Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja byłem prawiczkiem

Polecane posty

Gość aggggggggg
Oboje "czysci" badz oboje doswiadczeni, wtedy sprawiedliwosc jest :D

Gość aggggggggg
Faceci opiekunczy sa do zycia lepsi, faceci spokojni a nie agresywni. Bad boy raczej przy dzieciach nie pomoze, obiadu tez nie zrobi bo to "niemeskie" kazdy madrzeje z wiekiem.

Gość gość
Mi zawsze podobali się inteligentni i spokojni. Ściemniacze działają i działali mi na nerwy od zawsze.

Gość gość
Każda nie dziewica to k***a

Gość gość
I tak im brałaś do buzi

Gość gość
"Faceci opiekunczy sa do zycia lepsi" Ale to roohacze im panny rozdziewiczają

Gość gość
22.08 ale debil. Idąc Twoim prymitywnym tokiem myślenia, każdy facet nie- prawiczek który spał np. z jedna lub dwiema kobietami w związkach to k*****arz. Nawet, jak nie miewal porzygod jednonocnych i byl wierny. Zatem szczerze, z iloma Ty spales? Obstawiam, zes k*****arz :)

Gość gość
Nie ma co ukrywać są na tym forum dwie baby feministki i im do głowy nie przyjdzie ze ktoś ich może nie chcieć ale racje maja zawsze. Sory nie tknął bym cię kijem bo szkoda niszczyć drzewa. Nawet żebym ktoś milion w totka to może bym wytrzymał jeden dzień. Jesteś ignorantka o nie liczysz się z nikim tylko twoje zdanie się liczy. Przyjmij do wiadomości i zapisz sobie w dzienniczku ze nie każdy facet cię zechce, co więcej żaden normalny się do ciebie nie zbliży chyba ze po pijaku ale i w to wątpię

Gość gość
gość dziś Masz racje na tym forum jest może z dwóch takich debili jak ty i cały czas biadolicie o kawałku błony miedzy nogami nieużywanej. Zrozum, ze nawet gdybyś był milionerem to nawet splunąć na ciebie bym nie chciała bo szkoda byłoby mi śliny na kretyna co traktuje kobiety jak przedmioty. Nie mów mi , ze nie masz szacunku do mnie bo ja o tym dobrze wiem bo tacy jak ty nie maja szacunku do nikogo a wiec wypchaj się i nie schlebiaj sobie nie jesteś normalny. Na szczęście tacy jak ty to mniejszość i dzięki Bogu, ze nigdy nie spotkałam takiego kretyna. Ja jestem szczęśliwą kobietą w zwiazku a ty zdechniesz w samotności bo nawet prostytutka ciebie nie zechce.

Gość gość
Tutaj droga Pani obnażasz swą beznadziejność...

Gość gość
gość dziś Tutaj droga Pani obnażasz swą beznadziejność... x Cham zrozumie tylko tekst napisany po chamsku i widzę ,że zrozumiałeś doskonale ;)

Gość gość
problem polega na tym, że kobiety chcą zjeść ciastko i mieć ciastko. A tak się nie da. Chciały być rozwiązłe i są a teraz narzekają, że mężczyźni nie chcą ślubów, dzieci itp. Kobietom tak naprawdę nikt nigdy nie zadowoli i zawsze będzie to wina mężczyzn. Najpierw lecą one na tzw. roochaczy potem narzekają na ich rozwiązłość a na sam koniec obwiniają za wszystko tych niedoświadczonych, którzy nie mają z tym nic wspólnego. Tak jak ktoś pisał: niedoświadczeni z niedoświadczonymi a doświadczeni z doświadczonymi.

Gość gość
Całe życie będziesz już w związku bo ślub z tobą droga pani jest nieważny.

Gość gość
Mam identyczna żonę najpierw pieprzyla się z jakimś frajerem a teraz płacze ze jak odejdę to sobie żyły podetnie bo nic lepszego niż ja nie spotkała

Gość gość
gość dziś Mam identyczna żonę najpierw pieprzyla się z jakimś frajerem a teraz płacze ze jak odejdę to sobie żyły podetnie bo nic lepszego niż ja nie spotkała x Współczuje Twojej żonie braku siły i honoru bo ja kopnęłabym cie w doope i znalazła normalnego mężczyznę.

Gość gość
To szukaj. Tylko ze żaden facet nie będzie cię szanował. No chyba ze upośledzony umysłowo.

Gość gość
Żaden normalny cię nie zechce, a jak już popełni ten błąd to trafi na to forum i będzie się żalił. Wtedy zobaczy jaki kobiety są naprawdę. Niestety ludzie uczą się na błędach.

Gość gość
Żaden normalny cię nie zechce, a jak już popełni ten błąd to trafi na to forum i będzie się żalił. Wtedy zobaczy jakie kobiety są naprawdę. Niestety ludzie uczą się na błędach.

Gość gość
Żaden normalny cię nie zechce, a jak już popełni ten błąd to trafi na to forum i będzie się żalił. Wtedy zobaczy jakie kobiety są naprawdę. Niestety ludzie uczą się na błędach.

Gość gość
xxxxxx

Gość gość

Gość gość
Wątek udowodnił, że im mniej partnerów (w obie strony!) tym człowiek mądrzejszy i szczęśliwszy.

Gość gość
Po przeczytaniu całości stwierdzam, że im mniejszy przebieg tym większy szacunek i milosc.

Gość gość
Chcesz dużo seksu? Nie chciej szacunku. Chcesz szacunku- sam/sama się też szanuj.

Gość gość
Natomiast ja po tym wątku stwierdzam, że im mniej kontaktu z osobnikami płci przeciwnej, tym bardziej czuję się człowiekiem, a nie pochwą do uciech tych zboczeńców.

Gość gość
gość dziś To szukaj. Tylko ze żaden facet nie będzie cię szanował. No chyba ze upośledzony umysłowo. x Alez ja nie muszę szukać bo mam cudownego męża co mnie szanuje za to ,ze jestem taka jaka jestem. Juz ci wcześniej napisałam ,ze twój szacunek to sobie w doope wsadź bo jest nic nie warty. Ciekawe jaka kobieta będzie ciebie szanowała, chyba tylko jakaś upośledzona umysłowo ;)

Gość gość
To pewnie jednym z panów tu piszących jest on :p

Gość gość
gość dziś To pewnie jednym z panów tu piszących jest on jezyk.gif x Chciałbyś ale jest to nie możliwe bo on nie zna języka polskiego :) i uprzedzam twoja złośliwość , on nie jest ciapaty czy inny kolorowy.

Gość gość
Po przeczytaniu całości stwierdzam, że im mniejszy przebieg tym większy szacunek i milosc. x Rany, ale te koniotrzepy potrafią wymyślać brednie.

Gość gość
Wątek udowodnił, że im mniej partnerów (w obie strony!) tym człowiek mądrzejszy i szczęśliwszy. x Wręcz przeciwnie, im mniej partnerów (a raczej w przypadku autora tych bredni całkowity ich brak) tym więcej frustracji, kompleksów, kretyńskich pseudoteorii.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować