Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

Aquafilling bodyline powiekszanie biustu

Polecane posty

Gość gość
e tam, a ja sobie zrobie, raz sie zyje:D

Gość gość
A za co w kiciu przecież uszczęśliwili trochę dziewczyn i ich partnerów

Gość gość
Legalny jest i był Aqualift, a Aquafilling to podobno podróba bez certyfikatów i badań klinicznych, o czym lekarze w Polsce ponoć nie wiedzą.

Gość gość
Jeżeli to prawda to nie zostali oszukani tylko albo nie śledzą prasy med. albo celowo szajs wkładają by mieć z czego żyć

Gość babba
Wiesz co dla mnie to raczej zjechanie produktu konkurencyjnego na rzecz swojego super.. hiper.. najlepszego i ACH i OCH... Jak reklamy w TV: "Nasz proszek X jest skuteczniejszy niż proszki innych marek... " BLA BLA BLA BLA. Nic to nie udowadnia. A propos to na początku tego wątku właśnie wyczytałam że Ten Aqualift jest do bani i są komplikacje po nim, a nie po Aquafilingu.

Gość babba
I jak to możliwe że lekarze zostaliby oszukani? Niemożliwe!!! To nie idioci kopiący rowy tylko wykształceni ludzie. Ktoś mógłby napisać, że zrobili to dla kasy, i nie obchodzi ich zdrowie pacjentek. No ale jak będą komplikacje to się i tak prędziej czy później rozniesie, nie mieliby klienteli i poszliby na bruk. Raczej zależy im na renomie klinik w których pracuja nie sądzisz?

Gość gość
Słuchaj, gdyby to nie była prawda w tym liście, to w konsekwencji producent Aqualiftu musiałby zapłacić ogromna kasę producentowi Aquafillingu za zniesławienie, a i tak musiałby publicznie np. w prasie i na swojej stronie internetowej wydac oświadczenie i wszystko odszczekać. Taki proces kosztuje kupę pieniędzy, wiec nie wydaje mi się, żeby producent Aqualiftu narazał sie na takie koszta, piszac oficjalne kłamstwa np. o tym, że Aquafilling nie ma atestów, czy ze czeski Minister Zdrowia potwierdzil, ze Aquafiling nie jest produkowany w Czechach albo, że produkcja Aquafillingu została zabroniona na Ukrainie. Przeciez te informacje łatwo sprawdzić i udowodnić ewentualne zniesławienie. Jaki by to miało sens?

Gość gość
Wspolczuje ktore poddaly sie zabiegowi.

Gość gość
Tak, ale lekarzom wciskano, ze Aqualift zmienił po prostu nazwę na Aquafilling i, że to ten sam producent i ta sama substancja, dopuszczona legalnie do obrotu z certyfikatami itp. I rzeczywiście Aqualift takie certyfikaty posiada, ale nie zmienił nigdy nazwy na Aquafilling, o czym wyraźnie informuje zamieszczony tutaj list.

Gość gość
Ktoś gdzieś dał się przekonać, jakiś przedstawiciel medyczny na Polskę, a dalej to już samo poszło...

Gość gość
Kobieto zabieg w polsce wykonuja dopiero od sierpnia.wiec o czym mowa..nirwirle kobiet bylo tak odwaznych i poddalo sie zabiegowi.wiec dopiero za jakis czas pewnie bedzie afera z tego jak beda sie zglaszac kobiety z komplikacjami.....jej dobrze ze sie wycofalam.bedzie tak jak z pipami.lekarze rezykowali i wszczepiali syf.i tak samo robia z aquafilling

Gość gość
A odnośnie tego, ze lekarze poszliby już z torbami, gdyby to była prawda i, ze im też zależy - a czytałaś kiedyś jakąś umowę przedzabiegową? Zazwyczaj w nich zawarta jest jakaś klauzula, mówiąca o tym, że lekarz nie jest w stanie dokładnie przewidzieć reakcji danego organizmu na zabieg i, że każdy zabieg w mniejszym lub większym stopniu wiążę się z komplikacjami i ryzykiem i lekarz nie bierze pełnej odpowiedzialności za efekty zabiegu i ewentualne komplikacje nie wynikające np. z jego niekompetencji. Ty natomiast podpisując taką umowę, oświadczasz, ze to rozumiesz i akceptujesz. I pozamiatane...

Gość gość
Jezeli chodzi o czechy to jak dzwonilam i pytalam to pani z recepcji powiedziala zr narazie tego nie robia i ze maja jakis problem z producentem.za moze zabiiegi beda za kilka miesiecy wykonywane....no i teraz juz wiem dlaczego. ...np anglia przoduje w robieniu piersi a tam tego syfu nie robia....nie dali sie poprostu nabrac......tak jak glupie polaczki....

Gość gość
Do tego nawet jak ma świadomość szkodliwości to w odpowiednim czasie wycofa się z zawodu jeżeli zrobi ich odpowiednio dużo i bujajcie się dziewczyny

Gość gość
Dokladnie ja przed jednym zabiegiem chirurgicznym musislam takie vos podpisac a nie bylo mowy o jakis komplikacjach.wystapily u mnie komplikacje.....i wiecie co lekarz wypiol sie na mnie.zrobil ze mnie wariatke.ze tylko ja mam problem.a co mi mial powiedziec. .a byla to jedna z najlepszych klinik...takze ja wierze we wszystko. A wy wierzcie lekarzom.

Gość gość
Słuchajcie dziewczyny jak było pisane o tych kilku gramach rozproszonego nylonu to żadna nie podjęła tematu .Ciekawe dlaczego . Przecież to było na ten temat i możliwych powikłaniach - zaczął się krzyk.A może warto trochę się zastanowić nad niektórymi wpisami ?

Gość gość
W glowie sie nie miesci jski ten swiat zaklamany..zdrowie ludzkie sie piwinno liczyc ..a dla lekarzy tylko kasa. ..

Gość gość
Tak, tylko że tu już nie chodzi nawet o ten nylon, bo niby Aqualift ma te certyfikaty bezpieczeństwa (chociaz jak wynika z info w necie, są po tym spore komplikacje, tak jak mówisz), ale o to, że dziewczynom legalnie wstrzyknięto substancję niewiadomego pochodzenia, bez atestów, dosłownie z czarnego rynku, a były przekonane (i one i chyba lekarze też), że podaje im się zupełnie coś innego, przebadanego i wyprodukowanego niby 2004 roku.

Gość gość
Ten krzyk ja rozpoczelam ja...jak zobaczylam komplikacje w ktorej wszystko jesz opisane...to zostalam uznana za .zazdrosnice ..wariatke i durnote...i co teraz? Di tych wszystkich ktore tak na mnie naskoczyly!!!! Jednak mialam racje!!!!! Mam nadzieje ze uchronilam wiele kobiet przed zrobieniem zabiegu i przy okazji siebie uchronilam. !

Gość gość
Tak uchronilas!!!!!! Dzieki. . . !! Ja sir nie poddam s tez bylam umowiona

Gość gość
Tak ale należy mieć świadomość . Obojętnie czy atest ma czy nie dostajesz substancję która może powodować określone skutki. A słyszałaś jakie substancjie też z atestem były w piersi podawane.Co prawda to było dawno ale wkładki wypełnione hydrożelem może sobie przypomnicie jaka była awantura z dopuszczeniem i co się dalej stało .Oczywiście wszystko zostało pięknie wyciszone. A że igrzyska muszą dalej trwać to wciska się kolejne badziewie

Gość gość
Nie Ty rozpoczełaś ten krzyk, tylko producent Aqualiftu, wystosowując dwa oficjalne listy, w których wyjaśnia, że Aquafilling to nieprzebadana podróba.

Gość gość
woda woda i dr.Piotrze dajcie GŁOS

Gość gość
Dziewczyny boze co wy tu piszecie..ja jestem niedawno po zabiegu . I jestem zdruzgotana tym co tu przeczytalam.

Gość gość
Powiem Wam jeszcze, ze ja byłam na konsultacji u chirurga plastyka w listopadzie w sprawie implantow i zapytalam go wtedy o Macrolane i wlasnie Aquafilling. Wyjasnil, ze Macrolane się wchłania całkowicie, ale jest w miare bezpieczne, a Aquafilling zdecydowanie odradzil, wlasnie ze wzgledu na te 2% poliamidu. Mowil, ze wiele juz wyprodukowano preparatow na bazie poliamidu i kazdy z nich powoduje okropne w skutkach komplikacje, czasem nazwet po 10 latach. O czyms to jednak swiadczy.

Gość gość
Macrolane całkowicie się nie wchłania pozostają liczne torbiele które opróżnia się poprzez nakłucie lub wycięcie

Gość gość
Tak, ale jest mozliwe do usuniecia, a poliamid nie i o to mu chyba chodzilo.

Gość gość
Po poliamidzie moze dojsc do jakichs okropnych stanow zapalnych, a usuniecie tego g***a, to masakra. Widzialam, jakie kobiety maja deformacje i jak sa do konca zycia oszpecone, ale wolą to niż żyć z wieczną infekcją, bólem, zbierającą się ropą, gorączką itp. Ja nikogo nie chce straszyc, ale poczytajcie o substancjach tego typu na zagranicznych stronach.

Gość gość
Trochę z innej beczki. Tzw medycyna estetyczna produkuje po kilkugodzinnych kursach "specjalistów" są to ludzie którym chyba idzie żle bo kończą go od pediatry do anatomopatologa i nie mogą w swoim głoównym fachu zarobić i na ich potrzeby produkuje się procedury proste - bo nie oszukujmy się wstrzknięcie nie jest to sprawa nie do opanowania i stąd ten biznes trwa ay drogie panie jesteście naciągane i często okaleczne

Gość gość
Widzialas jak kobiecie rozcieli piers . I syf wyplynol...myslalam ze zwymiotuje.tak pusze ze tego sie nie da usunac calkowicie z piersi....guzy na mistku.....szok!!!!!!!! Mam ochoty tym wszystkim lekarzom ktorzy ni twierdzili ze metoda jest bezpieczna napluc w r...j...ladnie by mnue sku....... ny zalatwili!!!!!! Syf i oszustwo teraz jeszcze bardziej nienawidze lekarzy i zadnemu niee zaufam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się