Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

mariola89k

odchudzanie-07.01.2013 ;-) zapraszam

Polecane posty

Go艣膰 PatkaZagadka
Nikola wiesz wez pod uwage ze ja mam spor膮 nadwage... i mam wie cej do zgubienia moze dlatego posz艂o odrazu tak duzo na sniadanie jem jogurt z otrebami, calego ogorka swiezego, 3 kawalki pieczywa light (wasa) i 2 szkl zielonej herbaty bez cukru oczywiscie na obiad to roznie, ale przewaznie jakies zupki lub warzywka ;) i podjadam sobie caly czas ale warzywa lub owoce zadnych slodyczy no i zapycham sie waflami ryzowymi :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Astrozofia Dla mnie 5 posilkow to niestety niemozliwe dlatego ,ze wstaje o godz 10tej ,gdybym miala jesc co 3godz ostatni posilek musialabym zjesc o godz 22ej :D a jem do godz 18tej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzanek
Czesc, dawno mnie nie by艂o a widz臋, 偶e 偶ycie na forum kwitnie ;) Jestem z siebie dumna utrzyma艂am wag臋 62kg przez 艣wi臋ta, zast臋powa艂am jeden posi艂ek DrSlym i 膰wiczy艂am co drugi dzie艅. Dobrze, 偶e 艣wi臋ta by艂y u nas w domu, nie by艂o tylu pokus. Teraz wychodz臋 z diety i walcze o zgrabna sylwetke. Nadal kontynuuje callanetics + skalpel i efekty sa coraz lepsze :) Powodzenia w noworocznych postanowieniach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
slyszalyscie moze o diecie jablkowej? jest to dieta oczyszczajaca 3 dniowa ,a przy okazji mozna schudnac do 3kg :D bylam na tej diecie w lipcu schudlam 1,6kg w 3 dni polega na jedzeniu jablkek i piciu min 1,5 l wody +zielone herbatki nie mo偶na zadnej kawy itp hmm zastanawiam sie ponownie nad ta dieta :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dietinka
I jak dziewczyny? U mnie waga stan臋艂a w miejscu. Nie tyj臋, ale te偶 nie chudn臋. Jest 61,5. Nikola, z jab艂kami nie pr贸bowa艂am. Ile tych jab艂ek dziennie trzeba je艣膰? Troch臋 bym si臋 jednak chyba ba艂a, 偶e po tych 3 dniach jak zjem cokolwiek, to znowu przytyj臋:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malarka 6
Czesc dziewczyny:) Dzis moj 142 dzien diety i zdrowego odzywiania. Moje postanowienie noworoczne, zeby zaczac cwiczyc i sie wiecej ruszac upadlo ale minimalnie troche wiecej mam ruchu niz przez ostatnie miesiace.., powoli zaczne coraz wiecej cwiczyc. Chcialabym rowerek stacjonarny ale nie mam kasy narazie na taki. Krotko przed swietami zostalo mi ok 1,5 kg do zrzucenia ale przybralam z kilo -1,5 po swietach i znowu 2,5 - 3 kg zostalo. Sprobuje od poniedzialku na samych owocach i warzywach surowych, duzo sokow i cytrusow przez kilka dni. Potem dorzuce kasze i jog nat, owsianke etc. Jak juz dojde do prawidlowej wagi to bede starac sie ja utrzymac jak dotychczas. Trzymam za Was kciuki i gratuluje wytrwalosci i postepow. Rozpisalyscie sie na nowy rok;) tak trzymac Do pulpet: gdzie jest Twoj nowy nik?:) Do nikola: uwazaj na zaparcia, bo sa niebezpieczne.., musisz koniecznie to naprawic i korzystac z kibelka mi艅imum raz na 48 godzin. Poczytaj jak temu zapobiec. Blonnik jest dobry na zaparcia a duzo blonnika zawiera otreby, jablko, owsianka, suszone sliwki sa dobre ale uwazaj, zeby nie przesadzic i nie dostac konwulsji zoladka i zwijac sie pare godzin na kibelku;) wszystko z umiarem;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Detinka jablek mozna jesc ile sie chce :D dieta ta ma na celu oczyszczenie organizmu z toksyn :D Co do diety to dzis zgrzeszylam bo zjadlam 2kawalki torta,bylam na urodzinach i musialam ,ale za to malo zjadlam :rano 2kanapki i potem obiad zupa ogorkowa .. Najgorsze,ze teraz czuje g艂od .ale wytrzymam do jutra... A wlasnie zupa ogorkowa ma malo kalorii,wiec polecam:D Nie wiem ile waze bo moge wazyc sie jedynie w sb :D dlatego,ze gdybym sie teraz zwazyla i waga pokazala wiecej to pewnie rzucilabym sie na jedzenie ze z艂osci:D maltanka gratuluje wytrwalosci 5 mcy,na jakiej diecie jestes? duzo schudlas?i ile masz wzrostu? Jak przykladowo wyglada twoj jadlospis? Co do mojej przemiany materii to niestety zawsze rzadko do toalety chodzilam 2 x w tyg,a teraz raz na tydz ,tragedia.. Na mnie te produkty nie dzialaja.. wiec nic nie poradze :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Delfina_88
Jest kto艣 z Lublina? Mo偶e kto艣 zna dietetyka Grzegorza Kowaluka i mo偶e mi na jego temat napisa膰 jak膮艣 opini臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Patka jak tam u Ciebie? :D jeszcze 2dni do wazenia..az sie boje..jak wstaje rano to wydaje mi sie ze brzuch mam minimalnie mniejszy,ale kiedy cos zjem to spowrotem jest taki ogromny jak w 1szy dzien odchudzania ,blee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malarka6
Co zamieszcze tu jakis post to odrzuca to jako spam:/ denerwujace to jest:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PatkaZagadka
Hej kochane :* u mnie jakos powoli idzie :) chociaz wczoraj moj synek mial ur. i zjadlam 2 kawalki ciasta :/ niebo w ustach :D :D straszne wyrzuty sumienia mialam... Jutro sie wa偶臋 zobaczymy....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Patka jak tam na wadze mniej? U mnie jest masakra :o :o waze tyle samo co tydzien temu... czyli w tym tyg nie schudlam ani grama,szlak by to... caly tydz czekalam do wazenia a tu waga ta sama ,beznadzieja... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PatkaZagadka
Nikola :* nie zniechecaj sie :* Dzisiaj sie wa偶y艂am waga pokazuje 89 kg 16 dni diety i 膰wicze艅 i 6kg w d贸艂 strasznie sie ciesz臋 a Ty Niki sie nie przejmuj, wazne ze nic nie przytylas... Ja sie zmobilizowalam by chodzic o kijkach ale jak sie zmotywowalam to spadl snieg hahahah, a mieszkam w male wiosce otoczonej lasami :D wiec nie ma gdzie teraz chodzic Tez choruje na rowerek stacjonarny ale niestety narazie nie ma kasy na takie wydatki Uwielbiam tanczyc wiec to wykorzystuje :) dzien w dzien 30 min min tancuje z moim synkiem ;) a wieczorem chociaz 50 brzuszkow strasznie mi zalezy by zjechac troche z brzucha :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Patka ale Ci dobrze,偶e tak szybko chudniesz :o gratuluje :* u mnie nie ma sniegu,ale nie mam z kim na spacery chodzic wiec nie chodze :D mam zamiar kupic sobie bieznie ,ale to za jakis czas bo narazie z kasa krucho :D musze czekac kolejny tydzien ,moze wtedy waga pokaze mniej... wrrrr Zacze艂am cwiczyc abs brzuch z mel B i 30dniowe wyzwanie-przysiady :D,do tego hula hop,ale wciaz brak mi takich cwiczen po ktorych moglabym sie porzadnie spocic :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dietinka
Hej laski, u mnie przez ca艂y tydzie艅 uby艂o tylko 20dag. Waga praktycznie stoi w miejscu. Diety przestrzegam,ale zaniedba艂am 膰wiczenia i to chyba dlatego:/ Mam strasznego lenia i nic mi si臋 nie chce:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dietinka
Patka, gratulacje!:) 艢wietnie Ci idzie! Nikola, te偶 si臋 czuj臋 ogolnie troch臋 mniejsza/l偶ejsza, a mimo to waga ci膮gle pokazuje tyle sama. Jakie艣 omamy mam widocznie:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Detinka U Ciebie chocia偶 20 dag mniej,a u mnie nic to dopiero porazka :o Chocia偶 wyczyta艂am,zeby nie miec pozniej efektu jojo nie nalezy chudnac wiecej jak 1kg tygodniowo .. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justka31
dziewczyny jestem do niczego, jakos nie moge sie zorganizowac, przez ok 2 tyg schud艂am do 68,8, porazka :( jem s艂odycze!!! nie potrafie z nich zrezygnowac, niestety. Patka gratuluje wyniku!!!!! moze nastepny tydzien cos zmieni, od jutra 2 razy w tyg zumba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam wszystkie zabiegi fizjoterapeutyczne- do odchudzania podesz艂am kompleksowo; dieta + 膰wiczenia + drena偶 limfatyczny = efekt rewelacja, raz a porz膮dnie a nie wieczne jestem szczup艂a ale mam obwis艂e uda, cellulit , rozst臋py -> w konsekwencji efekt jojo i wkurzenie na maksa. Polecam Pani膮 z 艁odzi fantastyczn膮 Pani膮 Doktor Halink臋 Halina ;rehmedlodz.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
justka to ile lacznie schudlas przez te 2 tyg? nie przejmuj sie ja w 2 tyg jedynie 1,7kg takze tez szalu nie ma :D postaraj sie ograniczyc slodycze,nie musisz rezygnowac,ale ograniczyc :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dietinka
Do艂膮czam si臋 do pytania - Justka, ile 艂膮cznie schud艂a艣? Nie poddawaj si臋, ale nie przesadzaj z tymi s艂odyczami. Mo偶e jak nie dajesz rady bez s艂odkiego smaku, to jedz owoce? Przede wszystkim NIE KUPUJ SLODYCZY, jak co艣 jest w szafce, to pr臋dzej czy p贸藕niej zostanie zjedzone. Im mniej niezdrowego jedzenia w kuchni, tym mniejsze ryzyko,偶e po nie si臋gniesz;) G艂owa do g贸ry! Dzisiaj u mnie 61,2 czyli znowu 20dag w d贸艂, czyli przez ten tydzie艅 spad艂o 40dag :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dietinka
A, dziewczyny! jeszcze tak skojarzy艂am, 偶e mi si臋 zbli偶a okres! Za 4 dni mam. To mo偶e dlatego mnie tak przyblokowa艂o z t膮 wag膮? Przed okresem zawsze si臋 czu艂am jak s艂onik napompowany wod膮....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Detinka to jednak u Ciebie cos spad艂o,ja wole sie nie wazyc codziennie ,w sb sie zwaze,jesli znow nic nie schudne to przejde na bardziej dietetyczne posilki,bo jak narazie to jem rano :2 kanapki ,obiad-w zaleznosci co jest (np.krokiet,zupa,pierogi,kotlet)-jem wszystko tylko w mniejszych ilosciach i na kolacje 1 kanapke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyny ,ktora sie podejmie 30dniowego wyzwania przysiadow?sa dobre na brzuch,posladki i cellulit :D jest to 30dniowe wyzwanie : 1dzien-20przysiadow 2dzien-30przysiadow 3dzien-40przysiadow 4dzien-45przysiadow 5dzien-ODPOCZYNEK 6dzien-50przysiad贸w 7dzien-55przysiadow 8dzien-60przysiadow 9dzien-65przysiadow 10dzien-ODPOCZYNEK 11dzien-70przysiadow 12dzien-75przysiadow 13dzien-80przysiadow 14dzien-85przysiadow 15dzien-ODPOCZYNEK 16dzien-90przysiadow 17dzien-95przysiadow 18dzien-100przysiadow 19dzien-105przysiadow 20dzien-ODPOCZYNEK 21dzien-110przysiadow 22dzien-115przysiadow 23dzien-120przysiadow 24dzien-125przysiadow 25dzien-ODPOCZYNEK 26dzien-130przysiadow 27dzien-135przysiadow 28dzien-140 przysiadow 29dzien-145przysiadow 30dzien-150przysiadow Od dawna s艂ysza艂am o fantastycznych efektach jakie daj膮 poprawne przysiady - nie do艣膰, 偶e pracuje ca艂e cia艂o, to zaanga偶owane s膮 mi臋艣nie brzucha (g艂臋bokie jamy brzusznej), kt贸rych nie da si臋 wy膰wiczy膰 robi膮c brzuszki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justka31
Dietinka, gosc - odpowiadam na pytanie, przez 2 tyg. schud艂am jedynie 0,6kg. Moze wspolne cw mnie zmobilizuja :) pozdrawiam wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, Jestem studentk膮 socjologi , od d艂u偶szego czasu fascynuje mnie wsp贸艂czesny fenomen diety i kobiecego cia艂a. Ta prywatna fascynacja w ostatnich czasach przerodzi艂a si臋 w temat mojej pracy magisterskiej "Spo艂ecze艅stwo diet. Analiza styl贸w 偶ycia wsp贸艂czesnych kobiet w kontek艣cie kultury konsumpcji" . Zauwa偶y艂am, 偶e wsp贸艂czesne kobiety 偶yj膮 na granicy dw贸ch przekaz贸w kultury, z jednej strony przekaz m贸wi "jed藕, korzystaj z 偶ycia", z drugiej jednak strony s艂yszymy " nie jed藕, dbaj o figur臋". Nie jest 艂atwo 偶y膰 w 艣wiecie, kt贸ry z jednej strony kusi nas s艂odkimi batonikami, czy chrupi膮cymi chipsami, a z drugiej pokazuje nam wz贸r kobiecej sylwetki, kt贸ry jest szczup艂y wy膰wiczony, kt贸ry nie ma problemu z doborem ubra艅 w odpowiednim rozmiarze. W tym kontek艣cie pisz臋 swoj膮 prace dyplomow膮, kt贸r膮 chcia艂abym poprze膰 badaniami- w 聽formie 20 wywiad贸w z kobietami, kt贸re s膮/by艂y na diecie odchudzaj膮cej. Interesuj膮 mnie osobiste opinie i odczucia, dotycz膮ce ich 偶ycia przed przej艣ciem na diet臋 i w trakcie. Takie badania s膮 wa偶ne, poniewa偶 cho膰 wsp贸艂cze艣nie k艂adzie si臋 taki nacisk na diety. Dost臋pne nam s膮 setki tysi臋cy diet, w ka偶dym mie艣cie jest co najmniej jeden poradnia dietetyczna, a oty艂o艣膰 staje si臋 problemem, to tak na prawd臋 nikt poza samymi odchudzaj膮cymi si臋 nie wie jaki wiele trudu i samodyscypliny wymaga dieta. Dlatego zapraszam do udzia艂u w badaniu ( wywiady odby艂y by si臋 za po艣rednictwem internetu).聽 Je偶eli chcecie si臋 podzieli膰 swoimi wra偶eniami i przemy艣leniami, a jednocze艣nie pom贸c mi na艣wietli膰 ten problem, piszcie na lori1209@op.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirkam77
Ja ch臋tnie do艂膮cz臋 do wyzwania z przysiadami. Znajoma regularnie 膰wiczy - rzeczywi艣cie efekty s膮 艣wietne. Dziewczyny to m贸j ostatni tydzie艅 wyprowadzenia z diety DrSlym :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mirkam na jakiej diecie jestes?bylas?napisz cos wiecej :D co do przysiad贸w to ja dzisiaj mam 5 dzien czyli odpoczynek :D Ale podjelam sie jeszcze 30dniowego wyzwania robiac nozyce i takie krzeselko :D jesli chcesz podaj meila to wysle C**plan :D pozdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malarka6
Ja sie dolanczam do przysiadow:) od dzis zaczynam:)

Udost臋pnij ten post