Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia222

Odchudzanie od jutra zapraszam wszystkie Panie wspieramy sie i zapisjemy wyniki

Polecane posty

BILANS DNIA (dziś niesystematycznie): 10.00 jogurt wiśniowy 12.00 ziemniaczek z mięsem i sosem (domowy obiad, ale zjadłam niedużo) 14.00 3 kostki mlecznej czekolady 20.00 jabłko Zaraz będę ćwiczyć, bo dziś cały dzień w rozjazdach... Mama zrobiła ciasto z kremem ze śmietany, karmelem i orzechami właśnie... Jak tu się oprzeć? :( Kupiłam sobie brązowy ryż, papier do pieczenia, zieloną herbatkę i płatki owsiane, także w przyszłym tygodniu pełną parą. (:

Halo Dziewczyny padam po weekendzie spędzonym w szkole :( Od jutra zaczynam ostro dietować...3mam kciuki za mnie :)

Cześć dziewczyny! :) Bilansik dnia: I śniadanie, 10.30: kiwi + banan + jogurt II śniadanie, 12.30: pół kiełbasy, plasterki kiełbasy z dziczyzny Obiad, 14.30: nugetsy (sporo...) smażone na oleju w panierce (niestety) + pomidor Potem jeszcze zjadłam kostkę czekolady i 3 nugetsy Średnio dietetycznie i dziś nie ćwiczę. Rano na wadze było 61! Po dwóch tygodniach dwa kilo mniej. :) A niedziela niech będzie takim dniem, że odpoczynek od ćwiczeń i jakieś przyjemności... Teraz mam nadzieję, że się nie poddam i w Sylwester będzie 5 z przodu... :)

Gość piekna_piekna
piekna_piekna witajcie dzis na wadze 66,6kg po weekendowym obzarstwie cwiczenia zaliczone: ---84 min mel b cardio(7x12min) ---500 skokow na skakance --- 10min mel b abs Odpowiedz na ten temat »

Gość piekna_piekna
witajcie dzis na wadze 66,6kg po weekendowym obzarstwie cwiczenia zaliczone: ---84 min mel b cardio(7x12min) ---500 skokow na skakance --- 10min mel b abs

Witajcie! Ech, taka tu pustka poza Ziutką i piękną :( Ja się zacznę udzielać też na innym forum chyba :) Dziś ani systematycznie, ani do końca dietetycznie. BILANSIK DNIA: ŚNIADANIE po 7.00: jajecznica z 2 jajek, płatki "kulki" z mlekiem w małej miseczce OBIAD około 15.30: warzywa na patelnie + smażony na papierze kurczak z przyprawami PODWIECZOREK okoł 16-17: snickers i garść orzeszków ziemnych I za karę za tego snickersa nie jadłam kolacji. :( A jeśli chodzi o ĆWICZENIA: 1 dzień tydzień 2 A6W pośladki z Mel B wewnętrzna strona ud cz. 1 ramiona z Mel B :)

Dziewczyny ja też się wczoraj złamałam i zjadłam bułkę z serem, potem baton musli a miałam nie jeść słodyczy :( zawsze jak się stresuje to ciągnie mnie do nich a teraz mam ciężki okres :(

Gość piekna_piekna
oj tak te pokusy:(:( i jak sie im nie dac hmmm;)

Gość piekna_piekna
zmotywowanastudentka ja mialam tak samo w miniona niedziele, jadlam co popadlo na szczescie obudzilam sie i zobaczylam jak bardzo mam slaba wole:( nie dalam rady wtedy powstrzymac sie przed slodyczami i jedzeniem... Na szczescie to juz bylo i wrocilam na dobre tory:):) dasz rade dzis napewno bylo duzo lepiej:) :) u mnie waga dzis 65,6kg

Cześć dziewczyny :( 3 dni załamania i nie stosowania się diety... :( Ale obiecuję sobie, że to się więcej nie powtórzy! Byle tylko na liczniku w sobotę nie było więcej niż tydzień temu... Zastrzyk endorfin i wiem, że dam radę! Pomimo, iż nie zawsze jestem silna! Próbowałyście ćwiczyć z fitness blender? Z***b i ste! 37 minut fat burning cardio workout z FB 10 minut Bye Bye Muffin Top z FB 8 minut hip hop abs workout z FB

Gość monika17972
Super dziewczyny, ja też zaczynam. Od paru tygodni już staram się jeść zdrowo ale przychodzą niestety takie dni, w których pochłaniam mnóstwo słodyczy. Nie umiem nad tym panować czasami ale 2 dni temu wyprowadziłam się od rodziców z synkiem i jakoś teraz łącząc studia, wychowanie i zajmowanie się mieszkaniem myślę, że dużo mi pomaga bo .. po prostu nie mam czasu żeby ciągle jeść :) Teraz będę się bardziej starać, za niedługo sylwester a z partnerem będziemy na sylwestra tutaj : www.sylwestrowy.pl/lodz/2453, co o tym myślicie i gdzie wybieracie się na sylwestra ?