Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia222

Odchudzanie od jutra zapraszam wszystkie Panie wspieramy sie i zapisjemy wyniki

Polecane posty

Gość Gosia222

Witajcie zaczynam odchudzanie z wagi 79 kg troche mi sie utyło przez tarczyce ale dla chcącego nic trudnego do lata chce ważyć 50 kg i nie ma innej opcji :) zapraszam kochane do topiku.

Gość hoduje labradory
powodzenia 🖐️

Gość piekna_piekna
witaj:) powodzenia i trzymam kciuki w dazeniu do celu::) obys wytrwala i nie zrezygnowala(tak jak ja kiedys). Ale teraz sie zmienilo i od 25 listopada podjelam ostatnia probe i napewno mi sie uda.

Gość ewelinka233
Piękna ciesze sie ja już drugą i tez wierze w siebie :) zapraszam cie do mnie bedziemy sie wspierały nawzajem:) Z jakiej wagi startujesz i ile wzrostu masz?

Gość SYlwiaFlflflf
U mnie cały czas brak motywacji...ALe mam nadzieję, że któregoś dnia wezmę się za ćwiczenia, i będzie lepiej, jak na razie małymi kroczkami więcej zieleniny i owoców:)

Gość piekna_piekna
ewelinka waga z dzis 65,2kg przy wzroscie 160 (oczywiscie kiedys bylo 70 a jeszcze wczesniej 75kg , masakra). Moj cel 55kg jesli bede dobrze wygladac a jak nie, to daze do 53kg.:) Ja juz po cwiczonkach: 6xcardio mel b, 30 uniesien na kazda noge, 30 nozyc(poziomych i pionowwych). A ty? co powiesz o sobie?

Gość agulinka7
chcialam tu zalozyc wlasny topic,ale widze ze jest ktos kto tez zaczyna od jutra,moge sie przylaczyc?ja nie wiem ile waze gdzies 70kg,musze cos zrobic bo prawie sie nie dopinam w spodnie,jak dak dalej pojdzie nie bede miec w czym chodzic:(mam nadzieje ze ten topic nie umrze po kilku dniach jak wiekszosc tutaj

Gość ewelinka233
Nie umrzemy napewno wybaczcie że pisałam z nicku gosia ale wczesniej ten nick ewelinka mi zablokowali a gosia mam na 2 :P hehe :) ogólnie pisze z nicku ewelina bo tak mam na imie miło poznać :) Ja waże 79 i przechodze na zdrową diete tzn mniej jeść i ruch :P jem 3 posiłki dziennie rano o 9 ( 2 kanapki chleba razowego z dodatkami ogorek pomidor rzodkiew i reszta ) obiad skromny bardzo ryz warzywa ogolnie chce jesc duzo warzyw a kolacje maxymalnie o 18 jablko lub cos lekkiego plus 100 przysiadow nożyce , brzuszki 100 ;p w takiej kolejnosci :)

Gość ewelinka233
Waże 79 kg przy wzroście 163 ogólnie to nawet tego tak po mnie nie widać strasznie powiem wam tej wagi ogólnie jak koleżance powiedziałam ile mam to mówila że w życiu by mi tyle nie dała max 70 :p no ale ;p dziewczynki do kwietnia musimy wyglądać jak szpryszki :) mój cel napoczątek to 70 :) teraz święta to zły okres na odchudzanie ale damy rade :P

Gość agulinka7
ja planuje diete owsianą-bede jesc 3razy dziennie platki owsiane zalane wrzatkiem,z dodatkiem suszonych sliwek,rodzynek,kupilam tez odtluszczone siemie lniane i bede pic,fajnie zapycha.nie pracuje teraz i moge sobie zrobic taka dietke

Gość ewelinka233
Jestem jego założycielką będe pisała codziennie tutaj w nim jak mi idzie :) mam nadzieje że wy też będziemy zapisywały posiłki i nasze ćwiczenia :) Po miesiącu sie ważymy i donosimy która ile schudła :) zaczynam od siebie Ewelina start --> 79 wzrost 163 Aga start --> 160 cm waga 65

Gość ewelinka233
Agulinka zważ sie dokładnie i napisz wymiary żebyśmy miały porównanie po miesiącu jak nam poszło :)) topik mam nadzieje sie rozwinie i dołączą nowe osoby. W jakim wieku jesteś? i skad ?:)

Cześć Dziewczyny dołączam i ja :) Kilka słów o mnie, 165 cm i około 73 kg ( chociaż na początku października miałam 81) odchudzam się pod okiem dietetyczki i na początku wszystko szło sprawnie, ale od 2 tygodni mam załamanie i odpuściłam sobie totalnie dietę. Liczę, że jak będę z Wami, to będzie mi łatwiej :) Od jutra dokładnie od 6.15 zaczynam po raz drugi walkę z moimi nadprogramowymi kilogramami. A Wam jak idzie????

Gość ewelinka233
Ziutka ja dopiero zaczynam od jutra póki co dobrze ;p w zasadzie to mało jem bo mam depresje chłopak mnie rzucił jak psa i nawet apetytu nie mam ;p już pół kilo za mną :) hehe :) a ty skąd jesteś i ile masz lat ?

Gość piekna_piekna
ja wam jutro podam dokladnie ile waze po dzisiejszym dniu:) jutro hmm... jak mi sie uda to planuje "chudy dzien". Ja za to jestem na 8 godzinnej diecie i dobrze sie czuje. Dziewczyny jak bedziemy walczyc i sie wspierac i nie zrezygnujemy to topik nie upadnie:)

Gość ewelinka233
Napewno nie :) piękna ile masz lat i skąd jesteś?

Gość piekna_piekna
skonczone 21lat, z wielkopolski a ty?

Gość piekna_piekna
teraz tak sobie pomyslalam.. do swiat to bede trzymac diete i cwiczyc... a jak ja sobie poradze w swieta?? Sama nie wiem same pysznosci i jak tu byc na diecie... A poza tym doskonale wiem ze u mnie wystarczy poszalec z jedzeniem i kg lece w gore..;) najchetniej chcialabym miec te swieta za soba

Gość ewelinka233
22 skończone podkarpacie miło poznać :)

Gość piekna_piekna
mi rowniez ewelinka milo:) bedziecie cos cwiczyc?

Gość ewelinka233
Ja też :) chodziaż ja powiem wam będe miała smutne święta tydzień temu zostawił mnie facet po 3 letnim związku ;( i czuje sie do d**y olał mnie jak psa..

Gość ewelinka233
Będe ogólnie mam takie założenie 50 przysiadów 100 nożyć 100 brzuszków 30 osómeczek :) codziennie wieczorem około pół godziny ćwiczeń. I rozpiska dnia rano : śniadanko 2 kromeczki razowego chłeba z dużą ilościa warzyw szynka serek ogorek pomidor papryka itp obiad zupka chuda lub łyżka ziemniaków i dużo warzyw kolacji brak lub jabłka 2 najpozniej do 18 i picie dużej ilości wody .plus ćwiczenia.

Gość agulinka7
chetnie bym sie zważyła tylko taki problemik ze nie mam wagi:(waze mysle 70 kg,mam 170 wzrostu,mialam gdzies centymetr jak znajde napisze wymiary,mam 26 lat jestem z malopolski

Gość piekna_piekna
ewelinka smutno mi ze tak cierpisz:( ja tez cierpialam jak chlopak mnie zdradzil:(:( to byl dla mnie cios, ale bylo minelo teraz od roku i 4 mcy mam nowego chlopaka, przy nim czuje sie wyjatkowa i wspaniale i kocha mnie ponad zycie... Na taka milosc czekalam zyc ze soba na dobre i na zle... Kochana ty masz o wiele gorzej bo bylas z nim 3lata a ja za to krocej. Bedziesz piekna i wtedy pozaluje ze cie tak potraktowal

Gość ewelinka233
Ok witamy :) ja widze najcięższa z was wszystkich hehe ale damy rade laseczki :) smutno mi powiem wam.. czuje sie strasznie samotna eh:(

Gość ewelinka233
piękna dziękuje za słowa wsparcia :) to świeża sprawa jest ale nie poddaje sie musze żyć. Ciesze sie że was poznałam :) będziemy sie nawzajem motywować kochane :P i jeszcze ch**ek zobaczy co stracił :) kochałam go bardzo ale cóż moge zrobić potraktował mnie podle i musze ta miłość w sobie zabić :)

Gość ewelinka233
Fajnie że masz nowego chłopaka i że cie kocha to najważniejsze ja mam nadzieje że też kogoś poznam i mnie nie potraktuje jak tamten śmieć :)

Gość piekna_piekna
czas wszystko zmieni zobaczysz, pamietaj jak ci bedzie smutno masz mnie i mozesz sie komus wygadac:):) jestesmy tutaj zeby sie wspierac

Gość agulinka7
moje wymiary biust-93 talia-77 biodra-100 udo w najgr miejscu-63 łydka-38 musze kupic wage

Gość agulinka7
od pazdziernika nie pracuje i ze stresu jem,jak tego nie zachamuje nie bede miec w czym wyjsc z domu:( Ja tez jestem po przejsciach z facetem ale nie mam ochoty o tym pisac