Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Justy艣ka799

Egzamin zawodowy opiekun medyczny

Polecane posty

Go艣膰 anmarika
pro艣ba o kontakt zdaj膮cych cosinus krak贸w... lub osoby kt贸re pisza 14. 06 dajcie zna膰 co by艂o na egzaminie praktycznym .jak膮kolwiek info anmarika@wp.pl . Na co na艂o偶y膰 szczeg贸lny nacisk ?(mycie g艂owy? , mycie z臋b贸w ?) Trzymam kciuki za wszystkich zdaj膮cych! pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Kto艣 pisa艂 z Krakowa 偶e ma byc mycie z臋b贸w lub/i mycie g艂owy czy to s膮 aktualne informacje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej dziewczyny, mam nadzieje 偶e mi pomo偶ecie, bo prze艣laduje mnie to pytanie,a mo偶e kt贸ra艣 ju偶 zalicza艂a praktyczny, albo cokolwiek wie.Ot贸偶,je艣li np, klasa jest podzielona na 3 grupy, to ta grupa kt贸ra ma np na 12, ma takie same pytania(zaj臋cia) na praktycznym, co Ci na 8? Z g贸ry dzi臋kuje i trzymajcie kciuki : *

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ela55
Zadanie praktyczne jest takie samo dla wszystkich szk贸艂 w Polsce, niezale偶nie od godz. o kt贸rej zdajesz. Tak by艂o do tej pory, nie s艂ysza艂am by w czerwcu mia艂a by by膰 jaka艣 zmiana;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak maja to samo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ela55 czy wiesz co jest na praktycznym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ela55
Niestety nie...te偶 czekam niecierpliwie na info;) Mam nadzieje 偶e wreszcie kto艣 si臋 podzieli tematem;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na jakich stronach jeszcze sprawdzacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy na pewno ju偶 gdzie艣 zdawali w Polsce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas jest podobnie na praktycznym tzn 3 grupy, i zasugerowali nam 偶e b臋d膮 dwa zdania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli 2 r贸偶ne zestawy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie lito艣ci napiszcie co by艂o na praktycznym.!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak, ja podejrzewam, 偶e osoby na sali b臋d膮 robi艂y dwa r贸偶ne zadania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli grupa ma 12 os贸b to jest podzielona na 3 osoby na jedn膮 godz np. Na 8.00. jedno zadanie jest dla wszystkich!!!!!!! Ka偶dy ma to samo!!!! Tylko ze ka偶dy indywidualnie to robi i opisuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w wytycznych s膮 dwa zadania...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosz臋 o podpowied藕 jakie zadanie by艂o na praktycznym, piszcie b艂agam ewa.ewelina68@wp.pl Ja zdaj臋 praktyczny 23

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosz臋 o podpowied藕 jakie zadanie by艂o na praktycznym, piszcie b艂agam ewa.ewelina68@wp.pl Ja zdaj臋 praktyczny 23

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ela55
ja te偶 poprosz臋...o temat na praktycznym na adres: email1414@interia.pl Dzi臋ki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosz臋 napiszcie w ko艅cu jakie by艂o zadanie na praktycznym bo oszaleje. Plis

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie we藕cie na wstrzymanie. Skoro nikt nie pisze co by艂o tzn, 偶e NIE WIE CO BY艁O i pisanie co drugi post napiszcie b艂agam itp jest denerwujace.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga23034
Po pierwsze: sami wp臋dzacie si臋 w stres Po drugie OKE Gda艅sk podlega pod Kark贸w, tak jak i inne miasta Po trzecie nie mo偶ecie zna膰 wytycznych bo to jest klucz oceniania egzaminatora i nie ma prawa nikt zna膰 tego. Po czwarte: zadanie praktyczne jest dwucz臋艣ciowe zazwyczaj, czyli to co robisz manualnie plus opis czynno艣ci lub problem贸w dotycz膮cych pacjenta, ewentualnie wype艂nienie karty gor膮czkowej lub te偶 innych dokument贸w PRZESTA艃CIE WYMY艢LAC TAKIE RZECZY, bo wzajemnie si臋 wprowadzacie w b艂膮d. I NAJWA呕NIEJSZE: CZYTAJCIE FORUM OD POCZ膭TKU OD STRONY 83, A B臉DZIECIE ZNA膯 ODPOWIEDZI NA WASZE PYTANIA CO NIEKT脫RE . Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klaudiamiazga1
Prosz臋 o jakiekolwiek info co by艂o na egzaminie , na email: klaudia-miazga@wp.pl !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Napiszcie jakiekolwiek info co by艂o na praktycznym na email: klaudia-miazga@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mycie g艂owy ..Mycie z臋b贸w ..przygotowanie pacjenta do wyjazdu na badania diagnostyczne i przeniesienie go na w贸zek inwalidzki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ela55
hej a w jakim stanie pacjent, jakie dolegliwo艣ci? Mo偶esz napisa膰 co艣 wiecej? Podaj臋 sw贸j adres: ebiuro@poczta.fm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li mo偶na to ja te偶 poprosz臋 jakie艣 info na maila: ola.ladybird1@op.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bez sensu by dziewczyna pisa艂a do wszystkich. Z tym myciem g艂owy i z臋bami to musi by膰 prawda bo powtarza si臋 na forach. Skoro w贸zek i pacjent no to raczej do艣膰 sprawny. Jedna opiekunka nie d藕wiga sama pacjenta. No to mamy temaciki. Super bo wiadomo na czym si臋 skupiamy.

Udost臋pnij ten post

i tu si臋 mylisz, pacjenta nie d藕wigasz tylko przenosisz, z 艂贸偶ka na w贸zek i odwrotnie robi to jeden opiekun. Sprawd藕 tematy / algorytm o przemieszczaniu pacjenta le偶膮cego.

Udost臋pnij ten post

wa偶ne jest r贸wnie偶 to czy jest faktycznie mycie glowy czy tylko przygotowanie zestawu do tej czynno艣ci, bo jest to czasoch艂onne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰!!! Prosz臋 o informacj臋 nt egzaminu opiekun medyczny czerwiec 2016 na poni偶szego maila: malutkaaaa@poczta.fm

Udost臋pnij ten post