Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izoterma30

kto zaczyna starania metoda in vitro

Polecane posty

Iaww oddanie komuś wlasnej komórki to nic innego jak oddanie jej do adopcji i tak to się własnie nazywa. Twoje skróty myślowe są przerażające. Ania0983 gratuluję wyniku! Kurcze aż 15! Super! Ja pracuje. Mam nienormowany czas pracy ale zwykle jestem w terenie miedzy 10-15 kiedy mam najlepsze samopoczucie. I oby tak najdluzej bo inaczej moglabym zwariowac. Sorry ze bez polskich liter ale pisze z tel i slabo mi idzie. ;))

Gość iaww
Wiesz illuminanti, przerażające jest to, że Ty kompletnie nie widzisz w dziecku człowieka-nie dość, że chcesz je posiąść, to jeszcze inne oddać. Masakra! Może dopuść do głosu serce i rozum... Nie każdy jest katolikiem, ale pewne normy etyczne powinny obowiązywać wszystkich. To, że dziecko jest człowiekiem i tak powinno być traktowane, nie jest kwestią religii.

Ale juz chyba ustalilas ze blisko mi do Hitlera to czego się spodziewalas. A jak tak bardzo cie to wszystko tu denerwuje to spadaj, nie musisz tu być hehehe zalosna, malutka fanatyczko. Nie powinno Cie być dziś w W wie pod Palacem?? Tam byś znalazla posluch. Bye nie irytujesz mnie tylko smieszysz.

Aniu rzeczywiście wynik fajny. DAj znać jak zarodeczki pewnie za 2 doby będziesz miała tel z klinki tak?

iaww widzę że ciągle się produkujesz polecam psychoterapię psychodynamiczną w twoim przypadku będzie najskuteczniejsza naprawdę!

dziewczyny u mnie dziś znowu były trochę bóle jak na @. teraz już lepiej. Dziś 8 dpt....

Gość Aggie79
Iaww ze smutkiem czytam twoje wypowiedzi i zal mi ciebie bardzo. nie podpisuj sie jako katolik pod swoimi wypowiedziami bo obrazasz katolików, a to co tu uprawiasz jest samowolką i nadinterpretacja Pisma Świętego!!! nie wstyd ci?!

Gość Aggie79
lil24 oby to były bóle swiadczace o zagniezdzeniu :) trzymam kciuki, na pewno tak bedzie!!!!! a u mnie jutro punkcja na 9 :)

lil24 ja jestem jeszcze przed punkcją. w poniedziałek miałam wizytę kontrolną i z jednej strony miałam 5 a z drugiej 10 pęcherzyków w kolejny poniedziałek dowiem się kiedy punkcja, miała być 19 ale lekarz powiedział że przy takim wyniku może być 17 :) no ale zobaczymy jak dojrzeją po menopurze. happyyyyyyy!!!!!!!! oby było dużo zarodków- modlę się o to codziennie :)

Gość izoterma30
cały czas was podczytuję:) jako Hitler i prześladowca iaww:) x Trzymam mocno za wac kciuki:) cały czas:)

Gość Aggie79
Hahaha Izoterma ty faszystko ;)

Gość kslslkdslksl
Przeraża mnie, że są ludzie myślący (tu bym się zastanowiła nad doborem słowa) jak iaww. Skąd się biorą ? I co najgorsze uważają się być może za wysłanników Boga. Skąd wie co myśli Bóg?? Co najwyżej może klepać co myśli ta "czarna mafia" w sprawie in vitro. Szkoda słów.

Kobietki ta iaww jest naprawdę nawiedzona- z nudów przejrzałam jej wypowiedzi w innych tematach i np :"Seks bez Ślubu to uprawianie egozimu, czyli zaprzeczanie miłości..." - to wypowiedź iaww w temacie mówiącym o mieszkaniu i poznaniu się przed ślubem. O nas tutaj też mówi że jesteśmy egoistkami:) Tak więc widzicie, że dla niej 28-letniej kobiety, która jeszcze ani razu nie uprawiała seksu bo nie ma ślubu- sama tak powiedziała, świat jest jak dżungla - ona chyba z nudów nas poucza a sama nie zna życia:) żal mi jej....

Gość izoterma30
ania popieram, a moze to jakaś islamska terorystka, odszuka nas i powystrzela w imię wiary itp. hehehe... ale nie wie ze, ma do czynienia z egoistycznymi hitlerami, damy jej rade, będziemy przebieglejsi... nasz egoizm na to nie pozwoli, bo jak baba czegoś chce to żaden ktośiek jej nie podskoczy a nas jest wiele, ona jedna... hehehe.... wyobraźnia mnie ponosi, ale za dużo bajek ostatnio czytam, wiec to pewnie dla tego... no ale lepiej śmiać sie niż płakać.... mam nadzieję, że wylałam juz wystarczjącą ilość lez i teraz tylko śmiech mi pozostaje;) Miłego dnia!!!!

Izoterma30 - tak jest, teraz musimy się tylko śmiać a gdybyś poczytała wypowiedzi iaww na innych tematach to dopiero byś się usmiała- ja nie mogę dalej uwierzyć heheheheh I dokładnie tak jak mówisz- my, hitlerowskie egoistki będziemy szczęsliwe- czy to za miesiąc, dwa czy za rok ale będziemy i dokopiemy tym szczęściem iaww- oczywiście dzięki wspaniałej metodzie IN VITRO:) Również życzę miłego dnia:)

aggie daj znać jak po punkcji. widzicie dziewczyny więc nie tylko my musimy znosić obecność iaww, co za kobieta, wypowiada się na tematy o których nie ma zielonego pojęcia... Ale tak też myślałam, łatwo oceniać coś z czym nigdy nie miało się do czynienia..... A życie bywa przewrotne... przypomni sobie jeszcze jak oceniała 50% społeczności jak nie więcej, ale w odpowiednim momencie swojego, życia. Wszędzie tam gdzie ocenia innych krytykuje chciałaby z nimi być ale coś jej nie pozwala być może mechanicznie wbite przekonania, stąd takie zachowania. Szkoda dziewczyny... A teraz z innej beczki Dziś mój 9dpt już nie mam żadnych bóli.... nie wiem czy to dobrze czy źle... Bóle były w 3,4 i 8 dpt czy to coś może oznaczać? Dajcie znać jeśli wiecie. Trzymam za Was kciuki! za wszystkie!:)

Gość iaww
do lil24: psychoterapia psychodynamiczna to metoda okultystyczna a ja nie chcę otwierać serca dla szatana.

Gość iaww
Nazwałam którąś z Was Hitlerem? Nie. Napisałam, że on też był inteligentny.

Gość blankapeperoni
Czytam i załamuję ręce... Ktoś taki jak iaww broni praw dziecka i jest za to zjeżdżany i wyśmiewany... Masakra... iaww, odwagi!

Gość iaww
Aby zrozumieć moralność, potrzeba wiary w Bożą Miłość. Każdej z Was życzę tej wiary i prawdziwego doświadczenia Prawdziwej Jego Miłości!

Gość digittal
dziewczyny, nie ma sensu dyskutować z kimś, kto ma tak ograniczone myślenie. Ona jest pewnie jakims PISowcem. Oni tez maja tok myślenia tylko w jedną stronę i biada temu, kto ma inne zdanie niz oni. Naprawde szkoda na nią czasu i energii. Jej argumenty to jakis kosmos :O

hej dziewczynki, jestem po podglądaniu. nie wiem co myśleć ale tak: 7 dzien stymulacji, jest 13 pęcherzyków ale kilka bardzo malutkich więc pewnie z nich nic nie będzie. endo 11 (nie za duże??) no i w sobotę podglądania cd na podwojonym menopurze.

illumainati a jaką miałaś startową dawkę menopuru? Moze lekarz zrobi tak jak u mnie było, endometrium już ok ale pęcherzyki jeszcze trochę chciałby podrosnąć, więc wypośrodkował i było ok. Tak żeby endometrum nie było za duże a pęcherzyki jeszcze nie za małe. zobaczymy jakie są tego efekty za 5 dni. illuminanti to ty pisałaś mi o tym, że bóle jak na @ w 3,4 dpt i potem w 8 mogą świadczyć o zagnieżdżaniu? illuminanti trzymam kciuki

lil24 startowałam z 75j a teraz mam brac 150 do soboty i podglądanie. nie ja pisalam o zagnieżdżeniu ale gdzies czytałam , że nektóre dziewczyny czują dyskomfort jak przed miesiączką więc trzymam kciuki aby TO bylo właśnie TO. a i dziś się obudziliśmy, ze nie robilismy posiewu nasienia, zaczynam się denerwować że nie zdążymy - ile czeka się na wyniki?

w takim razie to naprawdę dobry wynik. Ja dawkę startową miałam 225j. a końcową 250 i 300j a mam dopiero 25 lat. chodzi ci o badanie nasienia jego jakości morfologia itd? Jeśli tak to jak pogadasz to wynik będziesz miała nawet po kilku godz.

hmm dobry wynik? moj Doc powiedział, że słabo odpowiadam... może on już w sobotę chcial punkcję robić ahahahha a tu nic z tego :)

nie wiem, mój powiedział, że jest średnio a przy wyżej wymienionej dawce miałam 8 pęcherzyków......

ale ilość jest nie istotna tylko jakość najważniejsze alby komórki jakie będziesz miała były dobrej jakości. Przecież są dziewczyny które mają po 20 komórek a tylko 2 się zapładniają. Więc życzę ci żebyś miała jak najlepszej jakości jajeczka:)

Illuminanti musisz wierzyć że będzie dobrze. Ja w sumie dowiedziałam sie tylko o ilości pęcherzyków ale o jakości i wielkości nic, też się martwię bo wolę jakość od ilości.