Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tigg

Tigg walka z kilogramami

Polecane posty

II TYDZIEŃ: 7:00 – kefir 250 g + 4 śliwki suszone + 3 łyż. płatków owsianych na wodzie 11:00 – owoc ok 200 g (oprócz bananów i winogron) 15:00 – warzywa mrożone 200 g + pierś z kurczaka 150 g + 1 łyż. oliwy do polania 19:00 – serek chudy 125 g + jogurt naturalny 150 g

Gość 40dozrzucenia
ja na diete gacy się nie pisze, wole zdrowe odchudzanie:)

Ok, a powiesz czemu uważasz że jest nie zdrowe?

Gość 40dozrzucenia
karczek smażony na smalcu? nie brzmi to zachęcająco:) wole takie rzeczy jak piers z kuczaka udko, drób ogólnie, cielęcinę ale pieczoną ryby chyde pieczone czy na parze:)

Karczek smażony na smalcu jest tylko częścią tej diety, a dieta jest zbilansowana tak aby dostarczyć organizmowi wszystkich potrzebnych elementów, również tłuszczy no ale wiadomo, ile ludzi tyle opinii :) nie będę zmuszać nikogo :) ja dziś jeszcze ścisle się nie będe jej trzymać bo mam co innego na obiad, ale myślę że od poniedziałku rozpocznę ten 15tyg proces

Gość 40dozrzucenia
trzymam kciuki w takim razie:)

Tigg ja byłam na tej diecie Gacy tylko 2 dni i poległam nie dałam rady,żle się czułam po południami słabo mi jakoś było i zawroty głowy więc zrezygnowałam. A co do grzeszków to każdy ma jakieś ja tez Ale nie poddawajmy się idżmy dalej

Gość gość
@ Tigg, ale ja nie rozumiem, dlaczego chcesz jesc wieprzowinę smazona na smalcu? To jest ciężkostrawne. Pomijając, ze bardzo niezdrowe... Nie mam moze 50kg do zarzucenia, bo BMI 28-29, ale uwierz mi, wiem, co mowię... Spróbuj tez moze wykluczyć gluten, jesli tego nie zrobiłaś. I pływaj, porozciagasz sie nie obciążające stawów. Powodzenia :-) 177cm/90kg 32 lata, kobieta

Dlaczego chce jeść wieprzowinę smażoną na smalcu? Dlatego że dużo ludzi jadło i potraciło po 40, 60, 100kg? Właśnie dlatego. Dziewczyny, ja serio mam kupę kilogramów do zrzucenia, te założone 50 to początek. Bo chciałabym łącznie zrzuć 90-100kilo. Tak, tak, taką mam cieżką doopę.

Gość gość
Ok, czyli dieta optymalna pewnie

Tigg a może spróbuj diety amerykańskiej. Ja na niej byłam w zeszłym roku i schudłam -15kg w miesiąc. Teraz zamierzam od poniedziałku znowu na nią wrócić. Czułam się na niej dobrze troszkie modyfikowałam sobie dania i kg leciały no ale niestety przerwałam ale w tym plus jest,że nie przybyło mnie od tamtej pory.Zaraz Ci wrzucę menu dzienne

g. 10.00 - czarna kawa, pół serka topionego,pomidor g. 12.00 - jajko na twardo g. 14.00 - jabłko g. 16.00 - 200g gotowanego chudego mięsa, można dodać trochę warzyw g. 18.00 - 150g chudego białego sera g. 20.00 - lampka czerwonego wina Dieta trwa 5 dni i odchudza 5 kg po pieciu dniach robimy tzw.przerwe w ktorej jemy 1000kcal i zaczac od poczatku.

Gość 40dozrzucenia
Tigg to faktycznie masz dużo do zrzucenia, myslalam ze ja mam strasznie dużo, próbuj musi się udac:) tylko nie poddawaj się!

Gość gość
a wiesz Tigg że od drugiego dnia tej diety od Gacy trzeba regularnie ćwiczyć minimum 50 minut i jest to konieczny warunek !!!!! zwłaszcza przy tym karczku i smalcu - każdego dnia 50 minutowy trening

Gość 40dozrzucenia
gość ma racje, przy diecie Gacy trzeba sporo cwiczyc, tez mam zamiar dolozyc silownie, dziś na wadze 106,8 :)

Witam Co tu taka cisza??? Dziewczyny gdzie się podziewacie. Ja od dziś zaczynam moją dietę, na której byłam w zeszłym roku i mam nadzieje,że nie dam się pokusom i nie polegne. :)

Gość Agalaja
Hej dziewczyny. Chciałabym do Was dołączyć. Nie wiem dokładnie ile ważę,ale to z pewnością duuuuża waga. Mam zamiar jeść mniej - ok 1300 kcal i ćwiczyć. Ćwiczę już od 2 miesięcy na siłowni z tym, że do tej pory nie trzymałam diety i efekty marne ;) Dzisiaj zjadłam: Śniadanie : pomidor ciemny chleb kromka masło cienko szynka II Śniadanie: 2 pomarańcze 10 pomidorków koktajlowych Na obiad mam zupę pomidorową, a na podwieczorek/ kolację zapiekankę warzywną.

Hejka, miałam bardzo zajęty weekend, także nie było czasu na internetowanie no i poplynełam z dietą ale świadomie, potrzebowałyśmy z mama i siostrą które też dietują koniecznie zjesc coś kalorycznego i słodkiego w zwiazku z tym one wylądowały w KFC a ja z synem zjadłam pizze wieczorem wpadły do mnie w odwedziny i delektowałyśmy sie pysznym ciastem i kawą ah, jakie to bylo pysze od dziś miałam przejsc na tego gace z rospiski co wklejałam ale nie mogę, ma kryzys i potrzebuje kopa do tego wszystkiego mam wk*****ającą jedną sytuację rodzinną która powoduje u mnie wielkiego wk***a i chęć zdjedzenia czegoś słodkiego na pocieszenie.

Agalia witamy. Tigg dasz radę może spróbuj tej diety co ja ją stosuje. Co prawda jedzenie co 2 godzinki w małych ilościach ale ja np nie chodzę głodna.

Gość Agalaja
Tigg nie będę Cię umoralniać bo sama stosowałam setki diet , chudłam 20 kg przybierałam 30 kg i tak w kółko. Jednak każda moja dieta kończyła się jak kusiłam się na coś mega kalorycznego i niestety zazwyczaj była to pizza. Potem z każdym dniem jadłam coraz więcej i dietę szlag trafiał. Pomyśl ile już straciłaś , jak znowu przytyjesz to ciężko Ci się będzie zebrać w sobie na nowo. Ja do tego odchudzania podchodzę drugi miesiąc i wiem, że znowu schudnę z 20 kg ale boję się tego co potem :(

Witaj Agalaja, sorki że cię nie przywitałam, ale cały czas jestem podminowana napisz coś o sobie, skad jestes? Emilcia, a to ta dieta amerykańska?

Tak to ta dieta,którą wcześniej podałam.Tylko,że ta dietę stosujesz przez 5dni a póżniej 2 dni dieta do 1000kcal. Ja ją zamierzam stosować nie przerwanie bez tych dni ale nie które składniki diety będę sobie zmieniać np zamiast sera białego zamierzam pić kefir lub jogurt naturalny 0% bo sera nie lubię :) Na tydzień można schudnąć do 5kg. A i trzeba pić minimum 2 litry wody niegazowanej

Gość Agalaja
Mam 25 lat, jestem z Bielska. Generalnie od zawsze się odchudzam. Gdyby nie to, że po każdej diecie rzucam się na jedzenie to byłabym laska. Teraz chcę jeść po prostu mniej i ćwiczyć.

Emilciam poczytałam o tej twojej diecie i dość restrykcyjna jest, trzeba przyznać. Kurcze, ja odkąd kupilam rowerek mija ponad tydzień a ja mało na nim jeżdze, musze się bardziej zmobilizować, kłaść synka wcześniej spać i nie zasypiać z nim :) bo przez to że z nim zasypiam to nie jezdzę.

Tak restrekcyjna jest ale można na niej schudnąć i to się najbardziej liczy. Ja dziś już zaliczyłam mały aerobik,jazdę na rowerku stacjonarnym i jestem po 4 posiłku. Jak narazie jest ok nie czuje głodu :)

Gość Agalaja
Ja zjadłam na obiad zupę pomidorową i warzywa duszone. Teraz lecę na siłownię ;)

Gość Agalaja
Hej :) ja już po ćwiczonkach :) Zjadłam właśnie na kolację dwie pomarańcze, kiwi i jabłko. Chodzę spać późno więc powinnam to spalić. Dzisiaj zjadłam 1500 kcal , spaliłam 300 i się jeszcze wymasowałam :)

Gość Agalaja
Hej dziewczynki :) co tam u Was ? Ja wczoraj się trzymałam wczoraj super. Dzisiaj zjadłam ciemną kromkę z Lisiecką i wypiłam kawę z łyżeczką cukru. Na obiad mam zupę pomidorową, na podwieczorek kaszę jaglaną z jogurtem i makrelą.

Witam Ja wczoraj też się trzymałam diety żadnych pokus i przez jeden dzień spadło mi -1.7kg :) ale nie będe warzyć się codziennie muszę gdzieś wagę schować. Ciekawa jestem ile do poniedziałku spadnie mi kilogramów bo w poniedziałki się waże i mierze. Miłego dnia kochani :)