Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy są oburzeni wyborem Conchity, wylewają swoje żale w internecie

Polecane posty

Gość gość
Conchita ma gleboko w tyle to co inni o niej mowia i pisza, jest niezalezna ,odnosi sukcesy i zdobywa nagrody ;) gratuluje Conchita :);)

Gość gość
Shatyn zaloguj się :D

Gość gość
ale co wy gadacie. babę z brodą od wieków pokazywali ku uciesze gawiedzi. akurat rozmaite eurowizje i inne "szoły" to jest właściwe miejsce dla takich dziwolągów. gorzej gdy jakaś "anna grodzka" zasiada w parlamencie.

Gość gość
Conchit ma w d***e co innego ;)

Gość gość
wursta swego ''męża'' :D

Gość gość
Jego zachowanie w wywiadach jest żenujące,trzepocze rzęsami,przewraca oczkami jak pensjonarka,robi jakieś debilne minki , mizdrzy się do tych redaktorów, haha kurfa jemu sie naprawdę wydaje że jest kobietą, taki przejęty rolą :D

Gość gość
no prawda jest taka że jak "był facetem" to pies z kulawą nogą nie interesował się ani nim ani jego "talentem". a teraz wygrał eurowizję i jest w centrum uwagi to szaleje.

Gość gość
Wygrywa najlepszy ;) czy wam to pasuje czy nie ! mozecie pluc jadem na wszystkie strony, ale to i tak niczego nie zmieni :P

Gość kremówkarz wadowicki
Jakoś gdy 1978 roku tron stolicy piotrowej objał pederatsa nikt nie prostestował!

Gość gość
nie tylko mi piszemy o tym pederascie zboczonym kto zna jezyk niemiecki niech poczyta na forach niemieckich i austryjackich jak go wyzywaja od najgorszych ciot zobokow i ze im wstyd :) takze ,c***y popierajace dewiacje wszelakie po rozum do glowy czas sie wybrac ! a nie psuc powietrze swymi chorymi teoriami

Gość gość
Artysta nie musi nikogo pytac o pozwolenie jak ma sie ubierac, malowac,czy nosic brode czy nie. I tak ma byc, czlowiek wolny, niezalezny zyje tak ,jak sam tego chce .

Gość gość
a czy ktoś pisze że nie może? jak chce to se może c***a na czole przylepić. tylko że to nie uczyni z niego artysty i tak samo jak niejaka "dana international" też "była najlepsza" i eurowizję wygrała a potem słuch po niej zaginął. jak się talentu nie ma to przerobienie się chłopa na babę abby ani celine dion z nikogo nie zrobi.

Gość gość
zdzirowaty pedzio :D ale kibicuję mu.Szkoda że będzie gwiazdką (gwizdkiem) 1 go sezonu

Gość anka28lat
"Cóż estetyczna propaganda Gender" ,żebyś ty durniu wiedział czym jest nauka Gender.

Gość gość
on miał chyba na myśli ideologię a nie naukę. w wypadku nauki o propagandzie nie ma mowy a w wypadku ideologii owszem.

Gość gość
Wiesniak widzi tylko ,ze trawa jest zielona a niebo niebieskie . Artysta potrafi nieraz zobaczyc czerowna trawe i czerwone niebo , wiec dlugo mozna dyskutowac o czyims talencie , czy beztaleciu ale liczy sie sukces i tyle ;)

Eurowizja sięgnęła DNA i puka w nie od spodu. Przecież gdyby ten zbok się starannie ogolił to nikt by się nie domyślił że pod galową suknią ma fiuta i jaja. Ale też nikt by nie zwrócił uwagi na "jej" marny wokal. A tak jako kafeteryjny oceniacz prowokacji muszę go (d)ocenić: 10/10 :D

Gość gość
Sam jestes zbok :P i co cie obchodzi czyjas broda ? Moze ty zaspiewasz lepij i pokazesz innym jak to powinno wygladac ?? madralo :P

Gość Mondzio
Polacy to wiejsko-katolickie ćwoki !!!

Gość gość
"wiec dlugo mozna dyskutowac o czyims talencie , czy beztaleciu ale liczy sie sukces i tyle" x jeżeli dla kogoś "liczy się sukces i tyle" to naprawdę nie ma sensu mówienie o jakimkolwiek talencie czy sztuce. marni komedianci i klauny, trzeciorzędni hochsztaplerzy rozrywki i żałośni skandaliści podczepiają się pod miano "artystów" i swoje żenujące wybryki (jakoś tak dziwnie zawsze o podtekście seksualnym) nazywają "sztuką" a ich mierni internetowi klakierzy ich w tym wspierają.

Gość gość
Co za bzdury :D Zaden artysta nie decyduje o tym jakie miejsce zajmie w konkursie , o tym decyduje wielu innych ludzi i ktos kto zajal pierwsze miejsce byl po prostu najlepszy ;) taka jest prawda i tyle . A ze zawistnych jest niemalo to przeciez zrozumiale .

Gość tfuj boj
Otp********e sie wszyscy od mojej Kącity! Ja ją (go) kocham, mój ci oonn!! Kąąciiitaaaa aj lowjuuuu,moją bądz! Pogoń żabojada w kalesonach, ze mną będzie Ci lepiej. Dam Ci wszystko-diamenty, sztuczne rzęsy zęby i różowy zestaw do golenia. Tylko...chm..jedna sprawa..będziesz musiała zdepilować se te wlosy w nosie

Gość tfuj boj
tfuj boj ale wierzę w naszą miłośc i że zrobisz to dla mnie. Ja zeswej strony obiecują że sie oduczę dłubania w nosie-no przynajmnie przy stole. I będę wietrzył po sobie kibel. Mam też nadzieję że nauczysz mnie makijażu i będziemy żyli długo i szczęśliwie.

Gość tfuj boj
Kącita nie dam Cię nikomu nie wypuszczę Cię z domu a jak mi uciekniesz do kolezanki to masz wp*****l-pamiętaj :D

Gość gość
no artysta nie decyduje-tylko pedzie ktorzy sterują całą tą jarmarczną imprezą. ps gdzie tam na ew widziałaś jakichś artystów? :D

Gość tfuj boj
Kącita me serce z powodu uczucia do Ciebie się pruje bede poscil o wodzie i chlebie już nawet swego szwajsfusa nie czuję tak bardzo Cię adoruję zaraz zwariuję kupię Ci całę wagony mydełka Fa i będę mydlił Ci plecki jestem jak znieczulony chce Ciebie widzieć bez kiecki będę zgubiony nie zrobisz dla mnie striptizu na rurze bardzo sie wkurzę ,

Gość gość
no i artysci sie pojawiaja :D:D

Gość tfuj boj
a kiedy się wkurzę to wiedz że Cię zdzielę tą rurą w łeb -choćby to było w niedzielę aż ci spadnie peruka i tipsów będziesz swych szukać wywalę Ci wszystkie sukienki nieczuły stanę się na Twę wdzięki na Twe ponętne bicepsy i rzęs firaneczkę nie będę Cię kochał już ani chwileczkę

Gość gość
hahaha i to zdaje się lepsi niż Conchita :D :P

Gość gość
co za wypociny :D:D