Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia222

Odchudzanie od jutra zapraszam wszystkie Panie wspieramy sie i zapisjemy wyniki

Polecane posty

Gość ewelinka233
Damy rade ja w sumie najwięcej ćwicze na weekendzie więc jutro napewno więcej ćwiczyć będe ^^ chodziaż zimy nie lubie pod tym wzlędem bo jestem bardzo leniwa i bym tylko spała :D no ale trzeba sie ogarnąć i skoro wszystkie tutaj sie wspieramy to nie przestane i wytrwam z wami :P hehe ^^ a jak tak ładnie wszystkei schudniemy to zrobimy sobie jakiś wieczor babski :D co wy na to ?:P spikniemy sie w jakimś mieście i zaszalejemy hehe:P

Siłownię to ja omijam z daleka :) ja na razie będę jadła tylko dietetyczne posiłki, i 2 razy w tygodniu będę chodzić na basen.

jestem jak najbardziej za :) tylko kiedy my schudniemy do wymarzonej wagi. Założyłam sobie cel- do sylwestra chce mieć 6 z przodu zobaczymy czy się uda :)

Gość piekna_piekna
w sumie ja jem wszystko po trochu byle sie nie przejesc i nie wypychac brzusia tylko raz w tygodniu robie chudy dzien. Swietny pomysl z tym spotkaniem. Napewno uda nam sie schudnac i bedziemy najpiekniejsze, zobaczycie:*:*:*:*... ja tez omijam silownie wole cwiczyc w domu:) jak bedziemy sie wspierac i chociaz sie nie raz podlamiemy to zawsze sie wspieramy i ruszymy dalej za piekna sylwetkaa:*:*:*

Halo Kochane, ja już wstałam, ale się pogoda mi za oknem nieładna zrobiła :( jem śniadanko i biorę się za porządki. Po południu chyba siądę do pisania pracy mgr. A Wy jakie plany macie na dzisiaj :)

Gość piekna_piekna
witajcie ja mam dzis dobry humor:) bo na wadze 64,3kg. Jeszcze troche i osiagne swoj cel... juz widze ze robi mi sie powoli plaski brzusio .. Jestem ciekawa co bedzie po 3 tyg cwiczen:):) U mnie dzis sprzatanko na calego, u mnie tez pogada nie ciekawa zimno i mokro i deszcz ze sniegiem padal.... :) trzymajcie sie cieplutko i milego dnia:):)

Hej dziewuszyska:-)♥ Ja tez od dzis zaczynam bo juz w spodniach ekspres sie nie chce dopinac chcialabym do sylwestra schudnac 4 kg nie wiecej.Mam nadzieje, ze sie uda tylko zebyscie nie rezygnowaly po tygodniu bo gdzie sie przytule do topiku to zaraz pada wraz z motywacja 16 grudnia zobacze sie z moim malzonkiem i chcialBym zeby zauwazyl zmiane w wygladzie zaczelam od makijazu permanentnego brwi ale chcialabym zeby tez cialko spadlo do 16 chociaz 2 kg;-) a wiec dołączam do was jesli moge KAROLINA 174 CM 62KG

Witaj Karolajna :) nasz topik nie upadnie, bo tu same zmotywowane dziewuszki są :)

To super jupiii juz po sniadanku jestem dwie kromki chleba razowego z serkiem wiejskim i pomidorkiem i pol jabłuszka czeka mnie dzis wizyta u dentysty jem bardzo duzo slodyczy zobaczymy jaki wypadnie przeglad ząbków mam nadzieje ze to bedzke dodatkowa motywacja do zrezygnowania z nałogu:-D

Gość piekna_piekna
witaj karolajna, nie odpuscimy sobie i bedziemy piekne prawda dziewczyny?? super ze do nas dolaczylas. napewno uda ci sie zgubic te 4 kilo:)

4 kilo to naprawdę mało :) ja mam przed sobą jeszcze 8 :) ale wszystkie razem damy radę :) idę chyba spać, mieszkania jeszcze nie posprzątałam, szukam teraz jakiś fajnych przepisów na łopatkę. Muszę zrobić coś dobrego na obiad mojemu chłopakowi :) Dla mnie dzisiaj będzie kurczak z warzywami i ryżem.

Gość gość
Oponka? ;) moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net

Halo Dziewczyny tak balujecie ostro w ostatki ?:) tylko ja stara dupa siedzę w domu:)

Gość piekna_piekna
Ziutka nie jestes sama, ja tez siedze w domu i ogladam tv.. Wlasnie odpoczywam po cwiczeniach: 10xcardio mel b, 40 uniesien na kazda noge, 40 nozyc.. JUz mialm chwile zwiatpienia zeby dzis nie cwiczyc ale przypomnialam sobie o moim celu i jednak cwiczylam.

Ja tez kisne w domu bo mam male coreczki jedna karmie piersią wiec nie mogę z domu wyjsc na dluzej. Moje dzisiejsze menu rano dwie kromki chlebka z bialym serkiem i pomidorem pozniej serek wiejski i papryka trzy ciasteczka maslane i dwa jabłka i nic wiecej bo po wizycie u dentysty stracilam apetyt jakies smierdzace lekarstwo mi wlozyla tlenek chyba błędy

Gość gość
ja osobiście polecam coś takiego :)) www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net/

Gość gość
ja osobiście polecam coś takiego :)) www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net/

Hej, ja już po śniadanku :) jogurt z musi, mój stały zestaw :) zaraz zabieram się za sprzątniecie mieszkania a później siadam do pisania pracy.

Hej ja tez po sniadanku dwie kromki chleba ciemnego z serkiem bialym i pomidorek i kawalek ciasta drozdzowego a na obiadek piers z kurczaka z surowka z kapusty kiszonej a na kolacje nie wiem nie mam pomyslu

Gość piekna_piekna
witajcie niedzielnie:) dzis rozpoczelam miesiac grudzien z waga 64,3kg( spelnilam moj maly cel grudzien-ponizej 65kg). Postanowilam ze do godziny cwiczen doloze jeszcze jedna czyli wychodzi dwie godziny co dzien.. zobaczymy jak dam rade:) a co u was dziewczyny? Chyba nie odpuscilyscie sobie co? :) Ziutka jak idzie pisanie pracy?

Piękna gratuluje :) aktualnie nadrabiam zaległości w ugotowanych :) nie mam natchnienia do pisania :) jakoś mi dzisiaj smutno, mój Konrad pracuje teraz od rana do wieczora, a niedziele zawsze spędzaliśmy razem. Karolajna jak sobie radzisz z dwójką małych dzieci i jeszcze z diętą??? podziwiam Cię za to :)

Gość piekna_piekna
dziekuje wam dziewczyny:) co tam u was? ja dzis nie cwicze jutro to nad robie. Jutro napewno bede miala wiecej na wadze, no coz ale sobie poradze. Co tam u was?

Ja wróciłam z Kościoła i teraz już się leniuchuje.Gotuje tylko obiad na jutro do pracy. Ciekawe gdzie się nam podziała Ewelina?:)

Ziutka przy maluchach jest tyle pracy, ze nie zawsze jest czas n jedzenie ale staram sie systematycznie jesc bo jak gloduje w ciagu dnia to wieczorem rzucam sie na lodówkę. Trzymam sie grzecznie dzis tez nir tknelam nic skodkiego takze drugi dzien zaliczony bez wpadek:-D

Cześć dziewczyny! :) Mogę dołączyć? Tydzień temu ważyłam jakieś 63 kg przy wzroście 165 cm. Moim celem jest 55 kg. :) Już od tygodnia jestem na diecie, tylko w weekend nie chciało mi się ćwiczyć... Ale jutro znów zaczynam pełną parą. PS. Mnie też jakieś 3 miesiące z hakiem temu rzucił chłopak po 4 latach bycia razem i rozstań i powrotów - już na dobre - również jak psa... DLatego to też jest dodatkowa moja motywacja, żeby w końcu poczuć się piękną. :) Pozdrawiam

Zmotywowanastudenka witamy witamy i zapraszamy :) dobrze, że się adwent zaczął, bo zawsze w tym okresie rezygnuje z czegoś co najbardziej lubię i oczywiście idą w odstawkę słodycze. Ciężko będzie, ale dam radę.

Gość gość
Dzień dobry :) Ziutka19, ja też rezygnuję ze słodyczy na ten czas, a później spróbuję ograniczyć słodycze do jednego razu na tydzień. :) Ja już po źniadanku - 2 wafle ryżowe, 4 plasterki szynki, 4 plasterki pomidora, mandarynka. Na obiad zamierzam uśmażyć pierś z kurczaka (o ile kupię papier do smażenia bez tłuszczu) z warzywkami na patelnię. :) Na kolację pewnie zjem jogurcik i jakiś owoc.... :) Pozdrawiam! :)

Gość zmotywwanastudentka
Wyżej byłam ja :)

Gość piekna_piekna
witajcie:) witam tez nowo kolezanke super ze dolaczylas wspolnie damy rade:):*:*:* powodzenia i trzymam kciuki za ciebie:* :) po wczorajszym jedzonku 65kg na wadze... uff myslalam ze wiecej ale dzi dobrze zaczelam dzien: 3 ciastka( pisalo w gazecie ze 70kcal=jedno ciastko) plus 3 lyzeczki jogurtu jogobel a i kawa... Dzis na obiad robie golabki z kapusta w srodku.. mam nadzieje ze nie polkne ich duzo bo to moje ulubione danie. :) Ciekawe gdzie sie podzialy dziewczyny. Ewelinka i inne dziewczyny gdzie estescie? Piszcie jak znajdziecie czas. Chyba sobie nie odpuscilyscie cio????:* :) Ziutka i zmotywwanastudentka i karolajna trzymam za was mocno kciuki:*:*:* trzymajcie sie i milego dnia :* buziaczki