Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kusza Myślivski

Wpuszczam tylko za okazaniem zaproszenia

Polecane posty

Gość gość
hmmmm...Kusza...widzisz? czytasz ? ostrzegałem ;) chciałem być waszym piątym kołem u wozu... waszą przyzwoitką..a pan gameover się posadził jak szczypior w grządce na parapecie.. przewidziałem to i niechcący Ci wszystko popsułem, wybacz.

Gość gość
Wara od Ryfki . Żarty żartami, żartujcie o małych cyckach kuszy lub wystających zębach świstaka,ale nie tykajcie czegoś czego nie znacie. Jeżeli znacie, a tykacie, to z Was niezła banda imbecyli ...Kusza, i tak Cię kocham...chyba

Gość gość
Zazdrość zamazuje mi rzeczywistość... Świstak -do książek ( tam jest o Ryfce ) Kusza-ze mną do łóżka..TERAZ ZARAZ

Gość gość
nieistotne, co mówiła mama, wystarczy tej ochronki ...Gameover odpadł, mogę byś piątym kołem u wozu między Wami nadal??? świstaczku wierny i Kuszo, którą Gameover olał złotym deszczem ? nie odbierajcie mi tej przyjemności... zaprzeczmy, że Polak polakowi wilkiem

chwila chwila . Moje rozczarowanie było bronią odwetową na twoje rozczarowanie tym ze faceci na topiku w dziale erotycznym rozmawiają o cyckach. Sama przyznasz ze mogłas się tego spodziewać więc jasnym jest ze była to pułapka zastawiona w celu zarzucenia niewinnych ofiar oskarżeniami o infantylizm....tak ja to widzę.

:( Żyjemy w świecie pełnym absurdów. Dziś nie wolno wskazać nikogo palcem w autobusie i powiedzieć "pedał", ale Muchomorki nie podlegają żadnej ochronie, nie zostały sklasyfikowane w powszechnie obowiązujących katalogach poprawności politycznej. Zróbmy z tym coś.

proponuje żebyś je sobie usmazyl na kolację udowadniając tym samym ze ich dyskryminacja i osttracyzm społeczny ktorego ofiara padają jako grzyby jadalne sa niczym nieuzasadnione:)

Bycie Muchomorem w małym prowincjonalnym miasteczku... To musiało być dla Ciebie trudne, ale to jeszcze nie koniec świata. Wierzę, że znajdziesz w sobie siłę, by zacząć wszystko od nowa. :-o

"ta dyskusja przerasta mnie intelektualnie" Mnie również, ale to nigdy nigdy nie był dla mnie powód aby się poddać. W przeciwnym wypadku musiałbym wywiesić białą flagę w pracy. :classic_cool:

zauważyłem ze łaskawie raczysz się odnieść do mojego postu tylko wtedy gdy możesz mnie w ten czy inny sposób poniżyć ew gdy wg ciebie sam to robię. Jesteś z zawodu katem?

to i tak dobrze ze cię c*****i nie pokazywali:) a może to Źle? Z mojej perspektywy to dobrze ale pewnie masz inne zdanie

ponieważ przez cenzurę moja wypowiedź stała się dwuznaczna zastąpie kontrowersyjne słowo synonimem. Chodziło o K***sy

Tak naprawdę pracuję w centrum kontroli lotów na lotnisku Im Chopina. Fajnie jest obserwować te punkciki na radarze, mówić pilotom, co mają robić, sączyć kolejnego browara i w międzyczasie puszczać posty na kafe.

śmiech na sali z tymi numerami. Już nawet postanowiłem odwiedzić o2 ale po ostatnich wnioskach zastanawia mnie czy nie spotkam tam lorda vadera na prezesim stolcu