Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sailorka

Staraczki długodystansowe z BB :-) pozytywnie zakręcone ;-)

Polecane posty

Nienawidzę upałów. Nałaziłam się od rana po słońcu i mnie zmogło. Niedobrze, głowa boli i taka jestem bez życia...dochodzę do siebie. człowiek głupi jest czasem... Myniutku taak mi przykro :-(

Myniu strasznie mi przykro :( Myślałam, że jak wejdę to będą dobre wieści... Czarnooka to działajcie! A może będzie niespodzianka :))) Sailor u mnie też nie wiadomo kiedy owu będzie :))) Bzobziok u mnie też sprzątanie porzeplatane seksikeim :))) Miłego weekendu kochane!

Myniutku jak się udała zakrapiana babska schadzka? ;-) Fisiek okazał się towarzyskim kocurkiem czy złościł się na kolegę? ;-)

Sailorku impreza była delikatnie zakrapiana. Ciekawa jestem jaka będzie jutro tempka u mnie... Cały czas bola mnie jajniki... A Fisiulek z koem koleżanki cały czas na siebie warczą, Fisio jest na skraju wytrzymałości nerwowej już :( Bardzo przezywa drugiego kota w domu

Biedactwo Fisiu. A drugi kotecek też na Fisia źle reaguje? Tempka Ci nie spadł Muniutku hm nie wiem co myśleć ;-)

Gość Interesantka25
hej dziewczyny widze ze jesteście z bielska-białej.... tak jak ja.... mam do was pytanie jakiego lekarza możecie polecić w bielsku odnośnie diagnostyki niepłodnośći?ja obecnie trzymam sie jednego,ale czasem mam co do niego wątpliwośći. macie jakiegoś godnego polecenia?

Nie jesteśmy z Bielska-Białej :-) skrót BB nie pochodzi od nazwy miasta tylko nazwy innego forum.

Napisałam długiego posta i zniknał... wrrr Sailrokku myśle, że dzisiejsza tempka to zakłucenie po alko. Zobaczymy jak będzie jutro, ale tak jak radziłyście wezmę lutke od dziś. Myślę, że mogłam też nie mieć owu wtedy kiedy zaznaczyłam granicę tylko moła przyjść później i stąd te temperatury takie posr..;) chociaż sprawdzałam potem śluz codziennie i płodny to on nie był bo od powrtu od S. mam śluz taki poowulacyjny... cholera go wie... :( Interesantka nie jesteśmy z BB ale zapraszamy do nas

Aha i jeszcze... Bzibzioczek jest z Bielska Białej więc ona na pewno się odezwie i wypowie się w kwestii lekarza :)

Hej dziewczyny! Wróciłam z wyjazdu cudnie było !!! Troche zmęczona jestem ale warto było wspomnienia niesamowite :) Mynia czyli dalej niepewność czekamy dalej. Umnie temperatura w górze teraz 10 dni oczekiwania.

Gość Interesantka25
ok dziewczyny.....dziekuje w takim razie czekam na wiadomość od "Bzibzioczek "mam nadzieje ze sie odezwie,bo fruwam od lekarza do lekarza i nic puki co nawet nie chce sie im zacząć mnie diagnozowac.....

Interesantka bo lekarze teraz tylko czekają na kasę. jak pójdziesz prywatnie to może się trochę zainteresuje :-( Alfik 3mam kciuki :-)

Gość Interesantka25
no właSNIE CI PRYWATNIE TEŻ TAK KOMBINUJA...TEN DO KTÓREGO CHODZIŁAM TEZ CZAIŁ SIE PO JEDNYM BADANIU ZLECAŁ ZAMIAST DAĆ ODRAZU KOMPLET....

Interesanta często czuję się u nowego gina tak jakbym wiedziała więcej niż on..

Gość Interesantka25
ja też czasem odnosze takie wrażenie.....

Gość kpax
z gin. mam jak najgorsze doświadczenia. obecny wyśmiał mnie, kiedy mu powiedziałm, ze sie obserwuje, mierze tempke itp. oczywiscie metoda stara, nieskuteczna, bez sensu. jak sie okazało, że musze mieć monitoring to powiedził, że jest mu nie na rękę mi go robic bo pacjentki sie krzywo patrza jak kogos trzeba w kolejce przepuscic. a jak juz mi uslalil zebym na ten monitoring przyszła w 14,15,16 dniu, to mu mowie ze mam krotkei cykle, nawet 22 dni, wiec w tych dniach juz bedzie za pozno, to sie skrzywił jakbym mu usweiadomila dopiero, ze dlugosc cyklu ma znaczenie. no dramat! :(

Witajcie! Ja dopiero wrociłam z komunii z krakowa,paskudna pogoda byla . Co do lekarza w bielsku bardzo nie pomoge. Bo mieszkam tu od paru laat i sama cały czas szukam kogoś sensownego. Na nfz chodze do dr. Lipskiej a wiekszosc badan robiłam na wlasna reka. Zreszta u nas jest problem z mezem, ktorego głównie badamy,a on ma ubezpieczenie w medicowerze. Bylismy rowniez w ferti med i tam dostalismy caly spis badan do wykonania ale z zalozeniem ze bedziemy podchodzic do in vitro oczywiscie wszystko prywatnie. W interesantka jak widzisz bardzo nie pomoge. Zreszta sama bylabym wdzieczna za dobrego lekarza w bielsku. Przepraszam za bledu ale pisze z telefonu.

kpax bo większośc z nich to tylko umie przepisywać tablety anty i leki na bakteryjne zakażenia i prowadzenia zdrowej prostej ciąży. Jak przyjdzie do niepłodności...tragedia.

Gość kpax
masz rację sailorka. na siłę przepisał mi clo na 2 miesiace, jak mu powiedził ze testy owu. mi nie wychodza i był wielce zdziwiony, że w ciązy jednak nie jestem;/ teraz powiedził, że jeśli monitoring wykaże brak owulacji to on mi da namiary na lekarza we wrocku, który mi pomoże bo on juz nic nie zdziała! koleżanki ginka stwierdziła u niej zespół policystycznych jajników i kazała brac clo do skutku. i dziś ma dwóch synków:) także jest nadzieja dziewczyny!!! :)

Gość Interesantka25
nie wiem ja teraz chodze na nfz do Dr,Ponimasza w BCM na Dąbrowskiego albo na Młodzieżowej i narazie sie trzymam tego,bo zaczynać od początku to wszystko ,niebardzo mi sie usmiecha,zobaczymy...narazie jade na bromergonie 3 cykl bo mam wysoką prolaktyne i długie nieregularne cykle,mam je brać pół roku a potem dalsze badania-zobaczymy co z tego będzie.....kiedyś próbowałam o Niemcewicza na Sempołowskiej ale jakoś ten lekarz mnie do siebie nie przekonał.....to było prywatnie.....dawał po jednym badaniu na kazdej wizycie....jakiś taki niedostępny,dziwnyniby dobry z tego co piszą w necie,ale ja sie do niego nie potrafiłam przekonać.jednak komfort psychiczny w gabinecie też jest ważny,bo to taka intymna sprawa.....ja też jestem na etapie poszukiwań....do kliniki narazie sie nie wybieram,narazie staramy sie....i czekamy.

Ja tez chodze na dabrowskiego albo na młodzieżową ale jak mówie lekarzom ze sie staramy od prawie 2 lat to wszyscy mnie odsyłają od razy do kliniki i specjalistów od niepłodności nawet nie chcą podejmować temu dlatego jestem tym bardziej zniesmaczona,szkoda w ogóle gadać. Jedyne na co stac tych lekarzy to skierowanie na usg dostaje je prawie na kazdej wizycie. Poprostu zwykla rutyna a jak wchodze do gabintu to pierwsze pytani- pani na cytologie? Nawet nie chce mi sie o tym gadac.

hej kochane :* u mnie chyba owulacji nie było niestety :( nic mnie nie bolało żadnego plamienia tak jak do tej pory było :( ehh jutro zmierzę tempkę to zobaczymy . a co tam u Was kochane ? my teraz się rozglądamy za jakimś kredytem na mieszkanie ale niewiemy czy dostaniemy. nie wiecie jak to jest z tymi kredytami hipotecznymi ?

hej kochane :* u mnie chyba owulacji nie było niestety :( nic mnie nie bolało żadnego plamienia tak jak do tej pory było :( ehh jutro zmierzę tempkę to zobaczymy . a co tam u Was kochane ? my teraz się rozglądamy za jakimś kredytem na mieszkanie ale niewiemy czy dostaniemy. nie wiecie jak to jest z tymi kredytami hipotecznymi ?

Hej Czarnooczko ja wiem, że chyba coś się pozmieniało od tej pory jak ja brałam kredyt. Ale skoro wujek Was wspomoże wkładem własnym to myślę, że dacie radę jakoś. Plamię już... ;( Tzn w sumie nie plamię tylko tam głęboko mam już ciut brudny śluz ale dziś się rozkręci :(

Myniutku tak mi przykro :( ehh jakie to życie jest niesprawiedliwe :( u mnie też pewnie znów nic nie wyszło masakra jakaś powoli tracę dziewczyny nadzieję. teraz mam podobnie jak Mynia mój mąż ciągle w delegacji zjeżdza na sobotę i niedzielę. ale zawsze jest wtedy kiedy mam niepłodne bo jak mam płodne to go nei ma :( i weż tu zajdz w ciąże. ateraz jeszcze po tym poronieniu to niewiem kiedy wogole się uda :(:(:(

Gość Interesantka25
Bzibzioczek no ja też tak miewałam u lekarzy....my....no wsumie na spontanie to tak juz 5 lat jedziemy...bez cisnienia na dziecko ale z zegarkiem w ręku"a bo będzie owulacja"no jakieś ponad 2 lata juz będzie. a ty może spróbuj u Ponimasza a centrum beskidzkim,możę on coś zadziała...ja narazie czekam jeszcze 3 cykle....potem mam mieć dalszą diagnostyke a puki co jade na bromergonie z powodu wyskkiej prolaktyny. po tym czasie ją odstawiam bo nienajlepiej sie po niej czuje ale co sie nie robi by mieć dziecko,odstawiam i niech doktorek gada co robić dalej. pozdrawiam!!!

Witam się po weekendzie :) MYNIU echh a już miałam nadzieje, że się udało :( CZARNOOKA nie poddajemy się :) co do delegacji to niedługo do Was dołączę, bo mój mąż zdecydował, że będzie jeździł do Wrocławia do pracy także starania będą tylko w weekendy, także nie ma szans :( dziewczyny ja strasznie zaczynam się denerwować ślubem, głównie chodzi o to, że kasy nie ma a tu jeszcze tyle rzeczy do kupienia :( ech wolałabym żeby tego wesela nie było tylko sam ślub w kościele :(

Mnie strasznie boli jajnik. Nie mogła już ta @ przyjść w piątek? Ryczeć mi się chce

Witam! kapax z jakich okolic jesteś bo zdaje mi sie ,żę gdzieś blisko mnie? Mynia a jak tempka dziś? A co u Ciebie pisze w interpretacji cyklu? Czarnooka głowa do góry. Ja sie pocieszam tym ,że skora raz zaszłam do drugi raz też zajde wiem teraz dużo więcej i wierze ,żę nam sie uda. Ja kredyt brałam 3 lata temu z tego co pamietam to w pko jest najtaniej ale maja szerg warunków do spełnienia takie banki ja getin bank, eurobank łatwiej dostać ale są drogie. Takie mam wspomnienia z tego. Nie lubie tego okresu po owulacji strasznie mi sie ciągnie. Ja dalej pije zióla sroki ale czytałam ,żę dziewczyny piły je do owulacji a potem jakies na progesteron musze poczytać. Ja od dzis tez zaczynam walke z kilogramami w planie mam 10kg do zrzucenia ważę 72 kg przy wzroście 166 cm.