Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAWID38

WDOWY WDOWCY JAK SOBIE RADZICIE

Polecane posty

Gość gość z warmii
Witajcie. Ja tylko na chwilę, zaraz wychodzę (chyba po raz pierwszy od 10 lat). Życzę Wam, aby 2014 rok był dobry. Tyle, bo to bardzo dużo. Odezwę się jutro, ale myślami na pewno będę tu zaglądać.

Gość jaaa32
coś czuję, ze muszę rozkręcić imprezkę haha zrobiłam sobie sushi, pastę ze słonecznika i orzechów i przegryzam warzywami... do tego koktajl ze szpinaku i banana, wszystko jest pyszne chociaz mamusiowy sernik tez kusi... ktoś ma ochotę/ la la lalala la la idę się trochę poruszać...

Gość jaaa32
lilka ja ja też mam świeczki i jest miło i nastrojowo. Cos mam kłopoty z netem, ciągle zrywa mi się połączenie... nie...tylko nie dzisiaj... gość z warmii udanej zabawy, baw się dobrze, uśmiechaj się i weź z tego Sylwestra wszytsko co się da, baw się dobrze i kolekcjonuj miłe wspomnienia.

Gość lilka43111
ale tan Stachurski jest malutki.

Gość lilka43111
ale tan Stachursky jest maly

Gość jaaa32
ee tam, przystojny jest, naprawdę miło się na niego patrzy, widać, ze jest sympatyczny. ale głos ma piekny, taki silny, fajny lalalala la la la

Gość lilka43111
masz racje i nigdy nie pcha sie do tabloidow.ide sobie dolozyc lodow.mam bardzo niezdrowa impre.ale ostatni dzien.w styczniu spacery i silownia.

Gość lilka43111
masz racje i nigdy nie pcha sie do tabloidow.ide sobie dolozyc lodow.mam bardzo niezdrowa impre.ale ostatni dzien.w styczniu spacery i silownia.

Gość jaaa32
la la lalalala la la la hehe ale potańczyłam sobie... jakie lody wcinasz/

Gość lilka43111
dziewczyno ja juz obalilam butelke martini.

Gość jaaa32
uuuu nie masz ochoty potańczyć/ Dawid z córeczką pewnie już wywija obertasy na rynku, ja też szaleję w 4 ścianach hahaha , a Ty/

Gość lilka43111
wszystkiego dobrego.niech ten rok bedzie szczesliwszy.

Gość jaaa32
Kochani, życzę Wam wszystkim pięknego, ciekawego, spokojnego, zdrowego oraz pełnego miłości i spokoju ducha 2014 roku. Oby każdy dzień Nowego Roku skutecznie łagodził ból i przywracał nam chęci do życia, do chcenia, do starania się, do kochania siebie i świata. Dobranoc Kochani.

Gość gość
Ja nie jestem wdową,ale czuje się niewiele gorzej,jestem rozwódka,z dwójka małych dzieci i też cierpie. Nie mogę pogodzić sie z tym ,że kiedys tak źle wybrałam,i że moje dzieci maja takiego ojca.

Gość lilka43111
do goscia.witam cie.nie znam ani ciebie ani twojego meza ale skoro tak sie stalo nie rozpominaj.zyj walcz z zyciem.ciezko ci bo masz malutkie dieci.ja walczylam ze swoim smokiem 18 lat.pozniej ucieklismy z corkami.nie mam tu rodziny nie mialam stalej pracy ,moje dzieci nie sa patologia ale nadal opiekuja sie i odwiedzaja swoich dziadkow.ojciec ...ich ojciec nawet nie wie o ich zyciu.w kazdym domie jest jakis krzyz.z moich obserwacij.ale nie ropominaj,szkoda zycia.podziwiam matki niepewnosprawnych dziec**przewaznie sa samotne.jeszcze sporo dobrego przed toba.nie poddawaj sie.pozdrawiam.

Gość lilka43111
warmia spi krakow spi.mam nadzieje ze mialy dobra zabawe.waszystkiego dobrego w roku zielonego konia.

Gość gość
:-)

Gość gość
podczytuję Was, ale też nie jestem wdową i nie wiem czy pasuję do towarzystwa. Bo my, osoby po rozwodach nie tęsknimy za ideałami, ale wręcz przeciwnie.

Gość lata mi to koło khymm
o rozwodach i rozwodnikach myślę dużo ...jak mnie mój nick miły.:classic_cool:

Gość gość
nie jestes wdowa, nie straciłas nikogo waznego to pytam po co wlazisz na taki topik, zaloz sobie swoj - 'jestem po rozwodzie i nie tesknie za idealem'

Gość gość
:(

Gość zagraj jeszcze cos
czujesz się lepsza jako wdowa? Myślę, że tu chodzi o coś więcej, o to że po pewnych przejściach trudno ułożyć sobie życie. Brak mozliwośc*****ochania kogoś innego...

Gość gość
tak, czuje sie lepsza bo jestem wdowa, zgadlas nie prowokuj juz kobieto i odejdz stad bo niepotrzebnei probujesz rozwalic dyskusje idz sobie na watek o rozwodkach i nigdy wiecej nie porownuj rozwodu do smierci czlowieka, ktorego sie kocha, bo obrazasz tutaj wszystkich, probujac zlekcewazyc ich uczucia, splycic i rzucic na jednej fali z nieudacznikami nie umiejacymi utrzymac zwiazku

Gość lilka4311
nie potrzeba tyle nienawisci.dajcie na luz.

Gość gość
czemu slowa sprzeciwu od razu odbieracie jako nienawisc. kazdy ma prawo sie nie zgadzac i nie oznacza to od razu ze jej nienawidze, po prostu wytykam jej malokulturalny sposob myslenia i splycania tak waznych spraw o jakich, na jej szczescie, nie ma zielonego pojecia.

Gość lilka4311
i jaki tego final.licytujac kto bardziej dostal po tylku wystraszylyscie innych gosci.

Gość gość
Jedna taka wdowa wlazła z kopytami w moje małżeństwo, ale nie udało się jej ....

Gość DAWID38
Witam wszystkich! Przepraszam że dopiero teraz tutaj zajrzałem, ale skończyły się już niestety dni wolne i mam o wiele mniej wolnego czasu... Odnośnie toczącej się dyskusji.....rozwodnik czy rozwódka to co prawda coś innego jak wdowiec/wdowa, nie zmienia to jednak faktu, że też musi sobie radzić sam w życiu...Myślę,że nie ma powodu wyrzucać z tąd kogokolwiek, jeśli chce dołączyć do dyskusji :-) Dajmy spokój z niepotrzebnymi utarczkami....;-) i tak wystarczy nam już naszych zmartwień! Jak Wam minął czas wolny...?:-)

Gość lilka4311
witam.moje dziecko starsze powraca na studia daleko od mamusi.mamusia jej dogadza bo strasznie chude to moje dziecko.dzisiaj domowa pizza i lazania na jutro.mam problem bo ona jest wegetarianka.mieso jemy po jej wyjezdie.a w poniedzilek znowu wolne

Gość dv8
a mnie dzisiaj smutno:( byłam dzisiaj w kościele szukać ukojenia...