Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia222

Odchudzanie od jutra zapraszam wszystkie Panie wspieramy sie i zapisjemy wyniki

Polecane posty

Gość gość
Ewelka głowa do góry, ja też dużo przeszłam z chłopakami (miałam jednego, który ciągle mnie straszył, że się zabije przeze mnie :( to było najtrudniejsze pół roku w moim życiu) Ale wierzę, że każdy w końcu trafi na swoją drugą połówkę- ja ją znalazłam i jesteśmy już ponad 5 lat razem. Wiem, że jest Ci ciężko, ale będzie lepiej głowa do góry. ja pochodzę z lubelskiego ale aktualnie mieszkam w mazowieckim:)

Gość gość
Cześć dziewczyny, chętnie się dołączę, nie wiem ile waże, jutro albo pojutrze sprawdzę, trochę się obawiam,obżeram się codziennie od dwóch miesięcy. Brak mi motywacji do czegokolwiek, kiedyś byłam wysportowana, ważyłam 48 kg, ćwiczyłam kilka razy w tygodniu i super się czułam. Chciałabym wrócić do tego stanu, ale zajadam smutki i stresy,zamiast zmobilizowac się i wziąć za sport. Ewelinka233,wiem jak się czujesz, to będą moje pierwsze samotne święta, bez faceta. Powodzenia w odchudzaniu,mam nadzieję,że się nie poddacie, ja w siebie coraz mniej wierzę, bo ciąglę próbuję i za każdym razem porażka :(

Gość ewelinka233
Fajnie że jest nas więcej kochane :) Postaram sie myśleć pozytywnie dla was :) ten topik mnie bardzo motywuje i sie uśmiecham sama do siebie hehe :) a co do faceta to tam jakiegoś już poznałam niby chce ze mną być ale ja póki co nic nie czuje i jakoś sie nie śpiesze do facetów bo jeszcze do tamtego c***a mi nie przeszło ale mam nadzieje że z czasem przejdzie ;p Dziewczynki od jutra dietka -- ja zaczynam tak jak wam pisałam i nie myśle sie złamać. Pod koniec dnia niech każda napisze co zjadła i ile ćwiczyła jak któraś sie złamie to będziemy sie nawzajem nawracać hehe :) i takie tam :p mój cel na początek to schudnąć do 70 kg a potem 65 --> 60 i jak do 60 spadne to będe myśleć dalej :D ogólnie taki maxymalny to 50 ale zobacze jak przy 60 będe wyglądała ;p bo ogólnie tyle ważyłam zawsze o szczupła byłam ale zobaczymy dziewczynki :)

Gość ewelinka233
gość ty też dasz rade nie martw sie z nami będzie ci razniej :) jesteśmy tu po to żeby sie motywować razem jest nas już troszke więc w kupie siła :) a co do faceta jakoś sie staram o tym nie myśleć ale to świeże jest bardzo i sporo płacze i te pół kilograma to samo mi poszło bez wysiłku hehe :) ja akurat pracuje od 8 do 17 w biurze dlatego będe pisała dziewczynki wieczorami do was tak okolo 20 wzwyż i zdawała relacje co i jak ;p Prace mam siedzącą to jak wiadomo człowiek nie spali tam no ale będe ćwiczyła plus jeszcze dojście do autobusu hehe i damy rade :) chce być mega laska żeby temu c*****i kiedyś jak mnie zobaczy ślepia z gałek ocznych wyleciały hehe :)

Gość ewelinka233
Ziutka , piękna gościu i agutka dziekuje wam bardzo że mnie pocieszacie to wiele dla mnie znaczy sie móc wyżalić daje upust złym emocjom i jest mi lepiej wiedząc że są wokół mnie życzliwe dusze. Z tym ch**em mieliśmy jechać na wakacje do Toskani kasa była odłożona miały być zaręczyny ale mu sie odwidziało i olał mnie przez telefon mówiąc że już mu nie iskrzy i że ma problemy sam ze sobą i to nie moja wina i sie nie odzywa nie ma co zachowanie super.. No ale co poradzić ja pisać nie będe bo wiele razy ręke wyciągałam do niego i chciałam to ratować poprostu za dobra byłam no i mam odpłate :)

Gość gość
W taki razie zakładam konto i dołączam do Was :) Też niestety mam siedzącą pracę. Ja przez mojego nie płaczę, w sumie w ogóle nie płaczę, bo nie mam już na to siły. Chcę o siebie zadbać i wyjść wkońcu z dołka, niech chociaż mój wygląd przestanie mnie demotywowac, od kiedy utyłam nawet nie mam ochoty chodzić na zakupy, bo wracam wściekła. No, ale koniec narzekania, trzymajcie się ciepło dziewczyny.

Gość ewelinka233
Gość ile masz lat? i kiedy sie rozstaliście dawno?

Gość klementynka25
Dziewczyny dolaczam i ja! :) Co prawda juz wprowadzilam 2 tygodnie temu zmiany w swoim odzywianiu, ale z innymi kobietami bedzie mi latwiej :) Też mam na imie Ewelina i jestem z mazowieckiego:)

Gość ewelinka233
Fajnie że jest nas już spora grupka ciesze sie bardzo :) Jutro dziewczynki meldunek o 20 i piszemy co jadłyśmy i ile ćwiczyłyśmy pamiętajcie ;p Punkt 20 :) możecie wcześniej ale ja odpisze dopiero o tej :))

Gość klementynka25
Ja dodam ze caly czas jestem na hormonach (problemy z zajsciem w ciaze) wiec pewnie moja waga nie bedzie jakos drastycznie leciec, ale chociaz nie utyje co mialo miejsce w ostatnich miesiacach :) Zwaze sie jutro rano i ustawie sobie stopke z waga i wzrostem.

Gość ewelinka233
Dobrze cieszymy sie klementynka że z nami będziesz :)

Gość klementynka25
To teraz uciekam popijac czerwona herbatke i do jutra :)

Gość ewelinka233
Do jutra papa śpijcie dobrze :*

Gość ewelinka233
Hej jestem po śniadaniu zjadłam : pół bułki z serem szynka pomidorem papryka ogórkiem rzodkiewką i jajecznice z jednego jajka planuje jeszcze zupke ) chochelke z 1 kromką chleba około 15 i na dziś koniec z jedzieniem. Pije wode cały czas mineralną :) jak u was?

Gość piekna_piekna
witajcie:*:*:* jak poranek? Co jadlyscie na sniadanko? Ja dzis mam "chudy dziien". Musze wam sie pochwalic marzylam o tym zeby miesiac grudzien rozpoczac z waga ponizej 65kg........ A dzis wchodze na wage i mam: 64,8kg. Jestem przeszczesliwa, do 1 grudnia mam jeszcze 2 dni moze zalicze jeszcze wage do 64,5kg. Mam nadzieje ze nie uderzy mi sodowka do glowy i nie napadne na jedzenie. Moim maalym kolejnym celem: swieta przywiatac z waga ponizej 62kg:*:*:* dziewczyny a co u was??? Trzymajcie sie cieplutko:) BEDZIEMY NAJPIEKNIEJSZE:*:*:*

Gość piekna_piekna
ja zjadlam: jeden kromke z bialym serem, pozniej zjem jogurt jogobela, i na kolacje jogurt i to wszystko .... Wypilam jak narazie szkla kawy a jeszcze przedemna 2,5l zielonej herbaty.

Gość gość
co za durne podejscie do odchudzania....jogur jogurt jogurt i jojo murowane. teraz 5 kg mniej a potem 15 wiecej, a do tego spowolniony mega metabolizm.

Gość piekna_piekna
Gosc do twojej infrmacji nie jem co dzien po 500kcal tylko raz w tygodniu robie dzien chudy i uwazam ze jest to bardzo dobrze

Halo Kochane, Na śniadanie zjadłam mały jogurt naturalny+3 łyżki musli 2 śniadanie pół ogórka, 50 g kabanosa drobiowego i 2 małe kromki ciemnego pieczywka :) o 12.30 mam obiad i już się nie mogę doczekać :) Dzięki Wam mam siłę, żeby nie skusić się na coś słodkiego. zobaczymy wieczorem, bo wtedy mam ataki wilczego głodu... 3 mam kciuki za Was i za siebie

Gość klementynka25
Witam i ja :) Dzis moj dzien malo dietetyczny bo zjadlam garsc frytek, ale ja ogolnie malo jem tylko mam straszliwa tendencje do tycia :/ Zwazylam sie rano i niestety nie jest dobrze, waga pokazala 79.5 kg przy 175 cm wzrostu. Chcialabym chociaz tej koncowki sie pozbyc... Cwicze od wielu lat wiec ruch tutaj niewiele zmienia, musze chyba ulozyc sobie jakis jadlospis i mocno sie go trzymac...

Gość piekna_piekna
witajcie:):):) wlasnie jem jogurt i na dzis koniec z jedzonkiem. Wlasnie tak sobie mysle czy sciac wlosy czy jednak nie.. hmm musze sie zdecydowac a co u was???

Hej ja zjadłam kolację dwie kromeczki ciemnego chleba z wędliną i ogórkiem i na dzisiaj koniec :) ogólnie pięknie się dzisiaj trzymałam jadłospisu...chociaż najgorsze przede mną. Ja dzisiaj zaszalałam dostałam premie i wydałam wszystko na kosmetyki :) Lubię okres przedświąteczny bo są niezłe promocje. a jak Wam dzień minął?

Gość piekna_piekna
ziutka, gartuluje udanych zakupow:) bardzo fajnie ze udalo ci sie wytrzymac dzien wedlug twojego jadlospisu. ja tez zaliczam dzien do udanych:) wytrzymalam w moim chudym dniu. Pierwszy raz w zyciu udalo mi sie tak fajnie przeprowadzic "chudy dzien" nigdy mi sie to nie udawalo, zawsze cos mnie kusilo;) Cwiczonka zaliczone: 5xcardio mel b, 35 uniesien na kazda noge. 35 nozyc Jestem ciekawa jak innym dziewczyna minal dzien i jak sobie poradzily. Dziewczyny:*:*:*

Gość ewelinka233
Witam moje kochane:* dopiero wróciłam do domku ;p zapisałam sie na siłownie jeszcze hehe :) Kochane o to co dziś zjadłam śniadanie bułka z serem sałatą ogórkiem pomidorem rzodkiewką cebulka 2 śniadanie baton fit truskawkowy obiad kapusta podgrzana z tostem kolacji brak i nie będe już jadła chodziaż troszke głodna jestem ale dam rade :D :)

piękna cieszę się, że wytrzymałaś w swoich założeniach :) a jak teraz będziesz się odżywiać??? Masz jakiś konkretny plan? ja mam problem z ćwiczeniami, z aktywności fizycznej lubię tylko jazdę na rowerze, ale jak jest ciepło:)

Gość ewelinka233
Płyny w ciągu dnia woda z cytryną herbata bez cukru i wypilam sok kubuś pomarańczowy. Ilość kcal 1190 :p podliczyłam :) nie jest zle :)) chodziaż burczy mi w brzuchu ale wiem że to najgorsze co moge zrobić jak zjeść coś na wieczór teraz ;p

Gość ewelinka233
Wiesz co tak ćwicze godzinke na siłowni i jak wracam do domku to też robie 30 przysiadów , 20 brzuszków nożyce i ósemeczki to jakies 20 min dodatkowo ;p ale ogolnie to też nie lubie ćwiczyć bardziej chce posiłki sobie wyćwiczyć teraz zima to czlowiekowi sie nie chce ale latem to wiadomo ruchu dużo czlowiek ma ;p no ale coś tam ćwicze i za chwilke około 23 przed snem tez poćwicze chodziaż mam problemy z sercem i nie moge sie tez przemęczać za wiele;p jak za dużo ćwicze to mnie boli dlatego z tym ostrożnie ;)