Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jabardzo

Gdzie ja kupię cielęcinę w Lublinie???

Polecane posty

Gość Jabardzo

Mam 8-miesięczne dziecko i nie wiem gdzie kupić jakieś dobre jakościowo mięso np cielęcinę. Proszę o pomoc.

Gość Kollimkaa
Hej, nie wiem jak w Lublinie ale jak nie możesz dostać to zobacz może w befsztyk.pl, ja do Poznania zamawiam i dostarczają szybko ,a mięso jest super :)

Gość jommmksa
hej ale widziałam na stronie, że ten sklep jest w Wawie to jak oni wysyłają? Faktycznie w całym kraju można zamówić online z dostawą?

Gość Kollimkaa
jommmksa - tak można zamówić w dowolnym miejscu, wysyłają hermetyczną paczką z lodem w środku kurierem i na następny dzień po wysłaniu dociera paczka :)

Gość jommmksa
Kollimkaa, dziękuję bardzo przejrzałem w weekend ten sklepik i dzisiaj chyba w befsztyku zamówię na próbę bo nawet nie mam za bardzo wyjścia, a widzę, że mają też gęś.

Gość Kollimkaa
Hej no nie ma problemu, ja w befsztyku zamawiałam też z polecenia a u siebie nigdzie też nie trafiłam w okolicach Lublina na cielęcinę dobrą czy steki ;/ mam nadzieję, że jak zamówisz to będziesz zadowolona z zakupu :)

łatwiej wychować jednak wegetariańskie dzieci ;) a o cielęcinę pytaj w stokrotkach