Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cukiereczka 24

Dlaczego większość kobiet nie spocznie dopóki nie znajdzie faceta?

Polecane posty

Znam dziewczyny, które koniecznie musiały mieć chłopaków bo inaczej nie mogły znaleźć spokoju. Bycie w związku jest dla większości kobiet jedynym wyznacznikiem szczęścia i spokoju.

Gość viki022
Mi do szczęścia wystarczają pieniądze.

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
kobiety luibia miec to co maja inne kobiety bo inaczje czuja sie gorsze

Gość ghisgxidhdigiwgw
.kobieta niczego bez mezczyzny nie osiagnie. samochod ma miec facet, do faceta suie wprowadza,

Gość haneczka.
jakbym miala wybierac facet czy kasa - chyba wybralabym kase

Gość presssss
wcale nie szukam faceta nie potrzebuje kogos kto zniszczy mi zycie bedzie chorobliwie zazdrosny, kontrolowanie na kazdym kroku itd

Gość j,k,jliji
presssss wcale nie szukam faceta nie potrzebuje kogos kto zniszczy mi zycie bedzie chorobliwie zazdrosny, kontrolowanie na kazdym kroku itd 34 Skoro nie chcesz wiązać się z porządnym, wiernym, kochającym facetem szanującym Ciebie i Twoje zdanie to już Twoja sprawa. Widać jakich facetów sobie wybieracie i na jakich lecicie.

Gość ssssssssaaaaaaaaaassss
nie wiem co w tym jest ale ja mam ciagle poczucie ze zaden facet mnie nie chce ze stara panna zostane czuje sie zle staro brzydka zdrowie slabe itp.nie chce mi sie o siebie dbac co z tego ze wlosy uczesze jak calosc i tak zla jest tak zle ze jak mi sie trafi jakies wesele czy co to nie mam z kim pojsc

Kobiety potrzebuja faceta, bo chca miec dzieci, poza tym z wiekiem o czym rozmawiac z innymi kobietami, jak nie o tym co zrobily mezowi na obiad, co maz zrobil albo nie zrobil i jak sie dzieci zachowuja? sas, tez mam problem z weselami. Kafeteria placi temu samotnemu romantykowi za pisanie bzdur, czy on tak sam z siebie?

Gość eettd
tak,potrzeba miłości bliskości czułości poczucie wsparcia i bezpieczeństwa ( jest z kim wyjść na spacer i sie nie bać zgwałcenia ;) ) zrozumienie akceptacja SEKS (nie potrafie bez uczuć) ogólnie dzielenie z nim życia. Ja jakos nie potrafie sie cieszyć będąc sama,związek z miłości nadaje sens życiu