Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

przyjazne odchudzanie...GRUPA WSPARCIA

Polecane posty

no jedno nie jest dobrym wyborem ale najpierw wolalabym schudnac :P zeby potem do 120kg nie dojsc po ciazy :P

A gdzie? Dopiero około 20 tygodnia a ja w 5 jestem jeszcze u lekarza nie byłam zapisałam się już

Gość gość
witam macie jakies sprawdzone menu na 3 dni chociaz? zeby sie odchudzic i, bo ja nie wiem jak ulozyc co jesc i ile . ' mozecie mi napisac choc 3 dni jak powinno takie menu wygladac?

Gość czarnula75
ma LENKA gratuluje z calego serca. dziecko to nie kara ale dar od Boga. Nie wyglupiaj sie tylko z odchudzaniem, to nie czas na to. Odstaw tez zielona herbate, moze byc szkodliwa dla maluszka. Jedz rozsadnie I cwicz a zobaczysz, ze nie roztyjesz sie. Mnie cukrzyca ciazowa uchronila przed duza nadwage. Potem sobie pofolgowalam I teraz jestem z wami. Odzywiaj sie zdrowa 400 cal bedzie potrzebowac twoj maluszek :)

Izulek pisala przeciez swoje menu od dietetyczki. cofnij sie o kilka stron i poczytaj :)

Gość gość
dziekuje , juz sie cofam :) dzieki :)

Właśnie oglądam i szukam prenetal pilates. Fajne bede ćwiczyć. Muszę wzmocnić kręgosłup bo za pol roku będzie bardzo bolec:(

Menu na jutro podam wieczorem Narazie nie mam jak :-) Dziewczyny u mnie raczej nie zaskoczylo Na jednej probie poprzestaje :-)

Gość gość
izulek dzieki za menu poprzednie, czekam na nastepne mzoe cos schudne wreszcie :)

Gość gość
Współczynnik BMR 1333.57 Aby utrzymać wagę Kalorie 1833.66 Węglowodany 55% 1008.51kcal = 252.13gram Białko 15%% 275.05kcal = 68.76gram Tluszcz 30% 550.1kcal = 61.12gram

Gość gość
to zeby schudnac zdrowo musze odjac z 300 kcal? to 1500 by bylo w sam, raz , ale jakie produkty wybrac w tym limicie , zeby schudnac nie mam za bardzo pojecia :(

Ciemne pieczywo,jogurty naturalne ser bialy dietetyczne musli duuuuzo warzyw np salata rzodkiewka ogorek Ryby 0 oleju 0cukru itp Ja mam rozpis diety 1500 od dietetyczki codziennie zamieszczam rozpiske na kolejny dzien :-) Masz jakies choroby itd Przyjmujesz leki hormonalne?

Gość kasia p
jestem zdrowa, nie mam nadwagi jakiejs ale mam duzy brzuch , wszystko co zjem idzie mi w brzuch , a nie chudne z niego prawie nic a reszta tak nie biore lekow hormonalnych no i jestem juz po 40

Kasiu to jestesmy prawie rowiesniczkami :) MI niedlugo stuknie 40 :( moja sloninka rozklada sie dosc rownomiernie, najszybciej gubie talie a najgorzej idzie z biustem :( Zacznij z name cwiczyc :)

Gość kasia p
mam problem z kregoslupem nie wiem co cwiczyc jestem po 40 ale juz blizej 50 wiec chyba tu nie pasuje choc wygladam na duzo , duzo mniej , nikt mi tyle nie daje , no ale jednak wiek to wiek , mam z tego powodu niearaz doła no i podjadam sobie, słodkosci itp :( ;( wrrrr mam 170 i waze 63 ale moj brzuch wazy chyba z 5 kg ;(

Gość gość
nakupilam zdrowych produktow , duzo a jem te niezdrowe , a tamte leza w lodowce i w szafce , nie moge sie zmotywowac wogole

kasiu a hula hoop? jest dobry na talie, wyszczupla ale nie wiem jak to sie ma do kregoslupa. poczytaj o tym :)

Kasiu tu sa dziewczyny na roznych dietach, cwicza roznie :bieganie, orbitrack, silownia, zumba, ewa chodakowska, mel b. Na kregoslup chyba jest dobry philates, jego cwiczenia sa oparte na jodze, cos znajdziesz dla siebie. Wazne, zeby sie ruszac. W grupie razniej. Powodzenia :)

Kasia nie wazny wiek Wazne jest ze jestesmybrazem i sie wspieramy Czy ktoras z was korzysta z mojej dietki???

Gość kasia p
dziekuje dziewczyny ja izulek troche poodgapiam od ciebie jesli mozna w sobote mam wolne to poszukam cos na necie o tych cwiczeniach

jaki fajny dzien dzisiaj :P syn spi juz od 14 :) zdarzylam cala chate ogarnac i czekam na meza :D bo wczoraj to byl koszmar, prawie caly dzien nie spal i w nocy sie budzil... u mnie zatrzymanie miesiaczki moze byc spowodowane Dieta Dukana. prawdopodobnie sa to skutki uboczne diety. ale i tak kupie test zeby miec pewnosc ze to nie ciaza a potem pewnie do ginka bede musiala isc :) moj mlody ma jutro szczepienie, boje sie razem z nim hehe :P

efcyk ja tez obstawiam, ze to tylko zatrzymanie okresu przez diete. Kup test to sprawdzimy czy mamy racje ;)

mi sie okres spoznia juz ok 3 tyg wiec pewnie jak jestem w ciazy to nawet wieczorem wyjdzie pozytywny. wiec zrobie dzis tylko maz musi wrocic z pracy i lece po test :P

no mi w poniedzialek wieczorem wyszedl negatywny a wczoraj wieczoremjuz pozytywny. bedzie ok jakkolwiek by bylo... jawlasnierobie salatkejarzynowa...dla mnie wersja z jogurtem dlameza z majonezem. male spia a ja ogarniam.

A ja wlasnie robie na obiad ........................ salate, ale za to jaka ;) Zielona salata, paprika,pomidor, szczypiorek, cebula, jajko, piers z kurczaka, brokula, fasolka szparagowa, I sama nie nie wiem co jeszcze, do tego dressing jogurtow-koperkowy. synio dostanie kawalek kielbaski ;) Pycha :) maLENKA w nocnym moczu jest wiecej hormonow I wynik jest bardziej miarodajny, ale jak sama mowisz, bedzie co ma byc ;) Nie ma zlej wersji :)

Kasia nie ma problemu ze zzynasz :-) Po to podaje cala rozpiske :-) Ciesze sie ze nie tylko mnie sie przyda :-) Po dwoch dniach+tabl -0,7kg Mysle ze kase za dietetyka nie poszla w bloto :-) Dzis nawet pizzy sie oparlam hehhehe

Gość slońce16
Izulek na razie spisuje wszystkie przepisy i zastosuje może z tygodniowym opóźnieniem żebym wiedziała co potrzebuje w tygodniu ;)