Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szeherezada 89

Nazmyślałam chłopakowi, że mam szlacheckie korzenie a tymczasem moi rodzice to

Polecane posty

Gość xsantrypa
nastepne malo inteligentne gim- goowno powyzej- wypisuje pierdoly ! a ty autorko zreszta sama wiesz ze nigdy nie nalezy mowic samej prawdy- bo tak jest o wiele ciekawiej i mozna sie niezle posmiac, wiec wymyslaj dalej cos zabawnego i pisz tu czym predzej ! - czy juz nie masz konceptow tworczych ? pamietaj o nowych fajnych pomyslach bo staniesz sie taka NUDZIARA jak wiekszosc tu radzacych i nie bedzie cie NIKT CHCIAL bo bedziesz nuuuudnaaaaaa ! - jak flaki z olejem !!!

Gość samsungaaaa
chora psychicznie laska, on na bank cię zostawi wariatko psycholko kłamczucho patologiczna 🖐️

Gość lolek 87
chcialbym zeby moja laska miala taka fantazje :D

Gość xsantrypa
kazdy by chcial miec ponad przecietna laske ktora ma wiele pomyslow i ideii, bo zycie z kims takim jest ciekawsze, mozna zapomniec o codziennosci i zyc "jak w bajce" ALE NIESTETY WIEKSZA CZESC TO WYSNUTE Z WYOBRAZNI I NUDNE DO TEGO CZESTO SFRUSTROWANE DEPRESYJNE POTRZEBUJACE POMOCY PSYCHIATRY DESPERATKI DODAM JESZCZE ZE OCZYWISCIE BEZ KASY I NADZIEII NA LEPSZE ZYCIE- ZYJACE Z DNIA NA DZIEN NIEUDACZNICE ZYCIOWE UFFFF !!! wiec nie doradzajcie lepiej komus kto zyje o niebo lepiej niz wy nieudacznice ! autorko a ty fantazjuj dalej bo juz masz grono przyjaciol, nooo dawaj dalej !!!

Gość xsantrypa
szeherezada 89- nooo jedz z nim dalej i wymyslaj - powiedz mu ze go kochasz - oni to lubia- i ze musi sie z toba ozenic z ... czystej milosci -i po slubie gdy zaprosisz go do siebie i zobaczy twich rodzicow w gumowcach i walonkach w salonie, a ONI - lekko "przydymieni" beda - to powiesz ze to KARNAWAL - akurat jest -jak cie tak kocha to WYTRZYMA ta probe ! - a dalej pojdziecie w odosobnione miejsce- czytaj twoj pokoik -zapalisz swieczki i wypijecie pysznego szampana we dwoje- i bedzie magicznie i ... - zaczniecie sie rozmnazac !- z zycia trzeba kozystac moja droga ! i po takim wspanialym rozpoczeciu, nadejdzie cala reszta " udanego zycia" bedziecie bez przerwy w siodmym niebie ! - TO DO DZIELAAA !!! zycze powodzenia !

Gość szeherezada 89
droga xsantrypo, powzięłam mocne postanowienie poprawy... nowych kłamstw wymyślać nie zamierzam i tym samym pogrążać się coraz bardziej ;P wieczorem jedziemy do zakopanego :-)) a potem niech się dzieje, co chce... wczoraj prawie się wsypałam jak jedliśmy kolację. Zadzwoniła moja mama i mówiła o babci, że ta miała badanie w szpitalu robione i że po nią jadą... zapomniałam się, że mój ukochany siedzi obok i jeszcze chwila a zaczęłabym paplać trzy po trzy...

Gość ananannanaananan
"potem powiedz prawdę a na pytanie dlaczego to zrobiłaś, powiedz, ze zawsze marzyłaś o napisaniu książki i rozmyslając nad fabułą, tak sie wkręciłaś, ze ci padło na mózg. Miałąs iśc na terapię dla mitomanów ale nie miałas czasu.... " - :D:D:D "Znam podobny przypadek ale akurat on byl prawnikiem. Jak spotkal jej starych kmiotow smierdzacych to obrocil sie na piecie i tyle go wiecej widziala. Potem mi opowiadal (bo to moj kumpel), ze takie bydlo to palic zywcem bo nawet gazu na nich by bylo szkoda. Ale co na niej uzyl to uzyl bo ladna byla.: :D:D:D Komentarze lepsze nawet od tego co autora napisała :D

Gość ananannanaananan
doczytałam dalej : "moze na początek niech kupia 4 krowy, mozesz mówic, .że czegos nie zrozumiał i chodziło o krowy? matkę malowac zawsze mozna nauczyc, a ojceic niech ma pod reka jakis kodeks" x x matkę nauczyć malować a ojcu kupić kodeks...ktoś ma poczucie humoru :D

Gość mężatka 27 l
pracujesz jak jakiś cieć w call centre i niby jestes z bogatej rodziny? ściema albo chłopak jest debilem albo dawno Cię pejrzał

Gość babaluba
dziewczyno powiedz mu o wszystkim, zanim to zajdzie dalej. On myśli, że żyjesz jak w bajce, już się w Tobie zakochał, pewnie robi sobie jakieś plany z Tobą w roli głównej. Im dalej będziesz to ciągnąć tym więcej kłamstw wymyślisz. Może zareagować na cztery sposoby gdy powiesz mu prawdę: 1. Zdenerwuje się na Ciebie, że go okłamałaś, zerwie z Tobą 2. Wkurzy się (to będzie delikatnie powiedziane), bo myślał, że naprawdę jesteś bogata, już miał wizję jak pieniądze jego starych i Twoich starych jednoczą się, żeby zrobić z tego małą fortunę - zerwie z Tobą. 3. Wszystko wybaczy (choć to mało prawdopodobne). 4. Zerwie z Tobą delikatnie, za jakiś czas nawet uśmiechnie się na wspomnienie o Tobie, gdyż uraczyłaś go co lepszymi opowieściami ;) Ale szkoda mi jego i jego rodziców, na pewno rozczarują się Tobą. Zawsze możesz powiedzieć, że Twój ojciec zainwestował w spółkę milion złotych, która przyniosła straty i musieliście się wynieść z pałacu do zwyczajnej chatki, co doprowadziło ich do upadku człowieczeństwa i dobrych manier (bekanie itd..).

Gość ręka mnie swędzi
i jak tam mitomanko?

Gość komentarze tu sa boskie
to o tym paleniu bydla boskie hahahaha autorko co u Ciebie? napisz cos :)

Gość jonashxxx
szeherezada 89 - myślę, że jeśli jesteście ze sobą i się kochacie to powinien poznać prawdę. Ja bym wybaczył takie kłamstewka :) Pozdro dla Ciebie :)

Gość ona____
Hmm myślę, że nie masz innego wyjścia, jak powiedzieć prawdę. I tak to się wyda - nigdy nie pozna Twojej rodziny? A może kiedyś weźmiecie ślub? Nie zaprosisz rodziców, bo się ich wstydzisz a dodatkowo nagadałaś takich głupot?

Gość szeherezada 89
Witajcie. Nie było mnie ostatnio, bo byliśmy w Zakopanem... Ehh, było cudownie... Ja go KOCHAM. Jestem tego pewna tak jak tego, że 2 plus 2 równa się 4. On też mnie kocha, powtarzał mi to dziesiątki razy podczas tego wyjazdu. Chciałam mu nawet raz powiedzieć prawdę... leżeliśmy w pokoju na podłodze, trzymaliśmy się za ręce i on nagle uniósł się na łokciu i spojrzał na mnie takimi ciepłymi oczami... miałam wrażenie, że w tym jego wzroku kryje się wszystko. WSZYSTKO. Patrzył na mnie tak jakby wiedział... patrzył tak ciepło. Prawie mu się wtedy przyznałam. W ostatniej chwili stchórzyłam, spełzło jak zwykle na niczym. W nocy się obudziłam, patrzyłam na niego jak śpi i wyobrażałam sobie różne scenariusze. Tak jak już ktoś wcześniej napisał - każdy kończył się tym, że on ze mną zrywa. Rozpłakałam się i tak sobie łkałam do poduszki bezgłośnie aż usnęłam... rano nie miałam nawet czerwonych oczu, nie musiałam więc się z niczego tłumaczyć. STRASZNE TO JEST, mówię wam... zapędziłam się w kozi róg. Cały ten związek zbudowałam na bardzo chwiejnych fundamentach, to wszystko zaraz runie. A ja się wtedy załamię... Tak bardo mi wstyd... Co on sobie pomyśli... zwłaszcza po tym wyjeździe... my pasujemy do siebie IDEALNIE, jak ręka i rękawiczka... tak nam razem dobrze... to nie fair, że to się skończy... tak bardzo się boję. Dzisiaj kupiłam sobie kozłka lekarskiego na uspokojenie. Cała się trzęsę, chyba mam nerwicę :O

Gość Agata z Portugalii
nie pasujecie bo ty jestes kłamczuchą !

Gość antybohater roku
szkoda mi Cię dziewczyno...

Gość prawdziwa dama ta
trzymnaj się) smiutne to wszystko co piszesz ale im wczesniej wyznasz prawde tym lepiej... tez mam bujna fantazje i nie raz zalowalam ze mnie poniosla ale i tak niczego nie zaluje...pisz co sie z toba dzieje..

Gość pinokioooooDD
Czesc :D dobra historia :D :D na pocieszenie mogę dodać swoją miałam 16 lat gdy zaczełam sptykac sie z moim facetem teraz mam 21 . Pierwsze kłamstwa zaczęły sie od mieszkania :/ jak na pech zaczeliśmy spotykać się przed zimą ! ktoregos dnia przyszedł po mnie bo szliśmy na koncert ( czekał w klatce ) zeszłam i powiedziałam daj mi 15 min a on polazł za mną ja się odwracam i pytam co robisz a on no czy ma wejść do mnie, widziałam ,ze bardzo chce ale wcześniej mu naściemniałam ,ze mam piękny pokoj na pol z sis a moja mama ma salon z aneksem kuchennym .. prawda taka ze jeden pokoj na 4 osoby z malusienka lazienka i brzydka kuchnia ale dość fajnym pokojem wszedł od razu wrzuciłam go do pokoju i zamknęłam . 15 min zamieniłam na minutę dosłownie ... po paru miesiącach spotykania siedział u mnie w pokoju zawsze zamknięci aż któregoś wieczoru facet mojej mamy wparował do pokoju z moją mama ( oni siedzieli w kuchni tam śpia tam maja lozko ) mama została ze mna coś gadała a jej facet zaciagnal go do kuchni na kielona wtedy doslownie zesztywniałam i nie wiedziałam co mam zrobić usłyszalam tylko jego slowa '' ładnie tu macie '' o matko poszłam na kompa i udawałam.ze nie mam humoru aby przypadkiem się do mnie nie odezwał ale mieszkanie już poznał .. następnie nakłamałam mu z praca mojego ojca i mamy :/ mama kierowniczka ojciec stanowisko nizej niz komendat w policji - prawda wydała sie po 1,5 roku mama jest parcownikiem co zbiera pieczarki ojciec policjant za okienkiem do tego do kłamałam ,ze mama ma średnie wykształcenie , a nie ma a ojciec wyższe :/ potem naściemniałam mu z ciotkami , kuzynami itp , że moja babcia mieszka w wielkim domu że aż zgubuć się można , kuzynka to chodząca top model wszyscy dobrze ustatkwani i po studiach to wyszło po 2,5 roku jak się upiłam zaczełam płakać i mowić prawdę ,ze babcia mieszka ze swoim synem jest biedna jak mysz kościelna , mieszka w domku drewanianmym , kotry pobudował jej teść z męzem inaczej mowiac rudera z jednym pokojem reszta rodziny biedna jak skurwy.syn niektórzy gimanzjum nie skonczyli itd itd przyjał to godnie na klate po 4 latach zabrałam go na wies poznał rodzinke i teraz ciagnie mnie tam na wakacje :D a no i zmajstrował mi dzidzie, kotra ma juz 15 miesiecy . wiec nie ma tego złego . ale pierdziele gdyby mi z nim nie wyszło nigdy wiecej nastepengo bym nie okłamała :D powiedziałabym może tyle,ze nie mam kontaktu za dużego z tamta rodzniką :) tata jest w miare ok i mama bardzo kochana ,fajna i piekna tyle z plusów :D

Jak już jedziesz na kłamstwie, jedź dalej. Bądź twarda i nieugięta. Powiedz, że fakt, masz taką rodzinę, ale nie powiedziałaś mu jednego - mianowicie tego, że masz z nimi poważny konflikt, więc nie możesz go tam zabrać.

Gość angelinajżolieeee
myślę, że Ci wybaczy, choć będzie to dla niego bolesny cios i rozczarowanie. Runie mu cały Twój obraz jak domek z kart. Kiedyś spotykałam się z pewnym chłopakiem. Co rusz przyłapywałam go na drobnych kłamstewkach (zmyślał niektóre rzeczy tak jak Ty), jednak były to różne błahostki (nie jakieś poważne kłamstwa) jednak nie wytrzymałam, wkurzało mnie ogromnie, że tak mnie oszukuje, zaciera prawdę, drwi sobie ze mnie. Zerwałam z nim, pozostał mi niesmak, i poczucie, że jest człowiekiem niegodnym zaufania. Ale do dzisiaj się przyjaźnimy.

Gość heloiza999
same mitomanki :o bieda to nie wstyd ale kłamstwo tak!

Gość szeherezada 89
Zerwałam z nim... nie wytrzymałam tego psychicznie już... czuję się jak w jakimś transie. Nie dałam rady powiedzieć prawdy... a wczoraj byliśmy na kolacji u jego rodziców. W ich idealnym, drogim domu... jedliśmy sobie te wszystkie pyszne, drogie rzeczy i dotarło do mnie, że długo tak nie pociągnę.... pocieszcie mnie :O

Gość ggdher
powiedz mu prawdę... napisz na przyklad list, masz dar do pisania, wyjasnij w ten sposob to rozstanie ze sklamalas itp. To najlepsze wyjscie, prosze powiedz mu prawde, naisz list o tej rodzinie i biedzie i o wymyslaniu, przeciez to tylko z checi leszego zycia... Masz napisac bo Cie znajde jak nie napiszesz xd

Gość szeherezada 89
Jest załamany... Rozbeczał się jak małe dziecko. Mówił, że mnie kocha. Błagał, żebym przemyślała to jeszcze raz. Nie pojmuje o co chodzi, zwłaszcza, że było IDEALNIE. Nie kłóciliśmy się, mieliśmy udany wyjazd... a ja tu nagle odchodzę. Próbowałam przy nim grać zimną sukę. Nie poleciała mi ani jedna łza. Ale jak wróciłam do siebie to pękłam i ryczałam całą noc. Ludzie dzisiaj w pracy mnie nie poznawali... wszyscy myśleli, że mi ktoś umarł. Boże, czemu to tak boli?

Gość szeherezada 89
Jest załamany... Rozbeczał się jak małe dziecko. Mówił, że mnie kocha. Błagał, żebym przemyślała to jeszcze raz. Nie pojmuje o co chodzi, zwłaszcza, że było IDEALNIE. Nie kłóciliśmy się, mieliśmy udany wyjazd... a ja tu nagle odchodzę. Próbowałam przy nim grać zimną sukę. Nie poleciała mi ani jedna łza. Ale jak wróciłam do siebie to pękłam i ryczałam całą noc. Ludzie dzisiaj w pracy mnie nie poznawali... wszyscy myśleli, że mi ktoś umarł. Boże, czemu to tak boli?

Gość trer
ale co powiedziałas?

Gość szeherezada 89
Powiedziałam mu, że to nie ma sensu, lepiej abyśmy nie brnęli w to dalej, bo potem będzie jeszcze gorzej, że musimy się rozstać...

Gość yuytuyuuuuuuuuuuuuuu
i