Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołek_30

zrzucam 10 kg od dziś! zapraszam chętne

Polecane posty

Hej dziewczynki ja tez juz po sniadanku i wczoraj znow zawalilam bo zjadlam popcorn wieczorem bo moj Skarb niespodziewanie wrocil do domu i wyszlo jak wyszlo:( opowiadalam Mu wczoraj o Waszej glodowce generalnie stwierdzil ze gratuluje Wam determinacji i zyczy powodzenia, aczkolwiek od razu mi zaznaczyl zebym nawet nie probowala takich rzeczy robic bo bd miec ciche dni i ze On juz nie chce wiecej slyszec ze jestem na diecie i koniec. Przytaknelam Mu a i tak bd robic po swojemu... Tak tez sie zastanawiam nad ta glodowka ale chyba poczekam jak Wy sie bd czuly na koniec i jakie efekty bd. Alez sie rozpisalam.. Ide cos zrobic w domu i moze cos pocwicze

gosciu nadaj sobie nick zebysmy wiedzialy z kim piszemy :-) x mentosik ja jak zaczelam sie odchudzac to nikomu nie powiedzialam nikomu tak jest najlepiej

Mentosik, skoro Twoj facet serio nie chce slyszec o odchudzaniu to moze faktycznie bedzie lepiej jesli nic mu nie powiesz i bedziesz robic swoje. Zeby tylko nie namawial Cie do jedzenia ;) Izulek, a Tobie sie nie dziwie, ze nie masz jak przeprowadzic glodowki, przy maluszku jest duzo zajec i potrzebujesz energii, ja nie mam dzieci takze moge sobie pozwolic na nie robienie niczego jesli nie mam sily, tak jak np dzis. A w jakim wieku jest Twoje dziecko? Ja juz wrocilam do domu, dzis malutko zajec mialam. I jestem glodna jak wilk :D ide robic sobie herbatke

Naatson podziwiam Was za wytrwalosc przy glodowce... Nprawde.. poczekam na Wasze efekty i moze sama tez sprobuje. No ja wlasnie mam taki problem z chlopakiem ze jak tylko On jest w domu i ciagle cos tam podjada to mnie tak nosi zwlaszcza ze On mi ciagle cos podsuwa i tak w kolko. Ale z kolei jak jestem sama to lajtowo bez slodkiego sie obejde i jest ok... Trzymam za Was kciuki zebyscie wytrwaly w glodowce:)

hnatson ja opiekuje sie siostry synkiem 13-ego listopada skonczy rok a jest taki pieron niegrzeczny ze szok, w nocy na dodatek panicz wstaje sobie co 2-3h na mlenio :-/

Dzieki meentosik :) a moze powiedz swojemu chłopakowi, że nie chcesz być na zadnej diecie, ze chcesz teraz troche zdrowiej sie odżywiać i nie jeść wieczorami, a w ciągu dnia w sumie możesz sobie pozwolić zjeść co nieco z chłopakiem, tak zeby nie nabrał podejrzen ;) izulek to Ty padnięta musisz chodzić, ja to jestem taki śpioch, że jak jestem niewyspana to straszny nerwus ze mnie i maruda, normalnie jak dziecko. Kurcze dziewczyny, ale dziś mi cięzko.. I nie chodzi o to, ze zle sie czuje, ale szłam własnie do krawcowej, moja krawcowa ma swoj zakład 3 przystanki ode mnie to postanowilam sie przejsc a , ze to centrum miasta to po drodze mijałam 2 pizzerie, piekarnie, bude z kebabem i subwaya! masakra, to wszystko tak pachniało, myślałam, że oszaleje, byłam taka głodna, chciałam tam wpaść i za przeproszeniem wyżreć im całe zapasy jedzenia ;p teraz na głodówce wszystko pachnie mi jeszcze bardziej, ledwo wytrzymałam i poszłam dalej, a do domu wrocilam juz tramwajem zeby nic mnie nie kusilo. Grrrr, jestem strasznie głodna, no ale musze wytrzymac, dam rade, nie poddam sie! Czytałam, że ten 3 i 4 dzien jest najgorszy, musze to przetrwac. Dziś chyba pojde spac juz o 21 zeby nie myslec o jedzeniu, a tak za mną chodzą naleśniki ze szpinakiem i sosem czosnkowym :(

Gość gość fiołek_30
kurcze weszłam napisać jaką pyszną zdrową kolacyjne jadłam ,ale jak widzę was głodujące to az mi głupio pisać:) na siłowni dziś mega wycisk sobie dałam. Skorzystałam też z 30 min zabiegu odchudającego vacu aktiv(chodzi się w takiej tubie po bieżni, działa podczerwień i podciśnienie)wyszłam z tego urządzenia mokrusieńka.

Gość gość
Witam:). Krotko o sobie mam 163cm i waze 68 kg i paskudne cialo. Jem 3 -4 posilki dziennie i schudnac nie moge. A jem juz tak od 3 miesiecy i nawet 1 kg nie spadlo. Zdaza sie mi zgrzeszyc i zjesc cos slodkiego. Doradzcie cos. Plizzz. A czy vacum fit naprawde pomaga? Bo zastanawiam sie nad tym.

Witam dziewczynki:) naatson jestem z Ciebie dumna, że dajesz radę. 2,1kg przez dwa dni wooow!!! Super spadek. U mnie 1,7kg w dwa dni, ale i tak jestem bardzo zadowolona, że waga leci. Na razie wytrzymuje. Sama woda i herbatki już 3 dni:) Waże się codziennie to daje mi motywację do dalszego głodowania. dzisiaj czułam się bardzo dobrze-o wiele lepiej niż wczoraj. Zobaczymy jak będzie jutro.

Gosciu a moze zacznij cos cwiczyc? Ruszac sie jakos?Hmm... Wgl kobietki zastanwiam sie nad skakanka, bo podobno daje efekty a ja niestety nie daje rady nadazyc za Chodakowska co mnie tylko wkurza. Nawrzucam sb wtedy tylko przy tych cwiczeniach i chodze zla jak osa. Dlatego szukam jakiejś alternatywy i pomyslalam ze moze skakanka bd dobra... co o tym sadzicie?

Też słyszałam, że skakanka daje dobre efekty- ale nie próbowałam;)Teraz przy głodówce z ćwiczeń zrezygnowałam, nie miała bym siły.

Na skakance podobno można spalić mnóstwo kalorii, także myśle, że to super pomysł :) Astra, super Ci idzie! zazdroszcze dobrego samopoczucia, ja dziś mam słaby dzień, ale nie poddałam sie i nic nie zjadłam :) ciesze sie, że jutro juz 4 dzien, oby dalej nam tak dobrze szło, życze Tobie i sobie wytrwałości a efekt na pewno bedzie super. Gościu, a może wybierz sie do lekarza na jakies dodatkowe badania? może masz np.problem z tarczycą? albo zmień proporcje w jedzeniu, najbardziej obfite jedz śniadanie, a późniejsze posiłki co raz mniejsze, kolacja tylko taka symboliczna, bardzo lekka i żadnych węglowodanów na wieczór, moze zjedz np. jakiś serek wiejski czy pomidor z jogurtem naturalnym i cebulka albo co tam lubisz, byle dietetycznie i malutko. Zawsze jest jakiś sposób, na każdego działa co innego, musisz próbować, na pewno warto wprowadzić tez wiecej ruchu. Fiołek a Ty dziel z nami swoimi posiłkami :D ja chętnie poczytam, kusi mnie tylko jak widze jedzenie albo czuje zapach, a tak to spoko, może przy okazji sie zainspiruje i włącze to do swojego menu po głodówce i wyjściu z niej :) dziewczyny w ogole jesli macie jakies fajne dietetyczne przepisy to piszcie! ja chętnie pozniej przetestuje, często brakuje mi pomysłu na smaczne dietetyczne posiłki. Ide zaraz do lozka bo dzis zupelnie bez sil jestem, pocieszające jest jedynie to, że nie czuje juz głodu, chociaz tyle. Dobrej nocy

Hej dziewczyny. Przeczytałam dzisiaj cały temat od początku i chciałabym się do Was przyłączyć. Odchudzam się prawie całe swoje życie....no przesadziłam, ale napewno większą jego połowę. Ciągle jakieś różne diety, ale poddawałam się szybko. Stosowałam kiedyś Dukana i w przeciągu 3-4 tygodni schudłam jakieś 4 kilo. Muszę przyznać, że waga się utrzymywała, a potem....przytyłam. Przez ok. 4 lata przytyłam jakieś 7 kilo :( Ważąc tyle co teraz (65 kg przy wzroście 164 cm) rodziłam moje dzieci. Nie wiem co się dzieje, ale po prostu nie potrafię schudnąć :(

Ania napisz swoj jadlospis z jed ego dnia mam podejrzenia pewne ale pierw wole sie upewnic :-D x natson padnieta to za malo powiedziane, dzisiaj orzechodzil sam siebie dopiero co go uspilam i jestem ledwo zywa

Gość gość
Wlasnie robilam badania tydzien temu i niestety musze jechac jeszcze raz gdyz doszlo do hemolizy. Bo wlasnie obawiam sie ze moge miec cos tarczyca. A i juz ok 7lat jem tabletki anty. Probowala ktoras z Was cwiczyc z kasia kepka i szymonem gas full body albo mel b? Strasznie kusi mnie to vacum fit tylko to kosztuje u nas jedno wejscie 20zl. A na pewno kilka msc trzeba na to chodzic.

izulek 1.11.2014...... 69,9....-0,0.....69,9.......60 x x jesli ktos ma ochote dopisac sie do ala tabelki bardzo prosze skopiowac moj wpis dopisac siebie podajemy date rozpoczecia,spadek aktualna waga i cel

izulek dopisuję się izulek 1.11.2014...... 69,9....-0,0.....69,9.......60 Asia_S 5.11.2014...... 65,5....-0,0.....65,5.......58 x Jestem załamana :( Wczoraj same lekkie posiłki i ani 10 dkg nie ubyło. Nie wiem czy to nie jest przez brak picia wody. Bardzo mało piję.

Hej! Dziś zaczynam 4dzień głodówki, chyba najgorszy dzień jak dotychczas. Nie mam siły, czuje sie osłabiona boli mnie głowa. Poranek fatalny. Zobaczymy jak będzie dalej trzy dni za mną-spadek przez trzy dni- 2,2kg. Teraz pije herbatkę oby postawiła mnie na nogi. A naatson jak u ciebie? Asia_S ja startowam z wagą 67,2 kg przy wzroście 159cm to jest dopiero masakra- w przeciągu 4miesięcy przytyłam 10kg. Dzisiaj waże 62,0kg też ciężko mi schudnąć ale najważniejsza jest determinacja! Trzymam za Ciebie no i za nas wszystkie kciuki:)

izulek wczorajszy dzień: 1. mleko 1,5% (ok 200 ml) + płatki wielozbożowe z migdałami 2. kefir 200ml z żurawiną i otrębami 3,4 sałatka z mozarellą, jadłam ją na dwa posiłki (mix sałat, cebulka, parę oliwek, surowa marchew, łyżka kukurydzy,pomidor,mozarella ok.100-120 gr i troszkę sosu winegret), do każdej porcji 1 cienka kromka chleba razowego z szynką 5. sok pomidorowy z imbirem (taki z Fortuny) aaa...i w między czasie zgrzeszyłam - przed 4 posiłkiem zjadłąm dwa cieniutkie naleśniki, ale bez dodatków (robiłam dzieciom na obiad i zostały) a z napojów: kawa z mlekiem bez cukru, 2x czerwona herbata i pół zielonej czyli w sumie wypiłam niecały litr

Hej, u mnie samopoczucie dzis ok, na pewno lepiej niz wczoraj, zobaczymy jak bedzie pozniej. Zwaze sie dopiero jutro, chociaz szczerze mowiac nie nastawiam sie na jakis super spadek bo dzis albo jutro bede miec @, juz czuje sie spuchnieta. Izulek gratuluje spadku, po 3 dniach to swietny wynik ;) ehh chyba ide polezec do wanny, jakos tak mi dzis smutno od rana

asia problem jest prosty, za malo bialka , 2-gi problem napoje typu kawa nie wliczaja sie w nawodnienie organizmu powinnas do tego wypijac 1,5l -do2 l wody a jesli nie dasz rady to choc 1l

dziewczyny a na tej glodowie mozna kawke? astra moze wez ibuprom albo zrob mocna zielona herbate

Gość gość fiołek_30
gosciu u nas to vacu aktiv też kosztuje spoto 19 zł jedno 30 min wejscie. W sumie to poszłam z ciekawości jak działa ta podczerwień. Powiem Ci, że jeżeli chodziło by sie systematycznie przez jakis okres napewno się schudnie, ale sądzę, że podobne wyniki osiagniesz chodząc na siłownie(taniej) i od czasu do czasu sauna na podczerwien. asiu witaj- jesteśmy imienniczkami:P ta tabelka jakas nieczytelna :) myslę, że stopka jest lepszym rozwiązaniem. u nas piekna pogoda, szkoda, że mam zajęte popołudnie bo chętnie bym poszła na spacer.

Witam ja juz po skakance i serii cwiczen na brzuch generalnie padam na twarz... a tu jeszcze przede mna 3h nauki:( mam nadzieje ze chociaz ta skakanka da mi jakies rezultaty.

Jejku, dziewczynyy, zjeb*lam! :( sorki, za slownictwo, ale jestem mega zla.. Bylam z ukochanym na zakupach, juz w sklepie wszystko mnie kusilo a w domu masakra, wypakowywalam te zakupy i nie powstrzymalam sie, zjadlam pol pasztecika z pieczarkami i 2 male gryzy ciastka z migdalami, okej, moze to nie duzo bo pasztecik byl malutki ale i tak masakra, ze sie zlamalam i zarcie znow okazalo sie silniejsze.. Do konca dnia juz nic nie zjem i przedluzam glodowke o 1 dzien bo ten zaliczam do nie udanych :( chcialabym to zrzucic na zblizajacy sie okres, ale niee, to po prostu ja jestem beznadziejna..

fiolek w tab. wpisujesz wage startowa tygodniowy spadek aktualna wage i cel do jakiego dazysz,jesli nie chcesz nie musisz sie wpisywac mnie to ulatwia sprawdzanie swojej wagi

Gość gość fiołek_30
naatson- a czy w zakupach, które zrobiłaś było coś dla Ciebie? tzn. czy kupiłaś sobie coś co załozyłaś, że bedziesz jeść dziś czy jutro? Może to Ci pomoże, jak zaplanujesz sobie co dziś zjesz. Na zakupach kupuj tez produkty takie zebys sama bez obawy mogła zjeść. Wczoraj wróciłam z pracy mega głodna i jaby nie było w lodówce czegoś dietkowego pewnie zjadałbym pasztet, który kupiłam dla brata.