Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozstania i powroty:):)

Gwałt. Czy zawsze z winy faceta?

Polecane posty

Gość mr. uper
zaraz zaraz, jak mnie baba publicznie zniewazy, ta mam ja potem dopsc i zgwalcic??:O

Gość mr. uper
nie wiem nie wiem , jaby mi kto zone, czy corke zgwalcil(tfu!) i tlumaczyl sie, ze go obrazila, urwalbym mu jaj i wepchnal do gardla!

Rozstania i powroty, a raczej Anastazjo...dzięki za ofertę kawy i ciastka, ale czy nie dałoby się tego zamienić na zwyczajne piwo, bo ani za kawą ani za ciastkiem nie przepadam;) W zamian, jeżeli potrzebujesz, mogę bardziej obszernie wyrazić zdanie na ten temat;)

Brahmin, ale ty byłeś mi potrzebny głównie do tematu nr1.

Z pewnością mam u Ciebie przesrane, ale nic na to nie poradzę:)

No i teraz masz u niego przejebane. Brahmin, zgwałć ją! :-)

"nie wiem nie wiem , jaby mi kto zone, czy corke zgwalcil(tfu!) i tlumaczyl sie, ze go obrazila, urwalbym mu jaj i wepchnal do gardla!" i ale jakby ci ktoś córke publicznie obraził i zniewazył, nagadał kłamstw, posadził o niewiadomo co, a ona się wkurzyła i podeszła do tej osoby i trzasneła ją w morde to już nie oceniałbyś tego czynu tak jednoznacznie? i a gdyby to jakas suka zrobiła z twojego syna posmiewisko z całego miasta a on w koncu by w kłotni rzucił ja na ich własne łóżko i wyruchał tak, jak robił to wielokrotnie z tą róznicą, ze tym razem wbrew jej woli, to też urwał byś mu jaja? i nie wiem dlaczego w takich przypadkach kazdy facet tłumaczy co by zrobił gdyby to jego córkę zgwałcili... a nie potrafi postawić się w sytuacji ojca gwałciciela? tacy jesteście pewni, ze wasz syn nigdy by się do czegoś takiego nie posunał? no to poczytajcie sobie kroniki policyjne i sprawdzcie jacy faceci potrafią byc gwałcicielami

Gdybym miała syna gwałciciela( co nie daj Boże!) na pewno bym go nie usprawiedliwiała. Przeciwnie. Chciałabym, by poniósł konsekwencje! Choć jako matka zapewne nie odwróciłabym się od niego i no. odwiedzała w więzieniu.;)

jasne. A kobiecie, która by go sprowokowała pogratulowałabyś dobrej zabawy :]

Nie no, gwałcić mnie nie musi.

Nei, jeszcze raz Ci piszę, że nie uznaję czegoś takiego, jak prowokacja do gwałtu.:)

Gość napalona ona ona
nei nei nie rozumiem czemu za wszelka cene chcesz znalezc czynniki usprawiedliwiajace gwalt

bo uważam, ze od każdej reguły jest odstępstwo i nawet jeżeli tysiąc razy okaże się, ze kobieta nie jest winna, to za tysiąc pierwszym może pojawić się wątpliwość.

Gość napalona ona ona
a dlaczego publicznie zniewazenie ma "sprowokowac" faceta do wlozenia swojego penisa w jej pochwe a nie do walniecia jej w twarz? jaki jest zwiazek jednego z drugim

a poza tym ja nie usprawiedliwiam gwałtu jako takiego. Jednak jeżeli można znaleźć czynniki łagodzące dla zabójstwa czy innego przestępstwa nie rozumiem dlaczego odmawiać tego prawa gwałcicielowi. Jeżeli zabójca nie może w żaden sposób sprowokować mordercy, to ojciec zabijający gwałciciela swojej córki jest takim samym bandytą jak ten gwałciciel. bo dlaczego można usprawiedliwiać jeden czyn, a nie można drugiego? Wychodzi na to, ze jezeli w przypadku przeze mnie opisanym facet by kobietę zabił, to miałby szanse na mniejszy wyrok niz gdy ją zgwałcił ... bo morderstwo w afekcie potraficie zaakceptować, a gwałtu nie

Cholera, jak nie przestaniecie wałkować ten głupi temat to autentycznie pójdę i kogoś zgwałcę! Każdy sąd mnie uniewinni.

a dlaczego publicznie zniewazenie ma "sprowokowac" faceta do wlozenia swojego penisa w jej pochwe a nie do walniecia jej w twarz? jaki jest zwiazek jednego z drugim i a dlaczego nie? jednego sprowokuje i skonczy się pobiciem , innego sprowokuje i skonczy się gwałtem. ludzie róznie reagują. kiedy przekraczają pewien stan umysłu nie sa w stanie analizować czy lepiej ją strzelić w twarz czy wbic sie w jej pochwę

No Nei, żeby nie było, że nie ostrzegałem! Mam Twoje cycki i nie zawaham się ich użyć!

Satyr, ale dlaczego nie? :D temat był martwy, aż rzuciłam jedno zdanie i go ciągnę do dziś :D to ciekawsze niz gadanie o dupie Maryni

No dobra, na Twoje, Satyrze, życzenie pasuje. Pod warunkiem, że podsuniesz mi inny ;p

Gość napalona ona ona
ja nie pojmuje co mogloby byc czynnikiem usprawiedliwiajacym dla gwaltu. bo dla zabojstwa ok- odwet za zabicie czlonka rodziny na przyklad ale zniewazenie kogos to najwyzej usprawiedliwienie dla odplacenia mu tym samym a nie gwalt jesli ktos reaguje w taki sposob na zniewazenie, ze gwalci to po prostu nie jest normalna osoba, nalezy go odizolowac a nie usprawiedliwiac i glaskac po glowie

Inny temat, oczywiście. Ale możesz też podsunąć inne rzeczy :D

Wiec tym samym potwierdzasz, ze lepiej jest kogoś zabić, niz zgwałcić. lepiej w sensie mozliwości nizszego wyroku.

No dobra. Temat mi się sam podsunął. I niestety trochę związany: Czy "na hiszpana" to też byłby gwałt? Czy też żeby można było mówić o gwałcie musi nastąpić zanurzenie członka w jednym z otworów ciała?

Gość napalona ona ona
a co do syna-gwalciciela, pamietam przypadek jak ojciec zastrzelil syna po tym, jak dowiedzial sie ze zgwalcil dziecko,wiec reakcje sa rozne

Gość napalona ona ona
nie potwierdzam ze lepiej jest zamordowac niz zgwalcic w przypadku zniewazenia publicznego, to zadne usprawiedliwienie ani dla gwaltu ani dla morderstwa

no proszę cie.... ja podaje przykład kobiety świadomie prowokującej niebezpieczna sytuację, poniżającej etc... a ty tu z dzieckiem wyjeżdżasz ? jaki to porównanie? :O i a kk uznaje za gwałt także "inne czynności seksualne" nie tylko sam stosunek

Gość no to odp.na pytanie
jezeli to jest GWALT,to zawsze z winy faceta i nie ma zadnego"ale"

czyli według ciebie, jezeli facet zadziała impulsywnie pod wpływem chwilowego wielkiego stresu jest tak samo winny jak facet, który sobie wszystko zaplanuje, przygotuje, a potem przyczai się na ofiare?