Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołek_30

zrzucam 10 kg od dziś! zapraszam chętne

Polecane posty

Gość gość
Wlasnie nie zdawalam sobie sprawe z tego ze moge od nich tyc a ty ryle kg przybylo a teraz ich nie idzie zrzucic tak latwo kazdy kg jest bardzo ciezko :(. Teraz biore rigevidon muszenpoprosic o inne

Gość gość fiołek_30
ja nigdy nie brałam tabletek: po pierwsze pewnie połowy bym zapomniała wziąć a po drugie własnie bałam się, że będą zle dopasowane i będę tyła. Dlatego zdecydowałam się na wkładkę- mam już 4 lata.

Gość darija
Dieta 1000 kalorii :) ale jem okolo 800 (zostawiam zapas w razie pomylki). "Masa ucieka " szybciutko bo woda schodzi: ( 18 dzien za mna: S

Gość gość
A dieta 1000kalorii to moze bylo by to? Produkty liczysz ile maja na ilewazy.pl? Moglabym zapytac o np jakies podstawowe kilka posilkow jak wygladaja??

Gość mi§ka
Hejka dziewczyny ;) Witaj malwina :) Na jakiej diecie będziesz? Wczorajszy dzień minoł mi całkiem spokojnie , wszystko poszło po mojej myśli ;) oprócz ćwiczeń :( Zjadłam jeszcze paczkę suchego ryżu i pomidora ;) Dzisiaj natomiast : parówka 130 kcal Kawałek chleba: 100 kcal Troszeczkę pomidora: 15 kcal Trochę masła:50 kcal RAZEM; 295 KCAL :)

Gość darija
Mam aplikacje na telefobie FAT SECRET. ;) Najgoesze byly pierwsE dwa dni, musialam przyzwyczaic się do skoku na tak mala liczbe kalorii. A teraz nawet nie chodze glodna.. Jedzenie mam dostosowane pod szkole. Np. Sniadanie.2 wafle ryzowe z ogorkiem ( nie umien rano jesc, a jest to u mnie 6 rano. Byle tylko coś bylo ). W weekendy jest to np serek wiejski lekki i wafel ryzowy.. Sniadanie 2 :w tugodniu np bulka grahahamka z pomidorem(bulke jem raz w tygodbiu), kefir albo maslanka. (Jak bbrakuje mi slodiego to robie 100 ml jogurtu naturalnego, 3 lyzki otrebow i starte jablko ew inny owoc.) Obiad (robie zawsze na 2 dni). Otwieram lodowke i patrze co jest. Najlepsza jest zupa krem pomidorowa <3 .ale np piersx z kurczaka i warzywa na patelnie (idzie się tym naprawde napełnić ).. Podwieczorek : owoc albo np owisianka z mlekowity (tylko.ok 150 kalorii ). Kolacja to u mnie najwiekszy problem. Ale naprawdę lubie pokroic pomidora w duze plastry na to minimalnie almette, ogorek i cebulka, dodaje tylko pieprz.bez chleba oczywiscie. Jestem panią swojego zarcia; ))))(

Gość gość
Dzieki:).Kurcze nie lubie takich rzeczy typu serek wiejski, wafli ryzowych, jogurtu naturalnego i tu jest najwiekszy moj problem :-(

U mnie waga delikatnie drgnęła do góry- myślę, że to przez zbliżającą się @. Ogólnie pozwoliłam sobie na jedzonko tylko w niedziele. Wczoraj głodówka, dzisiaj też jak na razie się pilnuję.

Gość darija
Nie lubisz? Co za problem. Kawe z mlekiem 0.5 chyba wypijesz? Albo maly kubeczek jogurtu np danone truskawkowy na podwieczorek czy 2 śniadanie.. Chleb razowy zamiast wafli( albo chrupkie pieczywo ) .uloz sobie diete pod siebie..; p Ja się przyzwyczailam do tych smakow już; p

Gość gość
O takie cos jasne ze moge. Bede od jutra probowac jesc mieso gotowane nie smażone moze sie mi w koncu uda cos zrzucic

Hej dziewczynki chwilke mnie nie bylo ale juz wrocilam:) troszku sb pozowolilam w niedziele i wczoraj:( ale dzis juz wzielam sie za siebie. Kurcze najgorsze jest to ze nie mam wgl wagi w domu a do kolezanki to mi tak glupio isc i sie wazyc... za to wczoraj zoorganizowalam sb metr i bd sie mierzyć raz w tyg i zobacze czy cos mi ucieka. Narazie mam wrazenie ze ostatnio lajtowo wchodze w plaszczyk w ktorym wczesniej ciezko mi sie bylo zapiac a teraz lajtowo sie zapinam. Ale moze to tylko moje urojenia:) A wgl to dzis zrobilam 1500 podskokow na skakance wiec jestem z siebie zadowolona... Hmm czy Wy tez macie takie zalamania w diecie i sb pozwolicie na cos slodkiego czy cos? Czy tylko ja mam tak slaba wole?

Gość darija
Powiem Ci szczerze, ze mi nie zawsze chce się gotować xd biore patelnie i zamiast oleju daje wode xd robi się troche dluzej ale jest ok: P Wlasbie mam piers 100 g(wyjatkowo gotowana) i warzywka na patelnie 220 g..;)

Gość darija
Ja wczoraj mialam pokuse w postaci kielbasy z ogniska, ale powiedzialam NIE; ) przez 18 dni doety raz zjadlam malutka kostke czekolady, przez 3 dni mialam wyrzuty sumienia;/ Najgorzej bedzie przed @, wtedy jadlabym same slodycze, ale.. dam rade;)

Gość gość
Wlasnie to jest to ze np tak jak ja mieszkam sama nie chce mi sie dlugo stac na garkami tylko ekspresowe dania bo sa wygodne. Ale najwyzszy czas to zmienic, bo nie dosc ze mam wfedny celulit na nogach i pupie to wgl nie moge na siebie patrzec.

hej laski u mnie powiedzmy ze dieta w miare pozwolilam sobie dzis na kilka wafelkow i w piatek bedzie bankowo + zaraz kolezanki maja wpasc z piwkiem i pizza piwka odmowilam,mam nadzieje ze pizzy tez odmowie

Gość gość
Jak wy to robicie ze kg leca w dol u mnie ze tak brzydko powiem szlak by to trafil i stoja w miejscu :-(

Gość gość fiołek_30
izulek trzymam kciuki byś odmówiła tej pizzy:) Ja tez byłam dziś dzielna i na popołudniowej kawce u siostry nie skusiłam się na ciastka, rurki i inne słodkości za to zjadłam jabłko i kilka kulek winogrona. gosciu nie mam pojecia czemu nie chudniesz chodź trochę skoro trzymasz się diety i nie masz przeciwskazan medycznych. Może pisz nam tutaj to co jesz a my postaramy się wyłapać błedy. U mnie waga leci w dół ale bardzo powoli. Mija miesiac a ja mam tylko 2.5 kg mniej. ale mniej i to mnie cieszy:)

fiolek zamiast pizzy zaproponiwalam nalesniki sobie zrobilam wysokobialkowe i udalo mi sie uniknac pokus :-)

Gość gość fiołek_30
izulek super:) o co chodzi z tymi nalesnikami wysokobiałkowymi? Daj przepis bo moja rodzina naleśnikolubna i chętnie wypróbuje cos bardziej fit:P

moim celem już od dłuższego czasu było zrzucenie jakiś 12 kilogramów... zaczynałam milion diet, żadnej nie kończyłam, wszystko finalnie przerywałam i zaczynałam się obżerać... mój największy problem? BEZGRANICZNA miłość do słodyczy... mam to chyba w genach haha :) jakiś czas temu przeszłam na dietę 10 dniową (nie wiem czy kojarzycie, zaczyna się dniem z kefirem...) zaczynałam od wagi 65 kilogramów, dzisiaj po 6 dniach diety ważę 61,3... powiedzmy więc, że jest coraz lepiej :) moim marzeniem jest zobaczenie na wade liczby 5 z przodu! aha, i mój wzrost to 166/7, w sumie dokładnie to nie wiem :) zdaję sobie sprawę z tego, że mój sposób nie jest do końca zdrowy, jednak jestem osobą, która musi zobaczyć na początku jakiś spadek wagi, który popchnie ją do działania, bo BARDZO szybko się demotywuję... rozumiecie :)

Hej dziewczyny! Troche mnie nie bylo, ale juz nadrobilam wszystko ;) u mnie dlugi weekend niestety bardzo pracowity, siedzialam do pozna w pracy a pozniej padalam na twarz. Dzis za to mega dlugo spalam, a pozniej leniwy dzien. No i musze sie z Wami podzielic nowinami! Postanowilam dzis zakonczyc glodowke, dzis bylby 9 dzien, ale czuje, ze jak na pierwsza glodowke to dla mnie za duzo, czuje sie oslabiona, jest mi ciagle zimno i nie moge sie skupic ;p chociaz poza tym to wszystko super, wydaje mi sie, ze poprawila mi sie cera, czuje sie duzo lzej no i teraz najwazniejsze! Schudlam 5,5 kg, startowalam z 63,5 kg a dzis bylo juz 58 kg, dla mnie to super wynik, musze przyznac, ze jestem duzo bardziej zadowolona ze swojego ciala, uwazam, ze jest juz w miare ok ;) teraz bede powoli wychodzic z glodowki i za jakies 4-5 dni, jak troche sie zregeneruje zaczne chodzic na silownie, teraz chce juz wolniej chudnac, poki co musze dobrze wyjsc z glodowki ;) a jak juz skoncze to moze na poczatek dieta 1000 kcal i cwiczenia, zeby utrzymac wage i ewentualnie zrzucic jeszcze to co zostanie do zrzucenia. Dzis pilam 3xsok pomidorowy i 2x sok z buraka. Jutro doloze soki owocowe i pierwsze 3-4 dni bede pic soki owocowe i warzywne, pozniej doloze owoce i warzywa i po malutku inne rzeczy ;) Astra a u Ciebie jak z waga? Sorki, ze tak sie rozpisalam :D

Kurde tak sobie teraz uswiadomilam, ze to moje pierwsze odchudzanie w którym mam jakies sukcesy, zwykle po paru dniach sie poddawalam, uznawalam, ze nie warto.. A teraz wiem, ze warto, ja chyba tez tak mam, ze dopiero jak widze efekty to chce mi sie starac. Postanowilam umowic sie jutro na jakis masaz czekolada albo inny zabieg w nagrode za osiagniecie 1 celu ;) teraz powoli bede dazyc do 2 celu, ale motywacja jest ;)

Gość gość
od jutra jestem z Wami:)

Gość domomom333
Hej dziewczyny. Również chciałabym zrucić pare kilo 164 a waga 70 kg. Ważyłam kiedyś 77 lecz dzięki dietetykowi zrzuciłam do 65 lecz przestałam tam chodzić ze względów pieniężnych . <100 zł na miesiąc> I od tamtego czasu zaczełam jeść normalnie. Czekolada i białe pieczywo co doprowadziło mnie po roku do obecnej wagi. Jak tam u was . Wątek ma mnóstwo stron, jakby każda zechciała napisać kilka zdań byłoby mi miło :) łączmy się

Gość domomom333
Zdrowsze odżywnianie od obecnego i ćwiczenia 3 razy w tyg. OD jutra wprowadzam! Zero słodyczy

witaj domomom fajnie,ze dolaczylas :-) a wiec ja ,zaczynalam z waga 75kg jestem na zdrowym odzywianiu dieta 1500kcal od dietetyczki moja slaboscia sa slodycze bledy zywieniowe brak sniadan i nieregularne posilki

fiolek przepis dla ciebie :-) 2bialka,1zoltko,50ml mleka 0,5% lyzka maki ciasto wychodzi bardzo wodniste musisz dac troszki oliwy do smazenia na nadzienia daje 100g twarogu wiejskiego 0% i jogurt grecki 0% (obydwa produkty z piatnicy) i troche slodzika a dla rodzinki zeby byly fit i zdrowe mozesz pomieszac make pelnoziarnista z tortowa badz pszenna np. 2szkl. tortowej i jedna pelnoziarnistej

Gość gość
Słyszałyście o diecie 10dniowej albo stillmana? Bo zastanawiam sie nad ktoras z nich

Gość mi§ka
Hejka ;) Ja słyszałam o diecie 10 dniowej ( podobno można na niej dużo schudnąć) :)