Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wracam do polski i bardzo sie ciesze :)

Polecane posty

Gość gość
Mieszkal smiec z 3ma kumplami w pokoiku w Londynie zeby zaoszczedzic funcikow i mysli ze kazdy tak mieszka BUEEEHHHHEEEHHHEEEHHHEEE ty zachlanna ku/rwo , powinni deportowac kazdego ktory jest w UK tylko dla pieniedzy!!! Mam nadzieje ze wyjda z Unii i zrobia porzadek z tym gownem podobnym do ciebie pedale!!!

Gość gość
powinni deportowac kazdego ktory jest w UK tylko dla pieniedzy!!! x Przeciez 99% z was jestescie tam dla pieniedzy i ciagniecie socjal :D :classic_cool: :D je/bane miernoty bez zawodu :D

Gość gość
96% Polaków nie wie jak związać koniec z końcem albo żyje od wypłaty do wypłaty. Ich zarobki są porównywalne do murzynów z Zanzibaru. Tyle że to są biali murzyni z PL. Ja nie mówię, że każdy powinien wyjechać z PL, bo to jest praktycznie niemożliwe. Ale nie bardzo rozumiem za co wy tą PL tak chwalicie. Nie byliście zagranicą i nie wiecie jak wygląda życie w normalnym kraju wśród normalnych ludzi? Przyzwyczailiście się do polskiej nienormalności bo tutaj tak było od zawsze? Opamiętajcie się!

Gość gość
smiecie z UK pisza no taaa czego sie po tych smieciach mozna spodziewac ? bo przeciez nie inteligencji najgorszy sort brudu wyjechal uffff....dzieki BOGU !

Gość gość
Nono pedale, co chwile nowe teksty o sobie opisujesz :D brak inteligencji to juz kilkaset razy pokazales brudasie myjacy sie w misce :D

Gość gość
bingol kąpie się w misce? Lol

Gość gość
w anglii nawet 1/3 ludzi z koniecznosci kapie sie w misce:D jak rozmawialem kiedys z landlordem to powiedzial ze bojler to u nich luksus :D :D :D BUHEHAEAEAEAAAAAEEEEEEE co za prymitywny kraik :D :classic_cool:

Gość gość
UK to imperium i potęga ekonomiczna. A PL to kraj białych murzynów, którzy ryją za pensje z Zanzibaru. BNP UK to 25 razy tyle co PL więc o czym tu mowa polaczki? Z czym do gościa? Klepiecie tą swoją polską biedę od stuleci i nigdy z tego nie wyjdziecie.

Gość gość
A w Pl to niby jak mieszkają, na kupie tak samo. Więc poszczekaj sobie jeszcze polski kundelku bo cóż ci pozostało zazdrosna gnido

Gość gość
Wlasnie poszczekaj sobie gnido z jukeja :D

Gość gość
uk imperium:D pekam ze smiechu:D imperium ciapatych chyba i dwoch kurkow w zlewie:D bueheheeeeeeeeeeeee

Gość gość
Jak juz sie wyszczekales psi odpadzie to teraz idz do biedry po mięso z promocji bo ci wykupia i bedziesz zrec same kartofle

Gość gość
A ty cwelu idź do Tesco kupi baj łan get łan fri cweluchu z ukowskiego zmywaka. Przegryw z tatra w ręku. Hahahahaahahahahaha

Gość gość
UK to imperium. Ich językiem mówi połowa ludności na kuli ziemskiej a po polsku kto mówi oprócz was nędzne białe murzyny Zanzibarskie? Kocham cię UK bo dałaś mi wszystko czego nie dała mi PL. UK to potęga!

Gość gość
Ukowski język juz starożytni Chińczycy nazwali prymitywnym. To język debili, a pół świata nim włada ponieważ angole wymorodowaly setki milionow ludzi. Oni sa gorsi niż naziści, komuniści razem wzięci. Srac na ukow. Polska biało czerwoni.

Gość gość
Język Szekspira jest piękny. Jeżeli go nie znasz to nie dziwię się, że nie potrafisz go sobie przyswoić. Czy nazwisko Konrada Korzeniowskiego ci coś mówi? Wątpię. Ty rozumiesz tylko potoczną, polską ptasio-mowę. Ższczóu itd. To znaczy wydaje ci się że rozumiesz, bo gramatyki też nie znasz.

Gość gość
gdyby nie polska i dywizjon 303 uk byłaby dzis kolejnym landem niemieckim. gnij w uk cwelu nie znajacy historii. nosz kurfa mac bogacz z NOTHINGam robiacy pseudobączki na paleciaku BUEHEHEHEEEEEE :D

Gość gość
Mieszkałem w UK 1,5 roku. Język angielski dobry, Język niemiecki dobry, język holenderski dobry, wykształcenie wyższe, brak zasiłków, brak nałogów, brak oszczędności, wiek 40 lat, prawo jazdy ABD. Pochodzę ze średnio zamożnego domu. Żyłem tam sam. Moje podsumowanie: jeśli ktoś wyjeżdża z Polski gdzie był biedny finansowo i mieszkał na tzw.klepisku to w UK będzie mu trochę lepiej, ale jeśli mieszkasz w normalnym domu to UK zaskoczy cię wielkie zacofanie technologiczne:D W Polsce wszystko załatwisz na odległość mailem lub aplikacją. Pojęcie mody w UK nie istnieje - tam nadal są lata 90-te , jak w PRL:D Przykład lotnisk w UK : Luton wygląda przy polskich lotniskach jak aeroklub w nieskoszonej trawie:D Moim marzeniem było zobaczyć największe w Europie lotnisko Heathrow - jak zobaczyłem lastryko i salceson na podłodze, to zapytałem w informacji czy faktycznie jestem w dobrym miejscu. Generalnie wczesny Gierek:D Na lotnisku celnicy angielscy nie mają pojęcia co to jest strefa Schengen:D Londyn: poszedłem w poniedziałek do centrum światowego biznesu City, chciałem poczuć się jak na Wall Street - usiadłem w kawiarni gdzie przesiadują biznesmeni, każdy biznesmen miał segregator, pomyślałem że to księgowi i jak zerknę przez ich ramię w ten segregator to zobaczę liczby i wykresy - gdzie tam, zobaczyłem czcionkę o rozmiarze 16 i szkolenia z asertywności :D - tam nikt nie trzyma w reku tabletów ! tam dalej są segregatory ! jest rok 2015 !:D Poszedłem do Harrodsa i zobaczyłem krzywo przyciętą dyktę nieumiejętnie pomalowaną na biało:D - towar jak w Polsce 15 lat temu ! :D Przypomnę tylko, że piszę to z perspektywy średnio zamożnego domu w Polsce. Babcia mi mówiła zawsze: wnusiu inteligentny człowiek nigdy nie jest gruby - w UK przestałem patrzyć seksualnie na kobiety - po prostu nie da się na nie patrzyć - gust nie pozwala:D. Transport w UK jest bardzo bardzo drogi:D. Na zakupy modowe najlepiej skoczyć na weekend do Polski , no chyba że chcesz wyglądać jak twój dziadek na zdjęciach czyli retro to kupuj w UK:D Wszystko na wieszakach w UK jest noszone i powypychane:D - standardem jest, że ludzie kupują ubrania na tydzień bądź dwa i oddają. Fakt, że pewnie i w Polsce to się zdarza , ale w UK to standard:D. Anglicy są bardzo słabo wykształceni, po pierwsze nie stać ich na to , po drugie nie chce im się bo to strasznie mało ambitni ludzie:D. Pracowałem jako szef zmiany w magazynie i Anglicy myśleli że przyjechałem z BBC:D kiedy zaczynałem opowiadać o podróżach i jak wygląda świat:D. Higiena: Anglicy nie myją naczyń generalnie, jeśli myją to albo opłukują tylko wodą lub myją z użyciem płynu, ale wtedy już nie opłukują:D. Normalnym jest rano w poniedziałek widom mężczyzn w garniturach z ubłoconymi nogawkami i nie dlatego, że przed chwilą wpadł do błota tylko tak chodził przez poprzedni tydzień:D - nikt się nie dziwi:D:D Jako mężczyzna nie podchodzę i nie będę podchodził do angielskich kobiet - brzydzę się - sorry:D Służba zdrowia: jestem mężczyzną, moim lekarzem rodzinnym jakiego przydzieliła mi przychodnia została pani ginekolog. Standardem jest, że na wszystko lekarz przepisuje zwykły "paracetamol" lub wodę z solą:D Służba zdrowia nie istnieje - dlatego Polacy szukają polskich lekarzy - nie chodzi o brak znajomości języka, ale o elementarną znajomość anatomii:D Drogi: jeśli ktoś powie, że tam to mają dopiero drogi - to w Polsce mamy super drogi - w UK to chropowaty, krzywo rozlany asfalt z dziurami:D Język: jeśli uczyłeś się w Polsce angielskiego amerykańskiego to będziesz miał spory problem ze zrozumieniem brytyjskiego. Nie myśl sobie, że w pracy czy na ulicy usłyszysz piękny język rodem z telewizyjnych brytyjskich wywiadów. Brytyjski angielski to bełkot:D składający się z pierwszych 2-3 sylab wyrazu - to taka ciągła czkawka:D Podsumowanie: W UK wszystko jest na sznureczek i na gwoździk czyli byle jak:D To kraj byle jakości, ale nikomu to nie przeszkadza:D Nikomu nic tam nie przeszkadza, dlatego jedzenie tam nie smakuje bo nie przeszkadza, osrane gacie u kobiety (osobiście widziałem raz w tygodniu):D nikomu nie przeszkadza, a nazywa się to wolnością. W urzędzie pracy pani angielka zapytała mnie czy Polska jest w Europie:D Jeśli zamieszkasz w UK zmienisz się w tym względzie, że wszystko będziesz miał gdzieś - i dotyczy to każdego aspektu życia. Nazywają to wolnością - ja nazywam to bylejakością:D:D

Gość gość
I znowu ten polski obszczymur od wklejania.

Gość gość
Prawdę pisze

Gość gość
I znowu ten polski obszczymur od wklejania. x boli cie to co napisał bo nie potrafisz sie merytorycznie odniesc:) wiedziałam ze was zagnie obszczymury z jukeja:)

Gość gość
I ch/uj z dywizjonem 303 bo to było dawno i nieprawda. Nikt dzis o tym w UK nie mówi a po wojnie Polacy nawet nie wzięli udziału w defiladzie zwycięskiej. Ci co zostali nawet pracy nie mieli, bo języka nie znali. Też mi sakramenckie zwyciestwo z komuną przez przeszło pół wieku.

Gość gość
Merytorycznie to ja mam twoje obserwacje z doopy wzięte głęboko gdzieś polski obszczymurze.

Gość gość
cwelu z NOTHINGam mierytorycznie nie rozumiesz nawet definicji tego słowa :D zj/ebie z tatrą za zagrzybionym dachu buehehheheheheheeeeeeeeeeee

Gość gość
Polski kocio-kwik! Ja cię pie/rdo/lę co za obszczymury nadwiślańskie. Zbawiciele świata, tylko u siebie mają nędzę i gnój od stuleci. Bohaterowie niepotrzebni!

Gość gość
Z tym dywizjonem 303 to niestety prawda. Nie znaleźli uznania ani w UK ani w PRL. Po wojnie zapomniano o nich a dzis już nie żyją. Tragiczne lody niepotrzebnego bohaterstwa o czym świat dawno zapomniał.

Gość gość
Same smiecie do uk wyjechaly co w szkole kamieniami rzucali to nie wiedza co to dywizjon 303. Je/bane miernoty siedzace na pokoiku a po pracy na dachu zagrzybionego flatu:D

Gość gość
Powtarzam ci polski obszczymurze: Anglicy mają w dooopie dywizjon 303 a wraz z nim ciebie. Dywizjon 303 nie otrzymał nawet pozwolenia Chr******* na udział w paradzie zwycięstwa. W PRL byli zamykani do więzienia jeżeli nieopatrznie wrócili. Już wtedy wszyscy mieli ich w dooopie a dziś są całkowicie odstawieni na bok. Takich dywizjonów było kilkanaście z różnych krajów i nikogo to dziś nie obchodzi. I jeszcze jedno - jaki to ma związek z tematem: "Wracam do PL"?

Gość gość
a my mamy ciebie w doopie obszczymurze w uk i twoją wegetacje na dachu :D liz jaja putinowi cwelu :D

Gość gość
BUEEEHHHEEEHHHEEEHHH przyglup mysli ze wszystkie posty ja pisze, co cwel :D