Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majka012345

KWIECIEŃ 2014 PRZYSZŁE MAMY

Polecane posty

Gość gość
nie rozumiem po co tu piszą marcówki? :o psują całą radość kwietniówkowym mamusiom, bo zaczną rodzić w marcu i zepsują całą otoczkę z oczekiwaniem . na marcówki wypad !

A jak ja wg okresu mam na 30 marca,a wg programu ktory bierze pod uwage owulacje to na 4 kwietnia. To co mam zrobic??? Moja bratowa miala na grudnia ,a urodzila w pazdzierniku.

Gość gość
iść do lekarza. lekarz wyliczy i tego bedzie sie trzymal przy kazdej wizycie/

oj tam, oj tam, to przyjmijmy,że ,,marcówki'' są u Nas ,,gościnnie'' ale są zawsze mile widziane ;-)

Gość Mirabell83
Czesc dziewczyny :) U mnie w piątek skonczyl się 6 tydzień i zaczely się poranne mdlosci :( Jem wlasnie sniadnie , trochę na sile, bo jakos nie mogę nic jesc. Pozwolicie, ze zignoruje gościa i będę tu zagladala do Was od czasu do czasu? :) Pozdrawiam wszystkie Was goraco kwietniowki :) Marcowka :)

Gość ania_ma
hej dziewczynki, a u mnie zaczął się 6 tc dziś brzuszek mnie pobolewa i ciągle jestem głodna niewiem co się dzieje..... ale dziś jeszcze w łóżeczku:) miłego dzionka zyczę wszystkim

Mirabell83 kiedy mialas ostatni okres,bo ja tez dzis koncze 6 tydz.Troche mnie mdli i na max bola cycki.

Gość yoyoko
hej, mam pytanie. czy boli Was bardzo brzuch? nie wiem co mi jest (juz tydzien mi sie spoznia okres) podejrzewam ciaze. ale czy w ciazy tak bardzo boli brzuch!? ostatnia @ zaczelam 28.06.

Gość gość
tak yoyoko boli brzuch,te bole sa podobne do tych zwiastujacych @,wiele dziewczyn mysli ze zaraz nadejdzie @ ale nie nadchodzi,zrob test koniecznie ,jesli jestes w ciazy juz napewno wyjdzie :-)

Gość gość
Pod wpływem zmian hormonalnych w ciąży, do narządów rodnych kobiety dopływa więcej niż zazwyczaj krwi, przez co stają się one bardziej obrzmiałe i tkliwe. Wiele kobiet będących w ciąży zgłasza dyskomfort w postaci pobolewania w podbrzuszu oraz pełności jamy brzusznej.

Gość yoyoko
dzięki za pocieszenie :( dziś 38dc cycki trochę bolą (sutki przy dotykaniu też) brzuch boli strasznie (czasami jak zaboli to aż się zginam w pół) w dalszym ciągu jednak liczę na okres.... niby test robiłam w środę-oczywiście nie wyszedł od razu po zrobieniu (jedna kreska) więc wzięłam i pokazałam go chłopakowi po jakiś 3-4min a ten do mnie no przecież są dwie kreski! no i w dalszym ciągu coś tam widać. sorry, że Wam weszłam w temat ale chyba jednak niedługo będę musiała tu dołączyć chcąc nie chcąc.

Gość Mirabell83
Agusia ostatni okres mialam 21 czer. cylke mam po 28 dni. Dokladnie jestem w 6 tyg i dz. Mdli mnie tylko rano i bola mnie piersi. Innych objawow nie mam.

Gość Mirabell83
yoyoko mnie tez pierwszy test wyszedl bladziutki a kolejny robiony po paru dniach i to kolo 22 wyszedl juz ciemny. A jak dlugie masz cykle?

Gość Mirabell83
Jesli mialas ostatni okres 28.6 to dlugosc ciazy od okresu wynosi 5 tyg i 3 dni. Gratuluje :-)

Gość yoyoko
cykle 31dniowe (w 32dc rano miałam zawsze okres) ostatnio przyszedł dzień wcześniej a w marcu w 37dc przyszedł. we wtorek w 19dc miałam sporo śluzu a w środę rano 20dc uprawiałam sex bez zabezpieczenia. myślałam, że 20. dnia jestem już 'bezpieczna'

hej Dziewczynki, ja dla odmiany dziś chyba usnę na stojąco...a tu na 14stą goście...Ciekawe czy jak się położę spać i mąż mnie wytłumaczy to zrozumieją..... (żartuję oczywiście). Ja zaczynam 6sty jutro...Mam nadzieję że nie przyjdą żadne mdłości itd bo w pracy ciężki tydzień się zapowiada...

Gość omid135
Hej dziewczyny. Pisalam wczesniej. Dzis zrobilam drugi test i tez wyszedl pozytywnie. Jutro wybieram sie do lekarza ale i tak na nic nie licze z ich strony do 3mca takze znow pozotaje sama sobie. Ja yak naprawde nie odczuwam zadnego pobolewania w brzuchu czy piersi. Jedynie bola mnie nogi jakos tak dziwnie i ciagle jestem zmeczona. Nie wiem czy to normalne ze brzuh mnie nie boli czy powinnam sie martwic bo widze ze prawie kazda z was ma bolesci w brzuhu. Przepraszam za pisownie ale pisze z telefonu. Pozdrawiam mamuski i milej niedzieli :)

Gość omi135
Ohh teraz widze ze pisalam brzuh zamiast brzuch hihi lietrka c mi zabardzo nie dziala ! Pozdro.

omi135 ja pisalam do Ciebie wczesniej na forum ale pewnie nie zauwazylas :-) papssi85 ja tez zaczynam jutro 6 tydzien:-)

Omi35 Kazda ciaza jest inna wszystko bedzie ok,moja kolezakne pobil chlopak zostala bez plodna miala okres 5 razy w roku. W 5 mc ciazy zaczely ja strasznie bolec piersi wczesniej nic poszla do lekaza,a tu ciaza.W 7mc urodzila corka ma juz 4 lata.Dziewczyny musi byc dobrze.

Cześć podczytuję Was prawie od początku i się zastanawiałam czy dołączyć;-) mam nadzieję że mnie przygarnięcie;-) ja ostatnią @ miałam 29.06 cykle 31dni u lekarza nie byłam Zmęczona,Anielicaa my z tego samego wątku hehe;-)

Gość ania_ma
papssi85-->>ja też od jutra 6 tc

ania_ma idziemy łeb w łeb ja teraz czekam na lekarza do soboty a Ty chyba do następnego poniedziałku , tak? Witam nowe ciężarówki ;-)

Gość Mirabell83
Dziewczyny czy Wy tez jestescie takie zmeczone i rozleniwione??? Ja doslownie leze caly dzien :-\ Jak wstaje to mi sie wydaje, ze ktos ze mnie spuscil powietrze. Nie mam sily nawet zrobic sobie cos do jedzenia. Apetytu tez w sumie nie mam, jem na sile.

Ja mam to samo,nie mam sily na nic.Jestem z***biscie zmeczona caly czas bym tylko lezala ale ile mozna.

Gość niulekx
Jak radzicie sobie z bólem brzucha macie jakieś sposoby?

Gość ania_ma
papssii85...tak na poniedziałek, zobaczymy co na powie gin chyba Agusia85 też jutro zaczyna 6 tc? dobrze wyczytałam???

Anastzja nie widzialam , ze pisalas do mnie. Przepraszam. Ja tez jestem mega zmeczona a mam dwulatka biegajacego caly dzien wiec nie mam nawet czasu zeby odpoczac :)