie... sadząc po sms-ach :D