Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Gość Alaaa66
Eweelka tak jak mówiłam i czułam że @ przyjdzie i przyszła... Kolejna ma być 18.02 i tez z pewnością przyjdzie :-)

Gość Alaaa66
Ma któraś z was dziewczyny tylozgiecie macicy?

Cześć kobity, czesć IZA85 - ja też miałam remont i kupno łóżka, drzwi itp. i też wtedy siadło, więc trzeba się totalnie odciąć i wyjdzie :) wpisz się do tabelki jeśli zamierzasz zostać z nami i do dzieła :) 🌼 no ja też jestem ciekawa czy się uda Was na tych ziółkach więc jestem dobrej myśli! 🌼 nie napiszę nic więcej, bo jestem tak przybita dziś jak papa do dachu. Albo bejbe wysysa ze mnie energię, albo ciśnienie sięgnęło dna i trzech kilometrów mułu. Niewyspana, bez energii, niewymalowana, siedzę w tej pracy bo muszę. Sprawdzę jeszcze czy pod legginsami nie mam piżamy bo dziś wszystko u mnie możliwe.

Gość marta8610
Mnie tylko tj. Bujgocze w jajnikach i ciagnie prawa pachwina ale nic konlretnego 11 lutrgo mam gina i powiem mu o tych plamieniach moze zrobi jakies badania bo nie wiem co jest 1 raz tak mialam ... Mam nadzieje ze po ziolach w koncu bd szczesliwe bo jak narazie to ja mam depreche i to meeega depreche... ;(

Hej dziewczyny. Nie smutajcie sie tak, to chyba na prawde ta pogoda tak dziala. Bylam wczoraj u kolezanki ktora 1,5 roku starala siemo dziecko, w kwietniu jej córa konczy 2 latka. I wiecie co ta kolezanka mi powiedziala? Tylko sie nie smiac....ze trzeba sie modlic do swojego aniola stroza, bo ylko in nad nami czuwa i chce nam pomoc, nie lekarze, nie zioka tylko anioł stroz, podobno jej kilku kolezankom tez to pomoglo, wiec ja próbuję:) Moj maz mial wczoraj badania i polepszylo mu sie nasienie jupiiiiiiiiiii, tak sie bałam, ahhh, teraz dopiero 12.02 wizyta zeby sprawdzic czy bez stymulacji mam pecherzyk i potem decyzja co dalej:) Alaaa ja mam tylozgiecie

🌼Stymulowana !!! nio to rewelacyjne wieści !!! ;-) świetnie że armia się polepszyła ;-) nio to teraz jak mąż przyatakuje to będzie się działo :D 🌼

Gość gość
Stymulowana no to Witaj w klubie tylozgiec :-D ciesze się ze mężowi się polepszylo :-) Ja też już musze wykuzowac tyle tylko że łatwo się mówi a ciężej wykonać... :-(

Gość MaćkowaŻona
Laski co to znowu za depresje i smutki? Proponuje Wam zajezdzijcie sie w pracy jak konie na westernie i smutki Wam odejda. Serio. Ja tak mam i wyobrazcie sobie ze dla mnie na chwile obecna najwiekszym problemem jest to ze nie wiem co na obiad zrobic. A maraton w pracy dopiero przede mna, jak zaczne w piatek od 6 rano tak dopiero 9 lutego bede mogla normalnie po nocy polozyc sie i pospac. Wiec praca to jest lekarstwo na wszystkie bole, no moze z wyjatkiem kregoslupa... Srymulowana ciesze sie bardzo ze nasienie meza sie poprawilo. Oby sie w koncu udalo. Co do modlitwy to dla mnie to zaden powod do smiech czy jakichs szyderstw. Jestem osoba wierzaca i tez sie modle ale do Matki Boskiej Pladzowskiej i swietego Dominika :-) Wierze ze wkoncu uda mi sie zajsc w ciaze :-) A poki co.,, kurde co tu jesc zrobic!?

Maćkowa, przyszłam tu z podobnym problemem:-) tyle że ja mam chęć zrobić jakąś wymyślona sałatka na słodko, albo nie na słodko... Wszystkie moje nam się przejadły, w internecie tego full, ale wiadomo - nie sprawdzone. Macie jakieś ciekawe propozycje? A co do starań, no to mówiłam, że wyluzuję, nie myślę o tym non stop... Taaa a dziś byłam koło apteki no i co kupiłam? Test. I w ogóle to jestem oburzona, bo ostatnio kupiłam test za 12 zł, a dziś kupiłam dokładnie ten sam, w innej aptece, tyle że podwójny (tamten był pojedynczy) i zapłaciłam 9.50!!!! No wiecie co... Już nie wiedzą ile za co brać

Ewelka mi @ przyszła wcześniej bo 9 stycznia, teraz czekam na następną na ok 9 lutego, ale ni jak nie mogę tabelki uaktualnić bo jest spam za spamem :) a no i u mnie to już 11 cykl starań teraz trwa :/ a księgowość dobra fucha, dobrze płatna :) mi też się wydaje, że psychika ma ogromny wpływ, tylko kurczę jak to zrobić żeby nie myśleć :/ u mnie najgorzej jest kiedy czekam na owulacje, bo muszę się naprawdę starać żeby nie myśleć o tym że to już, że to teraz, że trzeba itp tak normalnie przez cały miesiąc brykamy jak króliki a kiedy przychodzi czas owulacji libido spada mi ogromnie, no ale robimy wszystko że by się wylajtować w tych dniach, a jest naprawdę ciężko wyłączyć myślenie, bo czasem mam wrażenie, że muszę a nie chcę, no ale walczymy z takim nastawieniem dzielnie :) miłego dnia :D

Gość marta8610
Mackowa z ta praca to lipa bynajmniej u mnie bo styczen i luty do du** jest kobity na swoeta sie porobily i sylwestra teraz straszna bryndza jest :/ Co do salatek to ja zadko robie bo nie przepadam ale polecam z zupki chinskiej w necie sa fajne przepisy :) albo kartofelsalat u babki w niemczech czesto jadalam pychotka :) a jak na slodko to wrzucac wszystkie owoce :p Pozdrawiam was moje kochane kobity :*

Hej dziewczyny :) Wreszcie chwila wolnego zeby usiąść i cos napisac :) Ciesze sie bardzo ze do Was dołączyłam i oczywiście zostaje na dłużej tylko mam ogromna prosbe ;) Czy któraś z Was mogłaby mi narysować o co chodzi z ta tabelka?? Bo kolor włosów chyba robi swoje :P Stymulowana super ze żołnierzyki silniejsze sa i trzymam kciuki aby tym razem zrobiły swoje ;) Dziewczyny pogoda do dup..... ale mysle ze głowy do gory trzeba unieść :) Mackowa i agniesia jak wymyślicie cos dobrego to sie podzielcie pomysłami bo ja juz wymiekam :( Nie mam pomysłów na obiady :( Kurna dlaczego to jest wieczny problem kobiet :P Izulinka mimo ze sama wiem ze nie moge o tym myślec to i tak to robię :( Po pierwszej ciąży wiem ze trzeba sie wyłączyć ale to sie kurna tak nie da. Ja w tym miesiącu obiecałam sobie ze nie bede liczyła dni plodnych i tego sie trzymam. Ale jak mnie tylko troche brzuch albo jajnik zaboli to sie zastanawiam czy to juz owulacja czy jeszcze nie :( Wczoraj byłam na zakupach i chciałam kupic testy owulacyjne zeby mi prościej było, ale powstrzymalam sie :) Jak sie w tym cyklu nie uda to w nastepnym je zakupie :)

Aaaaa i chciałam jeszcze dopisać ze w chwili obecnej znowu jestesmy w trakcie poszukiwania nowego mieszkania :) :D Kolejna przeprowadzka przede mną :) :D

A jeśli o sałatki chodzi to ja polecam sałatkę gyros :) Uwielbiam ja :) Aż mi slinka pociekla :) Miłego popołudnia dziewczyny :)

Gość motynka
agniesia, Brokuła gotujemy, na niego fete w kostkę i sos z majonezu, jogurtu/śmietany i czosnku, całość posypujemy płatkami migdałów uprażonymi na suchej patelni. PYCHA! Moja ulubiona sałatka. :) Chyba nie znam nikogo, komu by ona nie smakowała. A ja dziś zrobię porową: pora kroimy w cieniutkie półplasterki, przelewamy wrzątkiem i czekamy aż woda się odsączy, a por ostygnie. Można go też trochę wycisnąć w dłoniach, żeby był suchszy. Dodajemy kukurydzę, jabłko w kostkę, jajka na twardo i majonez. Można też dodać czerwoną fasolę z puszki lub szynkę.

Gość motynka
A na słodko, moja mama robi niezłą z kurczakiem. Ugotowane i "porwane" w kawałki cycki kurczaka, ananas, jajka, orzechy włoskie i majonez. Ma bardzo intensywny smak. Można dodać biały ryż, wtedy robi się mniej intensywna. :)

Gość MaćkowaŻona
Matko z corka jakie wymyslne smakowitosci... a u mnie wkoncu wyszlo spagetti z torebki ;p znaczy chyba wyszlo, sie okaże ;) Teraz dylemat mam jak job twoju mac... jechac do sklepu czy nie... oto jest pytanie. Najchetniej wrocilabym do lozka i poszla spac bo zmeczona po nocce jestem jak diabli i dziwie sie Wam okropnie ze sie owulacjami martwicie w momencie kiedy mi sie oczy ledwo otwarte trzymaja... ;p

Jezu! Ja kocham sałatki! A najbardziej to je jeść :) Motynka, znam tą wersję z brokułami, ale ze słonecznikiem prażonym. Mniaaammm.... Poza tym, gyros to postawa, nie wspominając o jarzynówie ;) Ale na szybko robię też z selera marynowanego (te paseczki, tylko odsączyć dobrze!)+jajko+kukurycza bądź groszek. No i maaajooneeezzzz. Kocham to co niezdrowe :P Obowiązkowo na smak do tego majonezu dodać trochę wody z tego groszku. 🌼 albo jeśli lubicie buraczki, to pokroić w kostkę marynowane ze słoika, jajko i cebulkę + maaajoooneeezzzz :) 🌼 albo kurczak+pekińska bądź lodowa+marynowane grzybki+korniszony+papryka np. bądź co tam wrzucicie+słonecznik prażony+majonez z wyciśniętym czosnkiem! PYCHA. 🌼 sparzyć pieczarki w gotującej się wodzie (ok.20 min i sprawdzać żeby były zjadliwe, dosypać kwasku cytrynowego żeby nie ściemniały) + cebula (też sparzyć żeby była miękka)+jajko+pomidor+korniszon+groszek+ majonez. MMnnniaaammm.... 🌼 a w ogóle to jeśli chodzi o sałatki majonezowe to najlepiej smakują z majonezem....zrobionym przez Was same.

MAMUŚKIusmiech.gif Majowa ********18.01.2014*******Marcelinka CIĘŻARÓWKI usmiech.gif Majowa ****** 27 ****** 1 cs ******* usmiech.gif Fiona 25 ******* 3 cs ******* usmiech.gif RozusPL 21 ***** 4 cs ******* usmiech.gif Taka oto ja 24 ****** 2 cs ******* usmiech.gif Giubelli 27 ****** 9cs ****** 1dz ******* usmiech.gif PauliśC 22 ****** 15cs ****** 1 dz ******* usmiech.gif motynka 24 ******* 2cs ****** usmiech.gif ŻoneczkaKrk 25 ****** 3 cs ******* usmiech.gif JovankaJo 29 ****** 3cs ****** 1 dz ****** usmiech.gif bejbe27 27 ****** 18cs ******* usmiech.gif Angelusdominus 23 ****** 3cs ****** 4dz****** usmiech.gif AKTUALNE STARACZKI - 2014 eska 22 ******** 22 ******* 13cs ****** 1 dz ******* @02.01.2014 Alaaa66****** 28 ****** 9cs ****** 1dz ********* @23.01.2014 beatka26 ******* 26 ******* 4cs ********* 1dz ******** @09.01.2014 Goofcia ******* 22 ********* 5cs ******1 dz ******* @28.01.215 nessaja ******* 21 ********* 3cs ******** @ ? Agniesia 88 ******* 25 ******* 3cs ******* 1dz******* @ 4.02 izulinka7 ****** 23 ****** 11cs ******** 1 dz ******* @09.02.2014 paulinka121989 ******* 24 ******* 8cs ****** 1 dz ****** @12.02 MackowaZona ******* 27 ******13cs *******1 dz ******* @12.02 Stymulowana *******28 ****** 16cs *******1 dz******@ 15.02.2014 marta86100 ******** 28 ******* 73cs ******2dz******* @18.02.2014 Alaaa66****** 28 ****** 10cs ****** 1dz ********* @18.02.2014 Eweelka ****** 31 ******* 6cs ********* 2 dz ****** @11.03.2014

IZa zeby sie dopisac do naszej tabelki musisz czesto tu zagladac do nas i pisac:) oraz napisz nam ile masz latek, który cykl staran o które dziecko i kiedy masz termin zblizajacej sie miesiaczki do ktorej tu odliczamy:) bedzie małpa czy nie:)

jeszcze raz:) MAMUŚKIusmiech.gif Majowa ********18.01.2014*******Marcelinka CIĘŻARÓWKI usmiech.gif Majowa ****** 27 ****** 1 cs ******* usmiech.gif Fiona 25 ******* 3 cs ******* usmiech.gif RozusPL 21 ***** 4 cs ******* usmiech.gif Taka oto ja 24 ****** 2 cs ******* usmiech.gif Giubelli 27 ****** 9cs ****** 1dz ******* usmiech.gif PauliśC 22 ****** 15cs ****** 1 dz ******* usmiech.gif motynka 24 ******* 2cs ****** usmiech.gif ŻoneczkaKrk 25 ****** 3 cs ******* usmiech.gif JovankaJo 29 ****** 3cs ****** 1 dz ****** usmiech.gif bejbe27 27 ****** 18cs ******* usmiech.gif Angelusdominus 23 ****** 3cs ****** 4dz****** usmiech.gif AKTUALNE STARACZKI - 2014 eska 22 ******** 22 ******* 13cs ****** 1 dz ******* @02.01.2014 beatka26 ******* 26 ******* 4cs ********* 1dz ******** @09.01.2014 Goofcia ******* 22 ********* 5cs ******1 dz ******* @28.01.215 nessaja ******* 21 ********* 3cs ******** @ ? Agniesia 88 ******* 25 ******* 3cs ******* 1dz******* @ 4.02 izulinka7 ****** 23 ****** 11cs ******** 1 dz ******* @09.02.2014 paulinka121989 ******* 24 ******* 8cs ****** 1 dz ****** @12.02 MackowaZona ******* 27 ******13cs *******1 dz ******* @12.02 Stymulowana *******28 ****** 16cs *******1 dz******@ 15.02.2014 marta86100 ******** 28 ******* 73cs ******2dz******* @18.02.2014 Alaaa66****** 28 ****** 10cs ****** 1dz ********* @18.02.2014 Eweelka ****** 31 ******* 6cs ********* 2 dz ****** @11.03.2014

Dobrze, że nie umiem robić majonezu, bo to by dopiero była rozpusta;P Ale dzięki za pomysły, już sobie zanotowałam:D:D Wiecie co? Gdzieś przeczytałam, że najlepszym objawem ciąży jest kobieca intuicja. No i właśnie moja intuicja mi podpowiada, że w tym cyklu też się nie udało:-/ jeszcze tydzień do @ a ja nie mam żadnych objawów czegokolwiek:)

Gość Goofcia
Siemanko Dziewczynki :) Eweelka u mnie @ przyszla jak z zegarkiem w reku :/ nastepna to 01.03.2014...akurat urodziny mojego meza...moze sie uda mu prezent taki niezwykly dac w postaci dwoch kreseczek hhe...moze mnie ktoras uaktualnic w tabelce bo u mnie cos nie trybi...to kafe mnie juz wkurza od wczoraj. Z gory dziekowac Kochanienkie :)

Witam nową koleżankę IZA85 :D u mnie dziś na obiad łosoś i warzywka na parze, może takim jedzeniem uda mi się jeszcze więcej armii zbudować:D ja w tym miesiącu nic nie liczę bo bez stymulacji raczej nie będzie rewelacji :classic_cool: i aż wstyd się przyznać ale nasze przytulanki są zupełnie inne, są namiętne i hmm jak za dawnych lat przed staraniami ❤️ albo to przez to, że nie biorę hormonów i libido poszło w górę? nie wiem, ale wiem, że taki cykl odpoczynku był nam już potrzebny :D Alaaa a co z tym tyłozgięciem? mój lekarz mówi, że utrudnia to zajście w ciążę, że najlepiej jest się "pyrkać" od tyłu, wtedy większe szanse, a i da się to operować, ale widziałam babkę po operacji tyłozgięcia i nie chciałabym być na jej miejscu, podobno ból okropny w czasie rekonwalescencji, że aż się wyprostować nie mogła, tydzień po operacji! Buziakiiiii

MAMUŚKIusmiech.gif Majowa ********18.01.2014*******Marcelinka CIĘŻARÓWKI usmiech.gif Majowa ****** 27 ****** 1 cs ******* usmiech.gif Fiona 25 ******* 3 cs ******* usmiech.gif RozusPL 21 ***** 4 cs ******* usmiech.gif Taka oto ja 24 ****** 2 cs ******* usmiech.gif Giubelli 27 ****** 9cs ****** 1dz ******* usmiech.gif PauliśC 22 ****** 15cs ****** 1 dz ******* usmiech.gif motynka 24 ******* 2cs ****** usmiech.gif ŻoneczkaKrk 25 ****** 3 cs ******* usmiech.gif JovankaJo 29 ****** 3cs ****** 1 dz ****** usmiech.gif bejbe27 27 ****** 18cs ******* usmiech.gif Angelusdominus 23 ****** 3cs ****** 4dz****** usmiech.gif AKTUALNE STARACZKI - 2014 eska 22 ******** 22 ******* 13cs ****** 1 dz ******* @02.01.2014 beatka26 ******* 26 ******* 4cs ********* 1dz ******** @09.01.2014 nessaja ******* 21 ********* 3cs ******** @ ? Agniesia 88 ******* 25 ******* 3cs ******* 1dz******* @ 4.02 izulinka7 ****** 23 ****** 11cs ******** 1 dz ******* @09.02.2014 paulinka121989 ******* 24 ******* 8cs ****** 1 dz ****** @12.02 MackowaZona ******* 27 ******13cs *******1 dz ******* @12.02 Stymulowana *******28 ****** 16cs *******1 dz******@ 15.02.2014 marta86100 ******** 28 ******* 73cs ******2dz******* @18.02.2014 Alaaa66****** 28 ****** 10cs ****** 1dz ********* @18.02.2014 Eweelka ****** 31 ******* 6cs ********* 2 dz ****** @11.03.2014 Goofcia ******* 22 ********* 6cs ******1 dz ******* @1.03.2014

a jak tam nasze kochane staraczki eska22 i beata 26? kiedy następna @ jesli obecna pojawiła sie w terminie? nessaja kochana kiedy u ciebie następna przewidywana?

Maćkowa praca praca, ja tez mam w pracy zapierdziel wiec wogole o tym nie mysle, a jak wracam do domu to mysli wracają i nie da sie zapomniec:( co innego jesli sie mozesz starac z miesiaca na miesiac i czekasz, masz nadzieje, w moim przypadku czy nessaji my narazie nic nie mozemy , musimy odczekac poronienie zeby wrócic chocby do staran a nie wiadomo kiedy zas sie uda.... to czekanie na mozliwosc dzialan poprostu przygnebia i nie da sie nie dołowac:(

Gość gość
Wow to teraz ja jestem pierwsza w kolejce? Ale presja:-P no ale od razu mówię, żeby się nie nastawiać:-) w ogóle pogubiłam się w tych moich cyklach. Wcześniej wyliczałam sobie wg kalendarza, teraz sugerowałam się obserwacją śluzu. Jejku to za trudna matematyka. Ale chyba przestaje liczyć te dni, tylko pozostanę przy obserwacji:-) to chyba bardziej naturalne:-) ciekawe co tam u Majowej i malutkiej. Chyba nie ma czasu do nas wpaść:-)

Gość gość
Się nie podpisałam - agniesia88 :-)

Gość gość
Eweelka, masz buźkę i nie smutaj kochana:-* już niedługo, czas szybko mija i leczy rany:-) będzie dobrze:-) agniesia88