Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Roman Francke

Dlaczego co raz wiecej malzenstw rozwodzi sie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
i do jakiego wniosku doszedles poeto dramaturgii??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ludzie nie maja przepisu na zycie. dla kobiet licza sie wygoda, bizuteria i kawkowania a chlop do garow i dzieci bawic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kiedy艣 jak co艣 si臋 psu艂o to si臋 naprawia艂o teraz wymienia si臋 na nowy model :( l

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo kiedys facet byl glowa rodziny i zarabial na jej utrzymanie a teraz faceci zeszli na psy pod kazdym wzgledem:((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
G***o si臋 naprawia艂o kiedys:o Tkwi艂o si臋 tylko w zepsutym. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O nie Nie tkwi艂o sie w zepsutym, bo ka偶de stara艂o sie nie psu膰 aby nie tkwi膰 w zepsutym, dlatego ma艂偶e艅stwo mia艂o szans臋 by膰 niezepsute i trwa艂e Tak trudno to zrozumie膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie tkwi艂am w zepsutym i si臋 rozwiod艂am ponad 20 lat temu. Wysz艂am ponownie za m膮z, jestem szcz臋sliwa, a korffy na forach i tak mi wmawiaj膮, 偶e maz mnie zdradza i ja jego te偶, bo dla nich to niemo偶liwe, 偶eby w ma艂偶e艅stwie by艂a mi艂o艣c po tylu latach. :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kazdy zwiazek po czasie przeradza sie w toksyczny , bezwzgledu jak sobie sami to wytlumaczycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ma gwarancji na udane ma艂偶e艅stwo, dzisiaj rozwody to norma, moze to i dobrze, bo po co tkwic w zwiazku ktory jest nieudany i ludzie si臋 w nim m臋cza, wciagajac w to rowniez dzieci? Lepiej sie rozejsc :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no coz jesli kazdy z takiego zallozenia wychodzil bedzie to, niebawem bedzie wiecej rozwodow jak zawieranych zwiazkow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
" O nie Nie tkwi艂o sie w zepsutym, bo ka偶de stara艂o sie nie psu膰 aby nie tkwi膰 w zepsutym, dlatego ma艂偶e艅stwo mia艂o szans臋 by膰 niezepsute i trwa艂e Tak trudno to zrozumie膰 ? ' Kolejny idealista :o Ciekawe, ze w moim otoczeniu znam wiele starszych ma艂偶e艅stw, gdzie zona nie znosi me偶a i na podwr贸t. I pewno one tu daj膮 dobre rady w stylu "znie艣c wszystko, wszystkiemu wierzy膰, aby tylko facet mia艂 darmowy wikt i opierunek" :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
radze ci zmienic otoczenie:)) bzdury piszesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ty piszesz bzdury, znam 偶ycie, nie mam 18 lat tylko ponad 50. Starsze pokolenie nie podchodzilo do rozwod贸w entuzjastycznie i bardziej ba艂o si臋 opinii otoczenia i ko艣cio艂a, dlatego rozwod贸 bylo mniej. Ale twierdzenie 偶e "naprawili i 偶yj膮 d艂ugo i szcz臋艣liwie", to delikatnie m贸wiac, naduzycie. :P :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadzam si臋, kiedys o rozwodzie nie bylo mowy, zwlaszcza na wsi :-p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak dlugo mozna ciemnote ludziom wiejska pchac?? pewnie gdyby polska byla na koncu europy to wiekszosc kobiet nadal traktowana byla by jako maszynka do rodzenia dzieci i zalatywalaby smrodem jak w sredniowieczu. ludzie na wsi do dzis niestety zalatuja klimatem zacofania i lepiej otruc, dobic, okaleczyc niz sie rozwiesc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
trafi sie bigatszy lub fajnieszy to po co ze starym zgredem dalej siedziec:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie opamietajscie sie jakos i nie piszce gluptw!!!!! Pracuje w duzym Zakladzie w stregie biurowej ktora zajmuje prawie cale pietro. 80 procent stanowuia wylacznie kobiety ktory same przed saoba zamiast skupiac sie na pracy tworza rewie mody i skupiaja sie na wylacznym obgadywaniu innych kobiet. Tak naprawqda to co 3 daje do zrouzumienia ze ma ochote na szybski sex i chetnie wyrwie sie od monotonosci rozinnej i meza. To smutne :(( POozniej wracaja do domu jakby nigdy nic!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spotkalem zone mojego brata kiedys przyoadkiem na kawie z innym facetem, czy to zdrada i mam mu otym powiedziec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobiety lubia byc chwalone za nic, podziwiane i wszystko co naaaaaaajjjj. Jesli maz sie nie stara to szukaja tego gdzies indziej, to zrozumiale.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ludzie szybko ze soba sie nudza brak pracy szybko dostep do wszystkiego powoduje ze tracimy glowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobiety zdradzaja na pot臋g臋. nie maj膮 szacunku do samej siebie, a obraczka nie stanowi 偶adnej przeszkody... 偶al.pl :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prawda jest taka: Facet zdradzi, w*****a sie do woli i wraca jako spelniony facet do zony jakby nigdy nic. Kobieta raz sie pusci i juz nie waraca. To na tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kobiety nie maj膮 wyj艣cia bo musz膮 przyj膮膰 do wiadomo艣ci 偶e s膮 zdradzane, albo b臋d膮 zdradzane , wi臋c co maja robi膰? Te偶 musz膮 zdradza膰 aby mniej bola艂o. To wy faceci wynale藕li艣cie 艂ajdactwo wobec 偶on, i wszyscy zdradzacie , wcze艣niej czy p贸藕niej ale zdradzacie, zw艂aszcza jak macie dobre i kochaj膮ce 偶ony, takie najbardziej zdradzacie. Sami sobie jeste艣cie winni, i podzi臋kujcie za to wszystkim facetom 偶e jeste艣cie zdradzani przez kobiety, bo wy swoimi zdradami zmuszacie kobiety do profilaktycznej niewierno艣ci. Tylko g艂upia kobieta nie zdradza, bo wtedy sama jest zdradzana. i nieziemsko cierpi, d艂ugo i nieludzko........nie warto kocha膰 faceta i dac mu wierno艣膰.............wtedy otrzyma si臋 od niego n贸偶 w plecy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Twoim zdaniem winni sa tylko mezczyzni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Du偶o kobiet 艂apie faceta na dziecko (prosz臋 mi nie rzuca膰 tekstami typu "a co go tam nie by艂o?" bo w wielu przypadkach - osobi艣cie znam 4 kobiety k艂ama艂y, 偶e bior膮 tabletki, a wcale nie bra艂y) Potem 艣lub i.. roz贸wd bo dziecko to za ma艂o, 偶eby zatrzyma膰 przy sobie faceta. Niekt贸re kobiety, nie wiedzie膰 czemu, upatruj膮 w kolejnym dziecku szanse na uratowanie zwi膮zku i potem ko艅cz膮 z rozwodem i tr贸jk膮. NIE POJMUJ臉 TEGO. Takich przypadk贸w znam 2.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anetamotyla
Ja za 3 :) W tym eks mojego m臋偶a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Anetamotyla Ja za 3 W tym eks mojego m臋偶a. ####################################### kt贸rego zostawi艂a pierwsz 偶ona i osobi艣cie wnios艂a pozew rozwodowy, aby wreszcie u艂o偶y膰 sobie 偶ycie z normalnym m臋偶czyzn膮.:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anetamotyla
Post bardzo w temacie. Gratuluj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiele rozwodek liczy rowniez na to ze spotka mezczyzne swych marzen ktory przygarnie ja i jej dziecko lub dzieci. Nie mam nic mylnego bo faceci ogolnie nie akceptuja cudzych dzieci.Facet ma swoje ego ktore w duchu zawsze mowi mu ze to co nie jego nigdy jego nie bedzie. Nawet gdybyscie teraz twierdzily moje panie ze akurat jest inaczej :)) to tak nie jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kobiety zreszt膮 te偶 tak naprawd臋 nie akceptuj膮 dziec***artner贸w (sp贸jrzcie na liczne tu w膮tki) tylko w kulturze gdzie czci si臋 Matk臋 Polk臋, s膮 zmuszone udawa膰. Taka prawda. B臋dzie jeszcze gorzej.

Udost臋pnij ten post