Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta8888

Wielka tragedia w zwiazku, nagle rozstanie z jego strony.

Polecane posty

Gość hans kloss2344
ludzie mają wieksze problemy

Gość gość
Normalna to ty nie jestes. Uczepilas sie menela,ktory pali mieszkania, chleje, zasypia z fajkami,ja pierrdole, gdzie ty masz leb?? I jeszcze streszczenia jakie smsy pisze. Ty musisz byc imbecylem jakims,zenada. Placzesz,ze bez rodziny a sama wyjechalas,puknij sie w leb durna strzalo

Gość gość
Czemu wyjechałas z Polski?

Gość gość
A znalas dobrze język?

Gość gość
Sama wybralas sobie takie zycie,wiec nie narzekaj. A facet,ktory mowi o swojej matce zle,zwlaszcza chorej to dno. Tak samo traktuje ciebie,jak dno, ale tobie to odpowiada marna prowokatorko

Gość gość
Autorko tobie potrzebna jest izolacja od tego typa! Weź urlop albo idź na l4 i wyjedź do polski do rodziny na jakiś czas. Pogadaj z nimi. Oni cie wesprza.... I nie pisz tylko ze nie możesz jechać bo cos tam bo wiadomo ze będziesz robić wszystko żeby podtrzymać ten kontakt. .... Tak się zachowują ludzie uzależnieni i możesz nam wmawiac ze nie wrócisz itd ale oszukujesz sama siebie..... Izolacja izolacja i jeszcze raz izolacja a zobaczysz że kiedyś nam podziekujesz. Teraz w to nie wierzysz ale za jakiś czas się przekonasz......

Jezdze teraz po roznych miejscach, spaceruje, zabieram zawsze ksiazki ze soba. Czytam. I zaczynam przechodzic z fazy smutku w faze nienawisci. Nienawidze go za to Jak mnie traktowal. Ja nie mowie ze jestem swieta Ale osoby ktora daje serce tak sie nie traktuje. Tak! Jestem wsciekla!

Gość gość
juz sie tego czytac nie da

Gość gość
My jedno a ona swoje

Gość Madziczek79
Znasz tyle języków a tak Ci ciężko zrobić najprostszą rzecz na świecie: odciąć się od oprawcy. A swoją drogą to sprytny facecik, już wabi że niby "dzwoń jak będziesz czegoś potrzebować" a to gówno prawda, bo on tam wie czego autorka potrzebuje i jej serwuje słodasy a potem znowu szydło z wora i nóż w serce. Ale jak kto woli...

Gość gość
psycholog to chociaż kase kroi że musi słuchać tych wypocin :D

Gość milka5234
gośc - nikt Ci nie każe tego czytać ! Jak Ci się coś nie podoba, to wyłącz po prostu tą stronkę i tyle, albo poszukaj sobie ciekawszego tematu. Marta, ciesze sie, że się trzymasz :) Oby tak dalej. Ja na Twoim miejscu przemyślałabym wyjazd do Polski, chociaż na jakiś czas...

Kasia jestes tutaj jeszcze? Podawalam maila Sporo razy Ale kafe go usunela, wiec napisze kazda literke osobno, daj mi znac. Mail: m a i l k a f e t e r i a m a r t a @ g m a i l . c o m

Gość gość
Ty jestes psychiczna :O

Gość gość
idź do tesco połóż łeb na wage i wciśnij burak :|