Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koliberka

Mój chłopak siedzi w więzieniu (część 4)

Polecane posty

Gość bianka2828
Jestem jak najbardziej prawdziwa:) Przepraszam za ten adres mailowy, ale chyba z 10 razy próbowałam zamieścić post, a jestem po raz pierwszy na jakimkolwiek forum i coś mi nie wychodziło więc mnie nerwy poniosły:) Postaram się, żeby więcej nie wyskakiwał, mam nadzieję, że to ogarnę:) Mój ma pierwszą sprawę w Dzień Kobiet, ale zbyt wiele sobie nie obiecuje bo jest ich wielu do tej samej sprawy i obawiam się, że to potrwa:(

Gość werkamarka
moge sie dolaczyc? Witajcie! moj facet siedzi od 6miesiecy w wiezieniu we wroc...to jest straszne dla mnie,jak radzicie sobie z rozłaka? nacodza mnie glupie mysli typu ze gdy suie myje to go podgladaja...ze kradna mu jedzenie..gwalca o bonku... prosze o wsparcie..

hehehe duzo tych czekajacych no ale cóż :) takie zycie Może swoj licencjat napisze na podstawie analizy tego foruum hmm ? :D ciekawie . Ja równiez jestem podłamana od momentu gdy sie dowiedzialam,ze nie bedzie sde jednak .ale trzeba zyc dalej...musze sie trzymac zeby nie marnować sobie zycia i czasu :) Poczekam jak wyjdzie i wtedy bedziemy budować wszystko od nowa..Wydaje mi sie,ze nie powinnysmy sie zalamywac tylko wlasnie przeznaczyc ten "czas"dla siebie,dzieciaków itp.Wiem,ze to straaaaasznie trudne ale oni nie chcieliby nas widziec smutnych i zamartwiajacych sie...tak myślę.

ale dzisiaj mamy buraczany wysyp.... ide spac bo az sie niedobrze robi od nadmiaru debili.....

zaczyna mnie delikatnie wkurwiac to mnozenie sie tych ników...:/ moze warto zrobić jakies prywatne forum ,zebysmy mogly stałym składem jakos normalnie pogadac ... bo posty w stylu "jak on sie myje,czy go nie gwalca" są MEGA żałosne ;//

Gość wytłumaczcie proszę
co to znaczy: "gwałcą o bonku" ?????????????????????????/

byłam ze szczeniakiem na dworze i pomyślałam że zalukam do skrzynki na listy a tam list od niego... napisał że mnie bardzo przeprasza za to że przez niego cierpie i za wszystkie krzywdy i że oddaje mi wolność choć w jego sercu nigdy już nie zagości zadna kobieta napisał też bardzo dużo rzeczy podziękował za to że zawsze byłam szczera wobec niego itp. albo on ten list pisał jak miał gorszy dzien albo nie wiem bo przecież do mnie dzwonił w środę i było ok rozmawialiśmy jak by było wszystko ok napisał że nie chce że mną urywać kontaktu i będzie nadal dzwonił do mnie boże niech że on dziś zadzwoni bo zwariuję

Witaj krakowianka u mnie spoko leci po wolutku moje kochanie dzwoni codziennie teraz zbiera narodowki sprzata hehe opowiadal jak myl okna na swietlicy ulew mam z niego stara sie o ta przepustke wychowawca mu powiedzial ze jak tak dalej sie bedzie staral to moze w kwietniu bedzie na pierwszej przerwie ,a dziewczyny pytalam o ta silownie no i faktycznie mialyscie racje ze na silownie sie idzie jako naroda i nie wplywa to zle jak ja myslalam po prostu zle zrozumialam jak z nim rozmawialam;)

Gość werkamarka
gwałca wiadomo co to a o bońku zdrobniale o boze!!!

Gość werkamarka
dziewczyny prosze pomocy..mam mega dola dzisiaj pocieszcie mnie...

Gość werkamarka
czekajaca co ty do mnie mowisz...chyba nie powaznie..mam dzis mega dola....prosze was o wsparcie....

nie wiem nie znam sie na takich rzeczach ..;/ ale te glupie posty zaburzaja rozmowe a nie wnosza nic w dyskusje i sa czysta prowokacja a to chyba nie jest nam potrzebne ;/

Brak... ;/ chyba faktycznie pisal jak mial gorszy dzien... jak zadzwoni to porozmawiasz z nim o tym.... kurcze tez wymyslil z ta wolnoscia... Kati- Fajnie ze sie chlopak stara ;) pewnie nie mozesz sie doczekac tej przepustki ;)

Gość bianka2828
Krakowianka uwierz, możesz być spokojna. Nigdy nie przyszłoby mi do głowy jak co poniektórym tutaj robić sobie jaj z czyjegoś nieszczęścia. Ciężko znoszę tą sytuację, ale odkąd sprawa jest w sądzie mam widzenia co tydzień. Problem w tym, że muszę tam koczować od 5 rano, że względu na dużą liczbę wspólników do sprawy. Za pierwszym razem przyjechałam o 8 i nie było szans żebym załapała się nawet na czwartą turę:( Byle do wiosny, bo ten pieprzony bar, gdzie można zamówić jedzenie na widzenie otwierają o 7, a to się równa dwóm godzinom na mrozie:( Mówię Wam, masakra:(

werkamarka GŁUPIE PYTANIE GŁUPIA ODPOWIEDŹ ;] spytaj swojego faceta jak jest a nie pytasz nas. skad mamy to wiedziec jak jest u Twojego ?! naszych nie okradaja,nie biją,nie gwałca i MOGĄ sie myc ;]

Gość werkamarka
dziewczyny...prosze was...

Brak mi Ciebie--moim zdaniem miał gorszy dzień, chce dla Ciebie jak najlepiej i stwierdził pewnie że tak wypada napisać, jak zadzwoni to sobie wszystko wyjaśnicie ;) Mi mój też pisał, że jak mam być szczęśliwa z kimś innym to lepiej żeby tak było. ale tak się bał podobno co mu na to odpiszę ;)

werkamarka sory ale poprostu nie wierze w Twoja autentycznosc bo nie jestem sobie w stanie wyobrazic czlowieka ktory pyta o tak glupie rzeczy ;] a dzis bylo tu juz wystarczajaco duzo ludzi ktorzy pisali bezmyslnie rzeczy tylko po to zeby wyprowadzic kogos z rownowagi . Jeśli któraś ze "Stałej"ekipy ma jakis pomysl na prywatne forum to działajcie ! :D

bianca co to znaczy "ze wzgledu na duza liczbe wspolnikow do sprawy" nie rozumiem ... co to ma wspolnego z widzeniem ??

Gość bianka2828
W jaki sposób mogę zmienić kolor na czarny? Nie chce Was wkurzać:) Przepraszam za moją ignorancje, ale nigdy nie byłam na żadnym forum:(

Gość wytłumaczcie proszę
dzięki:)

Gość werkamarka
mowilyscie cos o tej bialolece dlaczego tam jest strasznie...mam nadzieje ze moij nigdy tam nietrafi...

brak, musiał to napisać jak może się posprzeczaliście. Dziś mamy piątek ostatnio rozmawialiście dwa dni temu i było ok, a list na bank wysłany wcześniej. Szkoda tylko, że nic nie wspomniał o tym przez tel, że czuje się winny tej całej sytuacji. Kurde co on takie poważne tematy listem chce załatwić? Nie to na bank pisał jak miał doła, albo okres:-/

Gość bianka2828
To znaczy, że ich tam siedzi kilku do tej samej sprawy i nie mogą być jednocześnie na sali. A to oznacza, że kto pierwszy ten lepszy, jak przyjdę za późno to się nie załapię. Są 4 tury widzeń i wystarczy, że przede mną są 4 osoby na widzenie do tej samej sprawy to nie wchodzę. Pewnie dość pokrętnie to wytłumaczyłam, ale w aś tak jest:(((