Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nati_84

Inseminacja - walka o upragniony cud :)

Polecane posty

Dziewczynki polecam Wam tą stronkę ja też jestem na niej zarejestrowana i jest naprawdę super, polecam Tu macie darmową rejestrację: OvuFriend to miejsce dla kobiet starających się zajść w ciążę. Codziennie poznasz tutaj status swojej płodności i dowiesz się kiedy prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w Twoim przypadku jest najwyższe. Ponadto czeka tu na Ciebie wiele cennych porad na temat starania się o dziecko. Bezpłatna rejestracja zajmie Ci zaledwie 27 sekund. Zarejestruj się tutaj: http://ovufriend.pl/?code=3d1f1c6d58c72ed863b 2c41044f1a54732f91978

Aniaszy głowa do góry wyniki twój m ma świetne, choroba nie ma tutaj znaczenia mam nadzieję , że tym razem się udało :) trzymam kciuki

Ja doskonale wiem kiedy jest największe prawdopodobieństwo zajścia w moim przypadku a i tak z tego dupa blada!:-)

dziewuszki napiszcie po kolei która z Was teraz testuje, a która podchodzi do IUI . Pogubilam się już:) wiem tylko, że Beti teraz:)

Anulka 85 bo ty jesteś z Katowic gdzie się leczysz ??? W której klinice ???

ciezko czasami sie połapać kto na jakim jest etapie.:) a anie nie testuje ani IUI narazie niet. Czekam na @ i nie bede niczego planowac bo poprzedni miesiąc bardzo mnie rozczarował:( więc tym razem pójdę wczesniej na monitoring i jeszcze poproszę o clo. Bo szkoda cyklow na IUI bez stymulacji.

Ja testuję we wtorek jeśli wcześniej nie dostanę @. Chyba jestem pierwsza w najbliższym czasie :-) Ale na mnie nie liczcie bo ta gorączka ugotowała nawet te super wybrane plemniczki :-P Dziewczyny widziałyście kiedyś ile plemników macie wpuszczanych? U mnie tak tyci heheh

Gość Marunia
Dziewuszki, nic mi nie pomogły te wasze maile w tym żeby was zobaczyć, otóż: Marzenia jak masz konto na nk to podaj mi swoje namiary i cie znajdę. Beti-ty też z łaski swojej jak masz konto na nk to daj mi na maila namiary. Donia-nie znalazłam was? Może miejscowość mi podaj? Giziula- też cię nie znalazłam, tzn. znalazłam osobę o tym samym nazwisku i imieniu tylko to napewno nie ty bo tamta ma 38 lat!:) No to was naoglądałam się;)

Gość Marunia
DoniA: Ja mam w sobotę podglondanko, tj.11 d.c. i pewnie w niedz.iui:)

Marunia załóż konto na fc i będzie z głowy ja nie siedze wogóle na nk i tam nie wchodzę.

Gość Marunia
To jak chcesz mnie zobaczyć to teraz wejdź na nk, bo właśnie oglądałam twój profil:) znalazłam cię jako jedyną z forum:)

Gość Marunia
Beti a masz jeszcze kogoś z forum na nk? Jak tak to podaj mi namiary:) na mila:)

Gość Marunia
dobra, spadam najwyżej jutro tu zaglądne:) albo później,to się jeszcze zobaczy;):D:)

Gość Marunia
Donia i giziula, nie mogę was znaleść, szkoda.

Cześć dziewczynki! Przetrwałam.Jestem już w domku nie było źle.Prawie w ogóle nie bolało a co najważniejsze oba jajowody drożne;)) Więc jeszcze czekam tylko na wynik przeciwciał przeciwplemnikowych i test mar musi mąż zrobic.Jak to okaże się w porządku to również będę miała iui w marcu:) bardzo się ciesze.Dziekuje Wam za wsparcie i słowa otuchy buziaczki kochane moje;** Nati zaakceptowałam już Twoje zaproszenie śliczna dziewczyna z Ciebie:)

Super milka bardzo się ciesze że już po to może razem z Laleczką bedziemy testować :) pozdrawiam

Doniu ja z Nati testujemy gdzieś koło 2 marca.Ja też mam wątpliwe nadzieje,mimo tego że iui była o 11.00 a owu tak mi się wydaje wieczorem,więc niby powinnam się załapać.Jednak jakoś powątpiewam żeby żołnierzyki mojego m tyle wytrzymały,bo jak robiłam spermiogram to wyszło że po 24 godz nie żył juz żaden, a powinno być 4%,czyli ogólnie pomijając ruchliwość i ilość,z żywotnością nie jest dobrze. xxxxx Anulka jak tam u ciebie sprawy wyglądają,przyszła @ czy nie ? :)

dziewczyny czy wy tez macie tak, ze jakis tydzien przed @ zaczynaja was bolec jajniki, zwłaszcza ten w którym była owulacja

Gość Siacha1
Doniu jutro jadę na podglądanko i w sobote lub poniedziałek IUI.

Hej dziewczyny:) Wiec melduje że ja dopiero podglądanko mam 1.03 i mam nadzieje ze IUI w marcu:) eh ten marzec nam się taki fajny robi:) agusia ja raczej nie czuje bólu jajników, może coś tak zakłuje przed @, ale nic szczególnego

Kurcze Ja bym już chciała @ dostać. Jak zwykle spóźnia się wtedy co nie powinna. Mam 31 dc i póki co to bolą mnie tylko piersi i klują jajniki co jakiś czas. Nawet nie plamię, tak jak zwykle przed okresem:(

poczekam jeszcze do końca tyg, bo ost cykl miałam aż 34 dni. Jak nie przyjdzie to idę na betę w poniedziałek.

Ja tylko na chwilę bo mój m ma przerwę w meczu także korzystam :) Doniu sorki ale zapomniałam,czy ty miałaś iui,czy naturalnie się staraliście? Jeśli iui to napisz na jakich pęcherzykach i czy były pęknięte,czy nie i kiedy wyczułaś owu po .U Aniaszy to pamiętam bo wyhodowała spore trzy okazy :):)

Doniu właśnie odczytałam na drugim forum że dopiero czekasz na 2iui,także już sprawa jasna naturalne staranka :)Przepraszam,ale tyle nas tutaj że trochę się czasami gubię :):)

giziulko ja też nie pamiętam kto i kiedy:) miałam laparo w tym cyklu i słyszałam, że duże prawdopodobieństwo zajścia jest zaraz po laparoskopii, więc próbowaliśmy naturalnie. Chociaż nawet nie wiedziałam kiedy mam owulacje:) więc to było bardziej dla przyjemności niż prokreacji:) tak zupełnie na luzie, bez liczenia i stresu, że już trzeba

doniu moze akurat sie uda my z M caly czas na luzie od dwoch lat bez liczenia,mierzenia a i tak nie ma ciazy:o