Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesteśćie przygotowani na nadejśćie Oraknu XAWIER

Polecane posty

Gość gość
Pan Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem: - Studenci medyka się uczą, studenci uniwereka piją, studenc***olibudy piją. Następną kontrolę zrobił w listopadzie: - Studenci medyka ryją, studenci uniwereka zaczynają się uczyć, studenc***olibudy piją. Styczeń: - Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwereka ryją, studenc***olibudy piją. Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi: Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenc***olibudy się modlą. A Bóg na to: - i ci właśnie zdadzą!

Gość gość
Umęczony klient żali się psychologowi: - Od miesięcy prześladuje mnie koszmar. Śni mi się, że ktoś ciągle za mną chodzi. - Kim pan jest z zawodu? - Przewodnikiem.

Gość gość
- Baco, co trzeba zrobić, żaby mieć 3 promile we krwi? - No chyba ze trzy dni nie pić...

Gość gość
Przychodzi młody mężczyzna do szpitala i mówi do lekarza: - Proszę mnie wykastrować! - A czy dobrze pan to sobie przemyślał? To zabieg mający poważne konsekwencje i nieodwracalny! - Tak, panie doktorze, wiem! Proszę kastrować! Po zabiegu lekarz pyta pacjenta: - Co wpłynęło na podjęcie przez pana tak nietypowej decyzji? - A bo doktorze ożeniłem się niedawno. Żona jest Żydówką. No to musiałem. - Zaraz, to może pan chciał się obrzezać? - No tak. A jak ja mówiłem?

Gość gość
Pacjentka do lekarza: - Doprawdy, nie wiem jak się panu odwdzięczyć. - Bez przesady. Dobrze pani wie.

Gość gość
Spotyka się dwóch kolegów: -Dlaczego jesteś taki markotny? -Moja córka stawała wczoraj przed kolegium. -Za co? -Za nieodpowiedni sposób noszenia kostiumu kąpielowego na basenie. -A jak ona go nosiła? -Na ręku.

Gość gość
D O B R A N O C !

Gość gość
dobranoc i dziekuje,Wdzieczna czytelniczka ( wczorajsza i dzisiejsza) kawałow.

Gość gość
hhaaa, ale się uśmiałam. Też cos dorzucę w kilku kawałkach bo mi się zle wysyła. Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze, mój rozrusznik serca ma chyba defekt! - Po czym pan tak sądzi? - Jak kaszlnę to mi się brama od garażu otwiera.

Gość gość
Gdzieś na mieście ONA(zdenerwowana) Czemu biega pan za mną cały czas? ON: A wie pani, teraz , gdy się pani odwróciła to sam się sobie dziwię..

Gość gość
Pyta się turysta bacy: - Macie baco w waszej okolicy jakąś atrakcje dla turystów? - Mieliśmy, ale niedawno wyszła za mąż.

Gość gość
Baco, ile jest kilometrów do Zakopanego? - pyta turystka górala jadącego furmanką. - Pięć. - Mogę się z wami zabrać? - Ano możecie... Po dwóch godzinach jazdy turystka pyta: - Baco, a teraz ile kilometrów do Zakopanego? - Piętnaście - Jak to? Dwie godziny temu mówiliście, że pieć! - Ale jo nie mówiłem, że jadę do Zakopanego

Gość gość
Hrabia gra na fortepianie. Podchodzi służący: - Ależ pan ślicznie gra! - A tak sobie zapier***- pada odpowiedź - Ależ pan brzydko mówi! - Ale za to ślicznie gram!!!

Gość gość
Hrabia został ambasadorem Polski w Londynie. Dwa lata później baronowa pyta go: - Czy dużo trudności sprawia panu hrabiemu język angielski? - Mnie - nie. Anglikom - tak.

Gość gość
Akademia Medyczna w Lublinie. Egzamin z neurologii zdaje student Leszek (niewysoki, grubawy, rudy, cecha charakterystyczna: brak lewego ucha). - Jeśli rozpozna pan trzy mózgi, bedzie piątka - zapowiada profesor. - Czyj to mózg? - Inżyniera, specjalizacja budowa autostrad. - Po czym pan wnosi? - Dużo bruzd, ale wszystkie chaotycznie rozłożone. - OK. A ten? - Bankowiec, specjalizacja udzielanie kredytów. - Skad ta konstatacja? - Dużo bruzd, ale wszystkie poskręcane w lewo. - Dobrze, a ten mózg czyj jest? - Żołnierz, podoficer w jednostkach zapasowych. - Brawo, dlaczego? - Prawie płaski mózg, jedna bruzda, na dodatek połączona. - Zdał pan, panie Leszku. Stawiam czwórke. - A czemu nie piatkę?! - Bo się pan pomylił przy mózgu oficera. To nie bruzda, tylko ślad po czapce

Gość gość
Student wraca z wakacji i mówi do kolegi: - Szkoda, że nie widziałeś - jechałem na słoniu, a koło mnie dwa lwy... - I co było dalej? Co było dalej? - Musiałem zejść z karuzeli...

Gość gość
Trzech studentów opowiada sobie o wrażeniach z Sylwestra. - Ja chłopaki byłem na Majorce - mówi pierwszy - jaki wypas!!! Plaża, drinki, dziewczyny w bikini... - A ja byłem w Alpach - mówi drugi - śnieg po pas, narty, a jakie panienki...mmmm - No stary a ty gdzie byłeś?- pyta milczącego dotąd trzeciego żaka - Chłopaki ja byłem w tym samym pokoju, co wy ale ja nie paliłem tego świństwa...

Gość gość
Mówi student do studenta: - Pożycz mi sto złotych. - Życzę ci sto złotych.

Gość gość
Rozmowa dwóch kumpli: - Słyszałeś, że Stefana wczoraj dresiarze 2 razy pobili? - Nie, a dlaczego? - Pierwszy raz dostał bo nie chciał oddać komórki. Ale w końcu oddał. - A drugi raz? - To był Sagem.

Gość gość
Na parkingu stoi beemka. W pewnym momencie podbiega do niej kolo w dresie, wywala szybę, ładuje się do środka, rwie kable, odpala "na krótko" i z piskiem odjeżdża ! Tak jedzie ale rozgląda się po wnętrzu auta, wali się w łysy łeb i mówi: - O żesz k**wa, to mój

Gość gość
Baco, co robicie, jak macie wolny czas? - Siedzem i dumiem... - A jak nie macie czasu? - To ino siedzem...

Gość gość
Jakie zdolności są najbardziej cenione u mężczyzn? - Zdolnośc**płatnicze

Gość gość
telefon dzwoni: -Halo, czy jest pan Piór? -Szczypór! -Dobrze, t o ja poczekam...

Gość gość
u mnie jakby Xawery przycichł

Gość gość
Taaa za to u mnie wieje mało okien nie wyrwie...ps. Lublin

Gość gość
po teraz przeniósł się i będzie wiał bardziej na wschodzie kraju to końcówka jego szaleństw

Gość gość
u mnie juz slonce przebija sie przez chmury i lekko wieje zachód polski :P

Gość dzieńdobry
Wszyscy umrzemy

Gość gość
Chodnikiem biegnie przerażona kobieta, a za nią groźnie sapiąc wielki mężczyzna. W końcu ona nie ma już sił. Staje, odwraca się do niego i krzyczy: - Poddaje się, niech mnie pan g****** tylko nie zabija! - A gwałć się pani sama, ja się śpieszę na pociąg!

Gość gość
Ej ty z 10:15 doła masz? Weź się napij albo przewietrz tyłek i sil na wypociny