Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wracam do polski i bardzo sie ciesze :)

Polecane posty

Gość gość
Wy polaczki to zawsze narzekaliście i zawsze wam było pod wiatr. Zniszczyliście każdy system od królów, liberum veto, dyktaturę Piłsudzkiego przez socjalizm PRL do dzisiejszego kapitalizmu. Nie ma systemu z którego bylibyście zadowoleni. Dziś niszczycie UE chociaż żyjecie dzięki ich dotacjom. Ale co wam jeszcze zostało jak już wszystko sp/ier/do/li/liliście? Chyba niewolnictwo pańszczyźniane ale przecież to wam też nie pasowało. Co za ku/rwa wredne me/n/dy nadwiślańskie!

Gość gość
Polska to SZLACHECTWO, duma europy cwelu z notingam/łodzi/krakowa (wybierz sobie). Bez unii Polska za komuny była silnym krajem. Gdyby nie Gierek to polacy mieszkaliby dzis w 10 na pokoju we wsi. Wybudował wielka płytę wiele zakładów przemysłowych i inwestycji drogowych. Nie było bezrobocia i zywnosc była normalna bez tego syfu jak dzis. Ale syropian bolek agent i rzady smierdzacych POmatołów rozwalili to. Oni juz do wladzy nie wroca, narod nie pozwoli na wyprzedawanie majatku drugi raz. Dzisiaj koncerny wyprowadzaja pieniadze z PL i jeszcze smia nam zarzucac ze rozwoj mamy dzieki ue. Ale w 1939 to oni zdradzili polske a angole po zakonczeniu wojny nie oddali polskiego złota tylko je sobie ukradli. Wiec bierzemy z UE to co jest nasze. Europa w 1945 sprzedala nas ruskim ale dzieki zwyklym robotnikom wyzwolilismy sie spod ruskiej okupacji. Dzisiaj budujemy nowe domy lepiej nzi angole i polacy wracaja do kraju. Zostaja tylko nieudacznicy w uk co nie maja pomyslu na zycie i zdradzili polske. Wreszcie mamy polski rzad co dba o interesy polakow i nie kłania sie niemcom co chca do UE sprowadzic miliony nowych ciapatych którzy beda sie wysadzac z pasami szahida na ulicach i gw/alcic biale kobiety bo tak im koran mówi. Gnijcie w uk smiecie

Gość gość
Bycie Polakiem to wstyd, brudny wulgarny cham w dresach z piwskiem w ręku tak was widza Anglicy, niedorozwoje co potrafia tylko sie łączyć w grupy z innymi polaczkami bo za głupi zeby miec znajomych z kraju do ktorego sie wyjechało. Ja osobiście mam znajomych głownie Anglików i oczywiście z innych narodowości tez ale Polaków i te ich sklepy omijam szerokim łukiem. Jak dobrze ze dawno sie obywatelstwa pozbyłem bo siara była jak ktos pytał skad jestem.

Gość gość
Siara to jest cwelu z ciebie i bedziesz, nigdy sie o bywatelstwa nie pozbedziesz heheheeeeee....

Gość gość
Nie wstyd tak myśleć,bo nikt o tym nie wie,ale takie rozmowy prowadzić publicznie to już dno totalne.Światowi,wielcy znawcy ,a normalnych słów nie znają ....:-)

Gość gość
1.41 szanuje Twoje zdanie,ale siedzenie i udzielanie sie na forum polskim chyba mija się trochę z tym co piszesz.Najpierw pomyśl,potem pisz !!!!!

Gość gość
Ten kto mial taka siare z bycia polakiem i zadaje sie tylko z innymi nacjami szczegolnie anglikami chcialabym zapytac po co wogole sie tu wypowiada co to ma do rzeczy czlowieku dla ciebie czy ktos wraca do polski czy nie przeciez bycie polakiem to siara a ty juz jestes 100% brytyjczykiem to po co tu wchodzisz. Wypisuj swoje info zwulgaryzowane na angielskich portalach. Tam bedziesz u siebie a tak ktos moze zauwazyc ze tu wchodzisz i sie zorientowac ze jestes z polski. Jestem pewna ze akcent for wogole nie zdradza i wszyscy for his uwazaja as 100% brytola to.nie wchodz tu bo sie mozesz zdradzic przypadkiem i bedzie totalna siara

Gość gość
Obszczymurze majątek już sprzedany a drugi raz nie można sprzedać tego czego się już nie posiada. Montownie nie są wasze wy tam tylko ryjecie za bezdurno. Wy już nic swojego nie macie kapciany szczurze! Dzis są w PL polaczki-cebulaczki i goło/du/pce. Pijacy, antysemici i buńczuczni nacjonaliści z których cały cywilizowany świat się śmieje.

Gość gość
...kretyn!!!

Gość gość
Współczuję takim ludziom,męczą się sami ze sobą,żal.

Gość Obiektywnaaaa
Zgadzam sie z gościem wstyd sie przyznać do pochodzę ja w Anglii ale na szczęście zawsze mozna przyjąć nowe obywatelstwo i starego niepotrzebnego sie pozbyć. Sama mam wielu znajomych Anglików którzy sie dziwią ze pochodzę z polski bo jak ono to mówią jestem normalna a nie dzikuska Jak wiele co tu przyjeżdża i siedzi na zasiłkach zamiast poszukać pracy, pozniej płacz jak to złe w angli bo nie stać ani na to a i na tamto i z e muszą mieszkać w melinach bo z zasiłku nie starcza na dom w lepszej dzielnicy. Sa oczywiście ci normalni ale wiekszosc to ograniczone półgłówki trzymające sie w swoich stadach. Szkoda gadać

Gość gość
A w PL też tak jest. Półgłówków latoś obrodziło. Gdzie nie spojrzysz tam polski szmaciarz.

Gość gość
O to to to: Wy polaczki to zawsze narzekaliście i zawsze wam było pod wiatr. Zniszczyliście każdy system od królów, liberum veto, dyktaturę Piłsudzkiego przez socjalizm PRL do dzisiejszego kapitalizmu. Nie ma systemu z którego bylibyście zadowoleni. Dziś niszczycie UE chociaż żyjecie dzięki ich dotacjom. Co wam jeszcze zostało jak już wszystko sp/ier/do/li/liliście? Chyba niewolnictwo pańszczyźniane ale przecież to wam też nie pasowało. Co za ku/rwa wredne me/n/dy nadwiślańskie!

Gość gość
gość wczoraj Do tych ktorzy sie zastanawiaja czy wracac,pewnie ze kazdy sie boi,ale pomyslcie,nawet gdyby tylko facet pracował,zarobiłby te minimalne 1800,mniej mało kto tutaj zarabia,jest jedno dziecko,dochod na 3 osoby nie przekracza 2400,dostaniecie dodatkowe 500 zł plus rodzinne,dwojka dzieci prawie 1200,daje to prawie 3000 tyś,rodzi sie dziecko odatkowe 1 tyś przez rok plus 2000 becikowe,nie mówiac o zwrocie z podatku.Naprawde zyje sie tu coraz lepiej,rodzinom z dziecmi szczegolnie.Warto to przemyslec,tym bardziej ze na obczyznie nigdy nie bedziecie u siebie.A kwestia wyksztalcenia waszych dzieci,watpie ze ktorekolwiek tam bedzie mialo wyzsze,tyle w temacie xx Zapomniales , ze gdzies trzeba mieszkac :P kredycik czy wynajete- dolicz te koszty do swoich wizji niebianskich :D I wątpic sobie mozesz dalej, co nie zmienia faktu, ze moja córka jest pracownikiem naukowym i robi doktorat z biotechnologii, córka znajomych pracuje przy ONZ , skonczyla Uniwersytet, a jeszcze jedna własnie wrócila z Dubaju, gdzie po studiach uczyla dzieciaki angielskiego :D Ty sobie wątp , a zycie sobie daje rade :P

Gość gość
Ale kogo go obchodzi co robia twoje corki. Dla mnie moga nawet ssac murzynom czy innym ciapatym, sala malejkum im zycze.

Gość gość
Latoś obrodziło polskich go/ło/du/pc/ów.

Gość gośćskandynawia
Polskie piekiełko nie ma co! Czytam te dialogi i nie mogę nadziwić się skąd w nas tyle nienawiści, zawiści i złego tonu. To jedna z tych rzeczy, które jako społeczeństwo nosimy jak głęboką ranę po wszystkich latach mordowania, deprawowania i wyniszczania naszego narodu. Ale ja właśnie chcę do tego wrócić. Do tego narodu, za który nasze przeszłe pokolenia płaciły wysoką cenę krwi i ciała. Nie da się podsumować i opowiedzieć o całym pięknie tego czym była i czym jest Polska. Na miłość Boską, dajcie swoją choćby postawą tu wyraz szacunku dla tych, którzy oddali za ten kraj swoje życie. Obojętnie czy chce się zdradzać kraj za dolary, funty czy euro, to pytanie o tożsamość Waszą i Waszych dzieci nadejdzie zawsze. Podziwiam dlatego i szanuje naszych gospodarzy, że zawsze wracają do siebie. Są dumni ze swoich ojczyzn. Czasem krótkowzrocznie i egoistycznie, ale jednak. Życzę nam wszystkim takiego umiłowania i zachwytu nad krajem, który broczył bohatersko przez stulecia krwią. Nie mam wątpliwości, że warto być jego obywatelem.

Gość gość
polaczki zawsze narzekaliście i zawsze wam było pod wiatr. Zniszczyliście każdy system od królów, liberum veto, dyktaturę Piłsudzkiego przez socjalizm PRL do dzisiejszego kapitalizmu. Nie ma systemu z którego bylibyście zadowoleni. Dziś niszczycie UE chociaż żyjecie dzięki ich dotacjom. Co wam jeszcze zostało jak już wszystko sp/ier/do/li/liliście? Chyba niewolnictwo pańszczyźniane ale przecież to wam też nie pasowało. Co za ku/rwa wredne me/n/dy nadwiślańskie!

Gość gość
Ja też nie długo wracam do kraju i jestem szczęśliwa

Gość gość
Kochani zapomnieliscie wszyscy ze bajka angielska dobiega konca na wiosne daja uni wypowiedzenie i czar prysnie i zaczna sie schody

Gość gość
Schody zaczna sie jedynie dla tych, którzy jak to nazywa nasz kochanu US nie sa wstanie udowodnic" trwalego zwiazku z miejscem zamieszkania " :) Ludziom, którzy pracuja, pokupowali domy i sa aktywna częscia spoleczenstwa nic nie grozi.

Gość gość
Szczescie szybko minie po powrocie, gwarantuje. Ja znam ten bol ;/

Gość gość
Ani dom ani praca nie pomoze osrusie:D brexit dziala:D wracacie do PL HEHEHEHE dobrze w tvn mowili 🖐️

Gość gość
Wy polaczki to zawsze narzekaliście i zawsze wam było pod wiatr. Zniszczyliście każdy system od królów, liberum veto, dyktaturę Piłsudzkiego przez socjalizm PRL do dzisiejszego kapitalizmu. Nie ma systemu z którego bylibyście zadowoleni. Dziś niszczycie UE chociaż żyjecie dzięki ich dotacjom. Ale co wam jeszcze zostało jak już wszystko sp/ier/do/li/liliście? Chyba niewolnictwo pańszczyźniane ale przecież to wam też nie pasowało. Co za ku/rwa wredne me/n/dy nadwiślańskie! otototo! Gosc prawde pisze!

Gość gość
20:15 moze to i dobrze ;)

Gość gość
gość wczoraj 20:15 moze to i dobrze oczko.gif xx Pewnie,z e dobrze :) Pasozyty zyjace na koszt społeczenstwa sa wszedzie, warto sie ich pozbyc i nie mówi tu tylko o polaczkach. Niestety duzo z tych pasozytów ma brytyjski paszport, rozdawnictwo dla byłych kolonii zrobiło swoje.. Prawo nie dziala w stecz, jak próbuje to udowodnic bingolek/wuefista, dla pracujacych obcokrajowców pracodawcy wystapia o pozwolenia na prace i tyle. Tak było wczesniej i działało. Mnie ciekawi jak poradza sobie z tym w IE, duzo ludzi mieszka w Republice , a pracuje w NI.. Beda wymagac wiz by przekroczyc granice i pojechac do pracy ? Absurd. Zawlaszcza, ze kwestia 9 county pod zwierzchnictwem GB to dalej delikatna kwestia.. Cóz , pozyjemy zobaczymy :)

Gość gość
Wy emigranckie polaczki to zawsze narzekaliście i zawsze wam było pod wiatr w naszej PL. Zniszczyliście każdy system od krola Artura, kolonie zamorskie, przez dyktaturę Churchilla do dzisiejszego kapitalizmu. Nie ma kraju z którego bylibyście zadowoleni. Dziś niszczycie UK chociaż żyjecie dzięki ich benefitom. Ale co wam jeszcze zostało jak już wszystko sp/ier/do/li/liliście? Niewolnictwo pańszczyźniane dla angielskich kapo-pracodawcow. Co za ku/rwa wredne me/n/dy londynskie!

Gość gość
Polaczki i Londyn BEEHHHEEEEHHEEE beka z debili :D

Gość wiktoria19999
Brzydze sie wracac do polski, choc nie wiem jak zycie sie potoczy , jednak zrobie wszystko by znowu nie patrzec na ten nabozny chlew.

Gość gość
Zeby ci szmato, ciapaty leb uebal do samej doopy.