pauuulaaa 0 Napisano Sierpień 2, 2013 wyjdziesz, wyjdziesz :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulaula Napisano Sierpień 2, 2013 jak tam Wam dzień na dietce minął ;) u mnie bez wpadek, wkońcu to pierwszy dzień, najgorsze przedemną, ale muszę przyznać, że brakowało mi bardzo dziś jakiegoś makaronu na obiadek. Dużo ogórków dzisiaj zjadłam i sporo migdałów, ok 20, na obiad ciecierzyca i jajko sadzone, na podwieczorek był bób i biała papryka, teraz idę pobiegać i jakąs kolację przyszykuję, chyba też bób będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjc Napisano Sierpień 2, 2013 Mi tez OK, śniadanie omlet z pieczarki, przekąska mały jogurt i 2 ogórki gruntowe, obiad szpinak i pstrąg, później migdały i na kolację śledź po gdańsku odsączony z oliwy z ogórkiem kiszonym i cebulą :) Nie chcę Cię martwić ale bób na SB to nie bardzo .. Jego IG to 80, więcej niż biały cukier ! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulaula Napisano Sierpień 2, 2013 hah, toś mnie pocieszyła, ja tu się jaram że wszystko ok, a tu taki gul XD byłam przekonana że wszystkie fasole itp wskazane :/ no nic, nie będę już jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 3, 2013 bob dopiero w 3 fazie sie je bo ma wysoki indeks :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Sierpień 3, 2013 witam wstalam o 4nrano i zabralam sie za spzratanie , pranie , o 5 wyszlam z psem pobiegac wrocilam ok 6 czyli godzinka biegania i chodzenia szybkim tempem, poki nie ma upalu , teraz pije kawe i siedze na necie , zaraz ide dalej sprzatac itp a co u was ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscss Napisano Sierpień 3, 2013 Hey, zdecydowalam sie zakonczyc I faze po tygodniu. Waga stala pare dni a ja szczerze mowiac nie czulam sie zbyt dobrze (co jest dziwne bo dwa razy przechodzilam I faze przez cale dwa tygodnie, bez najmniejszego "przewinienia" i bylo super) Nadal trzymam diete, ale wprowadzilam juz owoce i weglowodany. Automatycznie waga poszla w dol. Jestem w 11 dniu diety, schudlam 3,9kg. Z czego ostatnie 1,5kg przez te 4 dni. Nikogo nie namawiam do skonczenia I fazy szybciej. Trzymam za was mocno kciuki ! :) Pochwale tez publicznie mojego faceta, ktory chociaz polegl po 2 dniu I fazy to i tak stara sie uwazac na to co je. Schudl 2kg bez jakiejs specjalnej diety. Zostaly mu tylko 4kg to jego upragnionej wagi (mi niestety jakies 20kg :P) Pozdrawiam serdecznie, nadal bede wpadac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 3, 2013 jaka masz 20 kg to moim zdaniem powinnas zrobic 1 faze ( ale to tylko moja opinia ) powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 3, 2013 ja od poniedzialku zaczne zgadzam sie ze powinnas ukonczyc ta jedynke , przy wiekszej nadwadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 333lenka333 Napisano Sierpień 3, 2013 jestem na 7 dniu 1 fazy , schudlam juz 4 kg , jem te 6 posilkow , ale nieraz nie moge juz ich zjesc , :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grubaremcia 0 Napisano Sierpień 3, 2013 hej dziewczynki :) wczoraj nie pisalam, mialam w ogole kiepski dzien. Rano tak jak Wam obiecalam stanelam na wadze i zalamalam sie. Cale 69,7 kg!!! Szczerze mowiac myslalm, ze mam mniej. I faze stosuje 3 tydzien i ani jednego grzeszku na koncie. Zastanawiam sie z jakiej wagi startowalam, teraz troche zaluje, ze sie nie zwazylam przed rozpoczeciem diety. Wczoraj mialam dola, ale ten dol na szczescie nie popchnal mnie do grzechu ;) Dzisiaj jednak do 2-go sniadania, czyli pianki cytrynowej dodalam kilka malinek, pychotka :) Pauuulaaa podziwiam Cie za to poranne wstanie, obie mamy chyba podobne kg do zrzucenia :) Ja tez uwielbiam bób, ale sie powstrzymalam. Polecam Wam kochane ten chleb z fasoli, naprawde niezly. Dzis mialam na sniadanko ten chlebek z chudym serkiem, pomidorem i ogorkiem, prawdziwa uczta :) Na obiadek bedzie piers z kurczaka na parze i jakies warzywka, moze po prostu ogorek, pomidor i cebulka polane olejem lnianym :) Na wieczor planuje WRESZCIE 2 kieliszki czerwonego wytrawnego wina, w Lidlu jest pyszne i tanie - CIMAROSA SOUTH AFRICA (chyba 11,9 zl) Milej sobotki laseczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Sierpień 3, 2013 no wstaje faktycznie wczesnie :) grubaremcia a ty juz na 2 fazie jestes? gratuluje łal super, mi brakuje owocow najbardziej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 3, 2013 grubaremcia tu sa dwie paule tylko jedna na pomaranczowo a druga na niebiesko ja mam mojego nika od dawna wiec nie zmienie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 3, 2013 to ja ta na niebiesko wylogowalam sie i dlatego jako gosc pisze bo juz musze zmykac do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grubaremcia 0 Napisano Sierpień 3, 2013 dobra :) czyli paula na niebiesko to jest ranny ptaszek, czy paula od pieska :) A paula na czerwono w takim razie wazy podobnie jak ja :) Postaram sie zapamietac :) mjc zapomnialam Ci napisac, ze super musi byc ta Twoja sukienka, uwielbiam takie lejace materialy :) Moze byscie napisaly kazda ile macie do zrzucenia na tym etapie? Ja mam dyche :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulaula Napisano Sierpień 3, 2013 paulaula to ja, ta od bobu XD dziś się zwazyłam i było 69,7, ale to sama woda "schudła", bo jestem w trakcie okresu i schodzi powoli. 2 dzień wzorowo puki co, chyba, że się zaraz dowiem, że nie wolo żółtego grochu łuskanego :P na śniadanie był omlet z białą papryką i pomidorem, przekąska między posiłkami to ogórek i migdały, na obiad kapusta z grrochem, bardzo dobra, jak ktoś chce zgapić to podaję przepis: ja robię tak, że kroję kapustę, wsypuję do gara razem z wcześniej namoczonym groszek łuskany połówkowy, nie musi się długo moczyć, wystarczy 2 godzinki, gotuje do miękości i przyprawiam solą i mielonym kminkiem :) ja lubiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grubaremcia 0 Napisano Sierpień 3, 2013 paulaula, ja wczoraj mialam dokladnie 69,7 :) To danie z kapusta super, ja tez uwielbiam groch luskany, a ta kapusta kiszona, czy biala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulaula Napisano Sierpień 3, 2013 ja robiłam z białej, ale muszę wypróbować wersję pół na pół z kiszoną kiedyś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Sierpień 3, 2013 okey ja od pieska a paula druga od bobu ::) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Sierpień 3, 2013 jutro ma byc straszny upal masakra jakas , wole zime :) jednak . juz nic nie jem od poludnia bo nie chce mi sie ale pije duzo wody a jak u was/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grubaremcia 0 Napisano Sierpień 3, 2013 a ja pomimo, ze narzekam na upal, to wole lato od zimy :) Uwielbiam to uczucie, ze zakladasz klapki na nogi i po prostu wychodzisz :) Wyjezdzacie gdzies na urlop dziewczynki? Przeglądałam dziś najnowszy numer Super Linii i wyczytałam super przepis na deser kokosowy :) Tylko do konca nie jestem przekonana, czy kokos mozna jesc tak bez ograniczeń... Oto przepis: zblenduj puszke bialej fasoli, dodaj szklanke wiorkow kokosowych, zblenduj. Wlej pol szklanki mleka, dodaj 2 łyżki stewii lub ksylitolu, pol aromatu waniliowego, zblenduj. Przeloz do sloiczka i wstaw do lodowki. Wyprobuj, a bedziesz zaskoczona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjc Napisano Sierpień 3, 2013 Ja też kocham lato i te upały mi nie przeszkadzają :) Poz tym zimą przybiera się na wadze ! Miesiąc temu miałam 62,2 kg, dziś 55,8 kg .. zmierzam do 54, i powiem szczerze, trudno zrzucić te ostatnie kilogramy .. Na wakacje to Turcji za 2 tyg, będę jadła bakłażany, oliwki i baraninę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulaula Napisano Sierpień 3, 2013 ja też lubię lato, uwielbiam biegać i spędzać czas nad wodą, nie mówiąc już o wieczornych grilach. a w zimie nudy, nie lubię sportów zmiowych żadnych, no oprócz jeżdzenia na gruszce ;) co do diety nie było wpadek, dam znac jutro jak z wagą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Sierpień 4, 2013 witam ja od 4,30 na nogach . byłam pobiegac rano , ponad godzinke , mnie te upaly juz wkurzaja , w duzym miescie nie do zniesienia a dzis ma byc najwiekszy upal jaki do tej [pory był i w czwartek i piatek to samo ale wczoraj dowiedzialam sie ze w poniedzialek jedziemy nad jezioro ze znajomymi na tydzien lub wiecej ( maja taki domek letniskowy wiec odpoczne od tego zgielku, :) miłego dnia :) czeka mnie pakowanie i zakupy odezwe sie jak wroce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2013 mozna zrzucic na tej diecie brzuch faktycznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulaula Napisano Sierpień 4, 2013 na wadze rano było 69,5 :) zawsze coś do przodu :) paula o której Ty się kładziesz spać, że tak wcześnie wstajesz? też bym tak chciała, od kilku dni budzę się sama od siebie o 6, ale idę dalej spać, bo boję się, że będę cały dzień zmulona i niedospana, bo poszłam późno spać, bo o 1,30 w nocy. na tej diecie chudnie się z całego ciała, nie tylko z brzucha, to zależy jaki się ma typ figury, każdemu inaczej się tłuszcz rozkłada i trudno przewidzieć bez żadnych informacji z której partii będzie najwięcej schodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjc Napisano Sierpień 4, 2013 Mi schodzi z całości .. najdłużej schodzi mi z miejsc, w których tłuszczu było najwięcej czyli wewnętrzna strona ud, pachwiny oraz wałek na brzuchu .. nie pozostaje mi nic innego, jak spalić ten nadmiar ćwiczeniami, o których mówiłam, bo są 100% skuteczne tylko leniuch ze mnie ;) :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Sierpień 4, 2013 jestem , zakupy porobione :) i juz prawie spakowana ale wiadomo jedzenie dopiero jutro z rana itd ja wstaje wczas , bo teraz chodze wczesniej spac tj ok 23 moj maz teraz wczesniej wstaje i tez sie kladzie wczesniej , wiec dlatego . ale to juz troche trwa to ranne wstawanie paula fajnie z eci waga spada ja tez do cwiczen jestem len . tyle co biegam i spaceruje psem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjc Napisano Sierpień 4, 2013 Paula, a Ty w której fazie jesteś ? I co będziesz jadła na urlopie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Sierpień 4, 2013 ja jutro mam 6 dzien 1 fazy bede starac sie jesc to co na 1 fazie moze czasem cos zjem z 2 ale bede chciala nie ruszac 2 fazy , mielismy w tym roku nigdzie nie jechac jakbym wiedziaa l ze tak bedzie zaczelabym diete troche wczesniej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach