Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś coś wie??

firma ADSPECTUS kto słyszał??

Polecane posty

Gość gość
A czego sie można spodziewać po wysłaniu cv ? dzwonią i proponują dzień próbny czy jest jakaś rozmowa wstępna przez tel ? wybaczcie że tak się wypytuje ale zależy mi na tej pracy i chciałabym być przygotowana :)

Gość Elajxg83
ja wyslalam cv, postalam od nich wiadomosc z umowa i wiadomosciami i z zapytaniem czy chce godzine probna, dzisiaj wyslalam ze chce i w poniedzialek maja przyjsc wszystkie papiery na poczte dotyczace tej godziny

Gość gość
dostaje sie materialy z ktorymi trzeba sie zapoznac przed dniem probnym

Gość gość
Dzięki bardzo :) :) Więc czekam...i mam nadzieję że się odezwą :)

Gość gość
Chcialam powiedziec ze ja sie nie uzalam ,dyskutujemy o uczciwosci firmy,jezeli pan Szwalek oferuje osobie niepelnosprawnej umowe o prace a daje w rzeczywistosci umowe zlecenie to nie jest to w porzadku,niestety takich jak on jest wiecej,nie bede tu wymieniac ale sporo podobnych ofert odrzucilam ,typu 15 godz.w nocy w ochronie ,jakie to warunki pracy dla chorych?teraz kazdy ma prawo do pracy zdrowy i niepelnosprawny a forum tutaj jest o firmie gdzie łaczy w pracy i zdrowych i chorych,wiec wymieniamy poglady i doswiadczenia.

Gość gość
Ile można zarobić dzwoniąc? Komuś udało się zarobić np. 1000 zł? miesięcznie? Czy tylko 200 - 300 zł?, które wcześniej były wspomniane

Gość gość
mi się wydaje że zarobek to kwestia indywidulna i zależy od wielu czynników począwszy od zaangazowania w pracę, poprzez miejscowości jakie się trafiaja do obdzwaniania a na porze roku koncząc. Z mojego doświadczenia wynika że mozna zarobić trochę więcej niż 200-300zł,ale z kolei 1000zł jest raczej mało realny,choć jesli jest tu ktos kto tyle ma na miesiąc to ja chetnie się dowiem jak tego dokonuje;)

Gość gość
I jak tam dzwonienie ?

Gość gość
na dzis dość;)

Gość Elajxg83
dzisiaj dostalam materiały do godziny probnej :P ale tego jest heheh musze to w spokoju poczytac, po drukowac zeby podczas rozmow nie było jakiejs wtopy i w czwartek bede działac :) mam nadzieje ze dobrze mi pojdzie i mnie przyjma hehe

Gość gość
napewno bedzie dobrze:)

Gość gość
Super !! U mnie cisza :( wysłałam w zeszłym tygodniu cv może sie odezwą jeszcze.

Gość Elajxg83
musi byc, wlasnie siedze i komunikator instaluje, nie wiem czemu ale login i haslo mi nie wchodzi z poczty te co dostalam, chyba zaraz wpisze te co mam na instrukcji podane, moze ktorys wejdzie, kurde wy tez mialyscie z tym problem?

Gość gość
Wez niech ci ktos ten komunikator zainstaluje mi syn zrobil to raz dwa dzieci teraz w malym palcu komputer maja ,ale potem loguj sie do rozmow nie z materialow szkoleniowych,z maila musisz patrz uwaznie bo moze trzeba raz pisac mala a potem wielka litera ,nie zrob bledu tego co ja ze logowalam sie ze mat.skoleniowych i przez to zly terminarz byl i zawalilam prace,ale to pan Szwalek mowil ze tak sie logowac a potem ze sie pomylil.

Gość Elajxg83
dzieki juz czaje wszystko :) ok wracaj do dalszego czytania :P

Gość gość
a powiedzcie mi dziewczyny czy na godzinie próbnej w tym programie wyswietla sie co mamy mowic do pacjentki?

Gość gość
Najlepiej jak rozmowe odsłuchasz sobie z materiałów ktore pan Karol dołączył,a w trakcie kazdej rozmowy zaznaczaj ursorem odpowiedzi udzielanych przez pacjentki,potem klikasz tylko napis DALEJ i wszystko sie wyswietla.

Gość gość
Pytanie do kobiet pracujących już tutaj: czy Wam też zdarzają się teraz zimą dni kiedy umawiacie po 1-2 pacjentki czy tylko ja mam takie szczęście? W pipidówkach albo panie mają aktualne badania,albo są zasypane śniegiem albo nie chcą się badać; w Krakowie natomiast drą japy że z Nowej Huty je na drugi koniec miasta chcę zaciągnąć skoro one w swojej dzielnicy mają przychodnie, porażka!

Gość gość
tak mnie też zdarzają się takie dni, ale też zdarzają się takie ze w dwie godz umowisz kilkanaście pacjentek

Gość gość
No mnie się raczej nie zdarza umawiać kilkunastu pań w ciągu dwóch godzin.. W 3-4h owszem bywa,a raczej bywało latem czy wczesną jesienią,ale nie teraz,ech... Może ja po prostu jestem mało skuteczna.. :(

Gość gość
taki teraz czas,ale juz idzie wiosna bedzie lepiej

Gość gość
Dziewczyny czy podczas godziny próbnej zmieniamy też cos w terminarzu?

Gość gość
Podczas godziny probnej jak dasz rade od razu zapisuj w terminarzu,przeciez z realna pacjentka rozmawiasz chetna na badanie,w materiale szkoleniowym i mailu jest w jakim dniu i jakim miescie przy ulicy stoi mammograf to musisz dopasowac z terminarza godzinę ,potem infolinia dzwoni do szefa i potwierdza ze bedzie badanie.

Gość gość
Ja miałam dzień próbny w styczniu, strasznie się denerwowałam i nic z tego nie wyszło. Ale przynajmnieh dostałam odpowiedź, że się nie zakwalifikowałam.Naprawdę p. Karol to sympatyczna osoba. A te osoby, które będą zatrudnione na umowę o pracę(z orzeczeniem)będą miały normalną pensję w zależności od etatu. Na ich stronie są podane stawki dla niepełnosprawnych.Życzę wszystkim ON powodzenia.

Gość gość
ale ja mam przychodnie w krakowie a nie mammobusa czy jak on tam się zwie :) tą strone ich juz obczailam i to wpisywanie. ale ten terminarz nie daje mi spokoju, bo wiem ze przez ta strone co oni podali i gdzie przeprowadza sie wywiad wpisuje sie i tam ustala sie dzien i godzine jakby co, wiec nie wiem za bardzo teraz za co sie jutro brac, czy przez ten wywiad na koncu umawiac wizyte czy przez terminarz :P

Gość gość
odznaczaj odpowiedzi i klikaj dalej, w terminarzu jest to samo co w ankiecie na koncu i tam ustalisz dogodna godzine dla pacjentki, samo sie zapisze w terminarzu jak klikniesz pozniej "zajete" pokaze sie twoja umowiona pacjentka....pomyslosci życzę:)

Gość gość
i o to mi chodzilo wlasnie :) Dziekuje :) mam nadzieje ze jutro mi dobrze pojdzie ehhehe bardzo bardzo bardzo zalezy mi na tej pracy hehehe wiec musi byc dobrze :)

Gość gość
no i jestem po godzinie próbnej, nikogo nie umówiłam, ludzie albo zucali słuchawkami, albo panie nie byly zainteresowane, albo juz robily. ci ludzie co zucali sluchawka umawialam na inne termin dzwonienia, nie wiem czy dobrze robilam czy nie. ale czuje ze raczej mnie nie przyjma hahaha, alez to ciązka praca :) no coz szkoda

Gość gość
mimo wszystko dzielnie walczylas...dobrze ze umawialas inny termin :)

Gość gość
przynajmniej mam jedno godzinne doswiadczenie :P dobre i to hahaha