Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mutantex

Co ja wchodze , czyli pogaduchy mutancie...

Polecane posty

🖐️ Mamy babski wieczór dzisiaj:classic_cool: I jak to zwykle bywa,obgadujemy facetów;)znaczy.... na koniec wypadło na Ciebie:DRozebrałyśmy :PCię na czynniki ludzkie(pomimo,że jesteś wrednym i złym mutantem:O)i ....yyyyy...znaczy....same pozytywy nam wyszły:Pi teraz jest sprawa ....NIE WIEMY CO ZROBIĆ Z TYM FANTEM! Póki co,postanowiłyśmy się z tym przespać:D:D:Da o reszcie pomyślimy jutro...albo nawet dzisiaj:P

"Rozebrałyśmy Cię" ᠋ "NIE WIEMY CO ZROBIĆ Z TYM FANTEM!" ᠋ Proponuję tego fanta ubrać z powrotem , bo zima idzie i się przeziębić może... :-D:-D:-D ᠋ A z cyklu Puchatego Kucyka - Władczyni Poduszek : ᠋ ᠋http://x2t.com/Fluffle

🖐️ "Proponuję tego fanta ubrać z powrotem , bo zima idzie i się przeziębić może..' \\\\\ Ty zawsze o tej zimie:Pjak nie tłuszcz chcesz magazynować,to znów proponujesz ubieranie fanta;) A poza tym,to wiesz czytałam kiedyś coś w ten deseń,że jak kobieta prosi faceta żeby jej zapiął stanik,to tak jakby chciała żeby on postępował wbrew naturze:Dbo o ile umiejętność rozpinania staników faceci mają wrodzoną,to w przeciwną stronę absolutnie nie potrafią sobie poradzić:PTak więc wiesz....możemy nie dać rady:O spełnić tego co zaproponowałeś;)

"Chciałam sobie pobrać dzwonek na telefon za free;próbowałam..." ᠋᠋ Pokaż który i z jakiej strony. Ogólnie za free to dzwonków nie ma , jeśli wymagają podania numeru telefonu to masz 100% gwarancji , że dopiszesz się do subskrypcji jakiejś , coś w tym stylu : ᠋᠋ www.youtube.com/watch?v=hStQQPb5v7A ᠋ (skopiować-wkleić... Kafe mnie dobija)

Nie mogę wkleić linka do tej strony, bo mi wciąż uznają za spam:O To jest takie coś :greenmp3...tylko się nie nabijaj,że nie umiem wkleić,bo nie umiem:O

"tylko e-mail ,żeby mi wysyłać materiały reklamowe itp...." ᠋ No to teraz trochę wiedzy dostaniesz... :-D:-D:-D Jeśli nie chcesz podawać swojego prawdziwego emaila (tam gdzie chcą weryfikacji , żeby komuś podesłać na forum , itp.) to możesz skorzystać z tzw. 10 minutowego konta : ᠋ www.fakemailgenerator.com/ ᠋ To konto emailowe będzie aktywne do momentu , aż nie zamkniesz strony. Wystarczy , żeby się zarejestrować , podrzucić na forum itp. :-) Za każdym razem jest generowany inny adres , więc działa tylko jednorazowo. ᠋ A co do śmieci które napłyną do Twojego prawdziwego emaila po tej rejestracji którą zrobiłaś - przy większości spamu na samym dole , lub na samej górze malutkimi literkami jest podana instrukcja , jak się wypisać. Czasami pomaga. ;-)

Brak odstępu mnie się zrobił przed linkiem... :-P ᠋ "Nie mogę wkleić linka do tej strony, bo mi wciąż uznają za spam" ᠋ Wykasuj ten ciąg znaków po wklejeniu linka : ᠋ "http://" ᠋ i powinno pójść. :-)

"To jest takie coś greenmp3" ᠋ Włącz odsłuch dzwonka. Użyj flash video. (tą strzałkę , którą też filmy możesz pobierać , którą opisywałem gdzieś na pierwszych stronach.) I bez rejestracji pobierasz każdy dzwonek. :-) ᠋ Przetestowane - działa. :-)

wyraz "downoloader" został uznany za spam , więc go nie użyłem w poprzednim poście przy nazwie. ;-)