Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KURDUPELKA85

zamówiłam książkę "Bóg urojony"

Polecane posty

Gość o ja cie pierdziuuu
dxdiag właśnie dokąłdnie opisałeś swoja wiarę wymysły od wymysłu...

ale pierdolicie glupoty. Nie wiem kogo wy chcecie przekonac do tego gowna.

dla ateistow wszystko co dotyczy jakiejkolwiek religii i Boga to wymysl. Czyste fantasy

ostatnio u jakiegoś pana cofnał się rak( bardzo zawansowany i smeirtelny) i jakoś boga o to nie posądzał :)

kurdupel a co mi do tego. ja jestem pewny swojej wiary. a ty ?? wiesz ze nic nie wiesz ??

no to bardzo fajnie ze cofnal mu sie rak. gratuluje xx to ze nieposadzal o to Boga nie znaczy ze Bog niczego nie zrobil. Ale na to dowodow miec nie bedziemy. Pozostaje wiara.

dxdiag nazwałeś moje sacrum gownem twoje dla mnie jest tylko wymysłem który wciagają niezbyt pełne głowy...a jak ktoś został nafaszerowany za dzieciak to mi przykro...

dxdiag zrobiłu to moje ukochane niewidzialne wróżki które same mi o tym pwiedziały więc spieprzaj z zasługami twojego boga!!!

bde sie modlil za was ateisci. Wierze ze kiedys zobaczycie Boga i przeprosicie za wszystkie grzechy. xx modlcie sie o zbawienie.

kazdy z was ma szanse zostac zbawionym. Otworzcie serca. Szatan was omamił i bawi sie z wami.

Witam! Myślę, że jedną z najważniejszych rzeczy jakie możemy zrobić to mieć wolny wybór, nie musicie wierzyć, ja wierzę w Boga, jest mi z tym dobrze i tyle w temacie.

Gość o ja cie pierdziuuu
modlimy się do pięknych wrózek, przestań nam tutaj sekcić swoja bozią!!!

"KURDUPELKA85 fajnie że sę modlisz do swojej głowy bo tam znajduje się ten wymysł" xx w sumie masz racje bo Bog jest wszedzie. Bog jest we mnie i ja jestem w Bogu. Bog jest w kazdym znas. Warto go poszukac, i poznac go dokladnie.

kazdy z was ma szanse zostac zbawionym. Otworzcie serca. Szatan was omamił i bawi sie z wami. -- spieprzaj ze swoimi wymysłami !!! mozesz sobie nimi obarczać siebie ale nie kogoś tłumoku rozumiesz!!!!

kazdy z nas jest wolny. Mamy wolna wole i mozemy wierzyc w co tylko chcemy i podejmowac decyzje jakie tylko chcemy.

dxdiag kazdy z nas jest wolny. Mamy wolna wole i mozemy wierzyc w co tylko chcemy i podejmowac decyzje jakie tylko chcemy. xxx w takim razie nie obarczaj kogoś swoimi fantazjami!

kurdupel ale to prawda. Szatan jest madrzejszy od nas. I wie co zrobic zeby kazdego z nas oddalic od Boga.

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
fakt, na obecnym poziomie nauki, a raczej niewiedzy, to te wszystkie dywagacje są na nic, niewiele ludzie jeszcze wiedzą o świecie, tylko pycha i próżność powoduje, że myślą inaczej

Gość o ja cie pierdziuuu
dxdiag ta jest my już mamy swoje bozie i wypad z namaszczaniem nas modlitwą i innymi bzdetami

najwazniejsza jest milosc do Boga i blzniego. To takie proste. Miluj Boga i kochaj blizniego tak mocno jak siebie samego.

dxdiag kurdupel ale to prawda. Szatan jest madrzejszy od nas. I wie co zrobic zeby kazdego z nas oddalic od Boga. xxx ile razy mam pisać żebyś przestal obarczać kogoś swoimi bajeczkami!!! ROZUMIESZ?? przstań keirowac swoje bzdety na moją osobe

kurdupel ale ja cie do nieczgo nie namawiam tylko sugeruje ci , modl sie do Boga , pros go o sile w walce z szatanem ktory chce cie zniszczyc. Moze ty niewierzsz w Boga ale Bog wierzy w ciebie i chce twego szczescia.