Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAWID38

WDOWY WDOWCY JAK SOBIE RADZICIE

Polecane posty

Gość dv8
też uwielbiamy:) nigdy nie byłam w Bieszczadach, ale kojarzę je z czymś bardzo pięknym, tajemniczym i z wilkami oraz zarośnietymi drwalami :P

Gość lilka4311
kiedy dziewczynki byly male jezdzilysmy do jury krakowsko-czestochowskiej.w zawierciu mamy rodzine.teraz corcia jezdzi tam z chlopakiem.no i jak mialam kryzysa zabieralam corki i do szklarskiej poreby

Gość dv8
chętnie wrócę jutro do tematu podróży, ale dzisiaj już odpływam. Właściwie jedno oko mam już zamknięte, miłych snów wszystkim życzę 🖐️😘

Gość jaaa32
wow mi też Bieszczady kojarzą się z czymś przepięknym, tajemniczym... aż wstyd przyznać, bo byłam na końcu świata,ale w Bieszczadach jeszcze nie byłam. Dawid, no nie wiem czy sie spotkamy na szlaku zwłaszcza, ze 'Twoje' góry są dużo dalej od 'moich' hahaa ,ale kto wie, moze kiedyś wpadniemy wszyscy do lilki na rybę z grila i zorganizujemy sobie jakiś wspólny wypad. Dawid, Ty nam zrobisz warkocze dobierane i naleśniki, a ja przygotuję kije na ognisko, moge je ładnie wyrzeźbić haha córka dv8 i Ania będą tańczyć i spiewać, a reszta... jakies propozycje/ ale się rozmarzyłam... byłoby fajnie...

Gość lilka43111
mieszkam blizej moza a i warkocza mi nie zrobi bo mam krociutka fryzurke.ale zrobilabym wam dobre pierogi i prawdziwe pielmienie w rosole.zrobilabym wam tez niezly wycisk bo od 8 lat moim hobby sa masaze.

Gość lilka43111
ups.uciekla mi literka r

Gość jaaa32
masaże/// Lilka, kocham masaże, uwielbiam wręcz. W czasie wyjazdu z luboscią poddawałam się khmerskim masazom, coś wspaniałego... to ja koniecznie na ten masaż sie zapisuję ;-] A pierogi zawsze... ooo zrobiłam się głodna. I nie martw się warkoczami, Dawid już jest takim specjalistą, ze i z Twoich włosów uplecie warkocze, nie bój się.

Gość lilka43111
dobranoc mloda kobietka.jest w tobie tyle energii ze obawiam sie co za banany spozywalas?

Gość jaaa32
ooo dziękuję kochana, energie mam jak zwykle nie w porę, żebym ja tyle energii miała o 6 rano... a teraz trzeba isć spać ;-] Dobranoc wszystkim. pa

Gość jaaa32
Witam towarzystwo, ale się rozpisaliście...

Gość lilka4311
dobry wieczor.aczkolwiek pogoda niesympatyczna,tesknie za zima.co tam u was?chyba wszyscy poukladali sobie zycie osobiste.no i dobra,tez sie ciesze.

Gość dv8
właśnie niedawno wróciłyśmy z córką z Poznania, byłyśmy zobaczyć sztuczne ognie (finał orkiestry) i zastała nas śnieżyca. Nawet miało to swój urok, aczkolwiek nadal mam zamarzniete nogi. Dlatego zaraz wskakuję do wanny... Przydałaby się gorąca czekolada, ale nie mam..ehh:)

Gość lilka4311
zagladalam tu codziennie,ale nikt nie pisze,wiec pomyslalam sobie ze temat sie wyczerpal.

Gość jaaa32
jak to się wyczerpał... przecież nadal żyjemy, a nikt nie przebiegunował swojego życia w 3 dni. ja tez tu zaglądam, ale niestety nie było nowych wpisów, nawet Dawid nas opuścił... chyba się wystraszył tego, ze musiałby robić nam warkocze... ;-] Może Dawid poszedł dziś z Anią na rynek, zeby zobaczyła światełko do nieba, bo w Sylwestra nie miała okazji, a było pięknie... widziałam w tv

Gość lilka4311
co u was nowego?

Gość jaaa32
u mnie zupełnie nic, tylko praca, praca, praca, praca, praca a u Ciebie/

Gość gość
wróćcie wreszcie do żywych

Gość lilka4311
ja jade w tygodniu dac zaliczke na wycieczke.postanowilam,moje zycie osobiste do bani,bede podrozowac.jade z kolezanka.do mojej wymarzonej chorwacji.a pozatym praca praca praca

Gość jaaa32
WSPANIALE Lilka super decyzja gratuluję zmykam spać, bo jutro od rana kontrola w pracy grrrr

Gość lilka4311
dzieki,wlasnie staram sie wrocic do zywych.

Gość lilka4311
zyje tu ktos jeszcze ?

Gość dv8
ostatnio padam wieczorem i nawet nie mam siły zrobić wpisu. U nas śnieg, mam nadzieję że się utrzyma i po pracy pójdziemy z córką na górkę pozjeżdzać na sankach. Ale pewnie to tylko moje pobożne życzenie:( Pozdrawiam i wracam do pracy:)

Gość gość
a Wy ciagle o tych umarlakach?

Gość lilka43111
czesc.mam teraz niezly wycisk w pracy.ale wczoraj wyrwalismy sie z dziewczynami na kregle i drinka i bylo sympatycznie.co tam u was?

Gość jaaa32
Witajcie ;-] u mnie po staremu, mam mnóstwo pracy i w obu pracach jednocześnie kontrole, wiec mam mega masakrę. W sobotę planuję zrobienie normalnego obiadu, może dla was to śmieszne, ale dla mnie to wielki wyczyn, nie pamiętam, kiedy jadłam coś ciepłego, a już normalny obiad to hmmm chociaż nie, w święta jadłam coś ciepłego, czyli całkiem niedawno. Po obiedzie hobby i leniuchowanie w piżamie cały boży dzień.

Gość lilka4311
ja w piatek robie sernik rose.w sobote bedzie rocznica jak moj misiek nie zyje.,jak ten czas leci a ja wciaz zyje...i znowu sama

Gość jaaa32
rozumiem Cię lilka, to są trudne chwile. ja mam rocznicę w październiku a już cały wrzesień chodzę przybita, nie wiem dlaczgeo tak sie ze mna dzieje i to co roku, nawet ludzie z pracy zauważyli, ze zawsze jestem uśmiechnięta i radosna, a we wrzesniu i październiku każdy pyta czy u mnei wszystko ok. mam szczęście do dobrych ludzi wokól mnie, również do was ;-] Liluś trzymaj się Pozdrawiam idę spać bo ledwo widzę na oczy...

Gość lilka4311
dobranoc.jak ci na imie bo tak dziwnie sie pisze?

Gość lilka4311
trafilam na piosenke,,po drugiej stronie chmur,,Braci.slucham ja bez opamientania.piekna prawdziwa .czlowiek wiecznie za czyms teskni.nie da sie zyc bez milosci.

Gość gość
lilka przenioslas sie na inne forum - szkoda.