Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

Aquafilling bodyline powiekszanie biustu

Polecane posty

Gość gość
Boże czytasz kobieto.....już wczoraj wysłałam do trzech klinik w Polsce maila z linkami bo pisma są dwa rożne o podobnej treści z prośba o odwołanie się do tego oświadczenia producenta aquliftu...

Gość gość
Jak tylko odpiszą to wkleję treść odpowiedzi z klinik bo tez jestem ciekawa o co chodzi.....

Gość gość
Tak, doczytalam jak juz wyslalam posta, bo Ty w tym czasie wyslalas swojego. Nie unos sie, bo linka wkleilas ostatnio z innym pismem, a nie tym.

Gość gość
Zastanawiam się jeszcze jak to jest możliwe.....lekarze mówią ze posiada certyfikat europejski oraz badania kliniczne jeżeli to jest prawda to będzie z tego grubsza afera...dziwi mnie jednak to aż tak by ryzykowali prEciez po prostu mogli robić aqualift....aquafiling jest robiony rownież w Niemczech myślisz, ze tam tez by to przeszło?

Gość gość
Mowię, ze pisma są dwa......czytałam jedno i drugie a nie ja go wkleilam.....

Gość gość
Wiem, ze pisma sa dwa, ale to drugie podaje wiecej detali o producencie Aquafillingu, a nie tylko suche info, ze pojawila sie podroba. Zreszta czy to wazne? Mysle, ze nie bedziemy sie teraz spierac***p*****ly?

Gość gość
.....nie mogę odczytać ostatniego słowa w Twoim pytaniu ???

Gość gość
:D Ach ta moderacja :D Mialo byc: p.i.e.r.d.o.ł.y.

Gość gość
:-)

Gość gość
Po pierwsze myśle, ze czekamy na odpowiedzi....ale nie zaszkodziłoby, żeby któraś poszła do kliniki on konsultacje i poprosiła o certyfikat oraz potwierdzenia, ze preparat posiada tak jak mówią badania kliniczne ....poza tym o ile to pismo jest prawdziwe to moznaby było sprawę do prokuratury oddać ?

Gość gość
Mnie to nie przekonuje. Te certyfikaty to owszem posiada, ale Aqualift i zdaniem firmy go produkujacej, nie bylo zadnej zmiany nazwy produktu na Aquafilling, a wrecz sie tego wypieraja i ostrzegaja, ze to oszustwo. Powiem Wam, ze naprawde nie wyglada to ciekawie. Oby dalo sie to wszystko jakos wytlumaczyc...

Gość gość
A jesli to prawda, to znaczy, ze naszych lekarzy mozna latwo oszukac. Jak to o nich swiadczy? Wystarczy pokazac lewy certyfikat, nawciskac kitow, a oni bez doglebnego sprawdzenia pochodzenia preparatu beda ryzykowac zdrowie pacjentow w celach zarobkowych? Rozne rzeczy sie mowi o lekarzach, ale jesli te informacje sie potwierdza, to na bank bedzie z tego gruuuba afera.

Gość gość
Przypominam moje wpisy na pierwszej stronie !

Gość gość
To tak, jakby wyprodukowac sobie np. preparat podobny do Macrolane, zrobic strone internetowa, oglosic ze Macrolane zmienilo nazwe na Microlane, zatrudnic mnostwo przedstawicieli handlowych, zrobic sporo szkolen i wciskac ludziom i lekarzom kit, ze to ten sam produkt, pokazujac certyfikaty sprzed rzekomej zmiany nazwy. I co lekarze to kupuja? I zaden z nich nie sprawdza u zrodla (czyt. w naszym przypadku producenta Aqualift) czy to prawda? Przeciez chirurdzy plastycy przez caly czas sledza rynek medyczny preparatow do powiekszania cyckow itp. zeby byc na biezaco w temacie i co, nie uslyszeliby najpierw o Aqualift? Podejrzane to wszystko :(

Gość gość
Tez uważam, ze coś jest nie tak....nie wierze, żeby aż tak dali się wrobić....

Gość gość
Bo liczy się kasa kasa kasa

Gość gość
Zwroccie jeszcze uwage na fakt, ze na oficjalnej stronie Aquafillingu sa niby jakies 4 certyfikaty, ale sa one malutkie, nic na nich nie widac i nie da sie ich powiekszyc. Kto tak robi? Jesli juz jakas firma posiada certyfikaty, to mozna je zawsze zobaczyc. To chyba logiczne, ze chce sie je wyeksponowac, bo sa wazne, zwlaszcza jesli chodzi o produkt, ktory sie wstrzykuje w cialo. Z jakiego powodu wiec tych certyfikatow nie da sie obejrzec? Bo np. sa falszywe i zamieszczajac je online, ktos moglby to wyczaic?

Gość gość
To by wyjaśniało dlaczego w internecie jest bardzo mało informacji na temat Aquafillingu, a już zwłaszcza na stronach naszych zachodnich sąsiadów. Jest natomiast sporo o Aqualift'cie i w dużej mierze opinie są nagatywne (ze wzgędu na dość powszechne komplikacje). W każdym razie żaden z tych produktów nie wydaje się być bezpieczny.

Gość gość
Aqua aqua odezwij się please

Gość gość
A z certyfikatem w kraju nadwiślańskim w chir.plastycznej to nie problem .Wygląda to tak: odpowiedni tzw czynnik bierze od dystrybutora większą ilość danego produktu i wstrzykuje nic nie podejrzewającym pacjentkom i wypisuje certyfikat.A badań nie ma- chyba nie wierzycie że testuje na animalsach przez 5 lat--bo kasa ucieka

Gość gość
Ciekawe skąd aqua aqua wzięła te 12 lat badań klinicznych?

Gość gość
Te, które dały to sobie wstrzyknąć powinny teraz przeczytać dokładnie umowy, które podpisały przed zabiegiem, żeby wiedzieć, na co ewentualnie mogą liczyć w razie komplikacji. W zależności od tego, co podpisały, mogą sobie coś rościć lub nie. Podejrzewam jednak, że chirurdzy dobrze się pozabezpieczali odpowiednim paragrafem..

Gość Karinna83
czytałam dzisiaj artykuł odnośnie naturalnego powiększania biustu na eaktwyni.pl i myślę, że opisano tam najlepszą na chwilę obecną opcje, bez krojenia i sylikonu

Gość gość
Te certyfikaty to też dziwna sprawa pamiętacie sprawę PIP niby tak szkodliwe i co nic z wielkiej chmury b.mały deszczyk chodziło oczywiście o kasę i wyrugowanie konkurencji do koryta /do tego producent PIP był złego wyznania/

Gość gość
Wiedzialam !!!!!!!!!!! Ze aquafilling to syf !!!!!!!!!! Dobrze ze zaczelsm szperac po necie i zaczelam czytac nie tylko o superlatywach tylko o komplikacjach!!!i jaka afera sie teraz rozpetala . A kolezanki wczesniej mnie wyzywaly od wariatek.!!!!!!! Do pani bizneswoman chyba pani nie zna angielskiego niestety. ! I i skori do tej pory cieszyla sie pani z operacji ...to jednak pani ostatni zabieg okazal sie niewypalem!!!!!!!!!! Wspolczuje

Gość klaudiakl
Ktoś pisał, że to prosty zabieg, a kosztuje tyle co implanty... To proste przecież: to nowy zabieg, a wszystkie nowości są na początku drogie.Trzeba się nachapać:D A ja tam se poczekam, aż będzie kosztował połowę taniej, może rok, może dwa, może 10 lat. Stara nie jestem, mam czas. A przy okazji okaże się w tym czasie jak to z tymi komplikacjami i czy ktoś przeżył:D Nie no ponury żart, sorry dla tych co są już "po":D A może coś innego, lepszego wymyślą w tym czasie i na 100% dyskusje wtedy będą takie same jak teraz na temat aquafilingu.

Gość elle7
do gość 22:15 Czy naprawdę jedyne co Cię interesuje to dogryzanie innym? Przecież jeśli aquafilling okaże się niewypałem to naprawdę dziewczyny po aquafillingu są w kiepskiej sytuacji, a Ty jedynie potrafisz czerpać satysfakcję z ich niepowodzeń... brak słów. A ja nadal podziwiam je za odwagę, że mimo wszystko zdecydowały się na ryzyko. I to świadczy o tym, że nie są naiwne, a odważne. Więc naprawdę, opuść to forum i daj im święty spokój, zamiast dodatkowo się wyżywać na nich.

Gość gość
Może to żle nazwałaś że to odwaga

Gość babba
Do gość 06.01.14 : Proste- Aquafiling został na Ukrainie zbanowany, bo to konkurencja dla Aqualiftu!!! I TYLE. Skoro jest nielegalny w Polsce to lekarze którzy wykonali tez zabieg, (a wykonano ich od groma) powinni dawno siedzieć w kiciu. A może źle rozumuje?

Gość gość
A czytalas ten list? Jesli nie, to przeczytaj, dlaczego go zbanowali, a pozniej sie wypowiadaj. Lekarze w Polsce zostali najprawdopodobniej oszukani i chyba sami jeszcze o tym do konca nie wiedza,

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się