Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lethicia

Nowy Rok-nowe nadzieję na te śliczne II kreseczki ;)

Polecane posty

Część dziewczyny u mnie smutny dzień :( nie wytrzymałam i zrobiłam bhcg wynik 2 :( a miałam tyle objawów przynajmniej na przyszłość wiem żeby się nimi nie sugerować. Myślałam ze lepiej to zniose :(

Maajkka to smutne że co miesiac jest takie rozczarowanie ale musimy sie cieszyc z tego ze przychodzi nowa szansa i nowe nadzieje..

Hej dziewczynki u mnie cisza @ nie przyszla w pracy mialam dosc ciezka noc i bardzo ciezko ja znioslam o godzinhie 1 w nocy bylam gotowa juz sie polozyc i isc spac:P powiedzcie mi kochane czy trzy dni po terminie @ test wyjdzie juz czy jeszcze zawczesnie ? bo jesli tak to rao zatestuje:)

powinien wyjsc...ale jak nie wyjdzie zawsze warto jeszcze dodatkowo sprawdzic np. po 2 dniach...to chyba tez zalezy od tego kiedy byla ovu jesli 14 dni temu to powinno cos pokazac :) licze oczywiscie na II kreseczki i Tego Ci życzę i bede trzymala kciuki:)

Sylwiadz powinien już wyjść wiarygodny po terminie chyba że miałaś pózną owu, ja dziś też @ nie dostałam, dopiero niedawno wróciliśmy wreszcie do domu po długiej nieobecności, jak jutro @ nie przyjdzie to zrobie test, jeszcze nie kupiłam bo za bardzo nie było okazji, jutro rano polecę po test u mnie raczej wyjdzie wiarygodny bo wiem kiedy była owu mniej więcej a @ spóznia mi się 3 dni jutro będzie czwarty więc czy negatywny czy pozytywny bedzie wiarygodny napewno, cały czas bolą mnie piersi i są nabrzmiałe

Dziewczyny owu mialam w 15 dc wiec z tego co piszecie powinno okazac prawidlowo mnie tez piersi pobolewaja i sa nabrzmiale juz nie wiem co mam sobie myslec ech straszne to jest takie czekanie :PMaruska trzymam kciuki za ciebie Maruska i Oczekuje dzieki dziewczyny za wsparcie:P przyda sie jutro rano:P

Sylwiadz ja owu miałam około 13 dnia więc jak @ do jutra nie przyjdzie to byłby 18 dzień po owu więc raczej na pewno test już pokaże prawde

Jak bym miała test przy sobie to pewnie w tej chwili bym juz robiła ale niestety nie mam w domu, czekamy do jutra

Witam, kobietki :) Jak mówiłam - tak test wykonałam rano (przed 6:00, bo strasznie do toalety już musiałąm :P ) - test pozytywny :) zaraz ledwo namokł moczem, wyszedł plusik :) jutro powtórzę, bo aż nie wierzę sama :))) w każdym razie 3mam kciuki za pozostałe:) z "dolegliwości", to czasem delikatnie pobolewa/ciągnie podbrzusze jak na @, mocno (baaardzo)nabrzmiałe piersi, bolesne. Czasem ciężko mi - jakby odbić mi się nie chciało, ale nie zbiera się na żadne wymioty.

Ewcia gratuluje i trzymam kciuki za ciebie to naprawdę wielkie szczęście :)

Ewcia gratuluje, ja dziś po objedzie poleciałam do sklepu po test i kupiłam dwa paskowe, wróciłam do domu i natychmiast zrobiłam, po krótkiej chwili pojawiła się gruba jedna krecha kontrolana a po około minucie zaczęła wyłaniać się druga kreseczka ciążowa, najpierw słabiutka, po upływie około 5 minut nie miałam złudzeń wyrazna druga kreseczka ciążowa, a więc udało nam się, jestem taka szczęśliwa, udało się w cyklu kiedy właściwie za bardzo nie czekałam bo był ten zabieg na gruczoł, i brałam antybiotyk teraz się jedynie obawiam żeby wszystko było w porządku ale zadecydują o tym kolejne tygodnie, bo u mnie różnie bywało z zagnieżdżeniem, jeżeli chodzi o objawy to bolące piersi szczególnie z boku i czasami brzych jak na @ najczęściej wieczorami

Dziewczyny bardzo Wam gratuluje a jeszcze bardziej zazdroszcze :) tym bardziej że zostaniecie mamami w grudniu ;) a ja jestem z grudnia ;) Mi dzisiaj zaczeła się @ więc kolejny cykl starań czas zacząć z nowymi nadziejami które mam dzięki Wam. Czymam mocno kciuki za Wasze fasolinki aby rosły zdrowo :)

maruska1 nie che mi się przeglądać forum ile się starałaś i co brałaś jeśli w ogóle? I jak myślisz pomogło coś czy to że nie liczyłaś na ten cykl?

Majka, dzięki, bardzo chcę oby tym razem udałó się do końca, bo ja wczesniej miałam problem z wczesnymi poronieniami, więc jestem puki co pełna obaw i trudno cieszyć się jeszcze pełną piersią, kolejne tygodnie pokażą czy w grudniu będę po raz kolejny mamusią

Majka, pocżątkowo bardzo liczyłam na ten cykl, przytulanka były w dni płodne i ten dzień kiedy miałam ból owulacyjny i właściwie można powiedzieć od owulacji miałam troche obolałe piersi i czekałam, potem miałam w drugiej fazie jakieś brązowe plamienia i myślałam że wcześniejsza @ przyjdzie, tylko w międzyczasie wyskoczył mi ten paskudny gruczoł i jeszcze w dodatku brałam antybiotyk więc sobie odpuściłam oczekiwania i bardziej nastawiłam się na @ a tu taka niespodzianka brałam przez ostatnie 2 miesiące duphaston włącznie z tym miesiącem po owu przez 10 dni tak jak kiedyś mi zaleciła ginka, a w tym cyklu 10 dni minęło i odstawiłam czekałam na @, nie wiem może stąd się wzięły te wcześniejsze plamienia, teraz jak już wiem o ciąży to wracam do dawki

A staranka były wiele miesięcy w międzyczasie 2 wczesne poronienia tzw ciąże biochemiczne, z przerwami można powiedzieć że będzi już chyba ponad rok

Dobry wieczór :) Jakie nowiny - bardzo, z całego serca Wam gratuluję dziewczyny... czekam na dalsze wieści... zwłaszcza, ze dziś moja koleżanka (ta z łodzi) zadzwoniła do mnie z informacją, że jest w 7 tygodniu :) U mnie w porządku. Co prawda chorowałam ponad 2 tyg i bez antybiotyku się nie obyło, ale już jest ok.. Dzidzia rośnie zdrowo, może 23.04 poznam płeć, bo na ostatniej wizycie nie chciała nam się pokazać :) pozdrawiam gorąco!!

Beata serdeczne dzięki i również gratulacje, pewnie masz już brzuszek, a który to tydzień, ty już chyba wkroczyłaś w drugi trymestr?

Czesc dziewczyny wszystkie w ciazy tylko oczywiscie NIE JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Płakać mi się chce bo ja nie ujrzałam drugiej kreski niestety GRATULUJĘ WAM i zycze wam i waszym dzieciątkom wszystkiego co najlepsze ja ide plakac w poduszke:(

Sywlwiadz wiem jak jest bo też co miesiąc chciało mi się płakać aż w końcu zaskoczyłam, jeszcze @ nie dostałaś więc nie trać nadziei, u mnie kiedyś tak było że pozytywny test wyszedł kilka dni po terminie @ dopiero ale tamta ciąża się niestety nie utrzymała mam nadzieje że teraz będzie dobrze, dbam o siebie ile wlezie, oby było dobrze

sylwia a Ty sie nie poddawaj @ jeszzce nie ma a nawet jak przyjdzie to na nas na pewno przyjdzie czas :) musimy w to wierzyc bardzo mocno...ja wlasnie wrocilam od znajomych gdzie kobieta jest w 7 miesiacu ciazy...przykre bo dodatkowo chce dac synowi imie ktore ja tak bardzo chcialam dac swojemu synkowi gdyby oczywiscie byl synek...i musialam to znosic ale wierze ze i mi sie uda:) i wierze ze Tobie tez sie uda:) przesylam pocieszajace buziaki:)

Dziekuje kobietki:) W szoku jeszcze jestem:) drugi test ekektroniczny zrobiony wczoraj po poludniu pokazal to samo z informacja,ze to 2-3 tydzien a obok info,ze lekarz bedzie to interpretowal jako 4-5. Wiec wychodzi kolo miesiaca:) Oczekuje...jeszcze przeciez nic straconego:) ja np bylam pewna ze w tym miesiacu nic..:D Glowa do gory!!

Dziewczyny jasne głowa do góry, ja w tym cyklu też zaskoczona za bardzo nie liczyłam na cokolwiek a tu niespodzianka........... Jeżeli chodzi o jakiekolwiek objawy to jedynie bolące lekko opuchnięte piersi, dziś jest 5 dzień po terminie i kolejny powtórzony test pokazał drugą tłustą krechę. I chyba zaczynam teacić apetyt, w ciąży z córką schudłam w pierszym trymestrze bo za bardzo nie mogłam jeść.

Ewcia , Maruska ! Dziewczyny pięknie ! Gratuluje wam , i waszym mężczyznom oczywiście :) Jak wasza reakcja? :) i oczywiscie czy mowilyscie juz swoim wybrankom , ze sie udalo ? Ciesze sie :) nareszcie dobre nowiny , :) Sylwia bo jak Cie palnee ;/ !!! Co ty robisz? ! Nosek do gory , pierś do przodu kochana i czekaj na kolejny cykl ! Musisz byc twarda i WIERZYĆ ! Damy rade , zobaczysz :) a narazie ciesz się z ilości miłych chwil spędzonych ze swoją drugą połówką :) Zobaczysz , że zacznie rosnąć Ci brzuszek nim się obejżysz tylko wytrwalosci :) Poradzimy sobie wszyskie wspólnie :) A co do mnie to mam straszny nawał w pracy i w tym miesiacu odpuszczam staranka ,niech się dzieje co chce :) nie mam glowy narazie do robienia testow mierzenia temp , czy nawet brania witamin , jedynie co to pije ziola przed snem , A teraz idę spać :) Miłego wieczoru kobietki :) Zafasolkowanym jeszcze raz gratuluje , A dla "walczących " jeszcze przypominam KREGOSLUP PROSTY , GLOWA WYSOKO , I MASZERUJEMY DALEJ :) wiem , ze to trudne lecz zamartwianie sie , plakanie , i zalamywanie sie nic nie da , wrecz pogarsza sprawe , pamietajcie , ze im wieksze parcie na dziecko , im wieksza flustracja w nas tym bedzie trudniej sylwia w chwilach slabosci polecam (sama tak robie jak chce mi sie plakac) trzy glebokie wdechy i liczenie do 10 , trzeba musisz zajac czyms mysli , uda sie ja Ci to mowie , potrzeba czasu :)

Dzieki dziewczyny za gorace slowa podniosly mnie na duchu wczoraj jak cichutko slochalam w lazience w ukryciu prze dmezem bo strasznie nie lubi jak placze w koszu na smieci szukalam testu ktory robilam rano zeby sprawdzic czy przypadkiem nie pojawila sie druga kreska ale ... moj maz wyrzucił śmieci :/ Eyes to była chwila slabosci ... juz mi lepiej :)poprostu tak mi sie przykro jakos zrobilo ale juz jest dobrze -GLOWA PODNIESIONA WYSOKO:)