Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daphne Guinness

Dieta Dukana od 2.01.2013!

Polecane posty

a doprowadzilas diete do konca? do 4 fazy? czy po 2 zaczelas jesc normalnie? bo nie wierze w efekt jojo ,jesli ktos przestrzega wszystkich faz i zasad to niemozliwe. Ja dzis wsciekla jestem, bo waga skoczyla o 0,7 w gore! dziwne to wahanie... liczylam ze bedzie do konca tygodnia 73.. ale chyba sie przeliczylam.. ja mam steper w domu i cwicze po pol godziny intensywnie. Ostatnio wiecej, tak ogolnie przez diete to wcale duzo nie cwiczylam, teraz wiecej zaczelam.

Gość konietka123
edkowa dziekuje, baardzo mnie pocieszyłas. a wzrost wagi tez miałas??

Gość edkowa
Wiesz ja sie ważylam i waże tylko raz w tygodniu. i waga spadala. Nie wazylam sie co dzien wlasnie dlatego, ze raz jest wiecej a raz mniej. Jak jest wiecej to kazda zalicza doła. Wiec nie chcialam sie dolowac. Waga skoacze nawet od ilosci warzyw ktore zjecie, czasem ktos nie skorzysta z wc i tez mu pokaze wiecej. Nie poddawajcie sie laski !!!

Gość AgnieszkaWzP
Witam.Tak bardzo chcę od jutr zacząć dietę ale nie wiem czy mi siły wystarczy.Tyle pokus na mnie czatuje codziennie .Po ciąży trochę mi się przytyło a i wiek już nie najmłodszy ale chciałabym udowodnić nie tylko innym ale i sobie że można!!!!Mam nadzieję że będziecie mnie wspierać a może ktoś również zaczyna od jutra?

Gość edkowa
Czesc AgnieszkaWzP! Ja nie zaczynam , jestem w trakcie.Podaj wiek ,wzrost, wage jaka masz i jaka chcesz miec :) Dasz rade ! Jak zobaczysz pierwsze efekty to dopiero bedziesz zmobilizowana! Witamy w naszych skromnych progach!!!!

Gość AgnieszkaWzP
Hejka. Dzięki za odpowiedź.Wiek ledwie co skończyłam 40-stke,wzrost 163,waga 67 (jak ostatnio się ważyłam ale boję się że może być 1 lub 2 kg więcej.Jutro rano się zważę i od tego zacznę start).

Witam!! dzisiaj na śniadanie twaróg ze słodzikiem potem sałatka z jajkiem ogórkiem cebulą i musztardą a na obiad wątróbka z cebulą Nie wiem czy ja za dużo jem ale wyczytałam im więcej na I fazie się je tym wiecej sie chudnie na II CZY to prawda ????

chyba musze tez zaczac sie wazyc raz w tygodniu, tylko nie wiem czy dam rade, bo to moja mala obsesja poranna, najpierw wazenie ,potem ubieranie.. ehh .. ja w swieta przechodze na 3 faze. mam nadzieje ,ze 2 kg spadne do tego czasu.

konietka nie wiem ile masz lat i ile do zrzucenia wiec trudno cos poradzic mi sie tez porzedluza czas oczekiwania na okres nie powiem ze to jakies spoxnienie no ale juz powinien sie pojawic. nic sie nie martw jesli nawet przez diete sie opoźni to nic sie nie stanie na pewno sie pojawi jak kolejene beda takie idz do lekarza a po drugie to cinsnienie i zmiana pogody tez ma wplyw na nas i na nasze organizmy stad tez moze zmiany na wadze w gore moze bardziej opuchniete zmeczone?? jesc nalezy tyle ile sie chce co nieoznacza opychania sie na sile. witaj agnieszka

Gość konietka123
mam 21 lat wzriostu 164cm jak zaczelam diete wazylam 67, kilka dni temu mi spadla waga do 61,6 a teraz waze 63....

Kasiulla co ty robisz ze takie rezultaty masz????? Zdrać tajemnice :) Gratuluje WAM wszystkim!!!!!!!!!

Gość Basik52
AgnieszkaWzP zaczynaj zaczynaj, ja dopiero od poniedziałku więc prawie tak samo:) dzisiaj dużo dużo wody, normalnie czuje jak pływa mi w środku :) na obiadek był pyszny łosoś wędzony mmmmm przejrzałam przepisy i upatrzyłam sobie parę no ale czy będzie się chciało robić... :)

Gość AgnieszkaWzP
U mnie najgorsze to to że muszę ugotować normalny obiad mężowi i córce coś rocznemu synkowi no i sobie .I jak tu wytrzymać.Ale i tak od jutra zaczynam.

Gość Basik52
Agnieszka spokojnie ja też muszę gotować normalny obiad dla męża i synia więc nic się nie martw damy radę:) jest dużo super przepisów które naprawdę dadzą przyjemność w diecie:) głowa do góry i od jutra startujesz :)

Agnieszka!nastaw sie na to ,ze jesz swoje jedzonko, i jest pyszne, dla nich jest inne. Ja tez gotuje narzeczonemu normalne obiady, nie majace nic wspolnego Z Dukanem. I daje rade, kwestia przyzwyczajenia. Początki są trudne,ale jedno jest najwazniejsze- motywaca, jesli jej nie ma , to nie ma po co sie zabierac za diete. a co Wy na to.. zeby zrobic sobir uderzeniowke znow na 5 dni? zastanawiam sie czy tego nie zrobic.. czytam ksiazke i szukam informacji, czy to mi cos da i czy w ogole mozna tak.. ja po prostu chce efektu wiekszego, bo swieta tuz tuz,a potem wesele. Chce sukienke juz kupic w zaplanowanym rozmiarze.

agusiek system możemy zmieniać w trakcie diety ale jak zrobisz 5 dni P to póżniej 5 dni PW a póżniej jak będziesz chciała to leć dalej 5/5 albo 3/3 czy 1/1. Co do skóry to radzę dbać o nią przez cały czas a przynajmniej przez okres chudnięcia i wspomóc proces obkurczania balsamami silnie ujędrniającymi, skóra musi być elastyczna i dobrze odżywiona :)

no ja lece caly czas 1/1 bo mi ciezko bez warzyw. Ale nie wiem czy ma sens przechodzenie na 5/5 . Ale chyba sprobuje, moze to cos pomoze.. zrobie ostatnie 5/5 zobacze efekty i przejde na 3 faze.

agnieszka i ja równiez gotuje mojemu mężowi synowi i prawie rocznemu maleństwu. i o to własnie chodzi. czu masz ochote na to co ugotowałaś rocznemu dziecku?? no bo ja nie moze dlatego ze to wczesniak i jeszcze nie ma zebow i je zmiksowane papki wiec wrecz mnie to odpycha i tak samo zaczynam myslec o jedzeniu moich starszych panów. choc nie ukrywam ze mieso robie takie samo mi i im tylko im dodatkow robie np ziemniaki a sobie nie. idzie sie przyzwyczaic tylko nie idz robic jedzenia swoim panom jak jestes głodna. od dzis zasada ze ty jesz pierwsza!!!

Byłam na tej diecie 3 lata temu,schdłam 10 kg,niestety jak wiekszosc nie byłam na niej do końca,teraz znów chcę na nią przejść,ale nie mam motywacji.Mam nadzieję że z wami mi się uda,od jutra zaczynam.Trzymajcie kciuki:)))

dziewczyny pije 4 litry wody nie chce mi sie jesc 2 kawki dziennie jak zaczynalam to w 1 dniach jadlam tylko serki wiejskie i nie wiem jakos nie chce mi sie jesc dzis zrobilam bigos pycha i zjadlam tylko dwie salaterki i mam dosc a i od 5 praktycznie nic nie jem

Gość AgnieszkaWzP
Dziękuje za rady .Będę się ich trzymać.Az się boję jak się rano zważę.A może to i dobrze,bardziej mnie to zmobilizuje.Właśnie oznajmiłam moim domownikom że od jutra się odchudzam.

Agnieszka to zaczniemy razem,tylko nie mam pomysłu co by tu zjeść,żeby mnie nie odepchnęło i żebym dała radę!

Żanan.Cieszę się, we dwie napewno damy radę.Ja lubię jaja ,więc na śniadanie będą właśnie one.Na obiad już przygotowuję udka.Na kolację zjem mleko z otrębami.W między czasie mam jogurt 0%.Mam nadzieję że jutro dam radę.Nad czwartkiem pomyślę wieczorem bo jutro muszę zrobić zakupy.Ale się cieszę.

Ja też się cieszę,bo już parę razy robiłam podejścia do dukana i nie dałam rady,a wiem,że działa cuda ta dieta bo byłam na niej.Mam nadzieję,że teraz dam radę razem będzie raźniej. Do jutra:)))Pozdrawiam.

Gość Basik52
Witaj Żanana ja zaczęłam od wczoraj więc prawie tak jak bym z Wami zaczynała :) Dziewczynki dzisiaj jestem już po ,,marszobiegu '' będę się starała codziennie :) sama sobie się dziwie że mam takiego kopa co do diety, zakupy zrobione więc jutro też same pyszności :) otręby z mlekiem 0,5% w pierwszej fazie dozwolone???

Gość vviolciaa
czesc dziewczyny!!!! jestem na diecie od 1 lutego schudlam jak narazie 12 kg chociaz roznie bywalo i nie wiem czy to malo duzo czy malo..??

Gość Zdesperowana!
vviolcia 12 kg? wow! Gratuluję. Ja uważam, że to rewelacyjny wynik :) Dziewczyny a korzystacie może ze strony http://sklepdukana.pl/ ??