Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Art-steel.pl

Oryginalny pomysł na prezent

Polecane posty

Gość gość
z golarkami elektrycznymi jest tak, że golą tak dobrze na ile wprawnie to robisz. z czasem nauczysz się golić i nie będziesz zauważać różnicy. dodatkową zaletą maszynek elektrycznych jest możliwość golenia w każdych warunkach, tak jak jest z moim braunem cruzer face. mogę golić się na mokro i na sucho, a co lepsze golarka ta jest wyposażona w trymery dzięki czemu możesz sobie wymodelować zarost - tego tradycyjną maszynką nie zrobisz :)

Gość gość
Oryginalnym pomysłem na prezent z całą pewnością jest markowa bielizna, którą można po przystępnej cenie kupić w sklepie 4lejdi.pl. Mają tam różne fasony, kolory i rozmiary - dla każdego coś się znajdzie :)

Gość nownor
oryginalnym pomysłem na prezent są rzeczy ze strony http://www.nobilia.pl. Oczywiście poza tym możemy zainteresować się także jakimiś upominkami w postaci zdjęć na szkle czy też karykatur ;)

Gość gość
www.wp.pl

Gość Justynkaajustynka
Polecam zakupy w sklepach tradycyjnych, ja jakoś boje się takich nowości

Gość lilkap
A ja wolę inne prezenty. W zeszłym roku kupiłam mężowi (nam) bilet na rejs promem do Kopenhagi. Koszt niewielki a ile radości. Korzystaliśmy z tej strony. http://www.unityline.pl/

Gość jankow
Niedawno dostałem w prezencie golarkę cruZer face i nie powiem,,, byłem bardzo zadowolony i uważam, że to był trafiony prezent, bo teraz mogę golić się nawet pod prysznicem

Gość gość
a moze gra komputerowa? jakis xbox na przykład :D ja zawsze kupuję na abasim.pl, bo mają przystępne ceny i szybko realizują zamówienie :P takze zawsze jak na ostatnią chwilę sobie przypominam o jakims święcie, to od razu tam uderzam :P

Gość Serfetka
zapraszam do zapoznania sie z oferta sklep.araplus.pl bardzo fajne prezenty na wszystkie okazje i konkurencyjne ceny wysoka jakość produktów

Gość dolly33
ostatnio od chłopaka dostałam zestaw suplementów figura detox i noappetait. fajnie, bo mam teraz tego zapas na długo, ale z drugiej strony, czy on chciał mi coś przez to powiedzieć?!

Gość delfinek9
fotoalbum, fotoksiążka... takie prezenty są najlepsze! na FotoBistro można zamówić - tam wykonują takie rzeczy przepięknie!!!!

Gość Monika90km
Hej, Mam do Was prośbę o wypełnienie ankiety dot. zwyczajów prezentowych Polaków. Ankieta zajmię około 3 minut. :) Z góry dziękuję. :) Link do ankiety: http://ebadania.pl/f7acd693d91c26d1 Monika

Gość tuMajka
Fajny pomysł na prezent to wziąć od osoby, którą chcemy obdarować jakieś zdjęcie, które ona kocha i jest dla niej ważne i zrobić jej z niego plakat!! Do tego ładna antyrama i masz gotowy prezent stulecia. Ja już tak u niejednej osoby spowodowałam mega uśmiech :D - zamawiam tutaj: http://pixers.pl/ wychodzi to rewelacyjnie a jak chcesz zaszaleć to fototapetę na całą ścianę :D

Gość Wake_up
Sprawdź to kurs-online-angielski.pl , chciałbym dostać taki prezent kilka lat temu, teraz to już kupiłem i jestem bardzo zadowolony

Gość absintha
Na stronie Złotych Wyprzedaży jest teraz kampania z cudowna pościelą cotton box. Kupiłam juz dla mamy i tesciowej na gwaizdkę, bo troszke trzeba poczekac z tego sklepu na dostawę, ale za to bardzo dobra cena. co do samej pościeli to jest fantastyczna, kupuję tylko tej firmy

Gość Kamila12123
Moim zdaniem superpomysłem na prezent są słuchawki Valkee. Wyglądają jak mp3 a tak naprawdę służą do światłoterapii. Naprawdę fajny gadżet. No i działają :))

Gość Kamila12123
Moim zdaniem superpomysłem na prezent są słuchawki Valkee. Wyglądają jak mp3 a tak naprawdę służą do światłoterapii. Naprawdę fajny gadżet. No i działają :))

Gość miki_wa
Aha The One to dobry producent zegarków

Gość gość
Prezenty HAND MADE od Manufaktury Piękna www.manufakturapiekna.blox.pl * dla kogoś rodzinnego, kto uwielbia fotografie wspólnie spędzonych miłych chwil - album na zdjęcia od Manufaktury Piękna - (tag "album"). Wystarczy kilka starannie wybranych zdjęć, które stworzą pełną ciepłych wspomnień historię oprawioną w album na zdjęcia Manufaktury Piękna; * a jeśli ktoś woli zdjęcia w wersji elektronicznej - zgraj wybrane zdjęcia, jeśli masz więcej czasu i chęci, stwórz specjalny pokaz slajdów i zapakuj płytę cd w eleganckie, bądź romantyczne, lub kolorowe wesołe, etui na cd (tag "etui na cd") * biżuteria - (tag "biżuteria") - z rzemieni (dla pań i dla panów), z filcu, w formie małych książeczek, * dla zapominalskich, lub niezorganizowanych - tablica memory board - do przypinania notatek, zdjęć, przepisów... (tag "tablica") * obrączki na serwetki - (tag "obraczki na serwetki") * a także wiele innych ręcznie wykonanych rzeczy dopasowanych do osoby obdarowanej

Gość zadbany
Ja po cichu dowiedziałem się, że moją kobieta chce mi kupić golarkę elektryczną. Od dawna o niej marzyłem, ale jakoś zawsze brakowało pieniędzy. Wymarzyłem sobie brauna cruzera i jestem bardzo zadowolony, że w końcu wpadla na ten pomysł.